montoya_42 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Ναι, είναι λογικό. Εγώ θα σου πρότεινα, πριν συμπληρώσεις έτος (αφού είσαι στους 11 μήνες όπως λες) και αν έχεις δει σημαντική μείωση στην αυτονομία της συσκευής, να το στείλεις στο service να σου αλλάξουν μπαταρία, εφόσον σκοπεύεις να το κρατήσεις. Η μπαταρία καλύπτεται από την εγγύηση για τον πρώτο χρόνο. Αν δεν κάνω λάθος, ή μπαταρία έχει 6μηνη εγγύηση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Αν δεν κάνω λάθος, ή μπαταρία έχει 6μηνη εγγύηση. Εμένα στο Note 8 μου την άλλαξαν στους 11 μήνες δωρεάν. Ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να το επιβεβαιώσουμε είναι μία κλήση στο service. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Εμένα στο Note 8 μου την άλλαξαν στους 11 μήνες δωρεάν. Ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να το επιβεβαιώσουμε είναι μία κλήση στο service. Πηγές ειδικά για μπαταρία και τίποτα αλλο? Έχει σημασία. Γιατί για οποιαδήποτε βλάβη κι αν πας εντός εγγύησης σου αλλάζουν και την μπαταρία. Αν πας μόνο για μπαταρία μάλλον θα σου πουν ότι είναι εκτός εγγύησης. Εσύ για ποιο λόγο το πήγες? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Η smartec στο χρόνο στην αλλάζει δωρεάν, στον δεύτερο χρόνο πληρώνεις μόνο την τιμή της μπαταρίας χωρίς εργασία. Αν έχει αλλάξει αυτό απο το 2018, δε γνωρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Αλλαγή μπαταρίας σε s7 edge δωρεάν μαζί με οθόνη που είχε θέμα ένα μήνα πριν λήξει η εγγύηση. Θέμα μπαταρίας σε s8+ μια βδομάδα πριν λήξει η εγγύηση αλλαγή δωρεάν. Όλα αυτά στον Αβραμίδη στη Θεσσαλονίκη εξουσιοδοτημένο service Samsung. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Παιδιά από Θεσσαλονίκη ποιον προτιμάμε για έλεγχο κινητού και αλλαγή μπαταρίας; Το κινητό κλείνει χρόνο την άλλη βδομάδα. Στο σιτε της Samsung λένε microtech Και διαφημίζουν 1 hour service Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Καλημέρα. Είναι δυνατόν η εφαρμογή των επαφών να τρέχει στο παρασκήνιο και να έχει κατανάλωση μπαταρίας 8%; Επίσης τον τελευταίο καιρό παρατηρώ μια μείωση της απόδοσης της μπαταρίας και γρήγορη φόρτιση αποφόρτιση. Να περιμένω κανένα update ή να το πάω για έλεγχο αν και έχω κλείσει πια χρόνο; Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Καλημέρα. Είναι δυνατόν η εφαρμογή των επαφών να τρέχει στο παρασκήνιο και να έχει κατανάλωση μπαταρίας 8%; Επίσης τον τελευταίο καιρό παρατηρώ μια μείωση της απόδοσης της μπαταρίας και γρήγορη φόρτιση αποφόρτιση. Να περιμένω κανένα update ή να το πάω για έλεγχο αν και έχω κλείσει πια χρόνο; Sent from my SM-N960F using Tapatalk Καλημερα φιλε, οχι δεν ειναι φυσιολογικο. Ελεγξε το και αν δεις οτι συνεχιζει να το κανεις ενα φορματ. Εχεις τον αυθεντικο φορτιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Πηγαινε στο μενου ρυθμισεις Βρες την εφαρμογη επαφες κανε ενα καθαρισμο μνημης cache μετα κανε απενεργοποιηση μπες recovery κανε wipe cache partition και reboot μπας και στρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Ευχαριστώ παιδιά. Φορτιστή γνήσιο έχω αλλά χρησιμοποιώ πολύ και γνήσιο ασύρματο, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 (edited) Ευχαριστώ παιδιά. Φορτιστή γνήσιο έχω αλλά χρησιμοποιώ πολύ και γνήσιο ασύρματο, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Για τους ασυρμάτους λένε πως δημιουργούν μια λίγο πιο γρηγορη φθορά στην μπαταρία. Βεβαια δεν ξέρω αν ισχύει σιγουρα. Σταδικά πάντως η μπαταρία πέφτει με το πέρασμα του χρόνου. Και αυτά που λέει η samsung κάθε χρόνο πως η μπαταρίες είναι όλο ένα και πιο δυνατές δεν ισχύει καθόλου. Σε 1.5 με 2 χρονια θες αλλαγή μπαταρίας 100% εγώ θα σου πρότεινα να καθαρίσεις το κινητό σου από apps κι να το ελαφρύνεις. Και ξανά δες τους χρόνους μετα. Edited September 17, 2019 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Πηγές ειδικά για μπαταρία και τίποτα αλλο? Έχει σημασία. Γιατί για οποιαδήποτε βλάβη κι αν πας εντός εγγύησης σου αλλάζουν και την μπαταρία. Αν πας μόνο για μπαταρία μάλλον θα σου πουν ότι είναι εκτός εγγύησης. Εσύ για ποιο λόγο το πήγες? Για όποιον τύχει να χρειαστεί την εγγύηση για τη μπαταρία της συσκευής, είναι 1 χρόνος. Επικοινώνησα με τη Samsung και μου το επιβεβαίωσαν τηλεφωνικά, και με παρέπεμψαν και στο site τους. Το αναφέρει εδώ: https://www.samsung.com/gr/support/warranty/ Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Για όποιον τύχει να χρειαστεί την εγγύηση για τη μπαταρία της συσκευής, είναι 1 χρόνος. Επικοινώνησα με τη Samsung και μου το επιβεβαίωσαν τηλεφωνικά, και με παρέπεμψαν και στο site τους. Το αναφέρει εδώ: https://www.samsung.com/gr/support/warranty/Παιδιά από προσωπική εμπειρία εγώ έστειλα s8+ δύο μέρες πριν λήξει η εγγύηση του για αλλαγή μπαταρίας γιατί έκλεινε στο 15% και μου την άλλαξαν δωρεάν. Αβραμίδης στη Θεσσαλονίκη. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Περί ασύρματης φόρτισης που γίνεται λόγος παραπάνω, εννοείται πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχω 5 ασύρματους φορτιστές Samsung σε σπίτι, μαγαζί, γραφείο εδώ και 2μιση χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Ειναι καλός αυτός ο φορτιστής; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Περί ασύρματης φόρτισης που γίνεται λόγος παραπάνω, εννοείται πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχω 5 ασύρματους φορτιστές Samsung σε σπίτι, μαγαζί, γραφείο εδώ και 2μιση χρόνια. υπαρχει σχετικο αρθρο που εξηγει γιατι χαλαει η μπαταρια με την ασυρματη φορτιση, το αρθρο ειχε μπει και εδω. κατι ελεγε για την ροη των φορτιων που λογω ασυρματης δημιουργειται παραπανω θερμοκρασια μεσα και αυτο τη φθειρει. δεν θυμαμαι λεπτομερειες αλλα αυτο ελεγε απο μια ερευνα. Προσωπικα δε μου κανει κοπο να βαζω το καλωδιο καθε 2ο βραδυ που το φορτιζω οποτε δεν το ρισκαρω καθως βαρεθηκα και τις συσκευες μες το σπιτι Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Είχα διαβάσει πολλά τέτοια άρθρα πριν προχωρήσω, γιατί ήθελα να πάρω πολλά κομμάτια. Ωστόσο αποφάσισα να δοκιμάσω. Και εδώ στο φόρουμ με παλαιότερους φορτιστές και συσκευές είχα διαβάσει μερικά θέματα από χρήστες. Εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα θέμα ούτε καμία πτώση στην αυτονομία, ακόμα και 2 χρόνια μετά στο s8+. Γενικότερα για το θέμα "κόπος", πίστεψε με, όπως και όλες οι έξτρα λειτουργίες που έχει η Samsung έτσι και αυτό. Όταν αρχίσεις να χρησιμοποιείς λειτουργίες, ρουτίνες, smart home, ασύρματη φόρτιση κλπ, απλά δεν γυρνάς πίσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Τελικά πήγα στον Αβραμίδη Θεσσαλονίκη και έκανα μέσω εγγύησης αλλαγή μπαταρίας. Τα αποτελέσματα πολύ ευχάριστα. 2 ημέρες μπαταρία και 4μιση ώρες οθόνη και υπόλοιπο 16% ακόμη και συνεχίζουμε.... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Παιδια εχω αναλυση οθονης εδω WQHD+,να την κατεβασω να εχω καλυτερη αποδοση μπαταριας...??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Δεν θα δεις καμία σημαντική διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 https://imgur.com/a/0AlLvED Πως σας φαινεται...??? Ανοιχτα wifi-4g bt σε συνδεση με smartwatch και χρηση βαρια παιχνιδια οχι πολλη ωρα...??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Καλημέρα και χρόνια πολλά! θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: κατά τη διάρκεια της νύχτας με κλειστά το wi-fi και τα δεδομένα πεφτει η μπαταρία γύρω στα 4% με 6% . Έχοντας αφήσει συνδεδεμένα τα ακουστικά του ένα βράδυ έπεσε γύρω στο 14% - 15%. Καταναλώνουν τόσο μπαταρία κι αυτά; Είναι φυσιολογικό; Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Παιδια εχω αναλυση οθονης εδω WQHD+,να την κατεβασω να εχω καλυτερη αποδοση μπαταριας...??? Δεν θα έχεις Καμία απολύτως διάφορα. Αν δεις στο θέμα για το note 10 plus έχει ένα link από YouTube που κάνουν δοκιμές για διάφορα στην κατανάλωση. Καμία απολύτως διάφορα. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Παιδια εχω αναλυση οθονης εδω WQHD+,να την κατεβασω να εχω καλυτερη αποδοση μπαταριας...??? Σε καμια oled δεν πρόκειται να δεις διαφορα ούτε 1 λεπτό καλύτερο sot ακόμα και αν ρήξης την ανάλυση στα 10p. Aυτό ισχύει στις ips οθόνες και λειτουργούσε στα lg g3 g4 και όσα είχαν ips. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Ξέρει κάποιος κανένα μαγαζί να κάνει αντικατάσταση και στεγανοποίηση στη Αθήνα? Το τηλέφωνο είναι από Ταϊβάν και δεν καλύπτεται! καθόλου ούτε επί πληρωμής! Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts