Jump to content

Samsung Galaxy Watch

PETROSLEON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να απαντήσεις στο ρολόι και να περάσεις τη κλήση στα ακουστικά δεν γίνεται, παρά μόνο αν πιάσεις το τηλέφωνο στα χέρια σου.

Προφανώς και γίνεται με Samsung συσκευές.

Έτσι το δουλεύω από την ώρα που πήρα το ρολόι.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Το λογικό πάντως είναι από τη συσκευή που απαντάς εκεί να μεταφέρεται και ο ήχος.

Η σιωπή είναι χρυσός :X

Τα ακουστικά είναι συνδεδεμένα στο κινητό ή στο ρολόι?

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Τα ακουστικά είναι συνδεδεμένα στο κινητό ή στο ρολόι?

Στο κινητό φίλε. Μαζί μιλούσαμε και εδώ στο νήμα και σε πμ.

Το λογικό πάντως είναι από τη συσκευή που απαντάς εκεί να μεταφέρεται και ο ήχος.

Το λογικό είναι όταν έχεις bt συνδεδεμένο στο κινητό, να στέλνει τον ήχο αυτόματα στο κινητό και κατά συνέπεια στα BT ακουστικά.

Και αυτό ακριβώς γίνεται αν έχεις Samsung συσκευή.

Εάν θέλεις να πάει αλλού ο ήχος, το ρυθμίζεις στο κινητό μέσα στο μενού ρυθμίσεων του bluetooth.

Στο κινητό φίλε. Μαζί μιλούσαμε και εδώ στο νήμα και σε πμ.

Ναι, σορρυ, στις 03:00 που ήμουν ξύπνιος, μάλλον δεν ήμουν ξύπνιος... :)

Τώρα κάτι αυτονόητο που θα ήταν η σύνδεση που αναφέραμε, γίνεται μόνο προνόμιο των Samsung κινητών. Πολύ iPhone συμπεριφορά αυτή.

Και το ότι δεν μπορεί να είναι συνδεδεμένο με 2 κινητά (1 τη φορά φυσικά) χωρίς να χρειάζεται reset, μου έχει κάτσει άσχημα. Έχω twin sim και θα ήταν τέλειο να μπορούσε να συνδεοταν με το ανοιχτό κάθε φορά. Ξέρω κάνει συγχρονισμό επαφές, μηνύματα κλπ αλλά εδώ θα ήθελα να λειτουργεί το smart . Να διαλέγεις Α ή Β πχ συγχρονισμό κλπ....

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Το να δεις ποιος είναι απο το ρολόι και να απαντήσεις στο Bluetooth ακουστικό γίνεται με 4-5 συσκευές που έχω δοκιμάσει.

Να απαντήσεις στο ρολόι και να περάσεις τη κλήση στα ακουστικά δεν γίνεται, παρά μόνο αν πιάσεις το τηλέφωνο στα χέρια σου.

Δεν το ξερω αυτο, (απαντηση απο το ρολοι και μεταφορα ηχου στο bluetooth), γιατι οδηγω με παντα με γαντια κ δεν μπορω να κανω touch την οθόνη.

Θα το δοκιμασω αυριο στο σπιτι, και θα σου πω

Εγινε η δοκιμή: δηλαδή να φοραω το κράνος που του εχω βαλει bluetooth interphone, να με παίρνουν τηλέφωνο, να κανω αποδοχη κλήσης απο το ρολοι, και να μιλαω-ακουω μεσω bluetooth κρανους κ οχι απο το ρολόι.

Τo ακουσικό bluetooth κ το ρολόι, είναι συνδεδεμένα στο τηλεφωνo (s8+), μεσω bluetooth.

Το ιδιο συμβαίνει κ σε φίλο, με Bluetooth κράνους senna k τηκεφωνο samsung A5 (αποδοχη απο ρολοι κ ομιλια από κρανος)

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Εγινε η δοκιμή: δηλαδή να φοραω το κράνος που του εχω βαλει bluetooth interphone, να με παίρνουν τηλέφωνο, να κανω αποδοχη κλήσης απο το ρολοι, και να μιλαω-ακουω μεσω bluetooth κρανους κ οχι απο το ρολόι.

Τo ακουσικό bluetooth κ το ρολόι, είναι συνδεδεμένα στο τηλεφωνo (s8+), μεσω bluetooth.

Το ιδιο συμβαίνει κ σε φίλο, με Bluetooth κράνους senna k τηκεφωνο samsung A5 (αποδοχη απο ρολοι κ ομιλια από κρανος)

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Samsung και τα 2 τηλέφωνα...

Νομίζω είναι προφανές...

Καλημέρα. Εχει στείλει κάποιος εκτός Αττικής το ρολόι στην smartec; Είμαι από Θεσσαλονίκη και θέλω να το στείλω σε αυτούς . Έχει μπει κανείς στην διαδικασία , έξοδα αποστολής , χρόνος επισκευής κλπ;

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Επειδη ρωτούσε καποιος πιο πίσω.

Για οσους θελουν να συνδεσουν το ρολοι με εξωτερικους σενσορες για περισσοτερη ακρίβεια και αμεσες μετρησεις (ζώνη καρδιας , cadence για ποδηλατο κτλπ)

Εδω.

https://www.qooapps.com/sporty-watch.html

Ειδικα για αυτους που ασχολουνται επαγγελματικα με το τρεξιμο , συνδεεται και με stryd , συσκευη που αγοραζουν ακομη και αυτοι που εχουν garmin των 700 ευρω για τα εξτρα δεδομενα γιατι δουλευει ως power meter.

https://www.stryd.com/

Προσωπικα έχω ζώνη παλμων για το τρεξιμο και παιζει αψογα.

Ετσι το ρολοι δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο ενα καθαρα αθλητικο.

Τα καλυτερα 4 ευρω που εχω δωσει στην ζωή μου.

Καλημέρα. Εχει στείλει κάποιος εκτός Αττικής το ρολόι στην smartec; Είμαι από Θεσσαλονίκη και θέλω να το στείλω σε αυτούς . Έχει μπει κανείς στην διαδικασία , έξοδα αποστολής , χρόνος επισκευής κλπ;
Το έχω στείλει από Καλαμάτα. Με ACS αναλαμβάνει η Smartec τα έξοδα πήγαινε έλα.

Το έστειλα Τετάρτη, Πέμπτη το παρέλαβαν, έκαναν τον έλεγχο, έγινε αλλαγή της οθόνης στο πλαίσιο της εγγύησης, το έστειλαν την ίδια μέρα, και Παρασκευή το φορούσα πάλι στον καρπό μου.

129026.png?1640591734

Το έχω στείλει από Καλαμάτα. Με ACS αναλαμβάνει η Smartec τα έξοδα πήγαινε έλα.

Το έστειλα Τετάρτη, Πέμπτη το παρέλαβαν, έκαναν τον έλεγχο, έγινε αλλαγή της οθόνης στο πλαίσιο της εγγύησης, το έστειλαν την ίδια μέρα, και Παρασκευή το φορούσα πάλι στον καρπό μου.

Άψογα . Ευχαριστώ πολύ .

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Καλησπέρα, έχω το ρολοί συγχρονισμένο με iphone κ τα πάει τέλεια! Κανένα κόλλημα, καμία δυσκολία.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να απαντώ στα μνμ που δέχομαι (ή δημιουργία νέου μνμ) και εάν επίσης είναι εφικτό να λειτουργήσω κάποια εφαρμογή κάμερας.

Γενικότερα θα ήθελα από κατόχους s.galaxy με iphone κάποια tips για εφαρμογές που διευκολύνουν την ζωή μας αφού αρκετές δυνατητες του ρολογιού διαπιστώνω πως χάνονται λόγω ..ασυμβατότητας.

Ευχαριστώ

Edited by Mari_Soho

Καλησπέρα, έχω το ρολοί συγχρονισμένο με iphone κ τα πάει τέλεια! Κανένα κόλλημα, καμία δυσκολία.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να απαντώ στα μνμ που δέχομαι (ή δημιουργία νέου μνμ) και εάν επίσης είναι εφικτό να λειτουργήσω κάποια εφαρμογή κάμερας.

Γενικότερα θα ήθελα από κατόχους s.galaxy με iphone κάποια tips για εφαρμογές που διευκολύνουν την ζωή μας αφού αρκετές δυνατητες του ρολογιού διαπιστώνω πως χάνονται λόγω ..ασυμβατότητας.

Ευχαριστώ

Όχι δεν υπάρχει τρόπος να απαντάς στα μηνύματα μέσω του ρολογιού χρησιμοποιώντας iPhone. Γενικά οι δυνατότητες του ρολογιού μειώνονται πάρα πολύ χρησιμοποιώντας κινητό που δεν ειναι android και ειδικα Samsung. Ειχα το 6s και οταν αλλαξα κινητο (s9+) ειδα αλλο galaxy watch.

Όχι δεν υπάρχει τρόπος να απαντάς στα μηνύματα μέσω του ρολογιού χρησιμοποιώντας iPhone. Γενικά οι δυνατότητες του ρολογιού μειώνονται πάρα πολύ χρησιμοποιώντας κινητό που δεν ειναι android και ειδικα Samsung. Ειχα το 6s και οταν αλλαξα κινητο (s9+) ειδα αλλο galaxy watch.

Σας ευχαριστώ για την απάντηση! Ήλπιζα σε κανά ..μυστικό :)

Σας ευχαριστώ για την απάντηση! Ήλπιζα σε κανά ..μυστικό :)
Υπάρχει μια δυνατότητα , αλλά δεν είναι σε πλαίσιο chat όπως θα ήταν με την κανονική εφαρμογή όταν έχεις Samsung . Οταν πατησεις σε μια επαφή στο ρολόι έχεις επιλογή για αποστολή sms και για κλήση , άσχετα αν δεν υπάρχει η εφαρμογή . Δηλαδή μπορείς να στείλεις sms αλλά δεν ειναι άμεσο ως απάντηση και φυσικά δεν έχεις και ιστορικό .

Ακόμη και με ένα παλιό Samsung a3 είχα καλύτερο Galaxy σε σχέση με το xiaomi που έχω τώρα .

Υπάρχει μια δυνατότητα , αλλά δεν είναι σε πλαίσιο chat όπως θα ήταν με την κανονική εφαρμογή όταν έχεις Samsung . Οταν πατησεις σε μια επαφή στο ρολόι έχεις επιλογή για αποστολή sms και για κλήση , άσχετα αν δεν υπάρχει η εφαρμογή . Δηλαδή μπορείς να στείλεις sms αλλά δεν ειναι άμεσο ως απάντηση και φυσικά δεν έχεις και ιστορικό .

Ακόμη και με ένα παλιό Samsung a3 είχα καλύτερο Galaxy σε σχέση με το xiaomi που έχω τώρα .

Αυτό θα ηταν υπέροχο! έστω αυτό! όμως δεν βλέπω αυτήν την επιλογη (call or sms) πατώντας σε επαφή. Συνδεμένο με iphone το ρολοί, μου δίνει την κλήση σαν μονόδρομο -εκτός αν κάτι δεν κάνω σωστά-

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Αυτό θα ηταν υπέροχο! έστω αυτό! όμως δεν βλέπω αυτήν την επιλογη (call or sms) πατώντας σε επαφή. Συνδεμένο με iphone το ρολοί, μου δίνει την κλήση σαν μονόδρομο -εκτός αν κάτι δεν κάνω σωστά-

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Εγώ έχω αυτές τις επιλογές . Ακόμη και με το iPhone 5s την εμφανιζε . 979fd356321384b28c6105cfdbc2a96b.jpg

Εγώ έχω αυτές τις επιλογές . Ακόμη και με το iPhone 5s την εμφανιζε . 979fd356321384b28c6105cfdbc2a96b.jpg

Έχω επόμενο μοντέλο από εσάς κ παρόλα αυτά εμφανίζεται μόνο το εικονίδιο του τηλ.

Γνωρίζετε εάν κανω κάτι λάθος ή εάν υπάρχει κάποια ρύθμιση;

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Έχω επόμενο μοντέλο από εσάς κ παρόλα αυτά εμφανίζεται μόνο το εικονίδιο του τηλ.

Γνωρίζετε εάν κανω κάτι λάθος ή εάν υπάρχει κάποια ρύθμιση;

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Δεν νομίζω να κάνεις κάτι λάθος . Είναι ιδιοτροπία του ρολογιού προς τα iPhone . Είναι χειρότερο ακόμη και αν το συνδέσεις με ένα Android των 100€ . Νομίζω ότι έλειπε και κάτι ακόμη όταν το έκανα pair με iPhone πέρα από τα sms και email εφαρμογές . Εδώ ώρες ώρες δεν μου προωθεί την δυνατότητα απαντησης κλήσης από το ρολόι, μόνο απόρριψη.

Ηθελα να ρωτησω υπαρχει τροπος καθως αθλουμαι να ειναι συνεχως η οθονη ενεργοποιημενη, αλλα να παραμενει ανοιχτη δειχνοντας την εφαρμογη (πχ samsung health η strava) χωρις να σε γυρναει στο ρολοι καθε 5-10δευτ. ? Ευχαριστω

Βασικά όχι.

Υπαρχουν εμμεσοι τροποι ομως.

1) Ενεργοποιεις Always on και γυριζοντας τον καρπο σου δειχνει την εφαρμογη που έχεις για να τρεχεις (strava -mapMyRun κτλπ)

Settings -> Display -> Show last app το βαζεις σε 1 ωρα.

2) Κατεβαζεις το sporty watch face.

Το συγκεκριμένο face καταγραφει το activity που κανεις και στην AOD σου δειχνει παλμους κτλπ

Μετα τα ανεβαζει μονο του στο strava -mapMyRun κτλπ

Αυτο χρησιμοποιω και εγω γιατι η πρωτη επιλογη μου εσπασε τα νευρα και βασικα ηθελα να χρησιμοποιω εξωτερικο σενσορα για παλμους. (ζωνη παλμων)

Παιδιά,

Εδώ και κανά 2~3 μέρες το αλτίμετρο και βαρόμετρο δεν δείχνουν καθόλου ένδειξη. Η αυτόματη βαθμονόμηση είναι ενεργή και δείχνει ότι έκανε βαθμονόμηση πριν από ένα λεπτό αλλά δεν παίρνω τιμή μέτρησης, ούτε το γράφημα με το ιστορικό. Διάβασα και από άλλους χρήστες εδώ ότι δεν έχουν σωστές τιμές, αλλά καθόλου τιμές;

Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο

και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει...

Μπες με *#0*# στο Test Menu και κανε τα τεστ στους αντιστοιχους αισθητηρες, αν βγαλουν Fail πας για service
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά,

Εδώ και κανά 2~3 μέρες το αλτίμετρο και βαρόμετρο δεν δείχνουν καθόλου ένδειξη. Η αυτόματη βαθμονόμηση είναι ενεργή και δείχνει ότι έκανε βαθμονόμηση πριν από ένα λεπτό αλλά δεν παίρνω τιμή μέτρησης, ούτε το γράφημα με το ιστορικό. Διάβασα και από άλλους χρήστες εδώ ότι δεν έχουν σωστές τιμές, αλλά καθόλου τιμές;

Smartec χωρίς δεύτερη σκέψη. Πήγα χτες το δικό μου χωρίς ιδιαίτερο λόγο..... Τους είπα απλά ότι έχει battery drain και μετά από 1 ώρα και κάτι το πήρα... Αυτό που πήρα όμως ήταν ένα καινούργιο ρολόι κυριολεκτικά. Ζελατίνες παντού όπως όταν το είχα πάρει την πρώτη φορά κλειστό στο κουτί του.

Μου έκανε τρομερή εντύπωση. Καινούριο κυριολεκτικά παρόλο που μου είπαν ότι άλλαξαν μπαταρία μητρική και το στεφάνι γιατί είχε λίγο τζόγο.

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Μπες με *#0*# στο Test Menu και κανε τα τεστ στους αντιστοιχους αισθητηρες, αν βγαλουν Fail πας για service

FAIL... στο altimeter/barometer, FAIL και στο γυροσκόπιο.

Και κάτι ακόμη...Στη μία η ώρα το μεσημέρι, μπαίνει αυτόματα στη λειτουργία ύπνου. Εγώ ποτέ δεν κοιμήθηκα στη μία το μεσημέρι για να μάθει από το μοτίβο της χρήσης μου.

@gnkr: Μέσω ACS με δωρεάν αποστολή να φανταστώ... Πρέπει να επικοινωνήσω πρώτα μαζί τους;

Edited by JohnnyBoy2

Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο

και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει...