Jump to content

Pagolino

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Pagolino

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Pagolino's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Δεν μπορώ να έχω δύο γλώσσες αυτόχρονα, δηλ. Θα πρέπει να πηγαινω κάθε φορά στις ρυθμίσεις και να επιλέγω με ποια γλώσσα επιθυμώ να γράψω(ελληνικα ή Αγγλικά).Μετα από εκεί δεν αλλάζει πλέον.Αν π.χ. στο κείμενο έχω ελληνικά και στη μέση θέλω να συνεχίσω με Αγγλικά, θα πρέπει πάλι να μπω στις ρυθμίσεις και να βάλω Αγγλικά.Αναγνωριζει τα Ελληνικά, Αγγλικά και όποια γλώσσα θέλω, αλλά μόνο μια κάθε φορά ,δηλ. ο συνδυασμός πλήκτρων για την γρήγορη αλλαγή από την μια γλώσσα στην άλλη δεν λειτουργεί.Θελω να πω ότι τα ελληνικά τα έχει δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βγάλουν κάποια βοηθητικη εφαρμογή για την πλήρη λειτουργία του πληκτρολόγιου με Android.
  2. Android στο Τάμπλετ.Δεν λειτουργεί με τον συνδυασμό τον πλήκτρων.Νομιζω μόνο κάποιος που έχει το ίδιο πληκτρολόγιο μπορεί να καταλάβει το πρόβλημα για το οποίο αναφέρομαι. Ευχαριστώ για την προσπάθεια!
  3. Κανένας δεν έτυχε να έχει τέτοιο πρόβλημα???
  4. Καλησπερα σε ολοους, Εχω ενα πληκτρολογιο που δεν θελει με τον κλασσικο τροπο συνδιασμο κουμπιων να αλλαξει γλωσσα. π.χ απο ελληνικα στα αγγλικα.Παταω ctrl+shift.Αν εχει καποιος τον ιδιο θεμα μου γραφει μια συμβουλη.
  5. Καλησπερα σε όλους, ιδιαίτερα σε όσους έχουν το redmi Note 8T. Προσπαθώ να δουλέψω με τις "σημείωσεις" και διαπιστώνω ότι έχει παρα πολυ μεγάλη καθυστέρηση στην συνταξη των γραμμάτων από ένα μέγεθος κειμενου και μετά. φτάνει μέχρι και σε σημείο αδρανεια. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι έβαλα μια 128 micro SC . Αν κάποιος έχει κάποιο παρομοιο προβλημα και την λυση του θα με βοηθούσε πολυ.
  6. Καλησπερα, θέλω να μάθω γιατί δεν μπορώ στο 8Τ resin Xiaomi δεν μπορώ να βάλω μουσική επιλογής μου για Ξυπνητήρι!!
  7. Καλησπέρα και παλι θα μπορουσε κάποιος να μου διευκρινίσει γιατί δεν μπορώ να βάλω δικιάς μου επιλογής μουσική για Ξυπνητήρι??? Ευχαριστώ
  8. Γεια σας, εχω ερώτηση για την ρύθμιση Ξυπνητήρι. Προσπαθώ να βάλω συγκεκριμένη μουσική, ενώ μου δίνει την επιλογή να διαλέξω δεν την παιζει. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει?
  9. Καλησπερα μια ερώτηση και πρόκειται για καρτοτηλεφωνο. μπορεί κάποιος να βγάλει το ίδιο νουμερο σε δυο SM κάρτες?
  10. Ευχαριστώ για την απαντηση.Κριμα ειναι πολυ εξ υπηρετικό το led.
  11. Καλημερα, μια ερώτηση έχω για το κινητό αυτό. Με καλουν, μου στέλνουν μηνύματα και το τηλέφωνο δεν αφήνει κάποιο led να αναβοσβήνει για ειδοποιήση. Υπάρχει κάποια ρύθμιση??
  12. Μετα απο καιρο που υποτίθεται οτι ειναι καμενη η πλατινα και το κινητο νεκρο, πατησα το power και ανοιξε το κινητο σαν να μην ειχε τιποτα.Λαθος βιαστική διάγνωση ?η μηπως δεν ασχολήθηκε στα σημεία που έπρεπε? Μηπως ειχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα?
  13. καλησπέρα, Το κινητο το εδωσα στην Samsung μεσα και μου εβγαλε οτι εχει θεμα με πλατινα και καποια ανταλλακτικα ακομα.....ολα μαζι κανουν 367ευρο.Πρεπει να πω εδω οτι καινουργιο το ειδα στην Βουβλικ 398ευρώ.Το κινητο το αγορασα πανω απο 800ευρο, ειναι δυνατων να χαλάσει τοσο γρηγορα?Δηλ.Μέχρι την εγγυση ειναι οτι ειναι?Συγγνωμη αλλα απαραδεκτο αυτης της κατηγοριας τηλεφωνα να χαλανε τοσο γρηγορα.
  14. Καλησπερα σε ολους, δεν ξέρω τι συνέβη αλλά πάτησα το power κουμπί και το κινητό άνοιξε. Δουλεύει σαν να μην είχε τίποτα. ...μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αυτό το φαινόμενο? ?????Ισχύει ακόμα η διάγνωση τη προβληματική πλατίνας? Παρακαλώ όποιον έχει δει κάτι παρόμοιο να μου γράψει. Ευχαριστώ πολύ! !!
×
×
  • Create New...