thrasBAL Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 καλησπερα παιδια,καινουργιος στο φορουμ..εχω παρει το pocophone εδω και καμια εμβομαδα και τισ τελευταιες μερες μου παραπονιουνται οτι ακουν παρασιτα οταν μιλαμε,ξερεις κανεις τιποτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Από τις 4 Απριλίου δεν έχει εμφανιστεί ξανά στη συσκευή μου. Όλα stable/official. Κανείς μας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Για όσους δεν θέλουν να περιμένουν ..... https://en.miui.com/getrom-355.html?m=yes&mobile=2 Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARCADIAN64 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 υπαρχει καποιο θεμα η καποιος αλλος τροπος που να εμφανιζει το ποσοστο μπαταριας? Ρυθμίσεις-Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης - Δείκτης μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Ρυθμίσεις-Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης - Δείκτης μπαταρίας ηθελα να πω με μεγαλα εμφανης γραμματα. ευχαριστω παντως. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 ηθελα να πω με μεγαλα εμφανης γραμματα. ευχαριστω παντως. Μόνο αν πας στα θέματα και αλλάξεις το θέμα. Εγώ κατά καιρούς έχω βάλει κάποια θέματα στα οποία το ποσοστό μπαταρίας ήταν αρκετά ευανάγνωστο. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 καλησπερα παιδια,καινουργιος στο φορουμ..εχω παρει το pocophone εδω και καμια εμβομαδα και τισ τελευταιες μερες μου παραπονιουνται οτι ακουν παρασιτα οταν μιλαμε,ξερεις κανεις τιποτα ? Σε μερικούς όπως και σε μένα υπάρχει κάποιο θέμα με τις κλήσεις. Σε μένα ακούνε διπλά τη φωνή τους δεν μου έχουν πει για παράσιτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 (edited) Αυτή ήταν η προηγούμενη Edited April 13, 2019 by gjimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 καλησπερα παιδια,καινουργιος στο φορουμ..εχω παρει το pocophone εδω και καμια εμβομαδα και τισ τελευταιες μερες μου παραπονιουνται οτι ακουν παρασιτα οταν μιλαμε,ξερεις κανεις τιποτα ?και μενα τα ιδα εδω και 2-3 μερες τι διαολο γινετε.ειμαι με dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrasBAL Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Σε μερικούς όπως και σε μένα υπάρχει κάποιο θέμα με τις κλήσεις. Σε μένα ακούνε διπλά τη φωνή τους δεν μου έχουν πει για παράσιτα. και σε μενα τελικα αυτο μου λενε,δοκιμασα για αρκετη ωρα κληση απο μεσσενγκερ δεν ειχα προβλημα τουλαχιστον στη συγκεκριμενη κληση ενω απο κληση κανονικη παλι τα ιδια. ξερεις τι παιζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 (edited) ασχοληθηκα αρκετα σημερα με το τηλεφωνο και το εφερα αρκετα στα μετρα μου. δυο γρηγορες ερωτησεις προς το παρον: μπορω να αλλαξω την σειρα των τριων εικονιδιων κατω κατω και αν ναι πως? πως μπορω να φορτωσω στο τηλεφωνο μουσικη που εχω περασμενη σε μορφη mp3 στο κομπιουτερ, υποψιν το συνδεσα με το καλωδιο του στον υπολογιστη αλλα οταν προσπαθησα να μεταφερω ενα φακελλο δεν τα καταφερα. και κατι ακομα, υπαρχει τροπος να βλεπουμε την καταναλωση των δεδομενων σε MB γιατι εχω περιορισμενο αριθμο δεδομενων και αν μπορω να βαλω ειδοποιηση οταν πλησιαζουμε να ξεπερασουμε το οριο αυτο(αυτη την δυνατοτητα την ειχα στο lg g2). απο σημερα το απογευμα αναβαθμιστηκε σε MIUI Global 10.0.4.0(OEJMIFH stable) Edited April 13, 2019 by manoschatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 και σε μενα τελικα αυτο μου λενε,δοκιμασα για αρκετη ωρα κληση απο μεσσενγκερ δεν ειχα προβλημα τουλαχιστον στη συγκεκριμενη κληση ενω απο κληση κανονικη παλι τα ιδια. ξερεις τι παιζει ? Τι rom έχεις? Stable η dev? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrasBAL Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Τι rom έχεις? Stable η dev? Stable ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Stable ειναι Εμένα το κάνει με dev Λες να εκλασε η συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Υπάρχουν πολλά poco με προβλήματα στις κλήσεις, παρουσιάζουν αντίλαλο, ακούει ο συνομιλητής διπλά την φωνή του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Υπάρχουν πολλά poco με προβλήματα στις κλήσεις, παρουσιάζουν αντίλαλο, ακούει ο συνομιλητής διπλά την φωνή του Ακουω διπλή τη φωνή μου όταν μου μιλάει ο άλλος με Bluetooth αλλά που και που μου λένε ότι ακουν παράσιτα από μένα όταν μιλάω αλλά όχι πάντα. Τώρα είναι θέμα σήματος? Θέμα κινητού? Να το στείλω σέρβις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Υπάρχουν πολλά poco με προβλήματα στις κλήσεις, παρουσιάζουν αντίλαλο, ακούει ο συνομιλητής διπλά την φωνή του Το θέμα είναι ότι δεν το κάνει σε όλους. Hardware δεν είναι γιατί λύση μέσω root υπάρχει, με ένα magisk module που αλλάζει μια ρύθμιση σε 0 γράφουν ότι πρόβλημα λύθηκε. Επίσης αυτοί που έχουν το πρόβλημα αν μιλάνε με BT είναι οκ. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Εννοείτε πως δεν το κάνει σε όλους, ανέφερα σε πολλά, λύση με root λένε πως υπάρχει, όντως, η εταιρία τι κάνει γι αυτό; από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του poco ακούω παράπονα γι αυτό το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 (edited) Τον τελευταίο καιρό ακούω και εγώ την φωνή μου όταν μιλάω με ΒΤ αλλά δεν μου έχει κάνει κανείς παράπονα όταν μιλάω κανονικά. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Είμαι με stable. OK να πω την αμαρτία μου όταν αγόραζα το κινητό είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι πέρνω ένα κινητό με πολλά πλεονεκτήματα σε πολύ χαμηλή τιμή άρα όλο αυτό είναι too good to be true. Κάπου μπορεί να "σκάσει" όλο αυτό. Εδώ κινητά των 1000 ευρώ και εμφανίζουν προβλήματα στις οθόνες τους και στην μπαταρία και αλλού, αυτό με 300 ευρώ δεν θα βγάλει; Μακάρι αυτά να είναι μόνο τα προβλήματα. Όχι βέβαια ότι η ποιότητα κλήσεων δεν είναι σημαντική. Θα δούμε πως θα πάει το όλο θέμα. Edited April 14, 2019 by JimBlack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrasBAL Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Το θέμα είναι ότι δεν το κάνει σε όλους. Hardware δεν είναι γιατί λύση μέσω root υπάρχει, με ένα magisk module που αλλάζει μια ρύθμιση σε 0 γράφουν ότι πρόβλημα λύθηκε. Επίσης αυτοί που έχουν το πρόβλημα αν μιλάνε με BT είναι οκ. Pocophone F1 ξερουμε πως γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Ένα τηλέφωνο το 2019 πρέπει να κάνει τα βασικά άριστα χωρίς το παραμικρό συμβιβασμό. Εμένα προς το παρόν τα κάνει, αν όμως μου έκανε νερά στις κλήσεις ή σε browser, θα έτρωγε σουτ και ας έτρεχε το Fortnite ή είχε τον 895 επεξεργαστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 ξερουμε πως γινεται αυτο? Είσαι root? Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 ασχοληθηκα αρκετα σημερα με το τηλεφωνο και το εφερα αρκετα στα μετρα μου. δυο γρηγορες ερωτησεις προς το παρον: μπορω να αλλαξω την σειρα των τριων εικονιδιων κατω κατω και αν ναι πως? πως μπορω να φορτωσω στο τηλεφωνο μουσικη που εχω περασμενη σε μορφη mp3 στο κομπιουτερ, υποψιν το συνδεσα με το καλωδιο του στον υπολογιστη αλλα οταν προσπαθησα να μεταφερω ενα φακελλο δεν τα καταφερα. και κατι ακομα, υπαρχει τροπος να βλεπουμε την καταναλωση των δεδομενων σε MB γιατι εχω περιορισμενο αριθμο δεδομενων και αν μπορω να βαλω ειδοποιηση οταν πλησιαζουμε να ξεπερασουμε το οριο αυτο(αυτη την δυνατοτητα την ειχα στο lg g2). απο σημερα το απογευμα αναβαθμιστηκε σε MIUI Global 10.0.4.0(OEJMIFH stable) -Καταρχάς αν το έχεις στα ελληνικά, στις ρυθμισεις κανεις μια αναζητηση τη λεξη: "αντιστροφή" και αν θυμαμαι καλα θα σ βρει μια επιλογη για αντιστροφη πληκτρων πλοηγησης ή κατι τετοιο. (δεν εχω MIUI και δεν μπορω να δω ακριβως τη διαδρομη που πρεπει να ακολουθησεις) -Οταν το συνδεει στον υπολογιστη μπαινει σε λειτουργια ΜΟΝΟ φορτισης. Πρεπει να το συνδεσεις, να ανοιξεις την οθονη και να δεις στην μπαρα ειδοποιησεων μια ειδοποιηση που λεει οτι το κινητο φορτιζει. Πατας εκει και επιλεγεις: "Μεταφορα αρχειων". Το κανει ετσι καθε φροα για να μην σου κλεψει καποιος τα αρχεια οταν το συνδεσεις σε αγνωστο υπολογιστη. -Για την καταναλωση ΜΒ εχω βαλει μαι εφαρμογη που λεγεται Internet Speed Meter Lite και εχει εικονιδιο δυο ασπρα βελακια σε μπλε φοντο. Δειχνει και ταχυτητα του ιντερνετ αλλά κανει και αυτο που θελεις. Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrasBAL Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Είσαι root? Pocophone F1 βοηθησε με λγ παραπανω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 (edited) @ gregpap2016, ευχαριστω πολυ!!! Edited April 14, 2019 by manoschatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts