mixtri Δημ. 31 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) Αεροδρόμιο Βενιζέλος από φίλο στο Aegean lounge Edited 31 Μαρτίου by mixtri 11 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Σε iPhone 14 κοντινού συγγενικού προσώπου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». 5 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) Cosmote δεν μας τα λες καλα... Ο ανταγωνισμός ανοιξε Carrier Aggregation εν ωρα VoLTE κλήσης. Ο ανταγωνισμός άνοιξε Carrier Aggregation απο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ κελιά ΚΑΙ σε 4G Bands ... Ο ανταγωνισμός δεν κλείνει τα Secondary Bands για οικονομία ρεύματος πλέον. Ο ανταγωνισμός κανει Optimize στους δρόμους και τις πλατείες και κοιτάει ΟΛΑ τα KPIs.... Απο ταχύτητες καλά πας ακομη και με MIMO 2 επειδή έχεις .... πολυ φασμα... Για ποσο ακομη ομως στους πελατες με 4G θα παιζεις με παλιες κεραίες και MIMO 2 ? Άλλαξε κεραίες !!! ΧΤΕΣ !! Edited 31 Μαρτίου by HORGRAP 7 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 31 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 22 minutes ago, HORGRAP said: Cosmote δεν μας τα λες καλα... Ο ανταγωνισμός ανοιξε Carrier Aggregation εν ωρα VoLTE κλήσης. Ο ανταγωνισμός άνοιξε Carrier Aggregation απο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ κελιά ΚΑΙ σε 4G Bands ... Ο ανταγωνισμός δεν κλείνει τα Secondary Bands για οικονομία ρεύματος πλέον. Ο ανταγωνισμός κανει Optimize στους δρόμους και τις πλατείες και κοιτάει ΟΛΑ τα KPIs.... Απο ταχύτητες καλά πας ακομη και με MIMO 2 επειδή έχεις .... πολυ φασμα... Για ποσο ακομη ομως στους πελατες με 4G θα παιζεις με παλιες κεραίες και MIMO 2 ? Άλλαξε κεραίες !!! ΧΤΕΣ !! Όλες οι κεραίες αλλάζουν σταδιακά. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Roaming με ΤΙΜ σε Ιταλία . Πολύ χαλί ρε παιδί μου , μέχρι και σε Vodafone it με γύρισε μέχρι να το κλείδωσω σε ΤΙΜ . Στην Τοσκάνη όλα αυτά . Με τα τρένα είναι η ίδια φάση μα την Ελλάδα ζορίζεται τρέλα . Έχουμε σίγουρα καλύτερα δίκτυα στην Ελλάδα και πολύ περισσότερο 5G 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) 12 minutes ago, georgebad said: Roaming με ΤΙΜ σε Ιταλία . Πολύ χαλί ρε παιδί μου , μέχρι και σε Vodafone it με γύρισε μέχρι να το κλείδωσω σε ΤΙΜ . Στην Τοσκάνη όλα αυτά . Με τα τρένα είναι η ίδια φάση μα την Ελλάδα ζορίζεται τρέλα . Έχουμε σίγουρα καλύτερα δίκτυα στην Ελλάδα και πολύ περισσότερο 5G Άντε ρε. Τι να πω. Οσες φορές εχω πάει στη Βόρεια Ιταλία και τη Ρωμη η ΤΙΜ ήταν εξαιρετική. Δεν έχει παντου 5G όντως, μόνο η WINDTRE δεν ξεκολλαει ποτέ από 5G παρά μόνο για κλήσεις Επισης αν δεν κάνω λάθος η Cosmote δίνει και VoLTE μέσω ΤΙΜ. Όποτε νομίζω με Cosmote στην Ιταλία επιβαλλεται να εισαι στην ΤΙΜ, είναι ατού το VoLTE. Ειδάλλως WINDTRE που έχει 5G παντου αλλα για κλήσεις πέφτει 3G. Edited 31 Μαρτίου by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Πώς τα πάει η Cosmote στη Χίο; 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 1 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 6 ώρες πριν, panos.k2 said: Άντε ρε. Τι να πω. Οσες φορές εχω πάει στη Βόρεια Ιταλία και τη Ρωμη η ΤΙΜ ήταν εξαιρετική. Δεν έχει παντου 5G όντως, μόνο η WINDTRE δεν ξεκολλαει ποτέ από 5G παρά μόνο για κλήσεις Επισης αν δεν κάνω λάθος η Cosmote δίνει και VoLTE μέσω ΤΙΜ. Όποτε νομίζω με Cosmote στην Ιταλία επιβαλλεται να εισαι στην ΤΙΜ, είναι ατού το VoLTE. Ειδάλλως WINDTRE που έχει 5G παντου αλλα για κλήσεις πέφτει 3G. H TIM στη μισή Ιταλία έχει Νοκια και στη μισή Ericsson. Αν πάτε βόρεια (///) η κατάσταση είναι καλή. Αν πάτε Ρώμη και νότια η κατάσταση είναι αστα να πάνε. Δε ξέρω τι έχει κάνει η Νοκια εκεί αλλά θέλουν δουλειά… η windtre έχει 100% /// το ίδιο και fastweb. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 51 minutes ago, mixtri said: η windtre έχει 100% /// το ίδιο και fastweb. Λες να γυρίσει σε /// και την Vodafone IT που εξαγόρασε;;;; 4 ώρες πριν, MIKU said: Πώς τα πάει η Cosmote στη Χίο; Σε κάποια σημεία σε γυρνάει σε turkcell 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Υπάρχει εδώ και λίγες μέρες ένα νέο enb μυστήριο στη Θεσσαλονίκη, το 101226. Υποτίθεται είναι micro στη Μπότσαρη γωνία με Δελφών που δεν υπάρχει εδώ και χρόνια (το τοποθέτησα προσωρινά εκεί στο cellmapper) αλλά το έχω πιάσει στο Ωραιόκαστρο και στην Ηλιούπολη μέχρι τώρα οπότε υποπτεύομαι ότι είναι κάπου στον άνω Εύοσμο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csmt Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου (edited) . Edited 18 Απριλίου by csmt 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου iPhone 14 σε κεραία 103009 Μουδανιά. Το Redmi Note 13 5G και το δικό μου 12 mini τζίφος. 5 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maevrios Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 11 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Σε κάποια σημεία σε γυρνάει σε turkcell Αυτό αποφεύγεται με χειροκίνητη επιλογή δικτύου. Ή απενεργοποίηση του roaming με τηλ στην εξυπηρέτηση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 31/3/2024 at 9:32 ΜΜ, HORGRAP said: Cosmote δεν μας τα λες καλα... Ο ανταγωνισμός ανοιξε Carrier Aggregation εν ωρα VoLTE κλήσης. Ο ανταγωνισμός άνοιξε Carrier Aggregation απο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ κελιά ΚΑΙ σε 4G Bands ... Ο ανταγωνισμός δεν κλείνει τα Secondary Bands για οικονομία ρεύματος πλέον. Ο ανταγωνισμός κανει Optimize στους δρόμους και τις πλατείες και κοιτάει ΟΛΑ τα KPIs.... Απο ταχύτητες καλά πας ακομη και με MIMO 2 επειδή έχεις .... πολυ φασμα... Για ποσο ακομη ομως στους πελατες με 4G θα παιζεις με παλιες κεραίες και MIMO 2 ? Άλλαξε κεραίες !!! ΧΤΕΣ !! Το CA μένει επίτηδες κλειστό σε VoLTE κλήσεις για τα KPI της φωνής. Αλλιώς γίνεται αρκετό reordering των RTP πακέτων κατά τη μεταφορά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου Έκανα δοκιμή με το premium Netmonster που κάνει ποιό εύστοχο εντοπισμό τής κεραίες Ανεβάζω το database https://drive.google.com/file/d/1TAReL36RyWh3jxqaEf0cvwb6XklD0J2D/view?usp=drivesdk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 29 minutes ago, maarinos said: Έκανα δοκιμή με το premium Netmonster που κάνει ποιό εύστοχο εντοπισμό τής κεραίες Ανεβάζω το database https://drive.google.com/file/d/1TAReL36RyWh3jxqaEf0cvwb6XklD0J2D/view?usp=drivesdk Πως το βλέπεις; Πόσο ακριβής είναι ο εντοπισμός; Προσωπικά δεν νομίζω πως αξίζει τα 25€ τον χρόνο όμως. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου (edited) Η νέα 101226 σε ταχύτητες, γύρω στα 250-300 down 100-150 up. Μου φαίνεται σαν ψέμα το ότι μπαίνουν στη Θεσσαλονίκη κεραίες μετά από χρόνια, μακάρι να βγάλουν άδειας για προβληματικά σημεία που έχουν χοντρό θέμα. Edited 2 Απριλίου by VasilisSam 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_alex Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου (edited) 3 ώρες πριν, maarinos said: Έκανα δοκιμή με το premium Netmonster που κάνει ποιό εύστοχο εντοπισμό τής κεραίες Ανεβάζω το database https://drive.google.com/file/d/1TAReL36RyWh3jxqaEf0cvwb6XklD0J2D/view?usp=drivesdk Τα μονα στοιχεια (στιγμα) που εχει μεσα ειναι τα δικα μου, ολα τα καινουργια ειναι μηδενικα. Οποτε ΤΙ ακριβως πληρωνεις; Το οτι διανεμω τη βαση μου μεσω του download των εφαρμογων, δεν σημαινει κιολας οτι συναινω στη δημοσιευσή της απο τριτους! Φυσικα ο καθενας μπορει να βγαλει (ελευθερα) αντιγραφο, προς ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟΝ ομως. Η εστω και των φιλων του. ΟΧΙ προς δημοσια δημοσιευση / public upload. Σε παρακαλω λοιπον (και οποιον διαβαζει), στο επομενο upload σου να στελνεις μονο τα καινουργια cells (γραμμες). Ειναι δικια σου εργασια (war driving), και εχεις αυτο το δικαιωμα προφανως. Ειναι πολυ ευκολο να τα δεις, ΔΕΝ εχουν περιγραφη, π.χ. [ARGOSTOLI-TOP.L]. Σε/σας παρακαλω να σεβαστειτε τον κοπο μου. Αναμενω να δω (δουμε) και αλλα τετοια καινουργια στοιχεια, που εκτος του οτι με βοηθανε να ενημερωνω την βαση (και θα τα δεις με σωστες περιγραφες και στιγμα στην επομενη ανανεωση), θα δουμε και "τι ψαρια πιανει" το διαφημιζομενο αυτο feature (που ειναι και η αρχικη σου προθεση πιστευω). Σε ευχαριστω. Υ.Γ. Η γραμμη 4G;202;1;21;4503;105788;327;38.166585;20.437355;✨ KEF-SOULLARI-OUT.L;3050 που μαρκαρεται (απο την εφαρμογη) με το συμβολο στην αρχη της περιγραφης, ειναι αλλαγη, δηλ. προστεθηκαν και τα 2600 στον συγκεκριμενο σταθμο (cell: 21 - channel: 3050) και εμπιπτει στις δημοσιευσιμες πληροφοριες, στελνε τις. Edited 2 Απριλίου by d_alex 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 6 ώρες πριν, VasilisSam said: Η νέα 101226 σε ταχύτητες, γύρω στα 250-300 down 100-150 up. Μου φαίνεται σαν ψέμα το ότι μπαίνουν στη Θεσσαλονίκη κεραίες μετά από χρόνια, μακάρι να βγάλουν άδειας για προβληματικά σημεία που έχουν χοντρό θέμα. Οι νέες τεχνολογίες το απαιτούν! Τώρα με το 5G SA αναμενόμενο! Θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα εάν δεν υπήρχαν οι Mao Mao να τις κατεβάζουν και να κονομάνε δικηγοράκια της σειράς. 6 ώρες πριν, VasilisSam said: Η νέα 101226 σε ταχύτητες, γύρω στα 250-300 down 100-150 up. Μου φαίνεται σαν ψέμα το ότι μπαίνουν στη Θεσσαλονίκη κεραίες μετά από χρόνια, μακάρι να βγάλουν άδειας για προβληματικά σημεία που έχουν χοντρό θέμα. https://www.ditikostipos.gr/leioyrgia-tis-keraias-cosmote-ston-tretimo-toy-oikismoy-tis-deskatis/ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maevrios Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 12 minutes ago, Chrischal1908 said: Θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα εάν δεν υπήρχαν οι Mao Mao να τις κατεβάζουν και να κονομάνε δικηγοράκια της σειράς. Συμφωνώ μαζί σου και ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Πώς γίνεται να την κατεβάζουν αν είναι όλα οκ με άδειες κλπ; Τι ρόλο παίζει η άδεια αν είναι ο κάθε πολίτης να μπορεί να σου την κατεβάσει με έναν δικηγόρο; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου On 1/4/2024 at 6:22 ΜΜ, zurabi_97 said: iPhone 14 σε κεραία 103009 Μουδανιά. Το Redmi Note 13 5G και το δικό μου 12 mini τζίφος. καλησπέρα με τι εφαρμογή βλέπεις για το sa στο iPhone φιλε μου? 2 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 37 minutes ago, Maevrios said: Συμφωνώ μαζί σου και ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Πώς γίνεται να την κατεβάζουν αν είναι όλα οκ με άδειες κλπ; Τι ρόλο παίζει η άδεια αν είναι ο κάθε πολίτης να μπορεί να σου την κατεβάσει με έναν δικηγόρο; Μπορεί να στήνουν την κεραία πριν βγουν οι άδειες και να πατουν εκεί. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maevrios Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 7 minutes ago, MIKU said: Μπορεί να στήνουν την κεραία πριν βγουν οι άδειες και να πατουν εκεί. Εδώ οι συμφορουμίτες βρίσκουν άδειες στη διαύγεια πριν στηθούν καν οι κεραίες... 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 1 hour ago, scorpio3 said: καλησπέρα με τι εφαρμογή βλέπεις για το sa στο iPhone φιλε μου? Field test *3001#12345#* 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 1 hour ago, MIKU said: Μπορεί να στήνουν την κεραία πριν βγουν οι άδειες και να πατουν εκεί. Εξαιρετικά απίθανο. Απλά εάν είσαι πάροχος και έχεις απέναντι τίποτα τοπικούς "παράγοντες" να σε πήζουν στα ασφαλιστικά μέτρα, είναι πιο φτηνό και γρήγορο να την σηκώσεις αλλού, παρά να περιμένεις να βρεις το δίκιο σου στα δικαστήρια. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts