Jump to content

chrkor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chrkor

  1. Από τις 8 το πρωί μέχρι το βράδυ 10 τα πάντα ανοιχτά δεδομένα, Bluetooth, WiFi, μονίμως σε συγχρονισμό, πολλές κλήσεις, αρκετό σερφαρισμα, email κλπ η μπαταρία στα 60 hz με αφήνει με 35-40% και στα 120 hz στα 25% περίπου. Επειδή είχα και έχω ακόμα note 10+ θα έλεγα ότι στα 60hz είναι σαφώς καλύτερη του 20 ultra ενώ στα 120 χειρότερη χωρίς όμως να με πουλήσει ποτέ μέσα στη μέρα ακόμα και στα 120 hz.
  2. Το πήρα στα 269 και παλι είμαι υπερευχαριστημενος από το κινητό. Ταχύτητα, οθονη, μπαταρία, κάμερα.
  3. Δίπλα δίπλα στο βίντεο καμία σχέση επιτέλους έχει σταθεροποίηση:D:D
  4. Μόλις ήρθε ενημέρωση 9.0.0.184.. εντυπώσεις σε λίγο.. έχω και της γυναίκας μου διπλα ώστε να δω διαφορές με και χωρίς αναβάθμιση.
  5. Σαν κάτοχος του play σου λέω ότι είναι άψογο!! Αλλά προφανώς αφού παίρνεις το p20 σε αυτή τη τιμή πας στο p20. Έχουν ίδιο επεξεργαστή , άριστη κάμερα το p20, ενώ το play μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη μπαταρία. Αν σε ενδιαφέρει η μεγάλη οθόνη και μπαταρία πας στο play αλλιώς το p20 είναι ένα σκαλί πάνω όπως είναι λογικό...
  6. Καταρχήν το play έχει κανονικά την μπάντα. Ποιότητα κατασκευής και οθόνη είναι κατώτερο το pocophone (πλαστικό και χοντροκομμένο). Επεξεργαστής ο 845 ανώτερος από τον 970 του play. Η στοκ κάμερα του Poco δεν έχει διαφορα εμφανή. Αν βάλεις gcam λενε ότι βελτιώνεται παρά πολύ οπότε είναι καλύτερη από του play και άλλων κινητών αντίστοιχων. Οπότε αν θες ένα κινητο παρα πολυ όμορφο γρηγορο με πολύ καλή μπαταρία οθόνη και καλή κάμερα πας στο play. Αν δεν σε νοιάζει ομορφιά, πλαστικη κατασκευή , σου αρέσει να ψάχνεσαι με gcam κλπ, και θες τοπ επιδόσεις πας στο Poco.
  7. Λες στην αρχή δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο επεξεργαστής αλλά στη σειρά βάζεις πρώτα ταχύτητα και βαρύ gaming..
  8. Τυχαίνει να το έχω το play είναι ένα τουμπανο κινητό σε επιδόσεις μπαταρία οθόνη με αξιοπρεπή κάμερα. Αν έχει κάποιος ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ την κάμερα δεν είναι το play αυτό που ψάχνει. Πχ εγώ έχω μεγάλες απαιτήσεις να τραβάω μέρα κτίρια κλπ. Το play είναι άριστο και δεν με έχει προβληματίσει. Όμως αν θέλει νυχτερινές κλπ να πάει σε mi 8 η ψηλότερα για να δει διάφορα αξιοπρεπή. Όχι σε 8 lite κλπ
  9. Εξαιρετικο σε επιδόσεις αλλά προσωπικη άποψη με χαλάει πολύ η χοντροκομμένη και πλαστική κατασκευή του.
  10. Υπάρχει και το honor play με άριστη μπαταρια, επεξεργαστή ναυαρχίδας, πολύ καλή οθόνη και καμερα στο επίπεδο των υπολοίπων που αναφέρεις ;-)
  11. Ισχύει. Η επίσημη απάντηση τους είναι ότι είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία by default χωρίς επιλογή ενεργοποίησης απενεργοποίησης. Έχω την εντύπωση ότι μετά από μια αναβάθμιση που μου έκανε χθες υπάρχει βελτίωση στο βίντεο αν δεν είναι ίδεα μου .
  12. Κάμερες ναυαρχίδας μην περιμένεις σε αυτά τα λεφτά. Αν προέρχεσαι από redmi note 4 θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά με όποιο από αυτα. Στην ουσία το honor play έχει χαρακτηριστικά ναυαρχίδας πλην της κάμερας σε αυτή τη τιμή ;-)
  13. Το honor play είναι πιο "ευκαιρία" στη τιμή που το έχει στο πλαισιο απο τη τιμή που έχει το red mi note 6 pro στο πλαίσιο. Κατά τα άλλα εξαιρετικο και το red mi note 6 στη κατηγορία αυτή.
  14. Honor play και από μένα στα 269. Πλήρες κινητό με επεξεργαστή δυνατό μπαταρία κλπ σε τιμή πολύ καλή.
  15. Πανέμορφο κινητό! Ευχαριστούμε!!
  16. Πανέμορφο κινητό!! Τέλειο δώρο! Ευχαριστούμε!
  17. Aπόλυτα ευχαριστημένος και γω απο το κινητό. Θεωρώ ότι είναι ότι πιο ολοκληρωμένο αυτή τη στιγμή. Πάντα όμως θήκη για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.
  18. Καλησπέρα. Έχω το s7. Μετά από πτώση χτύπησε με δύναμη σε κογχη η κάμερα, σε σημείο ακαλυπτο από την θήκη, και ραγισε. Αν το πάω για επισκευή θα χαθεί η αδιάβροχοποίηση? Σε ερώτηση στη smartec που είχε κάνει φίλος για άλλο λόγο του είχαν πει ότι θα το φτιάξουν όπως ήταν. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...