mixtri Δημ. October 14, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 12 ώρες πριν, VasilisSam said: Προς ενημέρωση αυτού που έσβησε ΠΑΛΙ την 341852, υπάρχει ακόμα!! (Cellmapper) Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτός ο κάποιος παρίστανε τον υπάλληλο της cosmote και taggare υψηλόβαθμα στελέχη στο LinkedIn για να παραπονεθεί για την κάτω ραχούλα. Αυτά. 4 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 Παλιά ήταν ο χρήστης cosmote στην εφαρμογή τώρα τον λένε life και αποτι βλέπω σβήνει αβερτα πάλι κυρίως gsm όμως.Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 (edited) Αυτά είναι τα αποτελέσματα από, τα υπαρξιακά του καθενός, άσχημες "εμπειρίες" στην παιδική ηλικία, και φυσικά η έλλειψη γερής δόσεως από καλό σεξ... Edited October 14, 2023 by memoriesradio 1 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 17 minutes ago, memoriesradio said: Αυτά είναι τα αποτελέσματα, από τα υπαρξιακά του καθενός, άσχημες "εμπειρίες" στην παιδική ηλικία, όπως επίσης και η αποχή από το σεξ... Δεν παίζεσαι 😅😅😅😅 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 Αυτά είναι τα αποτελέσματα, από τα υπαρξιακά του καθενός, άσχημες "εμπειρίες" στην παιδική ηλικία, όπως επίσης και η αποχή από το σεξ...Πόσο συμφωνώ... 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, memoriesradio said: Αυτά είναι τα αποτελέσματα από, τα υπαρξιακά του καθενός, άσχημες "εμπειρίες" στην παιδική ηλικία, και φυσικά η όποια αποχή από το σεξ... Το τελευταίο είναι ένα από τα μείζονα θεματα του δυτικού κοσμου για να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα και να το γενικεύσουμε. Δυτικη πρωτοτυπία το ότι βλέπεις πολυ κόσμο στα 30 με ελάχιστη η και ανύπαρκτη ερωτική ζωη. Στις μεσογειακές χώρες τα πράγματα είναι κάπως καλυτερα. Που να δεις στη Σουηδία… Υπαρχει τεχνική υποστήριξη στο cellmapper για να επαναφερθούν οι διαγραμμένες κεραιες τουλάχιστον; Edited October 14, 2023 by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 Ναι και έχει ξαναγίνει, όχι μια φορά... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 14, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 8 ώρες πριν, panos.k2 said: Το τελευταίο είναι ένα από τα μείζονα θεματα του δυτικού κοσμου για να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα και να το γενικεύσουμε. Δυτικη πρωτοτυπία το ότι βλέπεις πολυ κόσμο στα 30 με ελάχιστη η και ανύπαρκτη ερωτική ζωη. Στις μεσογειακές χώρες τα πράγματα είναι κάπως καλυτερα. Που να δεις στη Σουηδία… Υπαρχει τεχνική υποστήριξη στο cellmapper για να επαναφερθούν οι διαγραμμένες κεραιες τουλάχιστον; Στη Σουηδία ανύπαρκτη η ερωτική ζωή; Ε όχι, διαφωνώ! 😂 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 (edited) 7 ώρες πριν, mixtri said: Στη Σουηδία ανύπαρκτη η ερωτική ζωή; Ε όχι, διαφωνώ! 😂 Εγώ είχα δυσκολευτεί στην αρχή, μετά βρήκα τροπους και πιο κυριλέ μερη και όλα καλά. Μου κανε εντύπωση πως πολλοί άνθρωποι εκεί, είχε ξένοι ειτε Σουηδοί δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την ερωτική τους ζωη. Δε νομίζω να υπάρχει πιο ξενερωτη χώρα! Ουσιαστική Διασκέδαση 0. Κόντεψα να τρελαθώ τους πρώτους μήνες. Θεωρούν διασκέδαση το να πηγαίνουν τα βραδια και να πίνουν χωρίς αύριο. Edited October 15, 2023 by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 Πλατεία Κανάρη Κυψέλη Κυριακή 11 το πρωί 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 (edited) On 14/4/2023 at 1:08 ΠΜ, waeo said: Έχω παρατηρήσει μόνο από την 103561 εκεί στα στρατόπεδα. Σε όλη την πόλη έχουν βγάλει άδεια για 4 συνολικά. Οι τρεις πέρα από την 103561 είναι μια για τον σταθμο Αμφιτρίτη (3140), μια στην cosmote (103141) και μια κοντά στον Σκλαβενίτη (103777). Πιστεύω πως θα ήταν πολύ καλύτερα για τις περιοχές με θέμα κάλυψης αν είχε μπει/όταν μπει σε όλους τους παραπάνω σταθμούς για να κλείσουν οι «τρύπες». Η 103561 έχει δώσει τις τελευταίες μέρες καλύτερες ταχύτητες. Ήταν μια απο τις κεραιες που κάποια στιγμή τον Ιούλιο είχε μεγάλο θέμα, έδινε με το ζόρι 30mbps και το έλεγχαν. Edited October 15, 2023 by paanos 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 3 minutes ago, paanos said: Η 103561 έχει δώσει τις τελευταίες μέρες καλύτερες ταχύτητες. Ήταν μια κεραία που κάποια στιγμή τον Ιούλιο είχε μεγάλο θέμα, έδινε με το ζόρι 30mbps και το έλεγχαν. Αυτή καλύπτει μεγάλο μέρος εκεί στην Αλεξανδρούπολη βλέπω. Μάλλον τελείωσαν τα απεριόριστα ή φρόντισαν το backhaul. Εκτός και αν ήταν ένα συγκεκριμένο cell που τα χε παίξει από τη κίνηση, δνε ξέρω.. Στο μεταξύ νομίζω είδα ότι έβγαλαν πρόσφατα άδεια για κάπου εκεί σε σας. Νέα Χιλή, κάπου στα δυτικά θυμάμαι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 Είμαι κοντά στα στρατόπεδα αυτή τη στιγμή, όχι κέντρο. Περίπου 1χλμ βόρεια του κέντρου είναι η μέτρηση. Σε κάποια φάση το καλοκαίρι τα παίξανε πολλές κεραίες και σε θέμα backhaul και σε θέμα κεραίας. Ώρες ολόκληρες έβγαιναν τελείως off κεραίες ενώ είχε ολοκληρωθεί υποτίθεται η αναβάθμιση. Είχαν επανέλθει στην πρότερη κατάσταση αλλά τώρα φαίνεται πως το δούλεψαν σοβαρά. Εννοείται παίζει ρόλο και ότι άδειασε από κίνηση… 5 minutes ago, johnny_htc said: Στο μεταξύ νομίζω είδα ότι έβγαλαν πρόσφατα άδεια για κάπου εκεί σε σας. Νέα Χιλή, κάπου στα δυτικά θυμάμαι Δε βρήκα κάτι στις πρόσφατες αδειοδοτήσεις για Δυτικά… ίσως να είναι πιο πριν και να μην το εμφανίζει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 2 ώρες πριν, paanos said: Είμαι κοντά στα στρατόπεδα αυτή τη στιγμή, όχι κέντρο. Περίπου 1χλμ βόρεια του κέντρου είναι η μέτρηση. Σε κάποια φάση το καλοκαίρι τα παίξανε πολλές κεραίες και σε θέμα backhaul και σε θέμα κεραίας. Ώρες ολόκληρες έβγαιναν τελείως off κεραίες ενώ είχε ολοκληρωθεί υποτίθεται η αναβάθμιση. Είχαν επανέλθει στην πρότερη κατάσταση αλλά τώρα φαίνεται πως το δούλεψαν σοβαρά. Εννοείται παίζει ρόλο και ότι άδειασε από κίνηση… Δε βρήκα κάτι στις πρόσφατες αδειοδοτήσεις για Δυτικά… ίσως να είναι πιο πριν και να μην το εμφανίζει. Λοιπόν, καλά θυμόμουν τελικά. Έβγαλαν μια άδεια, αλλά την είχα δει στο διαύγεια. Για κάποιο λόγο δεν το βγάζει στο keraies.eett, το ψαξα και γω. Και συγγνώμη, δεν είναι προς Νέα Χιλή, αλλά λίγο πιο δυτικά του κέντρου ας πούμε. Ανεβάζω το screenshot. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 On 22/9/2023 at 11:22 ΜΜ, VasilisSam said: Ο χρήστης life στο cellmapper ο γνωστός που προκαλεί το χάος με το έτσι γουστάρω ανέκαθεν ας απαντήσει γιατί σβήνει ενεργές κεραίες από την εφαρμογή. Η κεραία στη ΔΕΘ παίζει κανονικά ακόμα. Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είχα 3 εβδομάδες να μπω στο θέμα. Πάλι άρχισε το τρόλλ να σβήνει; Έλεος δηλαδή. Μήνυμα μαζί με screenshot στο support του Cellmapper, θα τον κανονίσουν αυτοί. 😎 Μέχρι να επανέλθει με νέο όνομα... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 33 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Είχα 3 εβδομάδες να μπω στο θέμα. Πάλι άρχισε το τρόλλ να σβήνει; Έλεος δηλαδή. Μήνυμα μαζί με screenshot στο support του Cellmapper, θα τον κανονίσουν αυτοί. 😎 Μέχρι να επανέλθει με νέο όνομα... Σβήστε και εσείς ότι κεραίες είναι κοντά στο σπίτι του για αντίποινα... 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 7 ώρες πριν, paanos said: Η 103561 έχει δώσει τις τελευταίες μέρες καλύτερες ταχύτητες. Ήταν μια απο τις κεραιες που κάποια στιγμή τον Ιούλιο είχε μεγάλο θέμα, έδινε με το ζόρι 30mbps και το έλεγχαν. Σε Ν78 από αυτή έπιανα πολύ καλύτερες ταχύτητες 100 up και 800 down. Χαίρομαι που φαίνεται να λύθηκε το θέμα που είχε αυτή αλλά γενικά όταν το έγραψα αυτό τον Απρίλη αναφερόμουν στην κάλυψη από Ν28. Έχουμε κάτι νεότερο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lekakios Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 χαιρετω τη παρεα, το πρωι σημερα στο λιμανι της Ελευσινας 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, johnny_htc said: Λοιπόν, καλά θυμόμουν τελικά. Έβγαλαν μια άδεια, αλλά την είχα δει στο διαύγεια. Για κάποιο λόγο δεν το βγάζει στο keraies.eett, το ψαξα και γω. Και συγγνώμη, δεν είναι προς Νέα Χιλή, αλλά λίγο πιο δυτικά του κέντρου ας πούμε. Ανεβάζω το screenshot. Οπα! Νέα κεραία βλέπω καλό, θα βοηθήσει λογικά στην αποσυμφόρηση της 103561. Edited October 15, 2023 by waeo 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2023 Είχα 3 εβδομάδες να μπω στο θέμα. Πάλι άρχισε το τρόλλ να σβήνει; Έλεος δηλαδή. Μήνυμα μαζί με screenshot στο support του Cellmapper, θα τον κανονίσουν αυτοί. Μέχρι να επανέλθει με νέο όνομα... Μέχρι και τις φωτογραφίες έσβησε των κεραιών. 3 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2023 χαιρετω τη παρεα, το πρωι σημερα στο λιμανι της ΕλευσιναςΔε φαίνεται τίποτα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2023 Οπα! Νέα κεραία βλέπω καλό, θα βοηθήσει λογικά στην αποσυμφόρηση της 103561.Στα ανατολικά πώς πάει; Σύμφωνα με cellmapper, θέλει ένα φύτεμα και από κει.. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜέχρι και τις φωτογραφίες έσβησε των κεραιών. Δεν του άρεσαν, δεν ήταν καλαίσθητες. Θα πάει ο ίδιος να τις βγάλει όλες μια προς μια, κρεμασμένος και πάνω τους αν χρειαστεί Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. October 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, johnny_htc said: Στα ανατολικά πώς πάει; Σύμφωνα με cellmapper, θέλει ένα φύτεμα και από κει.. Θέλει οπωσδήποτε, το λέω χρόνια. Δεν είμαι Αλεξανδρούπολη όποτε δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά δεν νομίζω κιόλας γιατί στο πατρικό ακόμα έχουν θέμα. Edited October 16, 2023 by waeo 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
20201 Δημ. October 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2023 (edited) Από το περασμένο καλοκαίρι το 70% των σταθμών έχουν γίνει 2G 900 only σταδιακά τέλος τα 1800 και το φάσμα απελευθερώνεται για 5G n3. Edited October 16, 2023 by 20201 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2023 Πόσα account πια;; 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts