one_tree_hill Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Πρώτο πόδι Χαλκιδική ώρα 18.40 Είναι αυτό τώρα 5G; 😂 Καταλαβαίνω ότι λιώνει το πόδι αλλά εντάξει 4 Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 6 minutes ago, one_tree_hill said: Πρώτο πόδι Χαλκιδική ώρα 18.40 Είναι αυτό τώρα 5G; 😂 Καταλαβαίνω ότι λιώνει το πόδι αλλά εντάξει Για να είμαστε δίκαιοι.. Με τόσον κόσμο που έχει η περιοχή, είναι πολύ καλά. 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Εντάξει αλλά με 5G μια χωρητικότητα την περιμένεις… upload ούτε 1mb λίγο απαράδεκτο… 1 Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 ξερει κανεις η 141555 που βρισκεται; 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 1 hour ago, doganos said: ξερει κανεις η 141555 που βρισκεται; Πρέπει να είναι η συνεγκατασταση με την Vodafone στην Νέα Ζιχνη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Ξύπνησε κιαλλο micro στην πλατεία Ευόσμου enb 101461 https://keraies.eett.gr/getDetails.phpΜόνιμα disconnected βέβαια το 5g https://www.speedtest.net/my-result/a/9411504158Η ερώτηση είναι όμως, τόσα χρόνια τόσα σβηστά micro δεν μπορούσαν να το δουν κάπου κάπως? Δεν ανάβει κάποιο αλαρμ?Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 14, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 1 hour ago, VasilisSam said: Ξύπνησε κιαλλο micro στην πλατεία Ευόσμου enb 101461 https://keraies.eett.gr/getDetails.php Μόνιμα disconnected βέβαια το 5g https://www.speedtest.net/my-result/a/9411504158 Η ερώτηση είναι όμως, τόσα χρόνια τόσα σβηστά micro δεν μπορούσαν να το δουν κάπου κάπως? Δεν ανάβει κάποιο αλαρμ? Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν είχε βλάβη και η κάλυψη ήταν συμπληρωματική περίμεναν την αναβάθμιση🙃 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Από το 2018 που ξεκίνησαν τα πρώτα scan με cellmapper στη Θεσσαλονίκη δεν υπήρχαν αυτά. Δηλαδή και βλάβη να ήταν μου φαίνεται κουλό να τα έχουν αφημένα πόσα χρόνια, ας τα ξηλωναν αν είναι.Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 On 13/7/2023 at 3:59 ΜΜ, mixtri said: Για εμένα σε πρώτο στάδιο η Cosmote πρέπει πέσει θυσία να διώξει μικροκυματικα από ιστούς για ελευθερώσει EIRP. Δεν έχει νόημα να πας σε SA με τόσο χαμηλή ισχύ σε 5g. Είναι όντως λίγο πιο χαμηλά η N28, αλλά η λογική λέει ότι θα την τσιτώσουν πριν ανοίξουν το SA. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 On 12/7/2023 at 10:07 ΜΜ, paanos said: Μεταξουργείο. Πάλι εφτασα τα 50GB και μου σκότωσε την ταχύτητα με gigamax unlimited Έχω χάσει επεισόδια? Έχει κόφτη ταχύτητας το giagamax unlimited? Είμαι στα 400GB / το μήνα (1 gigamax unlimited + 2 extra sims) κ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. 3 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 5G n78 Παραλία μαραθια από την 105891 https://www.speedtest.net/result/i/5684172006Ποια εφαρμογή είναι αυτή που βγάζει cell id και τέτοιες πληροφορίες για iPhone ρε παλικάρια; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 30 minutes ago, karasarinis_mark said: Ποια εφαρμογή είναι αυτή που βγάζει cell id και τέτοιες πληροφορίες για iPhone ρε παλικάρια; καλεις αυτόν τον αριθμο 5 ώρες πριν, CptBill said: Έχω χάσει επεισόδια? Έχει κόφτη ταχύτητας το giagamax unlimited? Είμαι στα 400GB / το μήνα (1 gigamax unlimited + 2 extra sims) κ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Same here 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 5 ώρες πριν, CptBill said: Έχω χάσει επεισόδια? Έχει κόφτη ταχύτητας το giagamax unlimited? Είμαι στα 400GB / το μήνα (1 gigamax unlimited + 2 extra sims) κ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Μου το έκανε άλλη μια φορά. Όταν τους το είπα μου είπαν πως υπάρχει δυνατότητα η Cosmote να βάλει περιορισμό αν δει κατάχρηση αλλά δεν το επιβεβαίωσαν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 Πανόραμα Επιδαύρου 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 18 minutes ago, Gv2008 said: Πανόραμα Επιδαύρου Αυτά ειναι λεμε 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 6 ώρες πριν, Gv2008 said: Πανόραμα Επιδαύρου Τα γνωστά. Άρχοντας! 6 ώρες πριν, Nickchris36 said: Αυτά ειναι λεμε Παιδιά είμαστε; 8 ώρες πριν, georgebad said: καλεις αυτόν τον αριθμο Same here Κάλεσα τον αριθμό αυτό, και μου απάντησε μια κοπέλα. Μου είπε για τα προγράμματα που προσφέρει (μπορώ να πω σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές) και με ρώτησε αν θέλω σε ξενοδοχείο ή σε δικό μου χώρο.. 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 (edited) 14 ώρες πριν, CptBill said: Έχω χάσει επεισόδια? Έχει κόφτη ταχύτητας το giagamax unlimited? Είμαι στα 400GB / το μήνα (1 gigamax unlimited + 2 extra sims) κ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Κανενας κοφτης εδω κανα 7μηνο. 15 Ιουλιου σημερα ειμαι στα 2.61TB κοντα 5-6tb εχω καθε μηνα κανενας κοφτης ποτε σταθερα max ταχυτητα. Edited July 15, 2023 by king2009 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Τα γνωστά. Άρχοντας! Παιδιά είμαστε; Κάλεσα τον αριθμό αυτό, και μου απάντησε μια κοπέλα. Μου είπε για τα προγράμματα που προσφέρει (μπορώ να πω σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές) και με ρώτησε αν θέλω σε ξενοδοχείο ή σε δικό μου χώρο.. Ουψ μπέρδεψα τους αριθμούς να με συγχωρας Δοαδρομη Ναυπακτος - Σέρρες , μέσω Ιτέας Μπράλου και μετά Λαμία . Είχα ξεχάσει ποσό όμορφη είναι η διαδρομή αυτή (και δύσκολη) . Απίστευτη δουλειά η cosmote στην κάλυψη και στις ταχυτγτες . Ανεβασμένη και nperf νεχρι τον αλμυρο περίπου , μετά τελείωσε η μπαταρια (4G+ από το s10+) . Πραγματικά όποτε κατεβαίνω νοτια καταλαβαίνω γιατί η cosmote ειναι με διαφορά τόσο μπροστά . https://www.speedtest.net/result/i/5687004772 Και μοα πρωινη μέτρηση στο Γαλαξίδι , στο καντρο 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. July 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2023 17 ώρες πριν, georgebad said: Πραγματικά όποτε κατεβαίνω νοτια καταλαβαίνω γιατί η cosmote ειναι με διαφορά τόσο μπροστά . Στα νότια είναι οντως ονειρική η κοσμοτε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. July 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2023 Παραλία Δασιά Κέρκυρα στο ξενοδοχείο ikos .Ακραίο το upload . 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2023 καλα παιζει η 104484 και ας καλυπτει τεραστιο μερος της Κερκυρας (Βλεπει και ΒΔ)Να πω εδώ ότι οι άλλες έχουν βάλει κεραία με συνεγκατάσταση στο κτίριο του Ikos DassiaΈχω γράψει το eNb στο Cellmapper με πάροχο Vodafone 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. July 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2023 Όμορφα και τακτοποιημενα στην Γερμανικη Cosmote 9 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2023 Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά 1 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 (edited) Σε πρόσφατο ταξίδι που έκανα στην Θάσο, η Cosmote είχε παντού 5G και συγκεκριμένα στον Λιμένα, είχε ταχύτητες τις τάξης άνω των 800mbps παρόλο που ήταν τίγκα στον κόσμο. Όμως στην Ποταμιά και στην Παναγιά, παρόλο που έδειχνε 5G στους εξωτερικούς χώρους, ήταν πολύ πιο αργό και ειδικά σε εσωτερικούς χώρους, έχανα το σήμα τελείως. Στο σπίτι που έμενα στην Ποταμιά, ούτε 2G δεν είχα τις περισσότερες φορές. Δύσκολο το νησί λόγω γεωγραφίας, αλλά περίμενα τα πράγματα να είναι ακόμα χειρότερα από όσο ήταν edit: σχεδόν όλη η διαδρομή που έκανα στο νησί, φαίνεται στο cellmapper (εβραζε το κινητό στον ήλιο με χάρτες και cellmapper, αλλα δεν πειράζει) Edited July 17, 2023 by tasosathan 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 4 minutes ago, tasosathan said: Σε πρόσφατο ταξίδι που έκανα στην Θάσο, η Cosmote είχε παντού 5G και συγκεκριμένα στον Λιμένα, είχε ταχύτητες τις τάξης άνω των 800mbps παρόλο που ήταν τίγκα στον κόσμο. Όμως στην Ποταμιά και στην Παναγιά, παρόλο που έδειχνε 5G στους εξωτερικούς χώρους, ήταν πολύ πιο αργό και ειδικά σε εσωτερικούς χώρους, έχανα το σήμα τελείως. Στο σπίτι που έμενα στην Ποταμιά, ούτε 2G δεν είχα τις περισσότερες φορές. Δύσκολο το νησί λόγω γεωγραφίας, αλλά περίμενα τα πράγματα να είναι ακόμα χειρότερα από όσο ήταν Που να μην έβαζαν και νέους σταθμούς . Έχει αδειοδοτηθεί και ένα ακόμα θηρίο το οποίο ΔΕΒ πρέπει να έχει μπει ακόμα , γενικά στα νησιά cosmote και Άγιος ο θεός 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts