king2009 Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Πρωινα τεστ από το σπίτι μου 4G+ η πρώτη εικόνα Fake 5G με Ν1 η δεύτερη Και η κεραίες απέναντι η τρίτη Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Τριζόνια Φωκίδας , πετάει https://www.speedtest.net/result/i/5682713514 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 9 minutes ago, georgebad said: Τριζόνια Φωκίδας , πετάει https://www.speedtest.net/result/i/5682713514 Όταν είχα πάει εγώ είχε 4G only. Μια χαρά σε βρίσκω τώρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 40 minutes ago, Gv2008 said: Όταν είχα πάει εγώ είχε 4G only. Μια χαρά σε βρίσκω τώρα Ναι και εγώ πέρυσι φουλ 4G είχα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Μήπως είναι η 1411714 στο Επταπύργιο;Εκεί στο Επταπύργιο, έχουν βγάλει άδεια και για άλλο micro. To 1411332 που γράφει. Καταρχήν τα enbs της Cosmote περιλαμβάνουν το τελευταίο τετραψήφιο σχεδόν πάντα, εκτός και αν μιλάμε για συνεγκατασταση με τις άλλες και κωδικό αριθμό θέσης που το παίρνουν από θέση του ΟΤΕ. Σ αυτά τα δύο, γίνεται λίγο αλαλούμ και δεν βρίσκεις εύκολα τι είναι τι. Αλλά εδώ στα micro, μάλλον αυτές που βλέπεις θα δώσουν σαν αριθμούς. Το λέω αυτό για να εντοπίσουμε ποια είναι η κεραία. Τώρα για να πιάνετε και οι δύο αυτήν, μάλλον μέσα στον αστικό ιστό θα βρίσκεται. Θα ψάξω να δω επειδή η Cosmote έχει άλλες τρεις άδειες νομίζω βγάλει εκεί σε σας προς την περιοχή Μετέωρα και Αμπελόκηπους, μήπως είναι κάποια από αυτές. Επίσης έχει micro στην Τριανδρία με κωδικό 1401494 που δεν φαίνεται να δουλεύει ή δεν το έχουν βάλει. Γενικά άμα είναι εγκατεστημενα και δεν δουλεύουν, εύχομαι να τα "ξυπνήσουν" οπως έκαναν και στα άλλα που έχετε βρει. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνουν ώρες ώρες με τα micro, ειλικρινά. Κέρκυρα έχει αναφερθεί από μέλος εδώ μέσα ότι καίρια micros στο κέντρο της πόλης δεν δουλεύουν, τις προάλλες πέρασα από Τρίπολη έπειτα από tour γύρω από Πάτρα, Ηλεία, Αρχαία Ολυμπία, Κυπαρισσία και μέσα (θα αναφερθώ όσο μπορώ με ο, τι κατάφερα να τσεκάρω, αν και κατέγραψα τα πάντα cellmapper), και ενώ έχει 2 micros περιφερειακά της πόλης, δεν φαίνεται να δουλεύουν ή δεν τα έχουν αναβαθμίσει ακόμα και τα έχουν ανενεργά (το πιο πιθανό). Πρέπει να τα επισπευσουν Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Εκεί στο Επταπύργιο, έχουν βγάλει άδεια και για άλλο micro. To 1411332 που γράφει. Καταρχήν τα enbs της Cosmote περιλαμβάνουν το τελευταίο τετραψήφιο σχεδόν πάντα, εκτός και αν μιλάμε για συνεγκατασταση με τις άλλες και κωδικό αριθμό θέσης που το παίρνουν από θέση του ΟΤΕ. Σ αυτά τα δύο, γίνεται λίγο αλαλούμ και δεν βρίσκεις εύκολα τι είναι τι. Αλλά εδώ στα micro, μάλλον αυτές που βλέπεις θα δώσουν σαν αριθμούς. Το λέω αυτό για να εντοπίσουμε ποια είναι η κεραία. Τώρα για να πιάνετε και οι δύο αυτήν, μάλλον μέσα στον αστικό ιστό θα βρίσκεται. Θα ψάξω να δω επειδή η Cosmote έχει άλλες τρεις άδειες νομίζω βγάλει εκεί σε σας προς την περιοχή Μετέωρα και Αμπελόκηπους, μήπως είναι κάποια από αυτές. Επίσης έχει micro στην Τριανδρία με κωδικό 1401494 που δεν φαίνεται να δουλεύει ή δεν το έχουν βάλει. Γενικά άμα είναι εγκατεστημενα και δεν δουλεύουν, εύχομαι να τα "ξυπνήσουν" οπως έκαναν και στα άλλα που έχετε βρει. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνουν ώρες ώρες με τα micro, ειλικρινά. Κέρκυρα έχει αναφερθεί από μέλος εδώ μέσα ότι καίρια micros στο κέντρο της πόλης δεν δουλεύουν, τις προάλλες πέρασα από Τρίπολη έπειτα από tour γύρω από Πάτρα, Ηλεία, Αρχαία Ολυμπία, Κυπαρισσία και μέσα (θα αναφερθώ όσο μπορώ με ο, τι κατάφερα να τσεκάρω, αν και κατέγραψα τα πάντα cellmapper), και ενώ έχει 2 micros περιφερειακά της πόλης, δεν φαίνεται να δουλεύουν ή δεν τα έχουν αναβαθμίσει ακόμα και τα έχουν ανενεργά (το πιο πιθανό). Πρέπει να τα επισπευσουν Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξ περιοχή είναι πολύ δύσκολη , και για να έρχεται σε εκείνο το σημειο τόσο δυνατο σημα (-97) σημαίνει ότι ο ιστός είναι κάπου εκεί κοντά , η κάπου εκεί με μακρινή οπτική επαφή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 9 minutes ago, georgebad said: Ξ περιοχή είναι πολύ δύσκολη , και για να έρχεται σε εκείνο το σημειο τόσο δυνατο σημα (-97) σημαίνει ότι ο ιστός είναι κάπου εκεί κοντά , η κάπου εκεί με μακρινή οπτική επαφή Ναι κατάλαβα. Ξέχασα να ανεβάσω screenshot που λέει τι έχει εκεί η περιοχή από άδειες στο περίπου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Έχω φάει φρίκη 2 μέρες στα εκτός πόλης με την δουλειά + καύσωνα, συγκεκριμένα στο Κιλκίς που νομίζω είναι από τις ελάχιστες πόλεις πλέον με εξολοκλήρου παλιό δίκτυο. Θα κάνω έρευνα για την κεραία στην Επταπυργίου κάποιο βραδάκι μέσα στην εβδομάδα ελπίζω.Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Νοσοκομείο Ναυπακτου DSS https://www.speedtest.net/result/i/5683285029 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Μεταξουργείο. Πάλι εφτασα τα 50GB και μου σκότωσε την ταχύτητα με gigamax unlimited 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Γεια σας υπαρχει καποιο μειονεκτημα στο να χρησιμοποιω το κινητο μου που εχει 5g με usb tethering σε σχεση με ενα 5g router; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 1 hour ago, empeiros said: Γεια σας υπαρχει καποιο μειονεκτημα στο να χρησιμοποιω το κινητο μου που εχει 5g με usb tethering σε σχεση με ενα 5g router; Εξαρτάται από το πόσο γρήγορο 5G μπορεί να υποστηρίξει το κινητό και κυρίως από την ταχύτητα σύνδεσης κινητού με υπολογιστή κτλ. Είναι το θέμα της μπαταρίας μετά αν το υλοποιήσεις έτσι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 https://techblog.gr/internet/dokimes-6g-diktyon-stin-eyropi-ti-symvoli-tis-cosmote/ Στο πλαίσιο του έργου, υλοποιούνται δίκτυα δοκιμών (trial networks) σε Αθήνα (Ελλάδα), Βερολίνο (Γερμανία), Μάλαγα (Ισπανία) και Ούλου (Φινλανδία), που συνδυάζουν ψηφιακές και φυσικές υποδομές και είναι πλήρως παραμετροποιήσιμα, ώστε να προσφέρουν αυτοματοποιημένες δυνατότητες πειραματισμού σε όλη την αλυσίδα παροχής υπηρεσιών 6G, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών για τον τελικό χρήστη, όσο και για τον έλεγχο και τη διαχείριση του δικτύου. Μερικές από τις καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις που θα δοκιμαστούν στις πειραματικές υποδομές είναι η διαχείριση μηδενικής αφής (zero-touch management), η ευέλικτη αρχιτεκτονική πολλαπλών μισθώσεων (multi-tenancy architecture) για την ταυτόχρονη εξυπηρέτηση παράλληλων και διακριτών απαιτήσεων, η ευφυΐα δικτύου, η ασφάλεια, τα digital twins, δηλαδή η ψηφιακή «κλωνοποίηση» μιας πραγματικής υποδομής ή ενός φυσικού αντικειμένου (π.χ. αεροπλάνο) για την εκτέλεση προσομοιώσεων, η τεχνητή νοημοσύνη (AI), καθώς και τεχνολογίες που εξορθολογίζουν την κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, στο πλαίσιο του έργου υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας (MoU) με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA) για τη διασύνδεση των υποδομών 6G-SANDBOX με τους κόμβους (Hubs) 5G και 6G του ESA, με στόχο την ενσωμάτωση δορυφόρων στα επίγεια δίκτυα 5G και στις μελλοντικές τεχνολογίες 6G. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros22 Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 Καλημέρα. Ξέρει κανείς αν ισχύει ότι αν δεν έχεις πάρει iPhone από Cosmote, δε θα "πιάνεις" 5G? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 Προφανώς και δεν ισχύει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros22 Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 Ok, ευχαριστώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 8 ώρες πριν, waeo said: Εξαρτάται από το πόσο γρήγορο 5G μπορεί να υποστηρίξει το κινητό και κυρίως από την ταχύτητα σύνδεσης κινητού με υπολογιστή κτλ. Είναι το θέμα της μπαταρίας μετά αν το υλοποιήσεις έτσι. Mε usb tethering δεν υπαρχει προβλημα με μπαταρια και το κινητο μου εχει καλο σημα στο 5g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 Παραλία Διονυσίου Χαλκιδικής 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 5G n78 Παραλία μαραθια από την 105891 https://www.speedtest.net/result/i/5684172006 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 Καλήσπερα σας. Με κινητό φίλου Πλατεία Αλέξανδρας Πειραιάς. 8 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 13, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 On 11/7/2023 at 7:43 ΜΜ, georgemv said: Διάβασα στις προηγούμενες σελίδες ότι με το SA θα αλλάξουν όλα. Γιατί το πιστεύετε αυτό; Ίσα-ίσα που τον πρώτο καιρό θα πάει πιο αργά το SA από το NSA, κοιτάξτε τα combos των τωρινών συσκευών στο cacombos.com Τα ορατά οφέλη του SA θα είναι κυρίως στο latency, αν το χειριστούν σωστά από το δίκτυο. Μια ακόμα παράμετρος είναι οι μπάντες που θα φιλοξενήσουν SA. Στη Γερμανία η Vodafone.de το άνοιξε μόνο στα 700 MHz για αρχή, οι άλλες συχνότητες είναι ακόμα NSA. Για εμένα σε πρώτο στάδιο η Cosmote πρέπει πέσει θυσία να διώξει μικροκυματικα από ιστούς για ελευθερώσει EIRP. Δεν έχει νόημα να πας σε SA με τόσο χαμηλή ισχύ σε 5g. 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 (edited) 51 minutes ago, mixtri said: Για εμένα σε πρώτο στάδιο η Cosmote πρέπει πέσει θυσία να διώξει μικροκυματικα από ιστούς για ελευθερώσει EIRP. Δεν έχει νόημα να πας σε SA με τόσο χαμηλή ισχύ σε 5g. Σωστός οπως πάντα. Αθροιστικά πανε τα επιπεδα ισχύος ...άρα ΝΑΙ αδικούν τις δυνατότητες του εξοπλισμου τους και τα κελια ειναι πολυ μικρότερα απο οσο θα επρεπε με την υπάρχουσα πυκνότητα σε σταθμους βάσης. Ειτε η ΕΕΤΤ θα αλλάξει κανονισμούς και θα γίνουμε . .Ευρωπαίοι.... Είτε η Cosmote θα γινει ...Wind και θα παιξει " άκομψα " οπου υπαρχει ανάγκη με ταμπέλα " προσωρινά λογω έκτακτης ανάγκης " ....Πάντως για τώρα με NSA 5G καλα κανει και εχει μικρη ισχύ διοτι στην πράξη οι συσκευές ξεσκιζονται στα dbm , στην μπαταρια και στην ...υπερθερμανση... Με SA 5G μαζεύεται κάπως το θέμα με το upload των συσκευών σε " μια μεριά ". Το έγραψα οσο περισσότερο απλά μπορώ. Edited July 13, 2023 by HORGRAP 6 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 (edited) https://www.speedtest.net/result/i/5684669581 Εκκλγσια Αγίου Άνδρεα Πατρα Εξερετικη η cosmote στην Πάτρα . Δεν έχει νόημα να ανεβάσω τεστ . Παντού n78 , όπως τα είχα αφήσει . Σε αντίθεση με την κόκκινη που σέρνεται Edited July 13, 2023 by georgebad 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 Πλατύτερα , Κέρκυρα (enb 104064) με αρκετό κόσμο . Σε γενικές γραμμές παίζει καλά στην Κέρκυρα. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Αναβαθμισμένα enb που εντόπισα σήμερα Θεσσαλονίκη. 1512, 1145, 1318, 1307, 1336. Και την 1209 είχα δει λίγες μέρες πριν αλλά δεν έχει περαστεί το καινούριο στο cellmapper ακόμα.Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts