mixtri Δημ. April 7, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Ναι, το power optimization είναι επιστήμη. Και πολύ σημαντικό είναι το τέλειο synchronization του TDD cycle που γινεται με τις μικρές κεραιούλες GPS πάνω-πάνω στους ιστούς. Πλέον το gps δε δίνει την απαραίτητη ακρίβεια για τόσο μικρή διάρκεια συμβόλου. Υπάρχει sync μεταξύ των radio frames στο guard period. Άτιμο tdd. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Ευχαριστούμε. Αυτό που λέτε είναι όλη η ανταμοιβή για την προσπάθεια που κάνουμε. Πραγματικά όμορφο να το διαβάζεις. :) :up::up::up::up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Ναι, όλο το 4G υλοποιείται από την αρχή και είναι πολύ πιο γρήγορο. Δηλαδή πόσο γρήγορο μπορεί να φτάσει να είναι; Πάνω από 150 κατέβασμα; To 5G θα φτάσει κάποια στιγμή τα 1000; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Δηλαδή πόσο γρήγορο μπορεί να φτάσει να είναι; Πάνω από 150 κατέβασμα; To 5G θα φτάσει κάποια στιγμή τα 1000; Υπάρχουν ήδη χιλιάρια στο 5G, έχουν ανέβει αρκετά τέτοια τεστ κι εδώ. Όπου έχει αναβαθμιστεί, ανάλογα και την συσκευή που έχεις, το 4G πάει μέχρι 200-300. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Υπάρχουν ήδη χιλιάρια στο 5G, έχουν ανέβει αρκετά τέτοια τεστ κι εδώ. Όπου έχει αναβαθμιστεί, ανάλογα και την συσκευή που έχεις, το 4G πάει μέχρι 200-300. Κατάλαβα. Είχα μείνει στα 150 που έπιανε το 4G+ Πολύ καλό που αναβαθμίζετε παράλληλα και το 4G. Εγώ που έχω iPhone 12 pro με απεριόριστα δεδομένα πιστεύετε υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα να έχω το 5G (στο αυτόματο) όσον αφορά την ταχύτητα; Ζώ Αθήνα και πηγαίνω και Θεσσαλονίκη κάποιες μέρες. Σχετικά με την κατανάλωση της μπαταρίας μπορώ να πω ότι δεν έχω δει διαφορά και το έχω όλη μέρα με 5G. Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια να το έχω στο μόνιμο 5G. Μόνο στο αυτόματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Κατάλαβα. Είχα μείνει στα 150 που έπιανε το 4G+ Πολύ καλό που αναβαθμίζετε παράλληλα και το 4G. Εγώ που έχω iPhone 12 pro με απεριόριστα δεδομένα πιστεύετε υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα να έχω το 5G (στο αυτόματο) όσον αφορά την ταχύτητα; Ζώ Αθήνα και πηγαίνω και Θεσσαλονίκη κάποιες μέρες. Σχετικά με την κατανάλωση της μπαταρίας μπορώ να πω ότι δεν έχω δει διαφορά και το έχω όλη μέρα με 5G. Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια να το έχω στο μόνιμο 5G. Μόνο στο αυτόματο. Τι πιθανότητες υπάρχουν για να βρεις 5G στη διαδρομή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Μεταξύ βαρδάρη και ΚΤΕΛ άνοιξαν n78 https://www.speedtest.net/my-result/i/4517639395 Και βαρδάρη κλασικα https://www.speedtest.net/my-result/i/4517643614 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Μεταξύ βαρδάρη και ΚΤΕΛ άνοιξαν n78 https://www.speedtest.net/my-result/i/4517639395 Και βαρδάρη κλασικα https://www.speedtest.net/my-result/i/4517643614 Ο Βαρδάρης ξεπέρασε το χιλιάρι... Ανατολικά της πόλης το περνάει πουθενά; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Τι πιθανότητες υπάρχουν για να βρεις 5G στη διαδρομή; Δεν αναφέρομαι για την διαδρομή αλλά για την διαμονή στις δύο πόλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Ο Βαρδάρης ξεπέρασε το χιλιάρι... Ανατολικά της πόλης το περνάει πουθενά;Ανατολικά περιοχή Βούλγαρη Στάλθηκε από το MAR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Και στο Ιπποκράτειο n78 https://www.speedtest.net/my-result/i/4518198309 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Και στο Ιπποκράτειο n78 https://www.speedtest.net/my-result/i/4518198309 Πιο πάνω είναι το Α/Κ του ΟΤΕ. Από κει λογικά πιάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Βαρδάρη και ήμουν εν κινήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Και στον Πύργο του ΟΤΕ n78 https://www.speedtest.net/my-result/i/4518236973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 (edited) Ανατολικά περιοχή Βούλγαρη Στάλθηκε από το MAR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό κοντά σε μένα είναι. Από την κεραία του ΟΤΕ δίπλα στα Everest. Αν φτάνει από τώρα τα 920 Download, ως τις αρχές του 2022 που λέω να πάρω 5G συσκευή, θα έχω πάνω από 1000. Ανάλογα τι αναβάθμιση θα κάνουν. Edited April 7, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 (edited) Λάθος....... Edited April 8, 2021 by empeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 (edited) Τι είναι αυτό το iwlan Edited April 8, 2021 by empeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Τι είναι αυτό το iwlan Έχεις συνδεθεί σε δίκτυο WiFi και έχει ενεργοποιηθεί το VoWifi (ή WiFi calling όπως το αποκαλούν στην Cosmote). Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Tο Netmoster δε βοηθάει πια πολύ με το 5G. Βρήκε κάποιος καλύτερο λογισμικό ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Tο Netmoster δε βοηθάει πια πολύ με το 5G. Βρήκε κάποιος καλύτερο λογισμικό ; CellMapper ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Tο Netmoster δε βοηθάει πια πολύ με το 5G. Βρήκε κάποιος καλύτερο λογισμικό ; Γιατί έτσι; Δεν δίνει σωστές πληροφορίες; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Τι είναι αυτό το iwlan Αυτό που γράφει και ο Δήμος. Αν το σήμα της κινητής δεν είναι καλό, το κινητό ανοίγει το Wi-Fi Calling (voWi-Fi). Αν φυσικά το υποστηρίζει η συσκευή, έχεις συνδεθεί σε Wi-Fi και το έχεις On. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Σε εσωτερικό χώρο σε οικοδομή σε στενό στην Μποτσαρη https://www.speedtest.net/my-result/i/4519442685 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 επειδη ειστε ψαγμενοι εδω μεσα μια τεχνικη ερωτηση : Στις ρυθμίσεις cosmote internet apn , κάτω κάτω έχει μια επιλογή , πρωτόκολλο apn : IPv4/IPv6 , η ερώτηση εάν το πειράξω και το βάλω μόνο IPv4 πρόσεξα οτι είναι λίγο ποιο γρήγορο το ιντερνετ , έχει τίποτα μειονέκτημα εάν το αφήσω έτσι ? κατι ακομα και σε xiaomi αλλα και σε huawei το ειδα , εχει επιλογη "ιδιωτικο dns" επιλογες "αυτοματο" , "να γραψουμε εμεις" , "τιποτα" , ως προεπιλογη εχει αυτοματο , αλλα και τιποτα να μην βαλουμε παλι δουλευει , τι ειναι καλυτερο? Άσε IPv4/IPv6. Αν βλέπεις διαφορά στην ταχύτητα είναι τυχαίο γεγονός. Στο ιδιωτικό DNS μπορείς να γράψεις one.one.one.one για να έχεις κρυπτογραφημένο DNS. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Tο Netmoster δε βοηθάει πια πολύ με το 5G. Βρήκε κάποιος καλύτερο λογισμικό ; Φταίει το Android, κανένα λογισμικό δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο, εκτός και αν είσαι root και διαβάσει την πληροφορία απευθείας από το modem (network signal guru) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 8, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 To nsg κοστίζει και μάλιστα πολύ. :cry: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts