Mark_K Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Νομίζω στα συμβόλαια όλοι έχουν με χρέωση. Στα καρτοκινητά είναι με εφάπαξ χρέωση, πλην της wind που δεν στο δίνει καθόλου. Sent from my Mi A3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Νομίζω στα συμβόλαια όλοι έχουν με χρέωση. Στα καρτοκινητά είναι με εφάπαξ χρέωση, πλην της wind που δεν στο δίνει καθόλου. Sent from my Mi A3 Η Cosmote τη δίνει με εφάπαξ χρέωση, είτε σε συμβόλαιο είτε σε καρτοκινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Παρακαλεσα τη Wind να μου τη δωσουνε αντι αναβαθμισης αλλα μπαααα... Μονο με χρεωση παγιου. Σωστο απο minast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Γίνεται η μια κάρτα να είναι e-sim και η άλλη κανονική για την υπηρεσία twin Sim ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Οχι δεν γινεται ακομα τουλαχιστον Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pagolino Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Καλησπερα μια ερώτηση και πρόκειται για καρτοτηλεφωνο. μπορεί κάποιος να βγάλει το ίδιο νουμερο σε δυο SM κάρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Καλησπερα μια ερώτηση και πρόκειται για καρτοτηλεφωνο. μπορεί κάποιος να βγάλει το ίδιο νουμερο σε δυο SM κάρτες? Ναι, twin sim λέγεται. Πας σε κατάστημα και το ζητάς, θα σου δώσουν δύο νέες sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Να ρωτήσω παιδιά, για COSMOKAPTA: δίνουν κάρτες από αυτές στυλ αντάπτορα όπου είναι nano+micro+κλασική η κάθεμια από αυτές, ή ζητάμε ακριβώς τι θέλουμε; Εάν ισχύει το δεύτερο, παίζει micro + micro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Παλιά είχε σίγουρα. Και 2 micro, και νομίζω συνδιασμούς. Την τελευταία φορά που άλλαξα πήρα 2 nano. Πρέπει να ρωτήσεις γιατί εξαρτάται από το κάθε μαγαζί τι απόθεμα έχει. Sent from my Mi A3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Κατάλαβα. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Βγήκε ο "αντικαταστάτης" της twin sim https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/multisim.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Βγήκε ο "αντικαταστάτης" της twin sim https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/multisim.html Μονο για συμβόλαια και με συνδρομή 5 ευρώ το μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Μονο για συμβόλαια και με συνδρομή 5 ευρώ το μήνα Αστο. Δεν χρειάζεται καν να ανοιξω το link Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Βγήκε ο "αντικαταστάτης" της twin sim https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/multisim.html Με 5€/κάρτα/μήνα και να εξαιρούνται προγράμματα Καρτοσυμβολαίου, Καρτοκινητών, Business Cost Control και Mobile Internet, να τις χαίρονται :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Είναι διαφορετικό πάντως από την twin sim. Αν είναι μέχρι 4 συσκευές και να χτυπάνε ταυτόχρονα, ακούγεται αρκετά χρήσιμο. Sent from my Galaxy A40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 4 συσκευές με πέντε ευρώ την μία δηλαδή 20 ευρώ τον μήνα είναι πολλά λεφτά και είναι τζάμπα λεφτά ( για μένα) ...ας τα δώσουν άλλοι που τους περισσεύουν :) Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Ενδιαφέρον...... Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Έχω Twin sim στον What's up αριθμό μου από τον Σεπτέμβριο του 2009. Είναι άψογη υπηρεσία. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Με πάγιο δε συμφέρει. Αυτό που κάνει το πακέτο της κοσμοτε ελκυστικό είναι το πακέτο με την εφ άπαξ χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Κάτι μου λέει ότι πολύ σύντομα θα παύσει η διάθεση νέων Twin SIM (με την εφ' άπαξ χρέωση), και σε δεύτερο χρόνο (μετά από καποιους μήνες) θα σταματήσει και η λειτουργία τους σε όσους έχουν πάρει ήδη... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Κάτι μου λέει ότι πολύ σύντομα θα παύσει η διάθεση νέων Twin SIM (με την εφ' άπαξ χρέωση), και σε δεύτερο χρόνο (μετά από καποιους μήνες) θα σταματήσει και η λειτουργία τους σε όσους έχουν πάρει ήδη... Sent from my iPhone using TapatalkΜπορεί να συμβεί αυτό μπορεί και όχι H esim πάντως είναι μεγάλη ευκολία αν δεν υπάρχει το χαράτσι Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Κάτι μου λέει ότι πολύ σύντομα θα παύσει η διάθεση νέων Twin SIM (με την εφ' άπαξ χρέωση), και σε δεύτερο χρόνο (μετά από καποιους μήνες) θα σταματήσει και η λειτουργία τους σε όσους έχουν πάρει ήδη... Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν νομίζω πως μπορεί να σταματήσει να σου δουλεύει η twin sim. Η twin είναι σαν να έχεις μια οποιαδήποτε sim κλωνοποιημένη. Ο αριθμός τους είναι ίδιος. Μόνο αν την σταματήσουν(σου κόψουν τη λειτουργία) επίτηδες, αλλά δεν μπορεί να γίνει χωρίς προειδοποίηση. Χώρια που μου φαίνεται απίθανο να κάτσουν να ψάξουν ποιος έχει πάρει διπλή για να το κάνουν αυτό.... Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Αυτό που μπορεί να συμβεί είναι αν χρειαστεί να την αλλάξεις (π.χ. λόγω βλάβης είτε επειδή θέλεις νάνο) να σου που δεν έχουμε οπότε την πάτησες Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Να καταργήσουν την δεύτερη από το δίκτυο δεν γίνεται, αλλά μπορούν να δουν ποιοι έχουν Twin και να τους αναγκάσουν να τις αντικαταστήσουν. Με το 5G και με ims κλπ σίγουρα θα υπάρχουν θέματα στις κάρτες κλώνους, η υλοποίηση της multisim είναι σαν τεχνολογία πιο "σύγχρονη". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Γιατί να έχεις πρόβλημα αν την χρησιμοποιείς σωστά; Δηλαδή να κλείνεις την μια όταν ανοίγεις τη 2η. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts