Jump to content

dragon26

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dragon26

  1. Καλησπέρα σε όλους , επειδή είδα ότι το battery health είναι 79% και έχω ακόμα 3 μήνες εγγύηση στο τηλέφωνο ( 2 χρόνια ) , γνωρίζω ότι πέρασε ο ένας χρόνος για εγγύηση μπαταρίας , ξέρετε πόσο στοιχίζει η αλλαγή μπαταρίας ? ευχαριστώ...
  2. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, τελικά θα κρατήσω λίγο ακομα το note 9 , να μαζέψω λεφτά να πάρω το XR , που ακούγονται καλά λόγια και για την μπαταρια ....
  3. Μέτρια χρήση κάνω και το note 9 μπορεί να είναι καλύτερο αλλά είναι όλο bloatware και γενικά θα ήθελα να φύγω από android.. Ευχαριστώ για την απάντηση ...
  4. Καλημέρα σε όλους , θα ήθελα να ρωτήσω εάν αξίζει η αγορά του iphone 7 plus εν έτη 2020 , έχω το samsung note 9 , θα το δώσω στην γυναίκα μου και ψάχνω για μεταχειρισμένο iphone μέχρι 300 ευρω . Κυρίως η χρήση που κάνω είναι mail , fβ , viber , λίγο youtube .... Ευχαριστώ.
  5. Καλημέρα σε όλους , θα ήθελα να ρωτήσω τι διαφορά έχει η κινεζική έκδοση από την Ευρωπαϊκή ? Ευχαριστώ πολύ .
  6. dragon26

    Honor 6X

    Από σήμερα κάτοχος και εγώ του κινητού σε χρώμα γκρι , μετά από δύο χρόνια με το lumia 640....
  7. Καλησπέρα σε όλους , επειδή με ενδιαφέρει το ΧΑ1 ultra , θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους ,από αυτονομία πως είναι η συγκεκριμένη συσκευή και όταν το κρατάς πως κάθεται στο χέρι , Ευχαριστώ Πολύ..
  8. Επειδή με ενδιαφέρει λόγω pure android , τελικά αξίζει σαν κινητό ? Από μπαταρία ? Κάμερα ? Ευχαριστώ πολύ
  9. Καλημέρα σε όλους , ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος το έχει παραγγείλει απο το vickmall ώστε να μου πει τι rom φοράει , Ευχαριστώ..
  10. Ο γερμανός και η κοσμοτε έχουν την single sim Η το dual sim ? Ευχαριστώ ...
  11. Καλησπέρα σε όλους , επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό , πρώτη φορα Xiaomi , πείτε μου σε παρακαλώ ποιά είναι η καλύτερη rom ,η Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language) Η η Official Stable Global Rom(OTA update&No Greek Language) ,είναι απο το vickmall , με την αναβάθμιση σε miui 8 θα έχει ελληνικά η stable global rom ? Ευχαριστώ..
  12. H international rom που λέει το vickmall είναι η official της lenovo H h δικιά τους rom ?
  13. dragon26

    LG V10

    Καλησπέρα , μπορείτε να μου πείτε καμμιά καλη θηκούλα και προστασία για την οθόνη ? Σας ευχαριστώ...
  14. Πάντως vickmall και minideal μέσω paypal δέχτηκαν την alpha debit card , το banggood δεν την δεχτηκε δυστυχως ...
  15. Τελικά αξίζει το κινητό ? Είμαι μεταξύ αυτού και του Oukitel k6000 pro και δεν έχω ακόμα αποφασίσει .... Ευχαριστώ..
  16. dragon26

    LG V10

    Καλημέρα σε όλους , η φίλη μου αγόρασε αυτό το κινητό την παρασκευή , έκανε κατευθείαν αναβάθμιση σε ΜΜ , δεν έχει βάλει καμμία νέα εφαρμογή ακόμα αλλά ζεσταίνεται παρα πολύ , είναι φυσιολογικό Η όπως διάβασα θέλει factory reset H clean cache μετά την αναβάθμιση ? Κανένας καμμία ιδέα Η να έχει το ίδιο πρόβλημα υπερθέρμανσης ?
  17. Καλησπερα , επειδη με ενδιαφερει το κινητο λογω μπαταριας κυριως , θα ηθελα να ρωτησω το εξης , αυτοι που το,παραγγειλανε απο κινα , ηρθε root Η με την γνησια rom ? δηλαδη παιρνει αναβαθμιση μεσω ota ? Ευχαριστω πολυ
  18. Καλημέρα σε όλους , θα ήθελα να ρωτήσω απο κάμερα τι λέει ? Και για την microsd χρησιμοποιεί την σιμ 2 Η έχει ξεχωριστό ? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...