Jump to content

JimBlack

Members
  • Δημοσιεύσεις

    352
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About JimBlack

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

JimBlack's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Σήμερα είχε ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου κοντά στα 1,3GB. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν έχω δει καμία διαφορά.
  2. Έχει παρατηρήσει κανείς να έχει το βράδυ draining issues με την μπαταρία; Δεν συμβαίνει συχνά αλλά κάποιες φορές (όπως χθες για παράδειγμα) κοιμήθηκα με 20% και όταν σηκώθηκα το πρωί είχε μόλις 5%!. Εδώ να πω πως πάντα κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ κλείνω όλες τις εφαρμογές που τρέχουν όπως και το wifi. Το μόνο που είναι ανοιχτό είναι το BT που είναι συνδεμένο το ρολόι που δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο.
  3. JimBlack

    Realme C67

    Γενικά το κινητό πως είναι γιατί σκέφτομαι να το πάρω για την γυναίκα μου
  4. Δεν εννοώ την γραμμή εργαλείων που την κατεβάζεις από πάνω αλλά το sidebar, την μικρή μπάρα που ανοίγει από το πλάι.
  5. Ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Πριν το update υπήρχε στο sidebar το εικονίδιο για το GT mode. Τώρα πλέον δεν υπάρχει και δεν μπορώ να βρω και τον τρόπο να το προσθέσω. Καμία ιδέα;
  6. Αυτό που κάνει η Samsung εδώ και μερικά χρόνια είναι τουλάχιστον τραγικό και απαράδεκτο. Βγάζεις τα κινητά σου με snap και με τον δικό σου exynos. Άρα έμμεσα παραδέχεσαι ότι ο δικός σου είναι χειρότερος (αλλιώς θα τα έβγαζες όλα με τον δικό σου επεξεργαστή) και αποφασίζεις, δεν ξέρω με τι κριτήρια, ότι σε κάποιες αγορές θα στείλεις τον "καλό" ενώ σε άλλες τον "μάπα". Σου πετάει δηλαδή μέσα στα μούτρα ότι σε θεωρεί πελάτη Β' κατηγορίας. Και δεν μιλάμε για low-budget ή mid-range κινητά αλλά για κινητά των 1000+ ευρώ.
  7. Μερικές φορές δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν στο μυαλό τους μερικές εταιρείες. Πως περιμένεις να εδραιωθείς στην αγορά smartphones και να αυξήσεις τις πωλήσεις σου όταν αποφασίζεις να μην διαθέσεις μερικά από τα καλύτερα μοντέλα που βγάζεις σε μια αγορά όπως είναι η ευρωπαΪκή;
  8. Η εμφάνιση πως είναι; Το μενού, η μπάρα εργαλείων, τα εικονίδια;
  9. Καλή χρονιά! Το πέρασε κάνεις; Βλέπω είναι αρκετά μεγάλο.
  10. Ήρθε νέα ενημέρωση πρωί πρωί. 463ΜΒ.
  11. Τίποτα ακόμα. Πάντως κάπου είχα δει ότι θα είμαστε από τους πρώτους που θα πάρουμε το Android 14 όταν βγει.
  12. Νέο update. 1.34GB λίγο μεγάλο. Άντε να δούμε.
  13. Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω πως το Poco F1 που είχα πριν έβγαζε καλύτερες φωτό (με Gcam φυσικά) από αυτές που βγάζει το νέο μου κινητό τα οποίο είναι 5 χρόνια νεότερο και με πολύ καλύτερο φακό. Αυτό με το Pro Mode δεν το δοκίμασα ακόμα είναι η αλήθεια. Θα το δοκιμάσω και παράλληλα ψάχνω να βάλω και καμία Gcam.
  14. Αν ψάξεις λίγο πιο πίσω θα βρεις παρόμοιο post που ρωτούσα εγώ τότε, όπως κάνεις εσύ τώρα, που ήμουν έτοιμος να το αγοράσω και ένας άλλος φίλος μου είπε για τις φωτο και μάλιστα ανέβασε και μερικές. Είναι αρκετά κορεσμένα τα χρώματα ειδικά σε κλειστούς χώρους σε βαθμό που να καταλαβαίνεις ότι αυτό που έχεις βγάλει δεν είναι αυτό που βλέπεις. Επίσης όταν κάνεις ζουμ σε φώτο τότε αρχίζει να πιξελιάζει πολύ και να χάνει πολύ λεπτομέρεια. Αυτό δεν το περίμενα από φακό 50ΜP.
  15. Κανένας να που έχει βάλει gcam να μας πει καμιά γνώμη; Προσωπικά απογοητευτικά λίγο από την κάμερα του κινητού.
×
×
  • Create New...