Lux Δημ. September 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2021 Καλησπερα. Εχθες αγορασα το Oneplus 8t που διαθετει 5g και εχω cosmote καρτα. Αξιζει να την μετατρεψω σε 5g ή ειναι ακομα νωρις; Θα δω βελτιωση σε καποιο αλλο τομεα περα απο γρηγοροτερο ιντερνετ; Αν και η αληθεια ειναι οτι δεν κανω streaming, εχω ενα router της vodafone για αυτο το λογο. Και τι ακριβως παιζει με την καταναλωση μπαταριας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2021 https://www.speedtest.net/my-result/i/4745461604 Σέρρες παιζοδρομος μεραρχίας , καμία οπτική επαφή με τον σταθμό . Η n78 κάνει τρελή δουλειά στις Σέρρες . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2021 Το upload ειναι πολυ λιγο. Σε αντιστοιχη περιπτωση Δραμα εχω 130upload... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. September 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2021 (edited) Holy crap Σαν κάτι να άλλαξε Βόλο. Από το σπίτι μου, 2+ χλμ από τη κεραία της cosmote,εφόσον πρόκειται για αυτή του κεντρικού κτηρίου της cosmote (Ιωλκού) https://www.speedtest.net/my-result/a/7680200075 Edited September 1, 2021 by CptBill 1 1 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. September 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2021 (edited) 2 hours ago, mixtri said: Η μεγαλύτερη μέτρηση που έχω δει με DSS. Παρα πολυ καλά! Στη Χαλκίδα είδα από άκρη σε άκρη 5g. Δεν είχα χρόνο να δω που ήταν οι σταθμοί. Απίστευτη κάλυψη. Όταν είχαν πάει σε εποχή ΝΟΚΙΑ το δίκτυο ήταν εκνευριστικό και κολλούσε. Άρχισαν και τα dot? Πάμε ρε κοσμοταρα. Το ενδιαφέρον είναι πως έχει μπεί ένας σουρεάλ αριθμός από dot. Ανά 20-30 μέτρα στους διαδρόμους ενώ στο ολυμπιακό μουσείο που έχουν φτιάξει, κάθε δεύτερη αίθουσα έχει dot. BTW πολλά kudos και για το wifi, που παρότι δεν συνδέθηκα, είναι τα καινούρια wifi6 ap από cisco meraki. Edited September 1, 2021 by andermitzakis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2021 Συγνώμη, αλλά μια και βρισκόμαστε σε ελληνική ιστοσελίδα ανταλλαγής απόψεων... Τι ακριβώς σημαίνει Kudos; Ευχαριστώ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. September 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2021 56 minutes ago, p_k said: Συγνώμη, αλλά μια και βρισκόμαστε σε ελληνική ιστοσελίδα ανταλλαγής απόψεων... Τι ακριβώς σημαίνει Kudos; Ευχαριστώ. Συγχαρητήρια-μπράβο, κτλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 2, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 7 hours ago, CptBill said: Holy crap Σαν κάτι να άλλαξε Βόλο. Από το σπίτι μου, 2+ χλμ από τη κεραία της cosmote,εφόσον πρόκειται για αυτή του κεντρικού κτηρίου της cosmote (Ιωλκού) https://www.speedtest.net/my-result/a/7680200075 Ηταν κλειστό το 5g στο κέντρο τη Δευτέρα. Έπαιξε ενεργοποίηση μάλλον. 2+κμ; απίστευτο. Σίγουρα δεν πιάνεις από κάτι πιο κοντά; 7 hours ago, andermitzakis said: Το ενδιαφέρον είναι πως έχει μπεί ένας σουρεάλ αριθμός από dot. Ανά 20-30 μέτρα στους διαδρόμους ενώ στο ολυμπιακό μουσείο που έχουν φτιάξει, κάθε δεύτερη αίθουσα έχει dot. BTW πολλά kudos και για το wifi, που παρότι δεν συνδέθηκα, είναι τα καινούρια wifi6 ap από cisco meraki. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και τις εφαρμογές στο μουσείο. VR κτλ. Αυτές απαιτούν τρελή χωρητικότητα και ελάχιστο latency. Επομένως ο αριθμός των DOTS φαίνεται ρεαλιστικός για αυτό που το θέλουν. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 (edited) 2 hours ago, mixtri said: Ηταν κλειστό το 5g στο κέντρο τη Δευτέρα. Έπαιξε ενεργοποίηση μάλλον. 2+κμ; απίστευτο. Σίγουρα δεν πιάνεις από κάτι πιο κοντά; 2.60χλμ για την ακριβεια, στη βεραντα του σπιτιου. Ειμαι σε υψωμα με οπτικη επαφη προς ολο το Βολο, εαν αυτο βοηθαει. το cellmapper μου δειχνει τον 204025 σταθμο. Το ζαμζουνγκ μου δειχνει αυτα που εχω attached Εντωμεταξυ νεο ρεκορ σημερα https://www.speedtest.net/my-result/a/7681351387 υγ: εντωμεταξυ η eNB4376 (σαρακηνος) που παιρνει το mikrotik μου LTE με εξωτερικη κεραια, πλεον δεν μποριε να peakarei σε 100-120mbit εδω και 2-3 μερες αλλα φτανει μεγιστο πχ 70mbit. Φανταζομαι τυχαιο. Edited September 2, 2021 by CptBill Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 2, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 10 minutes ago, CptBill said: 2.60χλμ για την ακριβεια, στη βεραντα του σπιτιου. Ειμαι σε υψωμα με οπτικη επαφη προς ολο το Βολο, εαν αυτο βοηθαει. το cellmapper μου δειχνει τον 204025 σταθμο. Το ζαμζουνγκ μου δειχνει αυτα που εχω attached Εντωμεταξυ νεο ρεκορ σημερα https://www.speedtest.net/my-result/a/7681351387 υγ: εντωμεταξυ η eNB4376 (σαρακηνος) που παιρνει το mikrotik μου LTE με εξωτερικη κεραια, πλεον δεν μποριε να peakarei σε 100-120mbit εδω και 2-3 μερες αλλα φτανει μεγιστο πχ 70mbit. Φανταζομαι τυχαιο. Και αυτή η μέτρηση είναι από εξωτερικό χώρο να φανταστώ; από τη βεράντα σου; 2.6κμ Ν78 ακούγεται πολύ καλό. Μιλάμε για 32tx, όχι για 64. Και με πολύ χαμηλή ισχύ λόγω EIRP. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 1 minute ago, mixtri said: Και αυτή η μέτρηση είναι από εξωτερικό χώρο να φανταστώ; από τη βεράντα σου; 2.6κμ Ν78 ακούγεται πολύ καλό. Μιλάμε για 32tx, όχι για 64. Και με πολύ χαμηλή ισχύ λόγω EIRP. ναι ναι ακριβως, απο τη βεραντα, εξωτερικο χωρο. Και στον εσωτερικο χωρο πιανω 5g, οχι σε ολα τα σημεια του σπιτιου αλλα δεν εχω κανει speedtest. Θα δοκιμασω και εντος σπιτιου μεσα στν ημερα να δω τι ψαρια πιανω Για αυτο που γραφω στο ΥΓ μου, λες να εχει καμια σχεση το ενα συμβαν με το αλλο? 1 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 2, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 43 minutes ago, CptBill said: ναι ναι ακριβως, απο τη βεραντα, εξωτερικο χωρο. Και στον εσωτερικο χωρο πιανω 5g, οχι σε ολα τα σημεια του σπιτιου αλλα δεν εχω κανει speedtest. Θα δοκιμασω και εντος σπιτιου μεσα στν ημερα να δω τι ψαρια πιανω Για αυτο που γραφω στο ΥΓ μου, λες να εχει καμια σχεση το ενα συμβαν με το αλλο? Τυχαίο είναι. Γύρισε ο κόσμος από διακοπές. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 Σέρρες 1100μετρα από την κεραία σε εσωτερικό χώρο παρακαλω . 100 μέτρα ύψομετρο πάνω από την κεραία https://www.speedtest.net/my-result/i/4746258173 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 2, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 2 hours ago, georgebad said: Σέρρες 1100μετρα από την κεραία σε εσωτερικό χώρο παρακαλω . 100 μέτρα ύψομετρο πάνω από την κεραία https://www.speedtest.net/my-result/i/4746258173 Δηλαδή το Ν78 radio δεν έχει γίνει downtilt πολύ ή καθόλου. Όταν πας κάτω από την κεραία έχεις δυνατό σήμα; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 1 hour ago, mixtri said: Δηλαδή το Ν78 radio δεν έχει γίνει downtilt πολύ ή καθόλου. Όταν πας κάτω από την κεραία έχεις δυνατό σήμα; Από ότι θυμάμαι δεν έχει φάει καθόλου tilt . Φευγει ευθεία. Και γενικά δεν έχω δει downtilt n78 . Τα κανονικά πάνελ έχουν τρελό uptilt για να καλύψουν το λόφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 (edited) Είδα ότι προστέθηκε στο site της Cosmote ο χάρτης κάλυψης του 5G δικτύου. Edited September 2, 2021 by pluss 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 (edited) Οοοοοο επιτελους!! Καλα βεβαια, ουτε καν ειναι τετοια η καλυψη... οτι βλεπεις -80% (τουλαχιστον στην περιοχη μου) Edited September 2, 2021 by doganos Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 (edited) Σύμφωνα με τον χάρτη σχεδόν όλη η πόλη της Κοζάνης θα έπρεπε να έχει 5G... Κάτι που ίσως να συμβεί στο μέλλον αλλά για τώρα είναι σε λίγες γειτονιές και ούτε καν "κανονικό" 5g..Σήμερα εμφανίστηκε και 2η κεραία με νέο enb 6ψηφιο αλλά και πάλι είναι 5g disconnected.. Edited September 2, 2021 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 2, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 Πολύ καλός ο χάρτης. Με δική μου εμπειρία ανταποκρίνεται 100% σε αυτό που είδα. Ίσα ίσα, που λείπει η Σκύρος και η Κύμη κτλ. Ο χάρτης είναι σχετικά παλιός. Έχουν μπει περισσότερες περιοχές. Η κοσμοτε πραγματικά είναι πολύ μπροστά.... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 Όντως λείπουν περιοχές που έχουν εδώ και καιρό σχετικά αναβαθμισμένο δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 1 Ιουλίου είναι ο χάρτης. Απλώς στην περιοχή μου έβαλαν και την κεραία στον λόφο πάνω να έχει 5g εξου και η τέτοια κάλυψη, πράγμα που δεν ισχύει βέβαια Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 2, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 Δε μπορούν να δώσουν τρελή λεπτομέρεια σε ένα public χάρτη κάλυψης. Είναι σε λογικά επίπεδα. Θα ήθελα βέβαια να δείχνει σε επίπεδο δρόμων όπως στην Αμερική αλλά να είμαστε χαρούμενοι με αυτό που δίνουν. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 Όχι μόνο στις ΗΠΑ Μιχάλη. Οι άλλες δύο εταιρείες στην ελληνική αγορά δίνουν χάρτες σε επίπεδο δρόμων. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 2, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 11 minutes ago, p_k said: Όχι μόνο στις ΗΠΑ Μιχάλη. Οι άλλες δύο εταιρείες στην ελληνική αγορά δίνουν χάρτες σε επίπεδο δρόμων. Τι εννοείς; Χάρτη ταχυτήτων έχει η κόσμοτε σε επίπεδο δρόμων. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 Έχεις δίκιο, δεν το γνώριζα Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts