Harry636 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 11 ώρες πριν, MIKU said: Αν κάνει το Cosmote 5G WiFi 200Mbps με 30€ και χωρίς όριο ταχύτητας με 35€ θα τους χτυπήσει. Αλλιώς τσάμπα θα πάει. Πόσα η καρδιά μου όχι τι τιμές είναι αυτές. δεν γίνεται να πλένουμε Rakuten Jp το ποιο γρήγορο δίκτυο εδώ με 18 ευρώ χωρίς προσφορά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 1 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου On 29/4/2025 at 11:08 ΜΜ, georgemv said: Νομίζω γνωριζόμαστε πολύ καιρό στο φόρουμ για να μου λες ότι δεν βοηθάω, δεν εξηγώ ή ότι πιστεύω πως κάποιοι δεν έχουν θέση εδώ. Στο προκείμενο τώρα, το Ericsson RAN configuration είναι τραγικά πολύπλοκο. Είναι δυνατόν πχ να ενεργοποιήσεις NR CA σε SA αλλά όχι σε NSA για όσους συνδρομητές έχουν IMSI range X to Y, στους υπολοίπους να απενεργοποιήσεις 2 μπάντες LTE από τη διαφήμιση capabilities και εάν η ώρα είναι μεταξύ 3 και 6 το πρωί να κλείσεις το N78 ώστε να μην καίει ρεύμα, εκτός αν έχει κίνηση από περισσότερα από 3 διαφορετικά UI και πάνω από 100Mbps συνολικά. Με τέτοια πολυπλοκότητα, εύκολα ξεφεύγουν πράγματα, υπονόησα ότι ίσως ξέφυγε κάτι σε αυτό το χάος. Δεν ξέρω τι έκαναν, δεν το έχω δει ο ίδιος. Θα συμφωνήσω. Το Ericsson RAN είναι configurable μέχρι αηδίας. Έχει μοναδικό UE grouping framework και μπορείς να κάνεις παπάδες. Βέβαια μπορείς να κάνεις και λάθη. Για αυτό σου δίνει τα KPIs για να μπορείς να βλέπεις το retainability/performance. Στην Αμερική αυτά τα features παίζουν πολύ καλύτερα γιατί ξέρουν τι UE έχουν στα δίκτυα. Στην Ελλάδα με τα ΜΑΟ ΤΙ Pro δε ξέρουν πως θα αντιδράσουν με αυτά τα configurations και δε νομίζω να παίζουν πολύ. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 11 minutes ago, mixtri said: Θα συμφωνήσω. Το Ericsson RAN είναι configurable μέχρι αηδίας. Έχει μοναδικό UE grouping framework και μπορείς να κάνεις παπάδες. Βέβαια μπορείς να κάνεις και λάθη. Για αυτό σου δίνει τα KPIs για να μπορείς να βλέπεις το retainability/performance. Στην Αμερική αυτά τα features παίζουν πολύ καλύτερα γιατί ξέρουν τι UE έχουν στα δίκτυα. Στην Ελλάδα με τα ΜΑΟ ΤΙ Pro δε ξέρουν πως θα αντιδράσουν με αυτά τα configurations και δε νομίζω να παίζουν πολύ. Ότι ρυθμίσεις και να έχει ότι τεχνολογία και να έχει άμα ο σέρβερ πίσω είναι για κλάματα τέλος. Καταρχάς θα πρέπει να τρέχεις udp και δεύτερων αυτό είναι δύσκολο για άμα σκεφτείς ότι η περισσότεροι σέρβερ τρέχουν το δίκτυο σε GPGPU openCL CUDA το κάνει σχεδόν αδύνατον 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Ελπίζω μη με κρεμάσει Λιμιώνα θα το δω και εγώ και θα σας δώσω μετρήσεις με netmonster. Θα κάνω και CellMapper, Nperf γιατί είναι ελλιπής μέχρι κει . Τελικά μπορείς να δεις για τι ταχύτητες αναφέρεται γιατί δεν καταλάβαινα τα χρώματα. Βέβαια πιστεύω μέχρι εκεί δε θα χει καλή κάλυψη αφού πριν από αυτό λέει είναι κακές οι ταχύτητες. Φυσικά και δε θα βασιστώ στον χαρτη. Μονο με Q εχω πάει τον Γενάρη 2024 και είχε Ε ακόμα δε βλέπω αλλαγή στον ιστό στις άδειες 2 sector αυτή 3 η Cosmote. Εάν εχει εμπειρία κάποιος με Cosmote ας μου πει τι θα περιμένω αλλιώς θα σας δείξω πως ήταν πιο μετά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 18 ώρες πριν, babis3g said: Ναι 3 πάνελ το ένα κοιτάζει την Μαρίνα, το άλλο μέσα στα Γουβιά και το άλλο στον κεντρικό δρόμο ... μάλλον έβαλαν μικρή ισχύ επειδή ειναι κατοικίες κοντά ? το speed test με redmi 12 5G πίσω από το σπίτι Πρίφτη επάνω στον μικρο δρόμο, ακριβώς εκεί που έβγαλα την φωτό εκεί έγινε η μέρτηση επίσης είδα και αυτό το cell πού κοιτάζει τον κεντρικό δρόμο, πήγα απέναντι ... εκεί η ταχύτητα έπαιζε στα 700-850mbps εκεί έχει ground plane κεραία vhf που φάινεται αριστερά αναρωτιέμαι αν πάιζει χωρίς παρεμβολες Τα σακουλάκια στα πάνελ μου φαίνονται τόσο χάλια.. το παρατηρώ μόνο στης βοντα τόσα χρόνια. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 5 ώρες πριν, mixtri said: Θα συμφωνήσω. Το Ericsson RAN είναι configurable μέχρι αηδίας. Έχει μοναδικό UE grouping framework και μπορείς να κάνεις παπάδες. Βέβαια μπορείς να κάνεις και λάθη. Για αυτό σου δίνει τα KPIs για να μπορείς να βλέπεις το retainability/performance. Στην Αμερική αυτά τα features παίζουν πολύ καλύτερα γιατί ξέρουν τι UE έχουν στα δίκτυα. Στην Ελλάδα με τα ΜΑΟ ΤΙ Pro δε ξέρουν πως θα αντιδράσουν με αυτά τα configurations και δε νομίζω να παίζουν πολύ. Έλα η Ericsson c ran πλέον έχει EM64T μπράβο Πλέον όλα OvRAN 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου COSMOS Sport Χαλκίδας Επιτέλους από εδώ και κάτω δεν έχει κίνηση σαν τις σαύρες πηγαίναμε Πιο πίσω στο Jumbo έπιανε 90 με Ν78 φουλ σήμα φαινόταν η κεραία RSRQ -17 και SNR N78 -7 💀 βέβαια μέχρι κει είχε και τρελή κίνηση. Expert Νέα Αρτάκη Πλήρως αναβαθμισμένη βλέπω κατάλευκα πάνελ και οι 3. Το Nperf το κατέγραψε πορτοκαλί εντομεταξυ 💀 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Καλησπέρα από τη βροχερή και παγωμένη Κωνσταντινούπολη! Έμαθα ότι η cosmote προσέθεσε φάσμα στο 4G B3 και ότι οι ταχύτητες έχουν αυξηθεί δραματικά. Στο 2G δεν υπάρχει πλέον φάσμα B3? Έμεινε μόνο με την 900αρα; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 19 minutes ago, Gv2008 said: Καλησπέρα από τη βροχερή και παγωμένη Κωνσταντινούπολη! Έμαθα ότι η cosmote προσέθεσε φάσμα στο 4G B3 και ότι οι ταχύτητες έχουν αυξηθεί δραματικά. Στο 2G δεν υπάρχει πλέον φάσμα B3? Έμεινε μόνο με την 900αρα; Έχει 35 ολόκληρα MHz b3 όπως και 30 MHz b7 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 27 minutes ago, Gv2008 said: Καλησπέρα από τη βροχερή και παγωμένη Κωνσταντινούπολη! Έμαθα ότι η cosmote προσέθεσε φάσμα στο 4G B3 και ότι οι ταχύτητες έχουν αυξηθεί δραματικά. Στο 2G δεν υπάρχει πλέον φάσμα B3? Έμεινε μόνο με την 900αρα; Τι δίκτυο έχεις εκεί; TurkCell ; 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 30 minutes ago, Gv2008 said: Καλησπέρα από τη βροχερή και παγωμένη Κωνσταντινούπολη! Έμαθα ότι η cosmote προσέθεσε φάσμα στο 4G B3 και ότι οι ταχύτητες έχουν αυξηθεί δραματικά. Στο 2G δεν υπάρχει πλέον φάσμα B3? Έμεινε μόνο με την 900αρα; Ναι ακριβώς έβαλε +5MHz Δηλαδή Β3+Β3 20+15MHz =35MHz συνολικά. Νομίζω και η Nova το έχει κάνει σε μερικές κεραίες. Δεν το εχει εφαρμόσει η Cosmote σε πολλές μέχρι στιγμής τουλάχιστον σε εμάς σε 1/10 έχει 35MHz B3 έναντι 30. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 32 minutes ago, Harry636 said: Έχει 35 ολόκληρα MHz b3 όπως και 30 MHz b7 Λέω για το 2G όχι για το 4G. 24 minutes ago, MIKU said: Τι δίκτυο έχεις εκεί; TurkCell ; Ναι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 17 minutes ago, Gv2008 said: Λέω για το 2G όχι για το 4G. Ναι Δίνει dss αυτής της συχνότητες ανάλογα τι είναι συνδεμένο αλλάζουν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Νέα κεραία κάπου στη μέση της Βάρης Κορωπίου από την Cosmote, νομίζω είδα έχει και τα air πάνω 😎. Νομίζω χρωστάει άλλη μια στην περιοχή γενικά 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Άλσος Συγγρού, Μαρούσι. 6 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου (edited) 13 ώρες πριν, mixtri said: Θα συμφωνήσω. Το Ericsson RAN είναι configurable μέχρι αηδίας. Έχει μοναδικό UE grouping framework και μπορείς να κάνεις παπάδες. Βέβαια μπορείς να κάνεις και λάθη. Για αυτό σου δίνει τα KPIs για να μπορείς να βλέπεις το retainability/performance. Στην Αμερική αυτά τα features παίζουν πολύ καλύτερα γιατί ξέρουν τι UE έχουν στα δίκτυα. Στην Ελλάδα με τα ΜΑΟ ΤΙ Pro δε ξέρουν πως θα αντιδράσουν με αυτά τα configurations και δε νομίζω να παίζουν πολύ. Μπορώ να σου πω με σιγουριά οτι στην Ελλάδα έπαιξαν πολύ με τέτοια custom allowances στα Capabilities απο Ranges IMSI πελατών και ΑΠΈΤΥΧΑΝ. Για κάποιους μηνες έριχναν τελείως σε 5G Disconnected τα καρτοκινητα της Cosmote σε ωρες που θεωρούσαν οτι έπρεπε και τις στιγμές που το εκαναν εβγαιναν ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ στην Αθηνα κόκκινα στα KPIs της Cosmote καθώς και άπειρα ERRORS την στιγμή που το έκαναν σε καθημερινή βαση. Μετα έψαχναν να βρουν γιατι τους χαλούσαν συγκεκριμένα KPIs . Έφτιαχναν το ενα και χαλούσαν το άλλο. Πλέον το σταμάτησαν και άρχισαν να παίζουν με B Bands carrier aggregation restrictions για τις συσκευές που είναι σε 5G NSA έτσι ώστε να " ανασαίνουν " οι 4G Only χρήστες. ( είτε οι παλιές συσκευές ειτε οι Energy saving users που ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με 4G Only για power saving) Παλι θάλασσα τα έκαναν ομως, διότι υπάρχουν περιοχές που με 5G NSA και B Bands non aggregated, σε NSA με N28 N1 N78 με μια primary B Band only , γονατίζουν τις N Bands . Ολα έχουν το τίμημα τους 12 ώρες πριν, Harry636 said: Ότι ρυθμίσεις και να έχει ότι τεχνολογία και να έχει άμα ο σέρβερ πίσω είναι για κλάματα τέλος. Καταρχάς θα πρέπει να τρέχεις udp και δεύτερων αυτό είναι δύσκολο για άμα σκεφτείς ότι η περισσότεροι σέρβερ τρέχουν το δίκτυο σε GPGPU openCL CUDA το κάνει σχεδόν αδύνατον Harry , προσπαθούμε να καταλάβουμε τον ειρμό της σκέψης σου ομως εγω τουλάχιστον νιώθω πως έχεις δύσκολο και πιο αυθόρμητο thoughts spectrum ακόμη και απο εμενα 😉 Ίσως καπως να ξέφυγες. Ο Μιχάλης μιλάει για άλλο " πράγμα " Edited 1 Μαΐου by HORGRAP 2 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Το "ζουμί" από όλα αυτά ποιο είναι σε τελική ανάλυση; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 4 minutes ago, HORGRAP said: Μπορώ να σου πω με σιγουριά οτι στην Ελλάδα έπαιξαν πολύ με τέτοια custom allowances στα Capabilities απο Ranges IMSI πελατών και ΑΠΈΤΥΧΑΝ. Για κάποιους μηνες έριχναν τελείως σε 5G Disconnected τα καρτοκινητα της Cosmote σε ωρες που θεωρούσαν οτι έπρεπε και τις στιγμές που το εκαναν εβγαιναν ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ στην Αθηνα κόκκινα στα KPIs της Cosmote. Μετα ρψαχναν να βρουν γιατι τους χαλούσαν συγκεκριμένα KPIs . Έφτιαχναν το ενα και χαλούσαν το άλλο. Πλέον το σταμάτησαν και άρχισαν να παίζουν με B Bands carrier aggregation allowance για τις συσκευές που είναι σε 5G NSA έτσι ώστε να " ανασαίνουν " οι 4G Only χρήστες. ( είτε οι παλιές συσκευές ειτε οι Energy saving users που ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με 4G Only για power saving) Παλι θάλασσα τα έκανα ομως διότι υπάρχουν περιοχές που με 5G NSA και B Bands non aggregated σε NSA με N28 N1 N78 με μια primary B Band only γονατίζουν τις N Bands . Ολα έχουν το τίμημα τους Harry , προσπαθούμε να καταλάβουμε τον ιρμο της σκέψης σου ομως εγω τουλάχιστον νιώθω πως έχεις δύσκολο και πιο αυθόρμητο thoughts spectrum ακόμη και απο εμενα 😉 Ίσως καπως να ξεφύγεις. Ο Μιχάλης μιλάει για άλλο " πράγμα " Καλησπέρα ανάλογα της δυνατότητες του κάθε σταθμού χρειάζεται και ο ανάλογο σερβερ ότι θες διπλή κυκλοφορεί και πάνω σε πακέτα με τυχαία προσπελαση στην προκειμένη περιπτώσεις γιατί έχει πάνω από ένα κορμό πακέτο θα χρειαστεί udp Στο tcp τα πακέτα ακολουθούν οστό ένα πίσω στο άλλο και κάνει μια αναφορά πακέτου Στο udp στέλνεις τα πακέτα στην τύχη από όπου μπορούν να πάνε αλλά αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το κάθε πακέτο να χρειάζεται αναφορά Το κάθε πακέτο είναι συνήθως από 1400 byte έως 1500 byte MTU Όπως και λόγο ότι πολλές εταιρίες λόγο κόστους βάζουν κάρτες γραφικών για το έλεγχο των πακέτων Το θέμα είναι ότι η κάρτες γραφικών είναι πάρα πολύ καλές για tcp αλλά όχι για udp γιατί έχουν συνήθως 32 με 64 bit Και άλλα πολλά που ποιο είναι ποιο περίπλοκο θέμα για το εν λόγο φόρουμ καλό σου βράδυ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου (edited) από εδώ ψηλα στο σπίτι, πήγαινα από την μία μεριά του σπιτιού κλείδωνε το ένα, από την άλλη μεριά πέρναγε το άλλο cell https://www.google.gr/maps/place/Parga/@39.6980889,19.7340475,138m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x135c634bf2754a69:0x88f6a4602855c99d!8m2!3d39.2853344!4d20.4005005!16zL20vMDUxbWNq?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDQyOC4wIKXMDSoJLDEwMjExNDUzSAFQAw%3D%3D με redmi 12 5G των 90€ πρώτο από το πιό μακρινό διαπόντιο νησί βόρειο δυτικά της Ελλάδος ΟΘΩΝΟΊ στα 30χιλ μακρυα μου Σιδάρι στα 10χιλ Μαγουλάδες στα 8χιλ Γιάνναδες στα 6χιλ Βίστωνας 3χιλ Edited 1 Μαΐου by babis3g 10 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 4 ώρες πριν, Harry636 said: Καλησπέρα ανάλογα της δυνατότητες του κάθε σταθμού χρειάζεται και ο ανάλογο σερβερ ότι θες διπλή κυκλοφορεί και πάνω σε πακέτα με τυχαία προσπελαση στην προκειμένη περιπτώσεις γιατί έχει πάνω από ένα κορμό πακέτο θα χρειαστεί udp Στο tcp τα πακέτα ακολουθούν οστό ένα πίσω στο άλλο και κάνει μια αναφορά πακέτου Στο udp στέλνεις τα πακέτα στην τύχη από όπου μπορούν να πάνε αλλά αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το κάθε πακέτο να χρειάζεται αναφορά Το κάθε πακέτο είναι συνήθως από 1400 byte έως 1500 byte MTU Όπως και λόγο ότι πολλές εταιρίες λόγο κόστους βάζουν κάρτες γραφικών για το έλεγχο των πακέτων Το θέμα είναι ότι η κάρτες γραφικών είναι πάρα πολύ καλές για tcp αλλά όχι για udp γιατί έχουν συνήθως 32 με 64 bit Και άλλα πολλά που ποιο είναι ποιο περίπλοκο θέμα για το εν λόγο φόρουμ καλό σου βράδυ Έχω 20 χρόνια επαγγελματική εμπειρία σε δίκτυα IP και ξύνω το κεφάλι μου τόσο πολύ να καταλάβω τι θες να πεις που πέφτει πιτυρίδα... Τι server? Speedtest server? Τι GPU? Ποιος κάνει routing με GPU? Τι αναφορά στο UDP? Από που προκύπτει αυτο; Τι τυχαία προσπέλαση στα πακετα; Database ειναι; 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου (edited) Μην τον trigger triggαρεις γιατί θα τα αναλύσει περισσότερο 😉 Ενδιαφέρουσα περίπτωση ιδοοσυγκρασιας ο Harry. Το λεω με καλή πρόθεση και συμφωνώ με τον Γιώργο ...πως δεν μπορώ να καταλάβω τον κατακερματισμένο συλλογισμό του " Harry " Στην αρχή νόμιζα οτι υπήρχε απλά LANGUAGE BARRIER issue . Αργότερα μπηκε και ADHD++ και πολλά άλλα που δεν γράφω γιατι σέβομαι. Ολοι έχουμε σε κάποιο βαθμό θέματα σε επίπεδο Neurons ομως όλα ξεκινάνε απο IQ . EQ. και ψυχοπαθολογία. Στο θέμα μας , 5G Telekom 😉 Πολλές αλλαγές τελευταία στην διαχείριση του ραδιοδικτύου της Telekom Cosmote / Cosmote Telekom εχουν : ΜΕΙΩΘΕΊ οι ταχύτητες 5G NSA ( κόβουν B Bands Carrier aggregation δυναμικά μεσα στη μέρα σε IMSI Ranges πελατών .) ( απο τος μετρήσεις που εχω σε Αθηνα και Κρήτη το τελευταίο 6 μηνο) ( απο 900 MBps με 1200 MBps πριν 1 χρόνο σε 250 με 350 ) και : έχουν ΑΝΕΒΆΣΕΙ τις 4G Only ( απο 50 με 80 σε 110 130 ) επίσης καλύτερα και στο 5G SA ( λόγω περισσότερης Band n78 κάλυψης) Ολα έχουν τίμημα Διάλεξαν τη λογική, Η μεγαλύτερη συνδρομητική βαση στην ΕΛΛΆΔΑ ειναι ΑΚΟΜΗ με συσκευές σε 4G και ..... Entergy saving 5G ... δηλαδή .... 4G 😉 Σε άλλες χώρες έχουν ξεφύγει... Edited 1 Μαΐου by HORGRAP 5 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 2 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 8 ώρες πριν, babis3g said: από εδώ ψηλα στο σπίτι, πήγαινα από την μία μεριά του σπιτιού κλείδωνε το ένα, από την άλλη μεριά πέρναγε το άλλο cell https://www.google.gr/maps/place/Parga/@39.6980889,19.7340475,138m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x135c634bf2754a69:0x88f6a4602855c99d!8m2!3d39.2853344!4d20.4005005!16zL20vMDUxbWNq?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDQyOC4wIKXMDSoJLDEwMjExNDUzSAFQAw%3D%3D με redmi 12 5G των 90€ πρώτο από το πιό μακρινό διαπόντιο νησί βόρειο δυτικά της Ελλάδος ΟΘΩΝΟΊ στα 30χιλ μακρυα μου Σιδάρι στα 10χιλ Μαγουλάδες στα 8χιλ Γιάνναδες στα 6χιλ Βίστωνας 3χιλ Δεν καταλαβαίνω πόσο ψηλά είσαι; Και πως έχεις κάλυψη από Οθωνούς, αφού είναι η Κέρκυρα ενδιάμεσα. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου (edited) 5 ώρες πριν, georgemv said: Έχω 20 χρόνια επαγγελματική εμπειρία σε δίκτυα IP και ξύνω το κεφάλι μου τόσο πολύ να καταλάβω τι θες να πεις που πέφτει πιτυρίδα... Τι server? Speedtest server? Τι GPU? Ποιος κάνει routing με GPU? Τι αναφορά στο UDP? Από που προκύπτει αυτο; Τι τυχαία προσπέλαση στα πακετα; Database ειναι; Χρίσει λειτουργία και κόστος διακινήσεις έτσι τα είχαμε μάθει τότε. Μας είχαν πει και άλλους λόγους αμαθείς και χρόνο λειτουργειας για σέρβερ κλπ έχω δουλέψει δυστυχώς στην τρελλας αυτά είναι για δίκτυο εκτός και όχι εντός. Είναι μεγάλη γη διαφορά. στο udp τα πακέτα δεν πάνε στην σειρά οπως στο tcp σε lan αλλά λόγω διαφοράς στο MTU MSS που το tcp πχ έχει ποιο πολύ χρειάζεται ξανά επεξεργασία το πακέτο για να φτιάξεις udp πακέτα Από tcp σε udp είναι ποιο εύκολο. Καρτσες γραφικών παίζει πάρα πολύ Πολύ μικρός χρόνος ανταπόκρισις κλπ Αλλά δεν έχουν FPU Όταν έχεις ένα μεγάλο σύνδεσμο προσπαθείς να το έχεις στο ίδιο τύπο και σε σχέση με το φορτίο 1 hour ago, Harry636 said: Χρίσει λειτουργία και κόστος διακινήσεις έτσι τα είχαμε μάθει τότε. Μας είχαν πει και άλλους λόγους αμαθείς και χρόνο λειτουργειας για σέρβερ κλπ έχω δουλέψει δυστυχώς στην τρελλας αυτά είναι για δίκτυο εκτός και όχι εντός. Είναι μεγάλη γη διαφορά. στο udp τα πακέτα δεν πάνε στην σειρά οπως στο tcp σε lan αλλά λόγω διαφοράς στο MTU MSS που το tcp πχ έχει ποιο πολύ χρειάζεται ξανά επεξεργασία το πακέτο για να φτιάξεις udp πακέτα Από tcp σε udp είναι ποιο εύκολο. Καρτσες γραφικών παίζει πάρα πολύ Πολύ μικρός χρόνος ανταπόκρισις κλπ Αλλά δεν έχουν FPU Όταν έχεις ένα μεγάλο σύνδεσμο προσπαθείς να το έχεις στο ίδιο τύπο και σε σχέση με το φορτίο Και μην ξεχνάς και τα θέματα ασφάλεια που υπάρχουν. Για δοκίμασε το 1000 σε udp σχεδόν όλες η εταιρίες τα έχουν κλειδωμένα. 4 ώρες πριν, HORGRAP said: Μην τον trigger triggαρεις γιατί θα τα αναλύσει περισσότερο 😉 Ενδιαφέρουσα περίπτωση ιδοοσυγκρασιας ο Harry. Το λεω με καλή πρόθεση και συμφωνώ με τον Γιώργο ...πως δεν μπορώ να καταλάβω τον κατακερματισμένο συλλογισμό του " Harry " Στην αρχή νόμιζα οτι υπήρχε απλά LANGUAGE BARRIER issue . Αργότερα μπηκε και ADHD++ και πολλά άλλα που δεν γράφω γιατι σέβομαι. Ολοι έχουμε σε κάποιο βαθμό θέματα σε επίπεδο Neurons ομως όλα ξεκινάνε απο IQ . EQ. και ψυχοπαθολογία. Στο θέμα μας , 5G Telekom 😉 Πολλές αλλαγές τελευταία στην διαχείριση του ραδιοδικτύου της Telekom Cosmote / Cosmote Telekom εχουν : ΜΕΙΩΘΕΊ οι ταχύτητες 5G NSA ( κόβουν B Bands Carrier aggregation δυναμικά μεσα στη μέρα σε IMSI Ranges πελατών .) ( απο τος μετρήσεις που εχω σε Αθηνα και Κρήτη το τελευταίο 6 μηνο) ( απο 900 MBps με 1200 MBps πριν 1 χρόνο σε 250 με 350 ) και : έχουν ΑΝΕΒΆΣΕΙ τις 4G Only ( απο 50 με 80 σε 110 130 ) επίσης καλύτερα και στο 5G SA ( λόγω περισσότερης Band n78 κάλυψης) Ολα έχουν τίμημα Διάλεξαν τη λογική, Η μεγαλύτερη συνδρομητική βαση στην ΕΛΛΆΔΑ ειναι ΑΚΟΜΗ με συσκευές σε 4G και ..... Entergy saving 5G ... δηλαδή .... 4G 😉 Σε άλλες χώρες έχουν ξεφύγει... Καλημέρα δεν είναι μόνο το adhd. ο ανθρώπινος νους είναι κάτι απίστευτα περίπλοκο ακόμα πολλά πράγματα δεν ξέρουμε πως λειτουργούν. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός Αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι η νευρολογικές σύνδεσης παίζουν τεράστιο ρόλο. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν είναι σαν ένα αμαξι α έχει τόσα άλογα τέλος υπάρχουν απίστευτοι παράγοντες πχ μαθηματικά φυσική εποικινωνια κλπ μπορείς να δεις άτομα που λες είναι υπολογιστές 🖥️ θυμούνται απίστευτα πράγματα και κάνουν πράξεις σε χρόνο dt αλά η το να μιλήσουν είναι πρόβλημα κλπ Και το ποιο βασικό το μόνο που ξέρω είναι δεν ξέρω 1 ώρα πριν, mixtri said: Δεν καταλαβαίνω πόσο ψηλά είσαι; Και πως έχεις κάλυψη από Οθωνούς, αφού είναι η Κέρκυρα ενδιάμεσα. Μιλάμε τι έκανε εκεί . 😀έπαθα πλάκα. Μάλλον αυτό μπορεί να βοηθήσει. Είδα στο maps πόσο μακριά είναι https://www.ericsson.com/en/press-releases/2/2023/2/telstra-and-ericsson-extend-reach-on-5g-mid-band-to-100km Edited 2 Μαΐου by Harry636 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 2 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου (edited) 4 ώρες πριν, Harry636 said: Χρίσει λειτουργία και κόστος διακινήσεις έτσι τα είχαμε μάθει τότε. Μας είχαν πει και άλλους λόγους αμαθείς και χρόνο λειτουργειας για σέρβερ κλπ έχω δουλέψει δυστυχώς στην τρελλας αυτά είναι για δίκτυο εκτός και όχι εντός. Είναι μεγάλη γη διαφορά. στο udp τα πακέτα δεν πάνε στην σειρά οπως στο tcp σε lan αλλά λόγω διαφοράς στο MTU MSS που το tcp πχ έχει ποιο πολύ χρειάζεται ξανά επεξεργασία το πακέτο για να φτιάξεις udp πακέτα Από tcp σε udp είναι ποιο εύκολο. Καρτσες γραφικών παίζει πάρα πολύ Πολύ μικρός χρόνος ανταπόκρισις κλπ Αλλά δεν έχουν FPU Όταν έχεις ένα μεγάλο σύνδεσμο προσπαθείς να το έχεις στο ίδιο τύπο και σε σχέση με το φορτίο Και μην ξεχνάς και τα θέματα ασφάλεια που υπάρχουν. Για δοκίμασε το 1000 σε udp σχεδόν όλες η εταιρίες τα έχουν κλειδωμένα. Καλημέρα δεν είναι μόνο το adhd. ο ανθρώπινος νους είναι κάτι απίστευτα περίπλοκο ακόμα πολλά πράγματα δεν ξέρουμε πως λειτουργούν. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός Αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι η νευρολογικές σύνδεσης παίζουν τεράστιο ρόλο. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν είναι σαν ένα αμαξι α έχει τόσα άλογα τέλος υπάρχουν απίστευτοι παράγοντες πχ μαθηματικά φυσική εποικινωνια κλπ μπορείς να δεις άτομα που λες είναι υπολογιστές 🖥️ θυμούνται απίστευτα πράγματα και κάνουν πράξεις σε χρόνο dt αλά η το να μιλήσουν είναι πρόβλημα κλπ Και το ποιο βασικό το μόνο που ξέρω είναι δεν ξέρω Μιλάμε τι έκανε εκεί . 😀έπαθα πλάκα. Μάλλον αυτό μπορεί να βοηθήσει. Είδα στο maps πόσο μακριά είναι https://www.ericsson.com/en/press-releases/2/2023/2/telstra-and-ericsson-extend-reach-on-5g-mid-band-to-100km Το παραπάνω είναι FDD (2100). Αυτό που μου κάνει εντύπωση δεν είναι η εμβέλεια αλλά ότι είχε οπτική επαφή!? Edited 2 Μαΐου by mixtri 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 4 minutes ago, mixtri said: Το παραπάνω είναι FDD (2100). Αυτό που μου κάνει εντύπωση δεν είναι η εμβέλεια αλλά ότι είχε οπτική επαφή!? Δεν ξέρω κάτι . το μόνο που ξέρω είναι ότι έπιασε πόσα χιλιόμετρα μακριά και πίσω από την Κέρκυρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts