Inevar Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Την κατεβάζω τώρα με ΟΤΑ Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Το 3d benchmark του antutu είναι 500+ Mb; Τρελλοί είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Επιτέλους διόρθωσαν τη μπαταρία;;;; Πώς το έπαθαν;; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Επιτέλους διόρθωσαν τη μπαταρία;;;; Πώς το έπαθαν;; Ευτυχώς... αυτό παρατήρησα και εγώ... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Και εγώ παρατηρώ μεγάλη βελτίωση στη διάρκεια της μπαταρίας. Νομίζω γυρίσαμε στα παλιά καλά 7-8 ώρες sot, παρόλο που έχω το κινητό 1,5 χρόνο πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apots7 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Και εγώ παρατηρώ μεγάλη βελτίωση στη διάρκεια της μπαταρίας. Νομίζω γυρίσαμε στα παλιά καλά 7-8 ώρες sot, παρόλο που έχω το κινητό 1,5 χρόνο πια.Συμφωνώ. Κι εγώ το έχω 1,5 χρόνο και με βλέπω να το κρατάω άλλο τόσο σίγουρα μετά κ την αναβάθμιση σε Miui 12. Εκτός αν δεν τραβάει ή βγει κάτι καλύτερο στα λεφτά του (πολύ δύσκολο)... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Συμφωνώ. Κι εγώ το έχω 1,5 χρόνο και με βλέπω να το κρατάω άλλο τόσο σίγουρα μετά κ την αναβάθμιση σε Miui 12. Εκτός αν δεν τραβάει ή βγει κάτι καλύτερο στα λεφτά του (πολύ δύσκολο)... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπαρχει παντα η επιλογη για ρομ... Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apots7 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Υπαρχει παντα η επιλογη για ρομ...Να σου πω την αλήθεια βαριέμαι τη διαδικασία. Αλλά ας έρθει η ώρα να μην "σηκώνει" την stock και βλέπουμε Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 εχω το poco με pixel experience και τις τελευταιες 4 μερες βαζω το κιν να φορτισιει και μου βγαζει οτι δεν αναγνωριστηκε το καλωδιο λογικα και δε φορτιζει.οταν ομως κανω επαννεκινηση τη συσκευη το αναγωνριζει κανονικα και φορτιζει το κιν τι μπορει να φταιει ?θεμα λογισμικου η εχει θεμα η θυρα φορτισης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 εχω το poco με pixel experience και τις τελευταιες 4 μερες βαζω το κιν να φορτισιει και μου βγαζει οτι δεν αναγνωριστηκε το καλωδιο λογικα και δε φορτιζει.οταν ομως κανω επαννεκινηση τη συσκευη το αναγωνριζει κανονικα και φορτιζει το κιν τι μπορει να φταιει ?θεμα λογισμικου η εχει θεμα η θυρα φορτισης ?Αφού μ επανεκκίνηση φορτίζει είναι θέμα λογισμικού Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Να σου πω την αλήθεια βαριέμαι τη διαδικασία. Αλλά ας έρθει η ώρα να μην "σηκώνει" την stock και βλέπουμε Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και γω τη βαριεμαι τη διαδικασια, αλλά οταν εχεις μια εταιρια να σ βαζει τον επεξεργαστη να τρωει μπαταρια για να την χαλασει γρηγοροτερα απο τις εφαρμογες "άλλα", με κανεις να τη γουσταρω πολυ λιγοτερο. Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 εχω το poco με pixel experience και τις τελευταιες 4 μερες βαζω το κιν να φορτισιει και μου βγαζει οτι δεν αναγνωριστηκε το καλωδιο λογικα και δε φορτιζει.οταν ομως κανω επαννεκινηση τη συσκευη το αναγωνριζει κανονικα και φορτιζει το κιν τι μπορει να φταιει ?θεμα λογισμικου η εχει θεμα η θυρα φορτισης ? Έχει θέμα η τελευταία αναβάθμιση. Γύρνα στη προηγούμενη. Αν δεις το αναφέρουν όλοι στο thread στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas317 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 (edited) Γεια σας παιδιά! Σήμερα μου εμφανίζεται αναβάθμιση, την έκανε και έχει μείνει στο λογότυπο του pocophone και στις τέλειες πάρα πολύ ώρα και δεν φορτώνει. Τι κάνω τώρα; Τελικά πατώντας συνεχόμενα το κουμπί power άνοιξε. Edited May 20, 2020 by kostas317 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalou13 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Συνέβη κ σε μένα το ιδιο Παράθεση Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1 Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Παιδιά ναι, αν δεν προχωράει από τη μαύρη οθόνη, πατάτε το power για 15 δευτερόλεπτα. Μου το είχε κάνει και εμένα σε παλαιότερη αναβάθμιση αυτό. Φοβήθηκα μήπως μπρικάρει αλλά λειτούργησε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazorik Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Κολλήματα στον chrome είχα κι εγώ αρκετά από την προηγούμενη ενημέρωση με το Android 10 και ήταν πολύ εκνευριστικό. Να δούμε τώρα με το τελευταίο update πώς θα πάει. Αν παραμείνουν τι κάνουμε; Clear cache? Υπάρχει κάποιος οδηγός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Έχει θέμα η τελευταία αναβάθμιση. Γύρνα στη προηγούμενη. Αν δεις το αναφέρουν όλοι στο thread στο xdaα δε το ειχα δει και γυρισα σε xiaomi eu ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ξαναγυρναω παλι σε pixel την προηγουμενη και ελπιζω να δωσουν update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Καλά κάνει και ΟΤΑ update η pixel experience ; Έπαθα πλάκα προχτές :) έκανε κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Καλά κάνει και ΟΤΑ update η pixel experience ; Έπαθα πλάκα προχτές :) έκανε κανονικάεβαλες του μαιου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Πώς αλλάζουμε προεπιλεγμενο πρόγραμμα περιήγησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Εφαρμογές /Διαχείριση εφαρμογών /πάνω τρεις τελίτσες /προεπιλεγμενες εφαρμογές / POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Ξέρουμε αν θα πάρει miui 12 το poco?γιατί δεν το βλέπω στη λίστα με τις συσκευές που θα πάρουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalou13 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Παρατήρησα ότι ώρες ώρες η πάνω μπαρα (ώρα, σήμα wifi και ποσοστό μπαταρίας) ενώ είναι λευκά, ορισμένες φορές μου το αλλάζει σε μαύρο. Κάνοντας εναλλαγή εφαρμογών επανερχεται σε λευκο. Παράθεση Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1 Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Ξέρουμε αν θα πάρει miui 12 το poco?γιατί δεν το βλέπω στη λίστα με τις συσκευές που θα πάρουνε.Είναι στη 2η λίστα απλά δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 εβαλες του μαιου ?Ναι, ήρθε οτα και το έκανα. Βέβαια το έχω σπίτι σαν δεύτερο, οπότε δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός ακόμα. Ούτε μια ώρα χρήση απο χτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts