Mark_K Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Μπορεί να ρωτάει αν βάλει τις 2 sim σε 2 διαφορετικές συσκευές αν μπορεί να έχει τον ίδιο λογαριασμό Viber και στις 2 ταυτόχρονα. Επίσημα όχι, γιατί το Viber αναγνωρίζει μόνο μία primary συσκευή(τηλέφωνο) σε αντίθεση με τις secondary (tablet/pc κλπ) που μπορείς να ορίσεις όσες θες. Ανεπίσημα αν το ένα τηλέφωνο από τα 2 είναι root και έχει xposed μπορείς να το κάνεις να φανεί σαν tablet και να γίνει. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Ένας λόγος που έκανα το Skype primary messaging app είναι αυτός ότι λειτουργεί σε όσες συσκευές θέλεις χωρίς πρόβλημα σε συνδυασμό με την καλύτερη ποιότητα κλήσης σε φωνή και βίντεο σε συνάρτηση με την δυνατότητα ότι όταν είσαι εξωτερικό και να αλλάξεις νούμερο ακόμα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Κατά τα άλλα όπως τα είπε ο Μάρκος άλλη λύση δεν υπάρχει. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Μπορεί να ρωτάει αν βάλει τις 2 sim σε 2 διαφορετικές συσκευές αν μπορεί να έχει τον ίδιο λογαριασμό Viber και στις 2 ταυτόχρονα. Επίσημα όχι, γιατί το Viber αναγνωρίζει μόνο μία primary συσκευή(τηλέφωνο) σε αντίθεση με τις secondary (tablet/pc κλπ) που μπορείς να ορίσεις όσες θες. Ανεπίσημα αν το ένα τηλέφωνο από τα 2 είναι root και έχει xposed μπορείς να το κάνεις να φανεί σαν tablet και να γίνει. Sent from my Moto X Play Ακριβως αυτη ηταν η ερωτησις μου.Εχω το κανονικο μου το τηλεφωνο που ειναι το S7 και αλλαξα την μονη sim που ειχα με twin προκειμενου να κλεινω το s7 και να ανοιγω το xcover3 που εχω για την παραλια.και να ειμαι με το ιδιο νουμερο για να εχω την επικοινωνια μου.δοκιμασα και τις δυο εφαρμογες δηλαδη viber & what's up, και δεν καταφερα να εχω τις ιδιες εφαρμογες σε 2 τηλεφωνα. οποτε δεδομενου οτι η απαντηση που μου δινεις ειναι οτι μονο με ρουτ.(ρουτ δεν γινεται ειμαι ακομη στην εγγυηση και στα δυο) βαζω την μια εφαρμογη στο ενα και την αλλη στο αλλο και τελος. Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ένας λόγος που έκανα το Skype primary messaging app είναι αυτός ότι λειτουργεί σε όσες συσκευές θέλεις χωρίς πρόβλημα σε συνδυασμό με την καλύτερη ποιότητα κλήσης σε φωνή και βίντεο σε συνάρτηση με την δυνατότητα ότι όταν είσαι εξωτερικό και να αλλάξεις νούμερο ακόμα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Κατά τα άλλα όπως τα είπε ο Μάρκος άλλη λύση δεν υπάρχει. Σωστα αυτα που λες γιατι το skype θελει username & password που δινεις εσυ και ετσι λειτουργει παντου ενω οι εφαρμογες που λεω σου στελνουν αυτες το εξαψηφιο και δεν σε αφηνουν να χρησιμοποιησεις και τις δυο συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Σωστα αυτα που λες γιατι το skype θελει username & password που δινεις εσυ και ετσι λειτουργει παντου ενω οι εφαρμογες που λεω σου στελνουν αυτες το εξαψηφιο και δεν σε αφηνουν να χρησιμοποιησεις και τις δυο συσκευες. Ακριβώς και μπορoυν πάλι να σε αναζητησουν με το email σου ή το τηλεφωνο σου αφου τα εχεις καταχωρησει στην εγγραφη. Skype και το κεφαλι σου ησηχο σε οσες συσκευες και εαν εχεις... Οσο για αυτα τα App της cosmote ιδιαίτερα του whatsup σου σπαει τα νευρα. Η μονη λυση ειναι να εχεις το mycosmote app στο αλλο τηλεφωνο ωστε να μπορεις να δεις με ευκολια τουλαχιστον υπολοιπα mb klp Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που να χρησιμοποιεί Skype πλέον. Για το ποια εφαρμογή θα χρησιμοποιήσεις, μάλλον το κριτήριο πρέπει να είναι το τι χρησιμοποιούν οι επαφές σου. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που να χρησιμοποιεί Skype πλέον. Για το ποια εφαρμογή θα χρησιμοποιήσεις, μάλλον το κριτήριο πρέπει να είναι το τι χρησιμοποιούν οι επαφές σου. Sent from my Moto X Play ΑΚΡΙΒΩΣ το μεγαλυτερο κριτηριο ειναι αυτο που λες εγω εχω στο viber 81 ατομα που το χρησιμοποιουν στο what's up 25 και στο skype μπορει να το χρησιμοπουν 200 αλλα εχωντας username να μην ξερω ποιοι ειναι.παντως το skype ειναι ενα απο τα καλυτερα που εχω συναντησει και δεν το αλλαζω με κανενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 (edited) Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που να χρησιμοποιεί Skype πλέον. Για το ποια εφαρμογή θα χρησιμοποιήσεις, μάλλον το κριτήριο πρέπει να είναι το τι χρησιμοποιούν οι επαφές σου. Sent from my Moto X Play Συμφωνώ. Στην δική μου περίπτωση το 90% των επαφών μου έχουν και τα δύο οπότε όποιο και να χρειάζεται όλα είναι πρίμα :) Το Skype ακόμα παίζει πολύ δυνατά λόγο των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που έχει απλά το περιβάλλον χρήσης είναι σπαστικό και απαρχαιωμένο αλλά από ότι είδα στην νέα beta το φτιάχνουν πολύ όμορφο και εύκολο στην χρήση που μπορεί και να λ προσελκύσει κόσμο πίσω και στην mobile πλατφόρμα. Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 29, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 καλησπέρα, το viber οπως ειπαν παιζει με το νουμερο οποτε μια χαρα παιζει παντου. Η twin sim ειναι να εχεις το ιδιο νουμερο σε 2 καρτες ωστε να μην τις μπαινοβγαζεις. Πχ εγω εχω cosmote whats up και εχω πολυ ιντερνετ, μερικες φορες θελω να το εχω παντου στο δικτυο μου ασυρματα και ενσυρματα. Εχω ενα στικακι 4G με την αλλη καρτα μεσα, το βαζω σε ενα ρουτερ με usb που εχω και παιζει παντου, απλα αμα με καλεσει κανεις στο κινητο δειχνει οτι ειναι κατελλημενο... Αν κατάλαβα καλά δηλαδή σε whatsup 1. Εχοντας twin-sim μπορείς πχ όταν θελεις Internet να χρησιμοποιείς το στικάκι ή ένα MiFi. 2. Κατά την διάρκεια που χρησιμοποιείται το (1) δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η άλλη κάρτα που εχουμε π.χ στο κινητό μας 3. Αν κλείσουμε το στικάκι ή το MiFi μετά μπορεί να χρησιμοποιηθει κανονικά το κινητό για κλήσεις και data. Ισχύει αυτό ή έχω καταλάβει λάθος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Αν κατάλαβα καλά δηλαδή σε whatsup 1. Εχοντας twin-sim μπορείς πχ όταν θελεις Internet να χρησιμοποιείς το στικάκι ή ένα MiFi. 2. Κατά την διάρκεια που χρησιμοποιείται το (1) δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η άλλη κάρτα που εχουμε π.χ στο κινητό μας 3. Αν κλείσουμε το στικάκι ή το MiFi μετά μπορεί να χρησιμοποιηθει κανονικά το κινητό για κλήσεις και data. Ισχύει αυτό ή έχω καταλάβει λάθος ; Σωστά, σε γενικές γραμμές αυτό είναι. Θυμάμαι αμυδρά ότι μπορεί να μην δίνουν twin SIM σε κάρτες, αλλά καλύτερα να ρωτήσεις, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Αν κατάλαβα καλά δηλαδή σε whatsup 1. Εχοντας twin-sim μπορείς πχ όταν θελεις Internet να χρησιμοποιείς το στικάκι ή ένα MiFi. 2. Κατά την διάρκεια που χρησιμοποιείται το (1) δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η άλλη κάρτα που εχουμε π.χ στο κινητό μας 3. Αν κλείσουμε το στικάκι ή το MiFi μετά μπορεί να χρησιμοποιηθει κανονικά το κινητό για κλήσεις και data. Ισχύει αυτό ή έχω καταλάβει λάθος ; καλησπερα, ναι σωστα εμενα ετσι γινεται, το 3 δεν ισχυει ακριβως, δεν αρκει να το κλησεις πρεπει να μην εχει ρευμα, πρεπει να το βγαλεις. Εμενα στο ρουτερ κανει κληση PPP αν την κανω disable παλι δεν εχω κινητο. Πρεπει να το βγαλω να μην εχει ρευμα. Να τονισω οτι μιλαμε για ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ! οποτε δεν παιζει στο κινητο ουτε ιντερνετ ουτε και τηλεφωνια/sms. Στην περιπτωση που εχουμε ΠΑΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ γινεται να βγει καρτα για δεδομενα δευτερη (δεν λεγεται twin sim ομως) και εχει μονο δεδομενα για στικ πχ ενω δουλευει κανονικα του κινητου και για τηλεφωνια αλλα και για ιντερνετ. Πριν λιγες μερες μου το ειπαν σε καταστημα Γερμανος που ρωτησα. Στην καρτοκινητη εχει μονο twin sim και δεν γινεται κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Πλέον οι twin sim στα 16 ευρώ....και οι απλές στα 8.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Πλέον οι twin sim στα 16 ευρώ....και οι απλές στα 8.... Όλα τα ανεβάζουν καλά πάμε. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Πλέον οι twin sim στα 16 ευρώ....και οι απλές στα 8.... Όλα τα ανεβάζουν καλά πάμε. Send From Note 3 With S8 Port Rom Για συμβόλαιο μιλάμε ή για καρτοκινητό; Την τελευταία φορά που αγόρασα TwinSIM σε what's up μου στοίχισαν 10€ και οι δύο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Για συμβόλαιο μιλάμε ή για καρτοκινητό; Την τελευταία φορά που αγόρασα TwinSIM σε what's up μου στοίχισαν 10€ και οι δύο. Ναι το ξέρω ότι ήταν 10 ευρώ και γιαυτό το έγραψα και εδώ οτι ανεβασανε τις τιμες. το τελευταία φορά είναι σχετικό. το τελευταια φορα μπορει να ειναι τον φλεβαρη που ηταν η δικια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 (edited) Ναι το ξέρω ότι ήταν 10 ευρώ και γιαυτό το έγραψα και εδώ οτι ανεβασανε τις τιμες. το τελευταία φορά είναι σχετικό. το τελευταια φορα μπορει να ειναι τον φλεβαρη που ηταν η δικια μου Α, καλά, παίζει να ήταν και ένα χρόνο πριν η τελευταία φορά που πήρα TwinSIM. Ξέρουμε τι τύπου κάρτες δίνουν πλέον; Να φανταστώ πέρασαν κι αυτοί στη νέα εποχή των ευέλικτων καρτών που περιέχουν όλα τα μεγέθη σε μία κάρτα, και κόβεις ό,τι θέλεις (Mini, micro, nano) ??? Edited July 29, 2017 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Γενικά δίνουν πλέον μουλτι σιμ. Τώρα αν ξέμεινε κάποια παλιά την πασάρουν Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Για συμβόλαιο μιλάμε ή για καρτοκινητό; Την τελευταία φορά που αγόρασα TwinSIM σε what's up μου στοίχισαν 10€ και οι δύο. Η Cosmote ακρίβυνε τις SIM μέσα στον Ιούλιο, τόσο τις μονές όσο και τις διπλές. Δεν θυμάμαι την ακριβή ημερομηνία, το είχα αναφέρει στο θέμα με τα συμβόλαια τη μέρα που έγινε η αύξηση. Πάντως, σε αντίθεση με τις μονές που δίνουν multi-SIM οι twin έχουν συγκεκριμένα μεγέθη και πρέπει να επιλέξεις το κατάλληλο πακέτο (πχ mini και micro). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Για συμβόλαιο μιλάμε ή για καρτοκινητό; Την τελευταία φορά που αγόρασα TwinSIM σε what's up μου στοίχισαν 10€ και οι δύο. καλησπέρα, και εμενα αλλα ηταν περσι τον Αυγουστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 (edited) Πάντως, σε αντίθεση με τις μονές που δίνουν multi-SIM οι twin έχουν συγκεκριμένα μεγέθη και πρέπει να επιλέξεις το κατάλληλο πακέτο (πχ mini και micro). Α, μάλιστα, ό,τι ίσχυε μέχρι τώρα δηλαδή. Κάποιοι συνδυασμοί δεν υπάρχουν αν δεν απατώμαι, π.χ. micro και nano (αν δεν κάνω λάθος). Εγώ που χρειάζομαι για να συναλλάσσω στα 4G μόντεμ μου, έχω μία mini και μία micro. Edited July 31, 2017 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Α, μάλιστα, ό,τι ίσχυε μέχρι τώρα δηλαδή. Κάποιοι συνδυασμοί δεν υπάρχουν αν δεν απατώμαι, π.χ. micro και nano (αν δεν κάνω λάθος). Εγώ που χρειάζομαι για να συναλλάσσω στα 4G μόντεμ μου, έχω μία mini και μία micro. καλησπέρα, ειχα παρει 2 μεγαλες εγω, και τελικα την μια την ηθελα micro και την εκοψα, επειδη δεν την εκανα σωστα δεν πατουσε καλα και κουνιοταν, ετσι πληρωσα παλι 10 ευρω γιατι πανε και οι 2 μαζι και πηρα 2 αλλες και στο πακετο ειναι μια μεγαλη και μια micro, οποτε ναι εχει πακετα τετοια, αλλα δεν ξερω αν εχει για micro και mini. Εχει και ανταπτορες απο τις μικρες στις μεγαλες αλλα σε μερικες συσκευες δεν πατανε καλα και εχεις θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 καλησπέρα, ειχα παρει 2 μεγαλες εγω, και τελικα την μια την ηθελα micro και την εκοψα, επειδη δεν την εκανα σωστα δεν πατουσε καλα και κουνιοταν, ετσι πληρωσα παλι 10 ευρω γιατι πανε και οι 2 μαζι και πηρα 2 αλλες και στο πακετο ειναι μια μεγαλη και μια micro, οποτε ναι εχει πακετα τετοια, αλλα δεν ξερω αν εχει για micro και mini. Εχει και ανταπτορες απο τις μικρες στις μεγαλες αλλα σε μερικες συσκευες δεν πατανε καλα και εχεις θεματα. mini=μεγάλη. Η κλιμάκωση από τη μεγαλύτερη διαθέσιμη SIM προς τη μικρότερη είναι: mini-micro-nano. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 πακέτο 2 nano υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 πακέτο 2 nano υπάρχει? ναι ναι, 16 εουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Είχα δοκιμάσει το συγκεκριμένο πέρυσι, και δεν δούλευε. Δηλαδή σε μία συσκευή να έχει σύνδεση δεδομένων και στην άλλη μόνο κλήσειςΗ cosmote πάντως αναφέρει οτι πρέπει να ειναι ενεργή η μια απο τις δύο κάρτες διότι αμα ειναι κ οι δυο, δν θα ξέρει σε ποια να δρομολογήσει τις κλήσεις sms, γενικά δν μπορεί το ίδιο νούμερο να είναι registered στο δίκτυο ταυτόχρονα με διαφορετικές sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Η cosmote πάντως αναφέρει οτι πρέπει να ειναι ενεργή η μια απο τις δύο κάρτες διότι αμα ειναι κ οι δυο, δν θα ξέρει σε ποια να δρομολογήσει τις κλήσεις sms, γενικά δν μπορεί το ίδιο νούμερο να είναι registered στο δίκτυο ταυτόχρονα με διαφορετικές sim. Ετσι ειναι και στην πραξη, μολις ανοιξεις τη 2η σιμ (ταυτοχρονα) δεν δουλευει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts