Tr3LaRaS Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Xποτε δεν θα το φτιάξει ούτε τα redmi 7 / mi 9 με τη σταγόνα δεν έχουν!!!σε dev ομως εχουν κανονικα ειδοποιησεις αρα προφανως θα το φτιαξουν και σε stable αλλα ποτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Τελικά και σε μένα ήρθε η 10.3.5. Την εγκατέστησα με όποια επιφύλαξη και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 How to enable MIUI’s dark mode on the POCO F1 and other Xiaomi phones right now Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Πως μπορώ να απενεργοποιησω την ειδοποίηση για την νέα ενημέρωση λογισμικού; Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 (edited) How to enable MIUI’s dark mode on the POCO F1 and other Xiaomi phones right now Πολύ καλό......το έκανα και όντως έχει γυρίσει σε dark mode. Είμαι σε stable 10.3.5 Edited July 10, 2019 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 δοκιμασε απο το κινητο σου να βαλεις manual DNS της google και παραλληλα αλλαξε την IP δικτύου που λαμβάνεις πχ αν είναι *.34 κάνε την *.55 κλπ κλπ και δες μηπως.. ειναι πολύ περιεργο οι υπολοιποι να εχουν κανονικα προσβαση. Καλησπέρα μόλις τώρα έκανα αυτή τη δοκιμή κανένα αποτέλεσμα. Το Poco δεν έχει ίντερνετ με το συγκεκριμένο ρούτερ δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Ποιός είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να γυρίσω στοκ παιδιά και να κλειδώσω bootloader ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Ποιος ξέρει κανένα καλό tempered glass για pocophone για άμεση αγορά? Ότι βάλω με τη πρώτη τούμπα ραγιζει Kαι αν ξέρει κανείς και για redmi note 5 tempered glass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Ποιος ξέρει κανένα καλό tempered glass για pocophone για άμεση αγορά? Ότι βάλω με τη πρώτη τούμπα ραγιζει Kαι αν ξέρει κανείς και για redmi note 5 tempered glass Αυτά παίρνω χρόνια, για όλες μου τις συσκευές και είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Για το κουτί έγραψα το link. https://www.skroutz.gr/s/16506295/9H-Tempered-Glass-New-Pocophone-F1.html Με το παραπάνω, έχει φάει 2 πτώσεις χτες και σήμερα και όσες δε θυμάμαι, γιατί το έχω καιρό στη συσκευή. Άλλα καλά tempered glasses είναι τα παρακάτω, αλλά είναι πιο σπάνια να τα βρω κοντά μου. https://www.skroutz.gr/s/18496572/Wozinsky-Tempered-Glass-Pocophone-F1.html Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Ποιός είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να γυρίσω στοκ παιδιά και να κλειδώσω bootloader ; Μονο μεσω φλασαρισματος της ρομ σε fastboot mode φιλε μου. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Παιδιά αν χρησιμοποιούμε το volte κ το vowifi έχουμε κ εξοικονόμηση μπαταρίας;γιατί εγώ έχω σήμα καμπάνα στο σπίτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Παιδιά αν χρησιμοποιούμε το volte κ το vowifi έχουμε κ εξοικονόμηση μπαταρίας;γιατί εγώ έχω σήμα καμπάνα στο σπίτι Ναι αλλα αν εχεις σημα καμπανα κανενα θεμα. Χρονια με Cosmote στο πατρικο μου εχω σημα καμπανα,απλα δεν χρειαζομαι VoWiFi Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Παιδιά αν χρησιμοποιούμε το volte κ το vowifi έχουμε κ εξοικονόμηση μπαταρίας;γιατί εγώ έχω σήμα καμπάνα στο σπίτιΑν έχεις το Wifi συνέχεια ανοιχτό με καλό σήμα και επιλογή να προηγείτε το WiFi στις κλήσεις, θα δείς μια ελάχιστη βελτίωση έως και καθόλου. Αν όμως έχεις πρόβλημα με το σήμα τηλεφωνίας (εγω πχ έχανα κλήσεις στην δουλειά, ακόμα και 2G δεν πιάνει, έπρεπε να βγώ έξω για να μιλήσω) τότε θα δείς πολυ μεγάλη βελτίωση και στην ποιότητα κλήσης αλλά και στην μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Πολύ καλό......το έκανα και όντως έχει γυρίσει σε dark mode. Είμαι σε stable 10.3.5 Την εντολή την τρέχεις στο pc ή από το κινητό; Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike71 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Την εντολή την τρέχεις στο pc ή από το κινητό; Όλες τις εντολές τις κάνεις από το pc Το μόνο που κάνεις στο τηλέφωνο είναι να το συνδέσεις με το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Έβαλα πριν λογε μέρες την 10.3.5.0 αλλά δεν την βλέπωε πολυ καλη...η μπαταρία μου φαίνεται ότι τελειώνει πιο γρήγορα και σαν να παρατηρώ που και που κολληματακια στο touch που δεν είχα ποτέ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Έβαλα πριν λογε μέρες την 10.3.5.0 αλλά δεν την βλέπωε πολυ καλη...η μπαταρία μου φαίνεται ότι τελειώνει πιο γρήγορα και σαν να παρατηρώ που και που κολληματακια στο touch που δεν είχα ποτέ.... Την εχω βαλει και εγω και δεν εχω παρατηρησει κατι τετοια που λες.Μηπως να κανεις ενα reset μπας και στρωσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Μπορει καποιος να μου πει το ονομα της εφαρμογης που μετραει τα Hertz στα οποια τρεχει η Cpu, για να δουμε ποσο και αν μενει αδρανης κλπ? Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Το cpu spy εννοεις μαλλον αν καταλαβα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Το cpu spy εννοεις μαλλον αν καταλαβα καλα. Ναι, σε ευχαριστω. ^_^ Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Σχεδόν 9 μήνες μετά την αγορά του και τολμώ να πω ότι δύσκολα θα αλλάξω κινητό μέσα στον επόμενο χρόνο. Αυτονομία από τις λίγες, καλή κάμερα, radio/sdcard, VoWiFi, γρήγορο, καλή τιμή! Ι <3 Poco ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Και εγώ το ίδιο. Μάλλον όταν κυκλοφορήσουν τα 5G και φτιάξουν το δίκτυο θα είναι η επόμενη αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellenikus Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 συμφωνω.αλλα θα παρω και το F2:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 παιδια μια ερωτηση.θελω να αγορασω κινητο.στην τιμη που εχει τωρα το poco f1 αξιζει η αγορα του η να αγορασω αλλο xiaomi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Καλησπέρα θα ηθελα την γνώμη σας για τσαμακι προστασίας κ θήκη για pocophone. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts