aektzhs 1 Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου Προχειροδουλειά είναι αυτό που γίνεται τώρα. Γιατί είναι μεγάλη εξέλιξη,αλλά μετά από δύο αναβολές το 5.5 G έρχεται με υποστήριξη σε πολύ συγκεκριμένες συσκευές 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου Σιγά σιγά θα επεκταθεί. 6 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου 28 minutes ago, aektzhs 1 said: Προχειροδουλειά είναι αυτό που γίνεται τώρα. Γιατί είναι μεγάλη εξέλιξη,αλλά μετά από δύο αναβολές το 5.5 G έρχεται με υποστήριξη σε πολύ συγκεκριμένες συσκευές Πάρε κι εσύ ένα Galaxy... Μου έκανε εντύπωση με N1 που έκανε μέτρηση ο φίλος παραπάνω βάρεσε 1Gbps. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου 36 minutes ago, katsiletra said: Πάρε κι εσύ ένα Galaxy... Μου έκανε εντύπωση με N1 που έκανε μέτρηση ο φίλος παραπάνω βάρεσε 1Gbps. Galaxy έχω. Σειρά Α 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου 53 minutes ago, katsiletra said: Πάρε κι εσύ ένα Galaxy... Μου έκανε εντύπωση με N1 που έκανε μέτρηση ο φίλος παραπάνω βάρεσε 1Gbps. Και εμένα μου κάνει εντύπωση κάπως σίγουρα κρατάει N78 αλλά δεν το δείχνει. Δηλαδή σε σταθμό χωρίς Ν78 δεν γίνεται να δούμε τέτοιες ταχύτητες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου 3 ώρες πριν, johnny_htc said: Για δες σχετικά με την μέτρηση στα φανάρια με Κουρούτας, μήπως άλλαξαν τα κεραιοσυστηματα στον ΟΤΕ στην Αμαλιάδα, μήπως πιάνεις από εκεί. Τετραπλό sector λέει η άδεια για εκεί, δυνατό 😏 Εκεί παίζει ακόμα με Ν1 και με διψήφια νούμερα σε κάποια σημεία. Και εγώ νόμιζα ότι εκεί αναβάθμισαν αλλά δεν... 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου 19 minutes ago, VasilisSam said: Και εμένα μου κάνει εντύπωση κάπως σίγουρα κρατάει N78 αλλά δεν το δείχνει. Δηλαδή σε σταθμό χωρίς Ν78 δεν γίνεται να δούμε τέτοιες ταχύτητες. Ναι, δεν παίζει. Και γενικά το Netmonster θέλει λίγη δουλίτσα να σου δείχνει και το gnb κατ' εμέ 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Galaxy έχω. Σειρά Α Ήρθε η ώρα να πάρεις και σειρά S.. 😂😂 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου 6 minutes ago, katsiletra said: Ήρθε η ώρα να πάρεις και σειρά S.. 😂😂 S Class 🤣🤣🤣 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου 4 ώρες πριν, katsiletra said: Ήρθε η ώρα να πάρεις και σειρά S.. 😂😂 Νο μάνεϊ χαχαχα Λογικά θα έρθει στην σειρά A εδώ υποστηρίζει και το A15 απλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην Cosmote σιγά σιγά. Κανονικά δεν θα έπρεπε τα κινητα να λένε 5G+ ώστε να μην μπερδευόμαστε? Είναι αυτόματα 5g sa/nsa/4g κλπ? Ή κλειδωμένο σε SA? Γιατί έχει μικρή κάλυψη περίπου 50%. 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 12 ώρες πριν, Aggelos41 said: Καλησπερα και απο εμενα σημερα διαπιστωσα αναβαθμισμενη κεραια στην παραλια κατερινης πανω στο κτιριο του οτε 5g sa 5g sa και μεσα στην πολη της Κατερινης Με τετοια ενταση σου εδωσε 1gbps..απλα ακραιο και που να διαμορφωθει ακομα καλυτερα το SA 🔥 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου Δεν συνδέεται αλλά τη βλέπει 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_alex Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου (edited) 12 ώρες πριν, VasilisSam said: Και εμένα μου κάνει εντύπωση κάπως σίγουρα κρατάει N78 αλλά δεν το δείχνει. Δηλαδή σε σταθμό χωρίς Ν78 δεν γίνεται να δούμε τέτοιες ταχύτητες. Με 4G+ / CAT18 φτανει το 1 GBps. 11 ώρες πριν, johnny_htc said: Ναι, δεν παίζει. Και γενικά το Netmonster θέλει λίγη δουλίτσα να σου δείχνει και το gnb κατ' εμέ 😏 Το Netmonitor τα δειχνει μια χαρα. Space 5G in 2025 (!) : https://asia.nikkei.com/Business/Telecommunication/Japan-s-flying-base-stations-set-to-take-off-in-2025 Edited 13 Ιουνίου by d_alex 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου (edited) Είδε κάποιος αν κάνει NR-CA με SA? EDIT: Μπορείτε να δείτε και αν παίζει VoNR με το μενού του 0011 στα Samsung. Αν κατά τη διάρκεια κλήσης μένει σε PCell SA, τότε παίζει VoNR, αν γυρίζει σε LTE PCell τότε κάνει EPC fallback EDIT2: Δεν έχει οριστεί εικονίδιο VoNR από το 3GPP, οπότε και με VoLTE και με VoNR θα βλέπετε VoLTE (εκτός αν κάνει δικιά της πατέντα η Cosmote με Samsung) Edited 13 Ιουνίου by georgemv 9 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου (edited) 40 minutes ago, georgemv said: Είδε κάποιος αν κάνει NR-CA με SA? EDIT: Μπορείτε να δείτε και αν παίζει VoNR με το μενού του 0011 στα Samsung. Αν κατά τη διάρκεια κλήσης μένει σε PCell SA, τότε παίζει VoNR, αν γυρίζει σε LTE PCell τότε κάνει EPC fallback EDIT2: Δεν έχει οριστεί εικονίδιο VoNR από το 3GPP, οπότε και με VoLTE και με VoNR θα βλέπετε VoLTE (εκτός αν κάνει δικιά της πατέντα η Cosmote με Samsung) Κατά τη διάρκεια κλήσης αυτά τα στατιστικά έχω. Μόλις ξεκινάει η κλήση φεύγει σε n1 ή n28. Άρα ενώνει 3 μπάντες μαζί βάση αυτών που λέει? Αν επιλέξω από το service menu NR ONLY έχω σήμα αλλά χάνει το εικονίδιο του volte και δεν έχω και κλήσεις. Μήπως ταυτόχρονα κρατάει κάτι σε 4g για να περνάν οι κλήσεις? Γιατί δεν δίνουν κατευθείαν όλες τις δυνατότητες σε κάθε τεχνολογία που ανοίγουν. Edited 13 Ιουνίου by VasilisSam 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 1 hour ago, georgemv said: Είδε κάποιος αν κάνει NR-CA με SA? EDIT: Μπορείτε να δείτε και αν παίζει VoNR με το μενού του 0011 στα Samsung. Αν κατά τη διάρκεια κλήσης μένει σε PCell SA, τότε παίζει VoNR, αν γυρίζει σε LTE PCell τότε κάνει EPC fallback EDIT2: Δεν έχει οριστεί εικονίδιο VoNR από το 3GPP, οπότε και με VoLTE και με VoNR θα βλέπετε VoLTE (εκτός αν κάνει δικιά της πατέντα η Cosmote με Samsung) Ξέρουμε κάτι για το επόμενο carrier update σε iOS ? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 39 minutes ago, georgebad said: Ξέρουμε κάτι για το επόμενο carrier update σε iOS ? Προσωπικά πιστεύω ότι θα έρθει με το iOS 18. Δεν νομίζω να το επισπεύσουν για να βγει πριν το Σεπτέμβριο, δεν κερδίζουν κάτι στο κατω κατω Εντωμεταξυ, βρίσκομαι στη Ρωσία και η Cosmote έχει κανονικά 5G μέσω της “MegaFon”. Μου έκανε εντύπωση αν σκεφτείτε ότι έχει φαει «μαύρισμα» από παντου η Ρωσια ως χώρα. Θες ολόκληρη διαδικασία με Visa και πρεσβείες για να μπεις με ευρωπαικο διαβατήριο… 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 10 minutes ago, panos.k2 said: Προσωπικά πιστεύω ότι θα έρθει με το iOS 18. Δεν νομίζω να το επισπεύσουν για να βγει πριν το Σεπτέμβριο, δεν κερδίζουν κάτι στο κατω κατω Εντωμεταξυ, βρίσκομαι στη Ρωσία και η Cosmote έχει κανονικά 5G μέσω της “MegaFon”. Μου έκανε εντύπωση αν σκεφτείτε ότι έχει φαει «μαύρισμα» από παντου η Ρωσια ως χώρα. Θες ολόκληρη διαδικασία με Visa και πρεσβείες για να μπεις με ευρωπαικο διαβατήριο… Στα αυτιά μας έχει φάει μαύρισμα, από πίσω όλα σχεδόν δουλεύουν κανονικά. Αφού τελικά περισσότερο LNG εισάγουμε από Ρωσία παρά από Αμερικανούς 🤣. Πώς το βλέπεις εκεί το δίκτυο btw? 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου Να δούμε τώρα πόσο χρόνο θα κάνει η samsung και η apple αλλά και η xiaomi που έχει μπόλικα να μπολιάσει με νέα firmware τα τηλέφωνα μας και τα ταμπλετ μας για το SA. Edit: Αυτός που έβαλε το γελάκι ας έχει την αξιοπρέπεια να χρησιμοποιήσει τον πραγματικό του λογαριασμό 7 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου (edited) 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Στα αυτιά μας έχει φάει μαύρισμα, από πίσω όλα σχεδόν δουλεύουν κανονικά. Αφού τελικά περισσότερο LNG εισάγουμε από Ρωσία παρά από Αμερικανούς 🤣. Πώς το βλέπεις εκεί το δίκτυο btw? Για αυτό έβαλα σε εισαγωγικά το μαύρισμα. Δε ξέρω τι μίσος για τη Ρωσία Καο το λαό πάνε να περάσουν τα ΜΜΕ της δημοκρατικης ΕΕ, εδώ πάντως όπου λες οτι είσαι ελληνας γίνονται ξαφνικά πιο φιλικοί. Βεβαιως όλα είναι κανονικά σαν να μη συμβαίνει τίποτα Το δίκτυο είναι πολυ καλό. Δεν έχει παντου 5G μέσα στην πανέμορφη Αγία Πετρούπολη, αλλα είναι εξαιρετικο το σημα και πολλοί οι εμφανεις σταθμοί. Δυστυχώς το μενου του αιφον για το σημα κινητης άλλη μια φορά έχει πάθει κοκομπλοκο και δεν μπορώ να σας ανεβάσω κάτι από εκεί ούτε μπορώ να δω μπάντες. Τέλος, μιας και το συζητούσαμε πριν λίγο καιρό σε άλλη νήμα, η κάρτα μου της TIM BR αρνείται ακόμα να μπει σε 4G-5G. Κολλημένη σε 3G είναι σε οποίο δίκτυο και να μπω. Αναγκαστικά θα τη βγάλω με COSMOTE Travel Pass 42 minutes ago, cmvr said: Να δούμε τώρα πόσο χρόνο θα κάνει η samsung και η apple αλλά και η xiaomi που έχει μπόλικα να μπολιάσει με νέα firmware τα τηλέφωνα μας και τα ταμπλετ μας για το SA. Έχει ένα ενδιαφέρον να το δούμε αυτό όντως. Η Apple με το νεο iOS το Σεπτέμβριο πιστεύω θα το δώσει. Βεβαιως αυτό δεν εξαρταται μονο από τους κατασκευαστές, αλλα και την COSMOTE Edited 13 Ιουνίου by panos.k2 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 3 ώρες πριν, georgebad said: Ξέρουμε κάτι για το επόμενο carrier update σε iOS ? Δεν έχω πληροφόρηση, θα έλεγα μεταξύ Σεπτ και Δεκ 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου Δεν θυμαμαι αν παλιότερα έδινε carrier updates μέσα από τις Developer και Public Betas, οποίος καλουλης θέλει να θυσιάσει την συσκευή του για να μας δώσει feed τους επόμενους μήνες εδώ θα είμαστε να ακούσουμε 🌞 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 57 minutes ago, cmvr said: Να δούμε τώρα πόσο χρόνο θα κάνει η samsung και η apple αλλά και η xiaomi που έχει μπόλικα να μπολιάσει με νέα firmware τα τηλέφωνα μας και τα ταμπλετ μας για το SA. Edit: Αυτός που έβαλε το γελάκι ας έχει την αξιοπρέπεια να χρησιμοποιήσει τον πραγματικό του λογαριασμό Δεν την έχει δυστυχώς και κρυβεται πίσω από το δάχτυλο του βλακωδως σαν 15χρονο. Κρίμα απλά 😏 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου Η Apple θέλει να είναι δημόσια διαθέσιμο το δίκτυο για κάποιο καιρό πριν δώσει update, δεν πάει ποτέ πρώτη. 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 1 hour ago, cmvr said: Να δούμε τώρα πόσο χρόνο θα κάνει η samsung και η apple αλλά και η xiaomi που έχει μπόλικα να μπολιάσει με νέα firmware τα τηλέφωνα μας και τα ταμπλετ μας για το SA. Edit: Αυτός που έβαλε το γελάκι ας έχει την αξιοπρέπεια να χρησιμοποιήσει τον πραγματικό του λογαριασμό Δηλαδή στις Samsung συσκευές όταν έρθει Sa θα έρθει κάποια ενημέρωση λογισμικού ή απλά να είναι ενημερωμένο και θα ξεκινήσει αυτόματα; Οπότε σε Xiaomi περιμένουμε κάτι σαν "carrier update" ώστε να λειτουργήσει το sa? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts