alextrela Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Google product sans, η ωραιότερη γραμματοσειρά που υπάρχει. Δουλεύει κανονικά και με τα Ελληνικά. Σας επισυνάπτω το .apk, το κάνετε install, reboot, και το διαλέγετε μέσα από το display > font. Ωραίος μια χαρά και στο Vivo μου ταίριαξε:p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Βρίσκω σφραγισμένο note 9 6/128 στα 760-780 σφραγισμένο. Προφανώς το έχουν πάρει με επιστροφή 20% της eurobank και τιμολόγιο. Επειδή δεν έχω δυνατότητα τιμολογίου το 8/512 θα μου βγει 1039 με την επιστροφή. Τι κάνω??? Αξίζει τα λεφτά? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεν σου χρειάζονται τωρα τα 512 μην πας σε αυτό ως πιο future proof επιλογή μια και σε ένα χρόνο θα σκέφτεσαι να το δώσεις για το 10.. Αυτή την λογική ακολούθησα εγώ τουλάχιστον.. Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Καλησπέρα. Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Πώς κάνουμε προωθηση κλήσης από νούμερο της 2ης sim του ΝΟΤΕ σε άλλο νουμερο; Ευχαριστώ Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 (edited) Google product sans, η ωραιότερη γραμματοσειρά που υπάρχει. Δουλεύει κανονικά και με τα Ελληνικά. Σας επισυνάπτω το .apk, το κάνετε install, reboot, και το διαλέγετε μέσα από το display > font. Και τα έψαχνα τόσον καιρό, σε υπερευχαριστώ. Τώρα να δω πότε θα μπορέσουμε να βάλουμε τα wallpapers του Pixel 3, έκανα μια απόπειρα πριν 10 μέρες από το xda αλλά κόλλαγαν απίστευτα και η συσκευή θερμαινόταν πάρα πολύ, ελπίζω σε μελλοντική σταθερή έκδοση. Υ.Γ. Μου έκανε κάτι τρελό όταν τα εγκατέστησα, σταμάτησε να φορτίζει στον ασύρματο φορτιστή της Samsung. Άλλαξα τα fonts, τo έβαλα να φορτίσει με το καλώδιο και άρχισε να φορτίζει, έβαλα πάλι τα google fonts, τό έβαλα ξανά στον ασύρματο φορτιστή και τώρα το βλέπω να φορτίζει κανονικά. Εν τω μεταξύ δεν τα βλέπω στα apps για να μπορέσω να τα απεγκαταστήσω αν θέλω. Περίεργα πράγματα... Edited October 13, 2018 by nikoleon Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Βρίσκω σφραγισμένο note 9 6/128 στα 760-780 σφραγισμένο. Προφανώς το έχουν πάρει με επιστροφή 20% της eurobank και τιμολόγιο. Επειδή δεν έχω δυνατότητα τιμολογίου το 8/512 θα μου βγει 1039 με την επιστροφή. Τι κάνω??? Αξίζει τα λεφτά? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω παλι θα περιμενω λιγο ακομα για να παρω το 512. Η σαμμυ με το 9αρι ανεβασε πολυ ψηλα τον πηχυ. Και μπαταρια, και ηχος, και καμερα. Αρα για να παω στο 10ρι του χρονου θα πρεπει να δωσει παπαδες, και δεν μιλω για την αστειοτητα του fingerprint sensor στην οθονη. Εκτος και επαναφερει radio receiver και ir blaster (που δεν παιζει να γινει) Αρα επειδη δεν εχω το μικροβιο του να εχω παντα το τελευταιο μοντελο, ουτε και βλεπω να φερνει κατι πολυ δυνατο η σαμσουνγκ με το νοτε10 (τωρα που το σκεφτομαι, ουτε καν στο 11 δεν βλεπω να κανει το μπαμ), με βλεπω να μενω μια γεματη διετια με το 9ρι. Αρα θα παρω ο,τι πιο future proof. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Εγω παλι θα περιμενω λιγο ακομα για να παρω το 512. Η σαμμυ με το 9αρι ανεβασε πολυ ψηλα τον πηχυ. Και μπαταρια, και ηχος, και καμερα. Αρα για να παω στο 10ρι του χρονου θα πρεπει να δωσει παπαδες, και δεν μιλω για την αστειοτητα του fingerprint sensor στην οθονη. Εκτος και επαναφερει radio receiver και ir blaster (που δεν παιζει να γινει) Αρα επειδη δεν εχω το μικροβιο του να εχω παντα το τελευταιο μοντελο, ουτε και βλεπω να φερνει κατι πολυ δυνατο η σαμσουνγκ με το νοτε10 (τωρα που το σκεφτομαι, ουτε καν στο 11 δεν βλεπω να κανει το μπαμ), με βλεπω να μενω μια γεματη διετια με το 9ρι. Αρα θα παρω ο,τι πιο future proof. Στο 10αρι θα βγάλει πράγματα, το έχουμε μάθει το παραμύθι τώρα. Θα βγάλει θύρα ακουστικών, θα δώσει λίγο πιο μικρή μπαταρία ή οθόνη 6.6 πχ και γενικά κάπως θα το χαλάσει οπότε συμφωνώ..εγώ το ίδιο θα κάνω με s10 αν βγει όπως πρέπει να βγει Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Google product sans, η ωραιότερη γραμματοσειρά που υπάρχει. Δουλεύει κανονικά και με τα Ελληνικά. Σας επισυνάπτω το .apk, το κάνετε install, reboot, και το διαλέγετε μέσα από το display > font.https://cloud.tapatalk.com/s/5bc1e76a30cec/ProductSans.apk σε ευχαριστουμε βασιλη,το περασα και εγω στο s8+ και δουλευει αψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Το fingerprint sensor στην οθόνη δεν είναι αστειότητα, είναι ευκολία. Επίσης δεν μπορούν να το "χαλάσουν" γιατί πολύ απλά δεν θα πουλήσουν (λόγω σύγκρισης με το 9). Στο Note 8 μπόρεσαν να κάνουν "κολπάκια" μιας και δεν υπήρχε σύγκριση. Για σκεφτείτε να βγάλει το 10ρι με 3700 μπαταρία. Ποιος θα υποβιβαστεί? Επίσης καινούρια πράγματα έρχονται (πχ 4πλη κάμερα). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Το fingerprint sensor στην οθόνη δεν είναι αστειότητα, είναι ευκολία. Επίσης δεν μπορούν να το "χαλάσουν" γιατί πολύ απλά δεν θα πουλήσουν (λόγω σύγκρισης με το 9). Στο Note 8 μπόρεσαν να κάνουν "κολπάκια" μιας και δεν υπήρχε σύγκριση. Για σκεφτείτε να βγάλει το 10ρι με 3700 μπαταρία. Ποιος θα υποβιβαστεί? Επίσης καινούρια πράγματα έρχονται (πχ 4πλη κάμερα).Θα υποβιβαστεί αυτός που έχει το μικρόβιο να αλλάζει μόνο και μόνο για να έχει το τελευταίο. Και κρίνοντας από το φόρουμ, πολλοί είναι αυτοί. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Το μόνο τηλέφωνο που κράτησα 2 χρόνια ήταν το note 3 όλα τα άλλα στο χρόνο και ίσως νωρίτερα το note 9 θα μείνει ...το μόνο που θέλω είναι τα νέα καλούδια από pie (να φύγουν τα κουμπιά πλοήγησης) Από το s10 το μόνο που θα εχει ενδιαφέρων για εμένα είναι η νέα κατασκευής του exynos στα 7nm . Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Θα υποβιβαστεί αυτός που έχει το μικρόβιο να αλλάζει μόνο και μόνο για να έχει το τελευταίο. Και κρίνοντας από το φόρουμ, πολλοί είναι αυτοί. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το θέμα είναι να βγάζει μέρα για τους περισσότερους νομίζω. Είχα πολλά χρόνια με samsung να βγάζω μέρα χωρίς να "φοβάμαι" μη με αφήσει. Τα νούμερα στην samsung τουλάχιστον φαίνεται να έχουν σημασία.. Ενώ κάποτε που δοκίμαζα μαζί με samsung και oneplus από ναυαρχίδες, εκεί δεν είχαν σημασία. Πχ ένα oneplus 3 τότε με 3000 μπαταρία έκανε θαύματα. Έχω το μικρόβιο, θα θελήσω το ξέρω από τώρα να πάω στο s10. Αλλά αν δεν δίνει τους χρόνους του Note 9, με τόσο βαρύτητα που δίνω πλέον στην μπαταρία όχι. Καλό και το s9 plus, μου έβγαζε μέρα συνήθως. Αλλά έναν φόβο μη με αφήσει μέσα στην μέρα τον είχα. Είναι και τι θα προσφέρει ο ανταγωνισμός τότε. Μέχρι στιγμής βρίσκω στην samsung τις ποιο ολοκληρωμένες συσκευές. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Παιδια η συγκεκριμένη συσκευή θεωρώ οτι θα αντέξει αρκετά στον χρόνο.Ειναι ενα τηλέφωνο που άνετα χαρακτηρίζεται κτήνος δεν πιστεύω ότι θα βγει κατι καλυτερο και πιο ολοκληρωμένο τα επόμενα δύο χρόνια.. Ερχομαι απο p20 pro .το Νote 9εχω κοντά στον μηνα και ειναι μακραν η πιο ολοκληρωμενη συσκευη που εχω κρατησει στα χερια μου.Ακομη υπάρχουν χρήστες του note 4 που δεν το αλλάζουν με τιποτα και κάνουν τις καθημερινές τους δουλειες άνετα.Επειδη εχω το ελλατωμα να αλλάζω 2 ναυαρχίδες τον χρονο και θελω να βγω απο αυτο το τριπακι πηρα την Νοταρά για να την κρατήσω χαλαρα 2 χρονια.. το ελπίζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Παιδια η συγκεκριμένη συσκευή θεωρώ οτι θα αντέξει αρκετά στον χρόνο.Ειναι ενα τηλέφωνο που άνετα χαρακτηρίζεται κτήνος δεν πιστεύω ότι θα βγει κατι καλυτερο και πιο ολοκληρωμένο τα επόμενα δύο χρόνια.. Ερχομαι απο p20 pro .το Νote 9εχω κοντά στον μηνα και ειναι μακραν η πιο ολοκληρωμενη συσκευη που εχω κρατησει στα χερια μου.Ακομη υπάρχουν χρήστες του note 4 που δεν το αλλάζουν με τιποτα και κάνουν τις καθημερινές τους δουλειες άνετα.Επειδη εχω το ελλατωμα να αλλάζω 2 ναυαρχίδες τον χρονο και θελω να βγω απο αυτο το τριπακι πηρα την Νοταρά για να την κρατήσω χαλαρα 2 χρονια.. το ελπίζω.. Δεν έχεις άδικο αλλά και εγώ όταν πήρα το s8+ το ίδιο είπα, το ίδιο είπα και με το Note 8 και με το S9+ και με το P20 PRO... Τώρα με το Note 9... πλέον δεν λέω τίποτα... :X Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Δεν έχεις άδικο αλλά και εγώ όταν πήρα το s8+ το ίδιο είπα, το ίδιο είπα και με το Note 8 και με το S9+ και με το P20 PRO... Τώρα με το Note 9... πλέον δεν λέω τίποτα... :X Σωστός φιλε tsigla τα έχουμε ξαναπεί στο νήμα το p20 pro και εκει τα ίδια έλεγα το ξερω ..το p20 pro το κρατησα κοντα 5 μήνες το άλλαξα γιατι δεν άντεχα την οθόνη του και τα βιντεο του..Ο νοτης εδω είναι η μόνη συσκευη που δεν του λείπει τίποτα θεωρώ ότι πολυ καλα ζυγισμενο σε όλα τουλαχιστον στα βασικά specs που ζηταει ενας advance χρηστης(λογισμικό,υλικό) και λεω advance χρηστης διοτι ειναι κινητό που δεν απευθύνεται άμεσα σε αρχάριους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Ειναι ενα τηλέφωνο που άνετα χαρακτηρίζεται κτήνος δεν πιστεύω ότι θα βγει κατι καλυτερο και πιο ολοκληρωμένο τα επόμενα δύο χρόνια.. Μάλλον το λες για να πείσεις τον εαυτό σου να το κρατήσει τόσο αλλά είμαι υποχρεωμένος να είμαι ειλικρινής μαζί σου και από ότι φαίνεται... δεν πρόκειται να δικαιωθείς σε αυτό που υποστηρίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Παιδια η συγκεκριμένη συσκευή θεωρώ οτι θα αντέξει αρκετά στον χρόνο.Ειναι ενα τηλέφωνο που άνετα χαρακτηρίζεται κτήνος δεν πιστεύω ότι θα βγει κατι καλυτερο και πιο ολοκληρωμένο τα επόμενα δύο χρόνια.. Ερχομαι απο p20 pro .το Νote 9εχω κοντά στον μηνα και ειναι μακραν η πιο ολοκληρωμενη συσκευη που εχω κρατησει στα χερια μου.Ακομη υπάρχουν χρήστες του note 4 που δεν το αλλάζουν με τιποτα και κάνουν τις καθημερινές τους δουλειες άνετα.Επειδη εχω το ελλατωμα να αλλάζω 2 ναυαρχίδες τον χρονο και θελω να βγω απο αυτο το τριπακι πηρα την Νοταρά για να την κρατήσω χαλαρα 2 χρονια.. το ελπίζω.. Φίλε μου, η συγκεκριμένη αλλά και όλες οι ναυαρχίδες μπορούν άνετα να αντέξουν στον χρόνο. Εμείς είμαστε αυτοί που δεν αντέχουμε στον πειρασμό του νέου...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 (edited) Δεν έχεις άδικο αλλά και εγώ όταν πήρα το s8+ το ίδιο είπα, το ίδιο είπα και με το Note 8 και με το S9+ και με το P20 PRO... Τώρα με το Note 9... πλέον δεν λέω τίποτα... :X Μάλλον το λες για να πείσεις τον εαυτό σου να το κρατήσει τόσο αλλά είμαι υποχρεωμένος να είμαι ειλικρινής μαζί σου και από ότι φαίνεται... δεν πρόκειται να δικαιωθείς σε αυτό που υποστηρίζεις. Φίλε μου, η συγκεκριμένη αλλά και όλες οι ναυαρχίδες μπορούν άνετα να αντέξουν στον χρόνο. Εμείς είμαστε αυτοί που δεν αντέχουμε στον πειρασμό του νέου...... Οπως τα λετε ειναι και ο tsiglas εχει αυτογνωσία τουλάχιστον:wink::p Πόσες φορές εχω πει στον εαυτο μου θα το κρατήσω 2-3 ετη και τα μονο που εχω κρατήσω τόσο ειναι μονο ενα ipad 2.5 ετη και μια 2ετια κλεινω σε λιγους μηνες το smartwatch. Το μακροβιότερο κινητο που κράτησα ηταν 14 μήνες Axon 7 και OP5T 9.5 μήνες αλλά ειχα ταυτόχρονα τελευταίους μήνες συνύπαρξης και δεύτερο κινητό μεχρι να πάρουν ποδι τα 2 αρχικα :X. Εννοείται υπάρχουν και περιπτώσεις που κρατησα και ιση με μια εβδομάδα maximum συσκευές. Σωστός φιλε tsigla τα έχουμε ξαναπεί στο νήμα το p20 pro και εκει τα ίδια έλεγα το ξερω ..το p20 pro το κρατησα κοντα 5 μήνες το άλλαξα γιατι δεν άντεχα την οθόνη του και τα βιντεο του..Ο νοτης εδω είναι η μόνη συσκευη που δεν του λείπει τίποτα θεωρώ ότι πολυ καλα ζυγισμενο σε όλα τουλαχιστον στα βασικά specs που ζηταει ενας advance χρηστης(λογισμικό,υλικό) και λεω advance χρηστης διοτι ειναι κινητό που δεν απευθύνεται άμεσα σε αρχάριους.. Για αυτό. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες. Edited October 14, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Παιδια η συγκεκριμένη συσκευή θεωρώ οτι θα αντέξει αρκετά στον χρόνο.Ειναι ενα τηλέφωνο που άνετα χαρακτηρίζεται κτήνος δεν πιστεύω ότι θα βγει κατι καλυτερο και πιο ολοκληρωμένο τα επόμενα δύο χρόνια.. Ερχομαι απο p20 pro .το Νote 9εχω κοντά στον μηνα και ειναι μακραν η πιο ολοκληρωμενη συσκευη που εχω κρατησει στα χερια μου.Ακομη υπάρχουν χρήστες του note 4 που δεν το αλλάζουν με τιποτα και κάνουν τις καθημερινές τους δουλειες άνετα.Επειδη εχω το ελλατωμα να αλλάζω 2 ναυαρχίδες τον χρονο και θελω να βγω απο αυτο το τριπακι πηρα την Νοταρά για να την κρατήσω χαλαρα 2 χρονια.. το ελπίζω.. Φίλε μου, η συγκεκριμένη αλλά και όλες οι ναυαρχίδες μπορούν άνετα να αντέξουν στον χρόνο. Εμείς είμαστε αυτοί που δεν αντέχουμε στον πειρασμό του νέου...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Έχοντας το Note 9 και το iPhone xs max θαλω να σας πω ότι πρέπει να μαζέψετε χρήματα για το mate 20 pro από τώρα. ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΤΑΙ . ΤΟ είδα και το δούλεψα (μην με ρωτάτε πως) και είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ όμως. Οπότε αυτά περί ποιο είναι καλύτερο κλπ σταματάνε σε αυτό. Και το ξαναλέω ότι έχω το Note 9 και το xs max) και μάλιστα δικαρτο με 2 nano sim. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Έχοντας το Note 9 και το iPhone xs max θαλω να σας πω ότι πρέπει να μαζέψετε χρήματα για το mate 20 pro από τώρα. ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΤΑΙ . ΤΟ είδα και το δούλεψα (μην με ρωτάτε πως) και είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ όμως. Οπότε αυτά περί ποιο είναι καλύτερο κλπ σταματάνε σε αυτό. Και το ξαναλέω ότι έχω το Note 9 και το xs max) και μάλιστα δικαρτο με 2 nano sim. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Οσο φοραει το αχαρο EMIU και δρακουλοδοντα δεν παιζει και παπαδες να κανει.:lol::) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Και το ξαναλέω ότι έχω το Note 9 και το xs max) και μάλιστα δικαρτο με 2 nano sim. Δηλαδη? επειδη ειναι δικαρτο....τι ? για εξηγησε γιατι δε το επιασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos32 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Δηλαδη? επειδη ειναι δικαρτο....τι ? για εξηγησε γιατι δε το επιασα.Εννοεί έχει το δικαρτο Χs max :) Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Έχοντας το Note 9 και το iPhone xs max θαλω να σας πω ότι πρέπει να μαζέψετε χρήματα για το mate 20 pro από τώρα. ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΤΑΙ . ΤΟ είδα και το δούλεψα (μην με ρωτάτε πως) και είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ όμως. Οπότε αυτά περί ποιο είναι καλύτερο κλπ σταματάνε σε αυτό. Και το ξαναλέω ότι έχω το Note 9 και το xs max) και μάλιστα δικαρτο με 2 nano sim. Sent from my iPhone using Tapatalk ProΌσο δεν έχει Spen και τις δυνατότητες του software τις Samsung, δεν...... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Έχοντας το Note 9 και το iPhone xs max θαλω να σας πω ότι πρέπει να μαζέψετε χρήματα για το mate 20 pro από τώρα. ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΤΑΙ . ΤΟ είδα και το δούλεψα (μην με ρωτάτε πως) και είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ όμως. Οπότε αυτά περί ποιο είναι καλύτερο κλπ σταματάνε σε αυτό. Και το ξαναλέω ότι έχω το Note 9 και το xs max) και μάλιστα δικαρτο με 2 nano sim. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Καλά μην ακούς.... Οι περισσότεροι από εμάς (τους τρελούς) θα μας δεις κατά τον Νοέμβρη - Δεκέμβρη να κάνουμε πέρασμα από το Mate 20 pro.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Καλά μην ακούς.... Οι περισσότεροι από εμάς (τους τρελούς) θα μας δεις κατά τον Νοέμβρη - Δεκέμβρη να κάνουμε πέρασμα από το Mate 20 pro....Εγώ προσωπικά επειδή πρόσφατα πήρα το note 9 το έκανα μετά από σκέψη και αφού είχα στο μυαλό μου το mate 20 pro που βγαίνει σε λίγες μέρες, το απέρριψα γιατί note με τις δυνατότητες που σου δινει δεν θα γίνει. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts