Jump to content

kostas317

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostas317

  1. kostas317

    Poco F1

    Γεια σας παιδιά! Σήμερα μου εμφανίζεται αναβάθμιση, την έκανε και έχει μείνει στο λογότυπο του pocophone και στις τέλειες πάρα πολύ ώρα και δεν φορτώνει. Τι κάνω τώρα; Τελικά πατώντας συνεχόμενα το κουμπί power άνοιξε.
  2. Τους τηλεφώνησα και είπαν θα το ερευνήσουν. Από ότι είδα είναι δική τους απάτη. Δείτε πάνω στην γραμμή διευθύνσεων τι γράφει... vasfe.cosmotemyview.gr Σε αυτήν την σελίδα μπήκα για να κάνω διαγραφή.
  3. Καλημέρα Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Έχω επικοινωνήσει μαζί τους αλλά δεν έγινε τίποτα. Σήμερα πάλι χρεώθηκαν 3 ευρώ τα οποία αφαιρέθηκαν από τον υπόλοιπο μου σύνολο έως τώρα 9 ευρώ. Δεν ξέρω τι να κάνω, σκέφτομαι να παρατήσω την cosmote και να πάω σε άλλη εταιρεία.
  4. Καλημέρα σας. Έχω το εξής πρόβλημα με το πενάκι... Μέχρι χθες δούλευε κανονικά αλλά σήμερα ενώ το βγάζω από την θήκη του δεν μού εμφανίζει τις επιλογές στην οθόνη αλλά ούτε πατώντας το κουμπάκι του. Έκανα επανεκκίνηση στο τηλέφωνο έβγαλα επίσης μπαταρία αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έχει συμβεί σε κάποιον αυτό το θέμα; Είναι θέμα τηλεφώνου ή έχει πρόβλημα το πενάκι;
  5. Την κάρτα sim την συγκεκριμένη την έβαλα σε άλλο τηλέφωνο αλλά πάλι δεν δούλευαν τα δεδομένα. Πάντως κλήσεις κάνει κανονικά. Όσον αφορά να βάλω κάρτα από άλλον πάροχο δυστυχώς δεν γίνεται γιατί δεν έχω και ούτε κάποιος κοντινός μου.
  6. Σε ευχαριστώ, θα το παρακολουθώ το θέμα. Ελπίζω μόνο να μην έχεις πάθει καποια ζημιά το τηλέφωνο...
  7. COSMOTE έχω. Έχω το πακέτο με το 1gb το 8ωρο και μέχρι χθες δούλευε μια χαρά. Επίσης έκανε επανεκκινησεις έβγαλα και την μπαταρία αλλά τίποτα.
  8. Καλησπέρα σας. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ξαφνικά δεν δουλεύουν τα δεδομένα τηλεφωνίας, πατάω να ανοίξουν και τίποτα, ούτε εμφανίζεται πάνω το 4g κ.τ.λ. Τί μπορεί να συμβαίνει; έχει συμβεί σε κάποιον;
×
×
  • Create New...