gr_hunter Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 καλησπέρα παιδιά, ψάχνω να πάρω ένα xs max. ισχύει οτι μετά απο επαναφορά δεν μπορείς να δεις σε τι ποσοστό βρίσκεται η μπαταρία? γιατί έχω βρει ένα αλλά ρώτησα για το ποσοστό και μου είπε οτι έκανε επαναφορά και δεν μπορεί να το δει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Νομίζω δεν γίνεται αυτό . Απλά έχει αλλάξει μπαταρία aftermarket και δεν του δείχνει ποσοστό στο battery health. Αν κάνω λάθος ,ας με διορθώσει κάποιος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Νομίζω δεν γίνεται αυτό . Απλά έχει αλλάξει μπαταρία aftermarket και δεν του δείχνει ποσοστό στο battery health. Αν κάνω λάθος ,ας με διορθώσει κάποιος . Οχι δεν κανεις λαθος. Εχει αλλαξει μπαταρια και εβαλε του κιλου. Προφανως δεν εχει πλεον και εγγυηση η συσκευη αφου εχει ανοιχτει απο μη εξουσιοδοτημενο τεχνικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Καμία σχέση παιδιά Μετά την επαναφορά πρέπει να κάμεις όλα τα βήματα για να ξανά ανοίξει το τηλέφωνο γι αυτό δεν φαίνεται Ο άνθρωπος το έκανε επαναφορά και το έχει έτοιμο να το δώσει σε κάποιον Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Καμία σχέση παιδιά Μετά την επαναφορά πρέπει να κάμεις όλα τα βήματα για να ξανά ανοίξει το τηλέφωνο γι αυτό δεν φαίνεται Ο άνθρωπος το έκανε επαναφορά και το έχει έτοιμο να το δώσει σε κάποιον Ε ναι ετσι δεν φαινεται. Αλλα δεν νομιζω να εννοει αυτο ο φιλος μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Αφού έκανες επαναφορά από iCloud, πως τη θεωρείς καθαρή εγκατάσταση; Δεν πάνε μαζί αυτά. Θελω να πω οτι η μειωμένη μπαταρία(αυτο το λεω εγω-ισως να μην ειναι) μπορει να οφείλεται στην επαναφορά απο icloud? Να μετέφερε κατι απο το 8 plus και να επιρρεαζει την μπαταρία; Γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Θελω να πω οτι η μειωμένη μπαταρία(αυτο το λεω εγω-ισως να μην ειναι) μπορει να οφείλεται στην επαναφορά απο icloud? Να μετέφερε κατι απο το 8 plus και να επιρρεαζει την μπαταρία; Γίνεται αυτό; Αν κανείς επαναφορά από αντίγραφο iCloud περνάει κάποιες ρυθμίσεις ξανά, και τις εφαρμογές τις βλέπεις μπροστά σου τις ξανά κατεβάζει από την αρχή Άρα εγώ το θεωρώ καθαρή εγκατάσταση απλά σου περνάει όλες τις ιδιαιτερότητες που είχε πχ φακέλους, WiFi και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Ναι το ξερω αυτο Τασο. Εγω ρωταω αν επαναφέρει,αυτο που λεγαμε παλια,"σκουπίδια" απο το προηγουμενο τηλεφωνο που να επιρρεαζουν την διαρκεια της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Ναι το ξερω αυτο Τασο. Εγω ρωταω αν επαναφέρει,αυτο που λεγαμε παλια,"σκουπίδια" απο το προηγουμενο τηλεφωνο που να επιρρεαζουν την διαρκεια της μπαταρίας. Κατά την δίκη μου εμπειρία δεν επαναφέρει Τώρα τι θα σου πουν οι άλλοι δεν ξέρω Εγώ δοκιμασμένα μιλάω. Έκανα επαναφορά από iCloud και διορθώθηκε το πρόβλημα τότε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 παιδια να ρωτησω με την εγγυηση ποσο εχουν εδω ελλαδα? ειμαι το android και σκεφτομαι να παρω να το δοκιμασω γιαυτο ρωταω σορρυ κιολας............... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 παιδια να ρωτησω με την εγγυηση ποσο εχουν εδω ελλαδα? ειμαι το android και σκεφτομαι να παρω να το δοκιμασω γιαυτο ρωταω σορρυ κιολας............... 2 χρονάκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 παιδια να ρωτησω με την εγγυηση ποσο εχουν εδω ελλαδα? ειμαι το android και σκεφτομαι να παρω να το δοκιμασω γιαυτο ρωταω σορρυ κιολας............... Μεγάλο θέμα αυτό 1 χρόνο έχει σίγουρα εγγύηση από την Apple Ο δεύτερος χρόνος είναι που μας προβληματίζει και μας δημιουργεί προβλήματα εδώ και πολλά χρόνια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 παιδια να ρωτησω με την εγγυηση ποσο εχουν εδω ελλαδα? ειμαι το android και σκεφτομαι να παρω να το δοκιμασω γιαυτο ρωταω σορρυ κιολας............... Η Apple γενικα δινει ενα χρονο Οι επίσημοι μεταπωλητές σου δίνουν ακόμα ένα ...δηλ storm public γερμανός κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Εάν είμαι εκτός θέματος συγνώμη. Θέλω να περάσω τραγούδια ( μεμονωμένα ή σε φακέλλους) μέσα στο τηλέφωνο μέσω iTunes στο VLC, γίνεται? Και εάν ναί πώς? Προσπαθώ εδώ και κάτι μέρες και άκρη δεν βρίσκω!, υπάρχει τρόπος ή κάποια άλλη μέθοδος που να γίνεται? Είχα ξαναπροσπαθήσει και πάλι παλαιότερα αλλά δεν τα είχα καταφέρει και τώρα είπα είναι κρίμα να μην μπορώ να ακούσω ένα τραγούδι ή να δώ κάποια ταινία σε ταξίδι!. Εάν μπορεί και γνωρίζει κάποιος!, άς βοηθήσει!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Εάν είμαι εκτός θέματος συγνώμη. Θέλω να περάσω τραγούδια ( μεμονωμένα ή σε φακέλλους) μέσα στο τηλέφωνο μέσω iTunes στο VLC, γίνεται? Και εάν ναί πώς? Προσπαθώ εδώ και κάτι μέρες και άκρη δεν βρίσκω!, υπάρχει τρόπος ή κάποια άλλη μέθοδος που να γίνεται? Είχα ξαναπροσπαθήσει και πάλι παλαιότερα αλλά δεν τα είχα καταφέρει και τώρα είπα είναι κρίμα να μην μπορώ να ακούσω ένα τραγούδι ή να δώ κάποια ταινία σε ταξίδι!. Εάν μπορεί και γνωρίζει κάποιος!, άς βοηθήσει!. Με το iTunes σκέτο Κάνε λίστες Ρίξε μέσα ότι κομμάτια θέλεις στις λίστες Μετά σύνδεσε την συσκευή στον υπολογιστή Στο iTunes εμφανίζεται ένα εικονίδιο του τηλεφώνου Εκεί μέσα έχει ενότητα Μουσική Δηλώνεις ότι λίστες θέλεις να συγχρονίζει Το κανείς μια φορά ξενοιασιές για πάντα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Εάν είμαι εκτός θέματος συγνώμη. Θέλω να περάσω τραγούδια ( μεμονωμένα ή σε φακέλλους) μέσα στο τηλέφωνο μέσω iTunes στο VLC, γίνεται? Και εάν ναί πώς? Προσπαθώ εδώ και κάτι μέρες και άκρη δεν βρίσκω!, υπάρχει τρόπος ή κάποια άλλη μέθοδος που να γίνεται? Είχα ξαναπροσπαθήσει και πάλι παλαιότερα αλλά δεν τα είχα καταφέρει και τώρα είπα είναι κρίμα να μην μπορώ να ακούσω ένα τραγούδι ή να δώ κάποια ταινία σε ταξίδι!. Εάν μπορεί και γνωρίζει κάποιος!, άς βοηθήσει!. Σωστά προσπαθείς από vlc Πας στην καρτέλα network Ενεργοποιεις το sharing via WiFi Και μπαίνεις από εναν browser στο pc σου και ριχνεις εκεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, ο,τι τραβάει η ψυχή σου. Αφού περάσεις όσα θέλεις (ταινίες, μουσική κλπ) θα τα βρίσκεις και θα τα παίζεις όλα μέσα από το vlc στο iPhone/iPad Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 ΠΑΙΔΙΑ να ρωτησω ειναι το μοντελο Α2101 to xsx max? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 ΠΑΙΔΙΑ να ρωτησω ειναι το μοντελο Α2101 to xsx max? Ναι είναι το global μοντέλο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 προσπαθω να βρω καποιο μεταχειρο με εγγυηση αλλα τιποτα ολα ειναι με πολυ λιγη και παντα με εγγυηση καταστηματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Με το iTunes σκέτο Κάνε λίστες Ρίξε μέσα ότι κομμάτια θέλεις στις λίστες Μετά σύνδεσε την συσκευή στον υπολογιστή Στο iTunes εμφανίζεται ένα εικονίδιο του τηλεφώνου Εκεί μέσα έχει ενότητα Μουσική Δηλώνεις ότι λίστες θέλεις να συγχρονίζει Το κανείς μια φορά ξενοιασιές για πάντα Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!. Να υποθέσω ότι για ταινίες μόνο στο VLC;. Φωτογραφίες παλιές πώς τι περνάω μέσα για να τις βλέπω? και αυτές απο το VLC;. Τα τραγούδια που είχα μέσα και ήταν σκόρπια στην βιβλιοθήκη-πρόσφατες προσθήκες-καλλιτέχνες-άλμπουμ-τραγούδια-είδη-ληφθέντα, αυτά θα τα σβήσω?-διαγράψω? ή εάν το κάνω θα τα χάσω από τις λίστες μου!? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Εχω συνδέσει στην εφαρμογή mail τον λογαριασμό μου otenet.gr και παρόλο που στις γνωστοποιήσεις έχω ενεργοποιήσει και οθόνη κλειδώματος και κέντρο γνωστοποιήσεων και μπάνερ και ήχο, όταν έχω εισερχόμενο mail αν δεν μπω να δω δεν μου το εμφανίζει στην οθόνη σαν γνωστοποίηση ( όπως κάνει το gmail ) Exει κανείς κάποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Τέταρτο τζαμάκι σε ένα χρόνο. https://www.uniqueshop.gr/mobileaccessories/gialines-membranes-othonis/tempered-glass-apple/tempered-glass-iphone-xs-max/spigen-tempered-glass-iphone-xs-max.html Για να δούμε θα βγάλει τρίμηνο ; Το πρώτο belkin από istorm αυτό που έμπαινε με πρέσα. Δεύτερο και τρίτο αυτά που βάζει η document. Σας έχει βγάλει χρόνο τζαμάκι ή στο τρίμηνο εξάμηνο πάτε για καινούργιο ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Τέταρτο τζαμάκι σε ένα χρόνο. https://www.uniqueshop.gr/mobileaccessories/gialines-membranes-othonis/tempered-glass-apple/tempered-glass-iphone-xs-max/spigen-tempered-glass-iphone-xs-max.html Για να δούμε θα βγάλει τρίμηνο ; Το πρώτο belkin από istorm αυτό που έμπαινε με πρέσα. Δεύτερο και τρίτο αυτά που βάζει η document. Σας έχει βγάλει χρόνο τζαμάκι ή στο τρίμηνο εξάμηνο πάτε για καινούργιο ; Sent from my iPhone using Tapatalk Δηλ τα άλλα τι πάθανε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 6, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Σας έχει βγάλει χρόνο τζαμάκι ή στο τρίμηνο εξάμηνο πάτε για καινούργιο ; Εγώ ποτέ δε χρειάστηκε να αλλάξω tempered glass μέχρι να αλλάξω την ίδια τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. June 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2020 Εγώ το έχω ένα χρόνο τώρα! Δεν μου έπαθε τίποτα, και έφαγε και μία με τα μούτρα πάνω σε τσιμέντο!. Το είχα βάλει στην Νέα Υόρκη στην apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts