elkons Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, memoriesradio said: Η μία Vodafone μάλλον Nova ήθελες να πεις... Συγνώμη μπερδεύτηκα το διορθώνω άμεσα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Πήρα νέα κάρτα frog αλλά στέλνοντας μήνυμα 5G στο 1333 μου απαντάει ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζει 5G. Έχω το redmi note 13 pro 5G και στο ίδιο κινητό ήδη λειτουργεί κάρτα what's up (η οποία έχει μετατραπεί σε frog) με 5G κανονικότατα. Υπάρχει άλλος τρόπος να το ενεργοποιήσω και στη νέα γραμμή; Τελικά το ενεργοποίησε το c.c. 6 Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, t300 said: Πήρα νέα κάρτα frog αλλά στέλνοντας μήνυμα 5G στο 1333 μου απαντάει ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζει 5G. Έχω το redmi note 13 pro 5G και στο ίδιο κινητό ήδη λειτουργεί κάρτα what's up (η οποία έχει μετατραπεί σε frog) με 5G κανονικότατα. Υπάρχει άλλος τρόπος να το ενεργοποιήσω και στη νέα γραμμή; Τελικά το ενεργοποίησε το c.c. Η άλλη λύση είναι να βάλεις την SIM σε διαφορετική συσκευή, συνήθως κάποιο πρόσφατο Samsung 😉 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου On 28/10/2024 at 2:27 ΜΜ, georgebad said: Απογοήτευση η Θεσσαλονίκης . Στο μισό κέντρο δεν περνάει τίποτα https://diavgeia.gov.gr/decision/view/Ρ1ΦΧ639-4ΦΤ 7 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου Γεια σας, δεν ξέρω αν το είχα και από παλιά αλλά τώρα λέει ότι το vonr είναι ενεργοποιημένο από την cosmote 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου (edited) Πιάνεις 5G NSA ή SA; Τι συσκευή; ,στις ρυθμίσεις στο κάρτες σιμ και κινητά δίκτυα, GR COSMOTE και είχες την επιλογή VoNR; Τι εικονίδιο έχεις δίπλα από τις μπάρες σήματος; VoLTE ; Για Xiaomi φαίνεται Edited 31 Οκτωβρίου by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου (edited) Ήταν ενεργοποιημένο ήδη από τον Σεπτέμβριο που είχα έρθει Ελλάδα στα S23. Ποια συσκευή το εμφάνισε στα settings? Edited 31 Οκτωβρίου by georgemv 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου (edited) 58 minutes ago, elkons said: Πιάνεις 5G NSA ή SA; Τι συσκευή; ,στις ρυθμίσεις στο κάρτες σιμ και κινητά δίκτυα, GR COSMOTE και είχες την επιλογή VoNR; Τι εικονίδιο έχεις δίπλα από τις μπάρες σήματος; VoLTE ; Για Xiaomi φαίνεται Xiaomi 14 Eιναι στα developer settings. Πιάνω sa αλλά ακόμα δεν έχω δει το σήμα vonr στη status bar. Edited 31 Οκτωβρίου by empeiros 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου Και ακόμη δεν είναι στην ιστοσελίδα τους δεν έχουν ενημερώσει ποιες συσκευές Λογικά 5G SA θα πιάνεις [5G+ όπως λέει η COSMOTE] Εάν έχεις Netmonster δώσε μας λίγο εικόνα επίσης εάν λειτουργούν τα δεδομένα με ταχύτητες 5G εν ώρα τηλεφωνικής κλήσεως. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου (edited) 6 minutes ago, elkons said: Και ακόμη δεν είναι στην ιστοσελίδα τους δεν έχουν ενημερώσει ποιες συσκευές Λογικά 5G SA θα πιάνεις [5G+ όπως λέει η COSMOTE] Εάν έχεις Netmonster δώσε μας λίγο εικόνα επίσης εάν λειτουργούν τα δεδομένα με ταχύτητες 5G εν ώρα τηλεφωνικής κλήσεως. Xiaomi 14 έχω. Η επιλογή είναι στα developer settings. Ενώ συνδέομαι στο sa προς το παρόν στο σπίτι μου δε βγάζει διαθέσιμη κεραία ενώ παλιά έβγαζε με επιλογή στο netmonster Nr only. Αν συνδεθώ θα ανεβάσω screenshot. Πάντως χθες καθώς ήμουν μέσα στο netmonster είδα στιγμιαία να συνδέεται σε μία κεραία sa μόνο του αυτόματα αλλα γύρισε αμέσως σε nsa Edited 31 Οκτωβρίου by empeiros 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 16 minutes ago, empeiros said: Xiaomi 14 έχω. Η επιλογή είναι στα developer settings. Ενώ συνδέομαι στο sa προς το παρόν στο σπίτι μου δε βγάζει διαθέσιμη κεραία ενώ παλιά έβγαζε με επιλογή στο netmonster Nr only. Αν συνδεθώ θα ανεβάσω screenshot. Πάντως χθες καθώς ήμουν μέσα στο netmonster είδα στιγμιαία να συνδέεται σε μία κεραία sa μόνο του αυτόματα αλλα γύρισε αμέσως σε nsa Προφανώς οι κοντινές σε εσένα κεραίες δεν είναι ακόμα αναβαθμισμένες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου (edited) 21 minutes ago, Gv2008 said: Προφανώς οι κοντινές σε εσένα κεραίες δεν είναι ακόμα αναβαθμισμένες Παλιότερα όμως συνδεόμουν. Τώρα όμως οχι Τελικά συνδέθηκα αλλά το sa είναι μη λειτουργικό όπως παλιά Δε δίνουν sa όλες οι κεραίες που γράφουν 5g πάνω δεξιά στο netmonster; Θέλουν αναβάθμιση; Edited 31 Οκτωβρίου by empeiros 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου Με τις μέρες του είναι το sa ακόμα. Άλλες φορές μου το κρατάει ακόμη και εν κινήσει με λεωφορείο ή αυτοκίνητο πχ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης άλλες φορές δεν μπαίνει με τίποτα και άλλες φορές αν μπει μόλις κάνω κίνηση δεδομένων κατευθείαν πάει σε nsa. Ακόμα και δίπλα σε σταθμούς με sa οπότε δεν επηρεάζει η ένταση του σήματος. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος 23 ώρες πριν, VasilisSam said: Με τις μέρες του είναι το sa ακόμα. Άλλες φορές μου το κρατάει ακόμη και εν κινήσει με λεωφορείο ή αυτοκίνητο πχ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης άλλες φορές δεν μπαίνει με τίποτα και άλλες φορές αν μπει μόλις κάνω κίνηση δεδομένων κατευθείαν πάει σε nsa. Ακόμα και δίπλα σε σταθμούς με sa οπότε δεν επηρεάζει η ένταση του σήματος. Αν θες τη γνώμη μου, έπρεπε να παίξουν με μια ενδιάμεση μπάντα για το SA. Κάτι σαν την 1800 στο 4G. Και θα γινόταν πιο εύκολα η μετάβαση στο SA. Τώρα τουρλουμπουκι ολίγον τι. Λίγο η συσκευή, λίγο το δίκτυο λίγο το ένα λίγο το άλλο. Performance γενικά μπορεί να μην παρατηρήσεις τίποτα φυσικά να αλλάζει, στην καθημερινή κανονική χρήση γενικότερα σαν απλός χρήστης. Απλά εμείς τα ψαχουλευουμε λιγάκι με NetMonster κλπ. Οι πιο ειδικοί επί του θέματος ίσως διαφωνούν φυσικά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος 7 ώρες πριν, johnny_htc said: Αν θες τη γνώμη μου, έπρεπε να παίξουν με μια ενδιάμεση μπάντα για το SA. Κάτι σαν την 1800 στο 4G. Και θα γινόταν πιο εύκολα η μετάβαση στο SA. Τώρα τουρλουμπουκι ολίγον τι. Λίγο η συσκευή, λίγο το δίκτυο λίγο το ένα λίγο το άλλο. Performance γενικά μπορεί να μην παρατηρήσεις τίποτα φυσικά να αλλάζει, στην καθημερινή κανονική χρήση γενικότερα σαν απλός χρήστης. Απλά εμείς τα ψαχουλευουμε λιγάκι με NetMonster κλπ. Οι πιο ειδικοί επί του θέματος ίσως διαφωνούν φυσικά. Μα έχουν 700, 2100 και 3500 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 2 Νοέμβριος Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος On 31/10/2024 at 4:25 ΜΜ, VasilisSam said: Με τις μέρες του είναι το sa ακόμα. Άλλες φορές μου το κρατάει ακόμη και εν κινήσει με λεωφορείο ή αυτοκίνητο πχ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης άλλες φορές δεν μπαίνει με τίποτα και άλλες φορές αν μπει μόλις κάνω κίνηση δεδομένων κατευθείαν πάει σε nsa. Ακόμα και δίπλα σε σταθμούς με sa οπότε δεν επηρεάζει η ένταση του σήματος. Αν μπαίνεις με flight mode on/off τότε η συσκευή σου δεν κάνει reselection properly. Λογικά το έχουν μόνο σε idle mode άρα αν έχεις κίνηση ενεργή λογικά δε θα μπει... 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος (edited) Dráma ote tower iohone 16 pro max Edited 2 Νοέμβριος by doganos 10 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeoKarafou Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος Θεσσαλονίκη,4ος όροφος,μπαλκόνι,στο Θεαγένειο κοντά Router: tenda 5g03 ελπίζω να πάρει SA,μιας και λέει υποστηρίζει..... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 1 hour ago, doganos said: Dráma ote tower iohone 16 pro max Τραγωδία,θέλει σίγουρα κεραία είναι τρυπαρα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος (edited) Στάση μετρό Ευκλείδης Θεσσαλονίκη https://www.speedtest.net/result/i/6338532162 πλησιαζουν οι μέρες. Σιγά μην έχει κάλυψη κάτω, εδώ εισητηρια δεν θα έχουμε . Edited 2 Νοέμβριος by georgebad 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος Το πιο άχρηστο έργο, το οποίο μάλιστα κατέστρεψε την οικονομική ζωή της πόλης για δεκαετίες. Τραμ. Η ενδεδειγμένη λύση. Αλλά το ξηλωσαν μετά Βαΐων και κλάδων, δεκαετίες πριν. 8 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος (edited) 10 minutes ago, p_k said: Το πιο άχρηστο έργο, το οποίο μάλιστα κατέστρεψε την οικονομική ζωή της πόλης για δεκαετίες. Τραμ. Η ενδεδειγμένη λύση. Αλλά το ξηλωσαν μετά Βαΐων και κλάδων, δεκαετίες πριν. Το ξήλωσαν όπως είπες . Στην Θεσσαλονίκη δεν χωράμε . Η απόσταση μεταξύ τον στάσεων είναι γελοία , με 7 λεπτά περπάτημα πας από την μια στην άλλη . Ηλπιζα πως με την αναδιάρθωση του οασθ το έργο θα έβγαζε νόημα αλλα το μόνο που κάνανε είναι να έπιβαρυνουβ και άλλο το κέντρο απλά σε άλλο σημείο . Το πρόβλημα στην Θεσσαλονίκη λύνεται με καλύτερα λεωφορεία , πολύ ποιο αποδοτικά από ένα μετρό που κατεβαίνεις ένα 3 ορόφους κάτω και ανεβαίνεις άλλο τόσο σε κάθε στάση . Edited 2 Νοέμβριος by georgebad 6 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος Με καλυψες απόλυτα. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος Τόσο άσχημα έγιναν τα πράγματα; Θέλει και 1-2 λεπτά να κατέβεις κάτω και αναμονή να έρθει, για 1 στάση ίσως να μην αξίζει αν κάποιος μπορεί να κάνει κανονικό ή γρήγορο βάδισμα. Το τραμ αλήθεια σε πολλές πόλεις της χώρας μας θα ταίριαζε πάρα πολύ και σαν έργο θα πρέπει να είναι αρκετά φθηνότερο σε σύγκριση με το μετρό. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος (edited) 7 minutes ago, Arinos said: Τόσο άσχημα έγιναν τα πράγματα; Θέλει και 1-2 λεπτά να κατέβεις κάτω και αναμονή να έρθει, για 1 στάση ίσως να μην αξίζει αν κάποιος μπορεί να κάνει κανονικό ή γρήγορο βάδισμα. Το τραμ αλήθεια σε πολλές πόλεις της χώρας μας θα ταίριαζε πάρα πολύ και σαν έργο θα πρέπει να είναι αρκετά φθηνότερο σε σύγκριση με το μετρό. Σαν έργο (τουλάχιστον από αυτό που έχω δει και μας έχουν πει) είναι αρκετά σύγχρονο , αλλά δεν καλύπτει τα δύο βασικά τερματικά της πόλης . Τα ΚΤΕΛ και το αεροδρόμιο . Εκεί θα είχε νόημα . Τώρα το μόνο που κάνει είναι να κάνει overlap λεωφορειακές γραμμές του οασθ που περνούσαν ανά 30 λεπτά , που πρακτικά με πεδία και βελτίωση των λεωφορείων θα αλλειναν αυτή την ανάγκη . Το πρόβλημα είναι τα πολλά λεωφορεία τα οποία δεν είναι αρκετά για να κάνουν τον κόσμο να παρατήσει το αμάξι του σπίτι . Η συχνότητα υποτίθεται θα είναι στα 2.5 λεπτά , το οποίο βγάζει νόημα με 19 αμαξοστοιχίες και και 13 λεπτά διαδρομή Edited 2 Νοέμβριος by georgebad 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts