sakisn70 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Καλημέρα στο φόρουμ. Είμαι κάτοχος της συσκευής μια εβδομάδα και έως τώρα όλα καλά μόνο που με έχουν τρελάνει στις διαφημίσεις και στις fake ειδοποίησεις τυπου viber και Whatsup. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να τα αφαιρεσω η'να τα απενεργοποιησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Καλημέρα στο φόρουμ. Είμαι κάτοχος της συσκευής μια εβδομάδα και έως τώρα όλα καλά μόνο που με έχουν τρελάνει στις διαφημίσεις και στις fake ειδοποίησεις τυπου viber και Whatsup. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να τα αφαιρεσω η'να τα απενεργοποιησω? Καλημέρα, επειδή δεν μου εχει τυχει, θες να περιγράψεις τι ακριβως fake σου στελνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 (edited) Καλημέρα στο φόρουμ. Είμαι κάτοχος της συσκευής μια εβδομάδα και έως τώρα όλα καλά μόνο που με έχουν τρελάνει στις διαφημίσεις και στις fake ειδοποίησεις τυπου viber και Whatsup. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να τα αφαιρεσω η'να τα απενεργοποιησω?Είναι λογικά διαφημίσεις pop up από τον web browser από διάφορα sites που έχεις μπει και σου πετάνε notifications. Ποιον web browser χρησιμοποιείς? Κάνε αρχικά ένα καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής να δεις αν συνεχίζουν. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited April 6, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 (edited) Παιδιά στο πλαίσιο εχει 229 ευρω Έφυγε παραγγελία σε μπλε Edited April 8, 2019 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxaris Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Παιδιά στο πλαίσιο εχει 229 ευρω Είναι η χαμηλότερη τιμή που παίζει αυτή τη στιγμή, χαμηλότερη και από Σκρουτζ με τα μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 (edited) Καλημερα, για πανω απο ενα μηνα ειχε 229 και στον Κωτσοβολο. To θεωρω τρομερο deal. Edited April 8, 2019 by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrkor Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Το πήρα στα 269 και παλι είμαι υπερευχαριστημενος από το κινητό. Ταχύτητα, οθονη, μπαταρία, κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Το πήρα στα 269 και παλι είμαι υπερευχαριστημενος από το κινητό. Ταχύτητα, οθονη, μπαταρία, κάμερα. Μπράβο φιλάρακι τέτοια θέλω να ακουω :lol: Μέχρι τις 11 του μήνα θα ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Παιδιά σας έχει έρθει η 186 και εάν ναι σας άλλαξε και εσάς την γραμματοσειρά του τηλεφώνου; Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Παιδιά σας έχει έρθει η 186 και εάν ναι σας άλλαξε και εσάς την γραμματοσειρά του τηλεφώνου; Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι. Αλλαξε επισης και τη διαφάνεια στο notification panel. Νομίζω η γραμματοσειρά η παλια υπάρχει στα themes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Καλά εμένα μου άλλαξε όλο το theme , δεν μου έχει ξανά συμβεί σε άλλη ενημέρωση Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 (edited) Ήρθε το τηλέφωνο σήμερα. Μία ερώτηση; Πως μπορώ να αυξήσω τους χαρακτήρες στα SMS; Επισης η οθόνη ξεκλειδώνει με διπλό χτύπημα; Edited April 11, 2019 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Ήρθε το τηλέφωνο σήμερα. Μία ερώτηση; Πως μπορώ να αυξήσω τους χαρακτήρες στα SMS; Επισης η οθόνη ξεκλειδώνει με διπλό χτύπημα; Εμενα στελνει μηνυματα 160 χαρακτηρων χωρις να εχω αλλαξει κατι. Η οθονη δεν εχει double tap to wake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Για τα sms 160 χαρακτήρων settings advanced use simple characters. Αλλά έτσι αυτόματα δεν θα έχεις μικρά ελληνικά γράμματα και τόνους. Γενικώς αν γράφεις λατινικούς χαρακτήρες μικρούς και μεγάλους δεν έχεις θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το honor 8x, ρώτησα στο νήμα του 8χ και μου είπαν ότι πρόκειται για δύο διαφορετικές συσκευές. Η βασική διαφορά τους είναι ο επεξεργαστής, και κάποια 8χ έχουν παραπάνω αποθηκευτικό χώρο από το play. Υπάρχει κάποια άλλη σημαντική διαφορά μεταξύ τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το honor 8x, ρώτησα στο νήμα του 8χ και μου είπαν ότι πρόκειται για δύο διαφορετικές συσκευές. Η βασική διαφορά τους είναι ο επεξεργαστής, και κάποια 8χ έχουν παραπάνω αποθηκευτικό χώρο από το play. Υπάρχει κάποια άλλη σημαντική διαφορά μεταξύ τους; Μα ο επεξεργαστής ειναι μεγάλη διαφορά. Το Honor Play εχει usb c. Το Honor Play εχει πιο μεγαλο notch :( . Το Honor Play για μενα ειναι ελαφρως πιο βολικο στο χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το honor 8x, ρώτησα στο νήμα του 8χ και μου είπαν ότι πρόκειται για δύο διαφορετικές συσκευές. Η βασική διαφορά τους είναι ο επεξεργαστής, και κάποια 8χ έχουν παραπάνω αποθηκευτικό χώρο από το play. Υπάρχει κάποια άλλη σημαντική διαφορά μεταξύ τους; Και μονο ο επεξεργαστης αρκει για να πας στο play. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Κι εγώ στο play κλείνω. Ευχαριστώ και τους δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisn70 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Είναι λογικά διαφημίσεις pop up από τον web browser από διάφορα sites που έχεις μπει και σου πετάνε notifications. Ποιον web browser χρησιμοποιείς? Κάνε αρχικά ένα καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής να δεις αν συνεχίζουν. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.διορθωθηκε εν μερει αλλα οχι εντελως.παλι ερχονται διαφημιστικα μηνυματα απο το chrome.ευχαριστω επισης και τον stamatis3133 για το ενδιαφερον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.διορθωθηκε εν μερει αλλα οχι εντελως.παλι ερχονται διαφημιστικα μηνυματα απο το chrome.ευχαριστω επισης και τον stamatis3133 για το ενδιαφερον.Ίσως να στο κάνει και κάποια άλλη εφαρμογή, κάνε ένα σκανάρισμα με το anti-virus απο το διαχειριστή τηλεφώνου να είσαι σίγουρος. Αν θες να απαλλαγείς από διαφημίσεις σε browser ίσως να βάλεις κάποιο browser με ενσωματωμένο adblocking. Αν θες γενικότερα να απαλλαγείς από διαφημίσεις σε browser και σε apps προτείνω να βάλεις το Netguard από εδώ https://github.com/M66B/NetGuard/blob/master/ADBLOCKING.md . Είναι εφαρμογή ανοικτού κώδικα, δουλεύει με host files και την χρησιμοποιώ χρόνια σε αρκετά Huawei κινητά. Για την εγκατάσταση απλά ακολουθείς τα βήματα που αναφέρει. Αν τη βάλεις έχε υπόψιν να απενεργοποιήσεις για την εν λόγω εφαρμογή την αυτόματη ενημέρωση από το playstore. Υπάρχει και στο playstore η εφαρμογή αλλά χωρίς το adblocking, οπότε αν ενημερωθεί από εκεί θα χάσεις το adblocking. Επίσης, μέσα από τις επιλογές της εφαρμογής για προχωρημένους να επιλέξεις διαχείριση εφαρμογών συστήματος και είσαι έτοιμος χωρίς πλέον διαφημίσεις στην πλειοψηφία των εφαρμογών. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Η οθόνη του play είναι καλύτερη από του 8x ή μου φαίνεται; Πάντως για 229 ευρώ που το έχει το Πλαίσιο, είναι τσάμπα. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Εμενα με ικανοποιει πληρως η οθονη, ισως την ηθελα λιγο πιο φωτεινη. Δεν ξερω αν θα κρατησει 2 χρονια ακομα, αλλα ειμαι ποοολυ ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris88 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Καλησπέρα παιδιά... Ξέρουμε αν θα ερθει ενημέρωση για volte στο play? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Καλησπέρα παιδιά... Ξέρουμε αν θα ερθει ενημέρωση για volte στο play? Αυτο ειναι θεμα μονο του firmware του κινητου ή πρεπει και ο παροχος να υποστηριζει τη συσκευη σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Κάποιος πιο πάνω είχε αναφέρει ότι επικοινώνησε με την εταιρεία για το volte και του απάντησαν ότι θα δωθεί σε επόμενο update, οπότε αναμένουμε Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts