DjTony Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 Samsung note 20 5G, ακόμα να ενεργοποιηθεί το 5G από κοσμοτε για αυτή την συσκευή,είναι ελεεινό Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒαλε τη SIM σε μια συμβατή συσκευή και ενεργοποίησε το με SMS στη σύνδεση σου και θα παίξει. Sent from my SM-G988B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 23, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 7 ώρες πριν, bardull said: Samsung note 20 5G, ακόμα να ενεργοποιηθεί το 5G από κοσμοτε για αυτή την συσκευή,είναι ελεεινό Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν ενεργοποιήσεις το 5g στη γραμμή σου και το κινητό συνεχίσει να μη συνδέεται σημαίνει ότι η Samsung δεν έχει περάσει τις ρυθμίσεις. Όπως σου είπε ο Djtony βάλε τη ΣΙΜ σου σε συμβατή συσκευή, ενεργοποίησε την υπηρεσία και βλέπεις. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 Χίλια ευχαριστώ παιδιά,ενεργοποίησα σε φίλο μου με iPhone 12 pro max την σιμ και πλέον έχω 5G Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 23, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 28 minutes ago, bardull said: Χίλια ευχαριστώ παιδιά,ενεργοποίησα σε φίλο μου με iPhone 12 pro max την σιμ και πλέον έχω 5G Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στείλε μας εντυπώσεις 🙂 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 Εδώ Ηγουμενίτσα πιάνεις μεγάλες ταχύτητες γύρω από τον ΟΤΕ, εδώ που είμαι αυτή τη στιγμή πιάνει 260Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 On 22/10/2021 at 3:06 ΠΜ, Mitsos_The_Great said: 5g στο Κάστρο Κυλλήνης και Αρκούδι με 500mbps+! Με γρήγορους ρυθμούς η αναβάθμιση του δικτύου στο νομό Ηλείας!Μπράβο Cosmote! Τρομερή η Cosmote,δεν αφήνει τίποτα 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 Χίλια ευχαριστώ παιδιά,ενεργοποίησα σε φίλο μου με iPhone 12 pro max την σιμ και πλέον έχω 5G Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝα είσαι καλά. Sent from my SM-G988B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 Public τσιμισκη Θεσσαλονίκη https://www.speedtest.net/my-result/i/4827033755 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 βάλανε μέσα στα public αναμεταδότη; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 15 minutes ago, CaptainNickGR said: βάλανε μέσα στα public αναμεταδότη; Sent from my iPhone using Tapatalk Όχι , είναι εκεί στην είσοδο στα κινητά . Πονάει πολύ το no services στο υπόγειο του καταστήματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 Όχι , είναι εκεί στην είσοδο στα κινητά . Πονάει πολύ το no services στο υπόγειο του καταστήματος Με τρόμαξες, χθες ήμουν και λέω τι θαύμα έγινε σε ένα βράδυ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 Σε όσα συμβόλαια έχουμε στην οικογένεια όποιος πήρε συσκευή 5g κατευθείαν ήταν έτοιμο χωρίς επικοινωνία με την wind.Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 Σε όσα συμβόλαια έχουμε στην οικογένεια όποιος πήρε συσκευή 5g κατευθείαν ήταν έτοιμο χωρίς επικοινωνία με την wind.Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠήγαινε στο τοπικ για το wind 5g sorry για το μπέρδεμα.Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 Πέτρου Ράλι στην ACS . https://www.speedtest.net/my-result/i/4833028640 Athens metro mall https://www.speedtest.net/my-result/i/4832995651 Παναθηναϊκό Στάδιο https://www.speedtest.net/my-result/i/4832929803 εθνική Πινακοθήκη https://www.speedtest.net/my-result/i/4832928372 ΟΑΚΑ https://www.speedtest.net/my-result/i/4832921042 10/10 πραγματικά έπαθα πλάκα στην Αθήνα . ΔΕΒ έβγαλα test κάτω από 200 ακόμα και με dss 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimavagianos_ Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 Όσοι απολαμβάνετε unlimited 5G internet στην Cosmote, ορίστε από το 5G router σας ή τα Windows 10/11 (με επέμβαση στη Registry) τις τιμές MSS kai ΜΤU σε 1340/1380 αντίστοιχα. Δυστυχώς και στα Windows 11 κάτι δεν πάει καλά με τα PMTUD (Path MTU Discovery). Αυτό για να έχετε το μέγιστο upload χωρίς προβλήματα. Ωστόσο σε 4G καλό είναι να λαμβάνουμε το main cell 20 MHz ώστε να έχουμε τη μέγιστη απόδοση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ZTE MU5001 , φορητό 5G router με gigabit ethernet και Wifi 6. Το δίνει σε πολύ καλή τιμή η Vodafone, 241,80 ευρώ μόνο! Μάλιστα αλλάζει MSS/MTU με ένα κλικ μέσα από το web interface του πολύ εύκολα! 5 Παράθεση Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 Λίγο πριν τε διόδια της θηβας αρχήσα να βλεπω 5G . Το performance είναι απίστευτο με ταχύτητες που δεν έπεσαν ποτέ κάτω από 150 και ξεπέρασαν τα 700 σε μια n78 που εντόπισα κοντά στην έξοδο των Οινοφύτων . Διοδια Θήβας με μια ούρα αυτοκινήτων να περιμένει τουλάχιστον 3κμ https://www.speedtest.net/my-result/i/4832875751 απο εκεί και προς τα πάνω είναι το Nokia δίκτυο με απίστευτες ταχυτητες τουλάχιστον μεχρι έξω από την Λαμία (μέσο Όρο κοντά στα 180 mbps) Σεα Αταλάντης https://www.speedtest.net/my-result/i/4833129558 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 Πως γινεται να πιανω 5g ενω η καρτα ειναι 4ετιας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 38 minutes ago, Lux said: Πως γινεται να πιανω 5g ενω η καρτα ειναι 4ετιας; Το 5G NSA περνάει το signalling από το 4G, οπότε όλες οι κάρτες που παίζουν με 4G παίζουν με 5G. Πιθανόν να χρειαστούν νέες για 5G-SA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimavagianos_ Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 Έμαθα και κάτι, που δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί. Στο APN "vpn-internet" εφαρμόζεται ένα throughput 128 Mbps down, 64 Mbps up.Δεν ξέρουν ακόμη από Cosmote αν θα αλλάξει το όριο αυτό και πότε. Στο APN "internet" έχει οριστεί στα 3 Gbps down/up, που πρακτικά δε μάς επηρεάζει μιας και download πάνω από 3 Gbps θα έχουμε στα χιλιοστομετρικά και μπάντες mm waves θα αργήσουμε να δούμε στην πράξη.Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 2 1 Παράθεση Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rascal1974 Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 https://www.speedtest.net/my-result/i/4834437407Περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκη έξω από το γήπεδο του Άρη .Από τις καλύτερες μετρήσεις που έχω κάνει Sent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimavagianos_ Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 (edited) Για όσους έχετε ή σκοπεύετε να πάρτε το ZTE MU5001 5G router από vodafone. Τελικά με MTU 1380/MSS 1340 κάνει restart το μηχάνημα αν συνδεθούμε ασύρματα με αυτό. Συνεπώς αν έχετε θέμα με το upload , μπορείτε να "ρίξετε" από τα Windows το MTU στην τιμή 1380 με την εξής διαδικασία: Ανοίγουμε command prompt με δικαιώματα διαχειριστή Γράφουμε “netsh interface ipv4 show subinterface”. (Χωρίς τα " στην αρχή και στο τέλος). Πατάμε Enter. Βλέπουμε μια λίστα με τις διεπαφές δικτύου ethernet, wifi κτλ. Γράφουυμε “netsh interface ipv4 set subinterface “Local Area Connection“ mtu=1380 store=persistent”. Όπου αντί Local Area Connection το όνομα διεπαφής, που θέλουμε να αλλάξουμε π.χ. "Τοπική Σύνδεση". (Χωρίς τα " στην αρχή και στο τέλος). Πατάμε Enter. Γράφουμε “netsh interface ipv4 show subinterface” για να τσεκάρουμε ότι η αλλαγή έγινε. (Χωρίς τα " στην αρχή και στο τέλος). Δε χρειάζεται restart. Η αλλαγή γίνεται on the fly. Με την ίδια διαδικασία επαναφέρουμε το MTU στο 1500 π.χ. Edited November 17, 2021 by jimavagianos_ 3 Παράθεση Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 Εξέλιξη 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 1, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 5 minutes ago, ppkmoby said: Εξέλιξη Πρώτοι παγκοσμίως που το πετυχαίνουν σε commercial network. Welcome ULL 5g Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 On 29/10/2021 at 10:28 ΠΜ, jimavagianos_ said: Έμαθα και κάτι, που δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί. Στο APN "vpn-internet" εφαρμόζεται ένα throughput 128 Mbps down, 64 Mbps up.Δεν ξέρουν ακόμη από Cosmote αν θα αλλάξει το όριο αυτό και πότε. Στο APN "internet" έχει οριστεί στα 3 Gbps down/up, που πρακτικά δε μάς επηρεάζει μιας και download πάνω από 3 Gbps θα έχουμε στα χιλιοστομετρικά και μπάντες mm waves θα αργήσουμε να δούμε στην πράξη. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον. Ευχαριστούμε. Ελπίζω να το αλλάξουν σύντομα Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 (edited) On 29/10/2021 at 10:28 ΠΜ, jimavagianos_ said: Έμαθα και κάτι, που δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί. Στο APN "vpn-internet" εφαρμόζεται ένα throughput 128 Mbps down, 64 Mbps up.Δεν ξέρουν ακόμη από Cosmote αν θα αλλάξει το όριο αυτό και πότε. Στο APN "internet" έχει οριστεί στα 3 Gbps down/up, που πρακτικά δε μάς επηρεάζει μιας και download πάνω από 3 Gbps θα έχουμε στα χιλιοστομετρικά και μπάντες mm waves θα αργήσουμε να δούμε στην πράξη. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk It's not a bug,it's a feature θα έλεγα εγώ. Το apn internet είναι το default και παίρνεις IP πίσω από NAT, όχι public με ότι σημαίνει αυτό. Στο vpn-internet έχεις public ip, με όλες τις πόρτες ανοιχτές και κανένα firewall με ότι καλό και κακό συνεπάγεται αυτό. Το vpn-internet APN πρέπει να το ζητήσεις για να στο ενεργοποιήσουν και από ότι λένε, για λόγους ασφαλείας το ενεργοποιούν σε data only sim. Δεν μου κάνει εντύπωση να βάζουν κόφτη ταχύτητας εκεί για να μην κάνεις τίποτα περίεργα πράγματα πχ να στήσεις servers στο υπόγειο σου 😄 Ο σκοπός του APN είναι για κάποιους που θέλουν να βάλουν sim για κάμερες πχ και χρειάζονται public ip και ανοιχτές πόρτες οπότε για εκεί φτάνει και περισσεύει το bandwidth που δίνει. Edited November 1, 2021 by pan24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts