anastasiszn Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Μου ηρθε η ενημερωση σημερα , το εχει περασει κανεις ? Λεει για ιμοτζι , καινουργια εφε καμερας κτλ υπαρχει καποια βελτιωση ? μπαταρια ? Ανεπιφύλακτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Μετά από ένα χρόνο βράχος η μπαταρία! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Απ' ότι βλέπω και συγκρίνω στο κινητό μου με την ίδια εφαρμογή, έχω καλύτερες επιδόσεις 15 μήνες μετά... (Με ποιόν τρόπο ανεβάζω φωτό?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Μετά την ενημέρωση και το OneUi 2.5 έχει παρατηρήσει κανείς ότι δεν μπορείς να κάνεις πλέον back στο πληκτρολόγιο με τα Full screen gestures ; Γιατί θυμάμαι ότι πρώτα είχε επιλογή να μπορείς να κάνεις back το είχα ενεργοποιήσει και μετά την ενημέρωση για να γίνει back πρέπει να κατέβει το πληκτρολόγιο ή να κανείς από πάνω του. Το έβγαλαν αυτό δεν γίνεται πλέον; Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Απ' ότι βλέπω και συγκρίνω στο κινητό μου με την ίδια εφαρμογή, έχω καλύτερες επιδόσεις 15 μήνες μετά... (Με ποιόν τρόπο ανεβάζω φωτό?)Παραπάνω από 6:50 sot σε 32 ώρες λειτουργίας και 15% υπόλοιπο; Για ανέβασε να δούμε. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Αυτό το βγάλατε; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς με τη Sammy ακόμα και τα αυτονόητα πρέπει να τα ψάχνεις Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Περίεργη παρατήρηση..... Ομολογώ ότι με την ίδια χρήση και τις ίδιες ρυθμίσεις... Όταν είμαι στο WiFi του σπιτιού μου, πέφτει γρηγορότερα η μπαταρία.... Υπάρχει κάποια ρυθμίση ή κάτι να προσέξω? Πριν την τελευταία μεγάλη ενημέρωση δεν το είχα αυτό το φαινόμενο... Κατά τ άλλα όλα καλά όλα μ ένα μέσο όρο 6 ώρες sot Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Περίεργη παρατήρηση..... Ομολογώ ότι με την ίδια χρήση και τις ίδιες ρυθμίσεις... Όταν είμαι στο WiFi του σπιτιού μου, πέφτει γρηγορότερα η μπαταρία.... Υπάρχει κάποια ρυθμίση ή κάτι να προσέξω? Πριν την τελευταία μεγάλη ενημέρωση δεν το είχα αυτό το φαινόμενο... Κατά τ άλλα όλα καλά όλα μ ένα μέσο όρο 6 ώρες sot Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων Εχεις το ChangeLog της ενημερωσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Εχεις το ChangeLog της ενημερωσης? Build Number : N960FXXU5ETF5 Android version : Q(Android 10) Release Date : 2020-06-23 Security patch level : 2020-06-01 Αυτή είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon26 Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Καλησπέρα σε όλους , επειδή είδα ότι το battery health είναι 79% και έχω ακόμα 3 μήνες εγγύηση στο τηλέφωνο ( 2 χρόνια ) , γνωρίζω ότι πέρασε ο ένας χρόνος για εγγύηση μπαταρίας , ξέρετε πόσο στοιχίζει η αλλαγή μπαταρίας ? ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Καλησπέρα σε όλους , επειδή είδα ότι το battery health είναι 79% και έχω ακόμα 3 μήνες εγγύηση στο τηλέφωνο ( 2 χρόνια ) , γνωρίζω ότι πέρασε ο ένας χρόνος για εγγύηση μπαταρίας , ξέρετε πόσο στοιχίζει η αλλαγή μπαταρίας ? ευχαριστώ...Μισή τιμή νομίζω κάπου στα 25. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Εκεί θα έλεγα κι εγώ. Πάρε καλύτερα την smartec να σου πούνε ακριβώς. https://www.google.com/search?source=hp&ei=I-kNX8WLB8qXmwXDo4X4Dg&q=smartec&oq=smartec&gs_lcp=ChFtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1ocBABGAAyCAgAELEDEIMBMgIIADICCAAyAggAMgIIADICCAAyAggAMgIIADoCCCk6BQgpELEDOgYIKRAWEB46CAgpEBYQHhATOgUIKRCLAzoFCAAQsQM6BQguELEDOgIILjoECAAQClD8D1jxJmCcL2gAcAB4AIABuAGIAbAIkgEDMC43mAEAoAEBsAEN&sclient=mobile-gws-wiz-hp#trex=m_t:lcl_akp,rc_f:nav,rc_ludocids:8238495300713622402,rc_q:%25CE%25A3%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2581%25CF%2584%25CE%25B5%25CE%25BA%2520%25CE%2591.%25CE%2595.,ru_q:%25CE%25A3%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2581%25CF%2584%25CE%25B5%25CE%25BA%2520%25CE%2591.%25CE%2595.,trex_id:Q08Ssb Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon26 Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Ευχαριστώ Πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Build Number : N960FXXU5ETF5 Android version : Q(Android 10) Release Date : 2020-06-23 Security patch level : 2020-06-01 Αυτή είναι :) Δεν ειναι αυτο. Τα νεα χαρακτηριστικά που πρόσθεσε θα πρέπει να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Θέλω αν μπορείτε να με βοηθήσετε να κάνω μία ρύθμιση αν υπάρχει. Όταν πάμε να κάνουμε κάτι share π.χ. μία φωτογραφία μας εμφανίζει κάποιες επιλογές και στη συνέχεια από κάτω εμφανίζει όλες τις πιθανές επιλογές. Αυτές οι πρώτες επιλογές θεωρεί ότι είναι θεωρητικά οι πιο συχνές παρόλα αυτά δεν είναι. Πώς αλλάζουμε τις επιλογές αυτές. Παράδειγμα μου εμφανίζει να κάνω sharing στο What's Up μία επαφή που μόνο μία φορά έχω στείλει και σε άλλες επαφές που στέλνω συνέχεια στο What's up δεν μου τις εμφανίζει σε αυτό το σημείο. Πρέπει να βρω που είναι το WHAT'S UP και από εκεί να βρω την επαφή που θέλω. Αλλάζει αυτό από κάπου. Δηλαδή ποιος είναι ο τρόπος γιά να μου εμφανίζει επαφές που θέλω πρώτα για άμεση αποστολή; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpexpan Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Καλημέρα..Παιδιά από που μπορώ να δω πότε θα μου ρθει σε μένα αναβάθμιση? Γενικά έχω να κάνω ακόμη και από τις ενημερώσεις ασφαλείας από το Νοέμβριο...Έτσι πρέπει να είναι? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Παιδια γινονται αναφορες για προβληματα στην οθονη σε διαφορα σαιτ κυριως μετα την ενημερωση μαρτιου, αυτην την στιγμη εχει ερθει και του ιουνιου και λενε οτι λυνει το προβλημα αλλα βαριομουν να το κανω. Εχει καποιος μηπως προβλημα απο τους κατοχους εδω? Μηπως να κανω την ενημερωση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Εγώ κανένα θέμα με την οθόνη. Μόνο με τη μπαταρία έχω θέμα που δε λέει να τελειώσει!! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Και εγώ κανένα θέμα όλα χωρίς προβλήματα αλλά το sot πάντα στις 6 ώρες Μαξ... 5.30 με 6... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 (edited) Τι είναι αυτό πάλι; https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-note-9-ayxanontai-oi-anafores-gia-provlimata-stin-othoni/ Εσείς έχετε τέτοιο πρόβλημα? Υ.Γ. scam της εταιρείας??? "μπαααα απίθανο είναι"... τι είναι iphone? Όλοι γρήγορα στο Note 20 ultra+...σαν δεν ντρέπεστε να μην έχετε προβλήματα(=Στάλθηκε από Oneplus 2028pro)!!!!!!! Edited July 21, 2020 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Εγώ, αυτό που παρατήρησα μετά το update είναι ότι δεν ανταποκρίνεται πάντα η οθόνη. Δηλαδή πληκτρολογώ και σε μερικά σημεία δεν ανταποκρίνεται. Η πάω να επιλέξω κάτι και αυτό με γράφει... Σπάνια αλλά συμβαίνει... Κατά τα άλλα δεν έχω άλλο θέμα. Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 (edited) Ωπ τώρα που λες κάτι στραβά τέτοια κολλήματα οθόνης μου έκανε σήμερα το απόγευμα στο instagram και στις ιντερνετικές πληρωμές....και νευρίαζα!!!! Ελα Παναγίαμ' με τον πόνο μας παίζουν οι μακάκες!!! Θα το κοιτάξω και σε άλλες εφαρμογές και τα ξαναλέμε... Edited July 21, 2020 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Θέλω αν μπορείτε να με βοηθήσετε να κάνω μία ρύθμιση αν υπάρχει. Όταν πάμε να κάνουμε κάτι share π.χ. μία φωτογραφία μας εμφανίζει κάποιες επιλογές και στη συνέχεια από κάτω εμφανίζει όλες τις πιθανές επιλογές. Αυτές οι πρώτες επιλογές θεωρεί ότι είναι θεωρητικά οι πιο συχνές παρόλα αυτά δεν είναι. Πώς αλλάζουμε τις επιλογές αυτές. Παράδειγμα μου εμφανίζει να κάνω sharing στο What's Up μία επαφή που μόνο μία φορά έχω στείλει και σε άλλες επαφές που στέλνω συνέχεια στο What's up δεν μου τις εμφανίζει σε αυτό το σημείο. Πρέπει να βρω που είναι το WHAT'S UP και από εκεί να βρω την επαφή που θέλω. Αλλάζει αυτό από κάπου. Δηλαδή ποιος είναι ο τρόπος γιά να μου εμφανίζει επαφές που θέλω πρώτα για άμεση αποστολή; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Direct share λέγεται και δεν γίνεται να αλλάξεις τίποτα. Είναι ενσωματωμένο στο Android. Διάβασε και εδώ: https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s10e-s10-s10-s10-5g/one-ui-2-direct-share-menu/td-p/1443823 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Σας έχω νέα.....http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=auto&tl=el&u=https%3A%2F%2Fwww.androidworld.it%2F2020%2F07%2F24%2Fattesa-galaxy-note-20-potete-gustarvi-suoi-sfondi-ufficiali-foto-download-721903%2F Εδώ τα βρίσκουμε: https://www.androidworld.it/2020/07/24/attesa-galaxy-note-20-potete-gustarvi-suoi-sfondi-ufficiali-foto-download-721903/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Σας έχω νέα.....http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=auto&tl=el&u=https%3A%2F%2Fwww.androidworld.it%2F2020%2F07%2F24%2Fattesa-galaxy-note-20-potete-gustarvi-suoi-sfondi-ufficiali-foto-download-721903%2F Εδώ τα βρίσκουμε: https://www.androidworld.it/2020/07/24/attesa-galaxy-note-20-potete-gustarvi-suoi-sfondi-ufficiali-foto-download-721903/ Ωραίος ευχαριστούμε! Μια γρήγορη ερώτηση. Με 2 sim ενεργές, Bluetooth και Wi-Fi συνέχεια ανοιχτό, σας ακούγεται λογικό να έχω μαξ 3 ώρες sοt με light χρήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts