p_k Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Ξανά έκαναν τα 30Giga 90ημερες. Σίγουρα; Γιατί αν προσέξεις στο λινκ, 60 μέρες λέει. https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/wind-mobile-broadband-pre-top-ups/ Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Σίγουρα; Γιατί αν προσέξεις στο λινκ, 60 μέρες λέει. https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/wind-mobile-broadband-pre-top-ups/ Μεσημέρι ανανέωση το έγραψε και όντως ήταν 90 ημέρες Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Μεσημέρι ανανέωση το έγραψε και όντως ήταν 90 ημέρες Ωραία τότε, ευχάριστο αυτό. Προφανώς θα ενημερωθεί και η σελίδα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Το γράφει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Άψογα, μια χαρά είναι τώρα το πακέτο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Το ερώτημα είναι αν θα δουλεύει πέραν του διμήνου αν δεν βάλεις 5 ευρω. Μπορει να διαρκει 90 μέρες μεν,να απαιτεί ανανέωση έστω 5 ευρώ δε,για να παίξει και το μεγάλο πακέτο ως τέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 (edited) E όχι βρε φίλε , υποτίθεται είναι απλό το λέει και το όνομά του ;) Εγώ θέλω να πάρω το πακέτο 15 ευρώ για 2 μήνες να το βάλω σε ένα 3g tabletaki για το καλοκαίρι και μετά τέρμα , πάω σε ένα κατάστημα και το δίνουν επιτόπου ? ξέρετε πόσο επιπλέον έξοδα έχει ? έχω και ενα παλιό αριθμό σε wind που ανανεώνω κάθε 12 μήνες αλλά αυτό ξέρω δεν μπαίνει εκει. τηανκσ Επιτόπου το παίρνεις, δεν έχει καθόλου κόστος και αρχικά έχει 500 mb με διάρκεια μιας εβδομάδας. Δεν πληρώνεις κάτι. Νομίζω ότι θα πρέπει να ανανεωθούν τα προγράμματα και να προστεθούν νέα, με περισσότερα data. Edited July 31, 2019 by XP130TD συνεχόμενα posts Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. 26 Απριλιου έκανα ανανέωση (όπως πάντα, μια φορά το χρόνο με πακέτο 5€) στην κάρτα που μου δίνει 1G κάθε πρώτη του μήνα λόγο double play στη wind. Σε επικοινωνία μαζι τους τότε που είχε βγει η ανακοίνωση για τις ανανεώσεις μου είχαν πει ότι θα πρέπει στο εξής να αγοράζω κάθε δύο μήνες πακέτο για να συνεχίσω να παίρνω την προσφορά. Σήμερα 1η Ιουλίου παρόλο που δεν έβαλα πακέτο και έχουν περάσει οι 2 μήνες αποδόθηκαν κανονικά τα 1024MB της προσφοράς. Να συμπεράνω ότι θα συνεχίσουμε έτσι; Το ελπίζω γιατί αλλιώς δεν θα πρόκειται για προσφορα-δωρο λόγο του double play. Μετά από αυτή την εξέλιξη μάλλον θα ανανεώσω το σταθερό που λήγει 1η Αυγούστου. Εμενα μπήκε κανονικά το 1γιγα λόγω σταθερου σήμερα. Δεν έχω κάνει ανανέωση φέτος. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Εμενα μπήκε κανονικά το 1γιγα λόγω σταθερου σήμερα. Δεν έχω κάνει ανανέωση φέτος. Φαίνεται ότι όλη η συζήτηση που είχε γίνει εδώ και σε άλλα fora, για το θέμα των 2 μηνών ανανεώσεων στην περίπτωση της δωρεάν παροχής της υπηρεσίας των 120' και του 1 GB, ήταν χωρίς ουσία, αφού δεν ίσχυσε η υποχρέωση ανανέωσης, όπως ισχυριζόμουν από την αρχή. Και εγώ πήρα αυτοματοποιημένα μηνύματα για την ανανέωση αλλά δεν την έκανα και κάθε μήνα μπαίνουν κανονικά τα 120' και το 1 GB. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 1, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 (edited) Αν η wind δεν πραγματοποιεί αυτά που ανακοινώνει, δεν πάει να πει ότι συζητούσαμε τζάμπα. Τα 120' απορώ γιατί συνεχίζεις να τα αναφέρεις, μιας και είναι κάτι εντελώς άσχετο με το παρόν. Φυσικά και αν δεν ανανεώσεις την sim (ομιλίας) μετά από δύο μήνες δεν θα τα παίρνεις. Και να στα έδινε, δεν θα μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς υπόλοιπο, με το σύστημα της wind... Edit: μόλις άνοιξα την καρτούλα που έπαιρνε το 1gb, και με YP στο 1228 βλέπω πως δεν μπήκε... Sent from my SM-G970F Edited August 1, 2019 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Αν η wind δεν πραγματοποιεί αυτά που ανακοινώνει, δεν πάει να πει ότι συζητούσαμε τζάμπα. Τα 120' απορώ γιατί συνεχίζεις να τα αναφέρεις, μιας και είναι κάτι εντελώς άσχετο με το παρόν. Φυσικά και αν δεν ανανεώσεις την sim (ομιλίας) μετά από δύο μήνες δεν θα τα παίρνεις. Και να στα έδινε, δεν θα μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς υπόλοιπο, με το σύστημα της wind... Δεν χρειάζεται να συζητάμε για τα αυτονόητα. Συζητούσαμε τότε για τη συνδυασμένη υπηρεσία παροχής 120' και 1 GB κάθε 1η του μήνα για όσο διάστημα έχεις σταθερό στην Wind. Πολλοί επέμεναν ότι η ετήσια ανανέωση της κάρτας των data (χωρίς τηλεφωνία) θα γινόταν δίμηνη. Αλλά ΔΕΝ έγινε, και αυτό ισχυριζόμουν τότε. Τόσο απλά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 (edited) Εντάξει τα 120 καμια σχέση γιατί είναι σε άλλη σιμ. Όπως τα λέει ο Mark. Δεν σου μπήκε το 1γιγα ε; Μάλιστα. Εχω και δεύτερη σιμ λόγω δεύτερου σταθερου. Θα τσεκάρω σύντομα και θα πω αν μπήκαν και εκεί. Edited August 1, 2019 by satsok1979 Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 (edited) Εντάξει τα 120 καμια σχέση. Όπως τα λέει ο Mark. Δεν σου μπήκε το 1γιγα ε; Μάλιστα. Εχω και δεύτερη σιμ λόγω δεύτερου σταθερου. Θα τσεκάρω σύντομα και θα πω αν μπήκαν και εκεί. Δεν κατάλαβα αν απευθύνεσαι στο δικό μου post. Μάλλον δεν το διάβασες όλο, γιατί έγραψα ότι και τα δύο φορτώνονται κανονικά κάθε μήνα, αν και έχω ανανεώσει τη sim των data, για τελευταία φορά το ΝΟΕ 2018 Edited August 1, 2019 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μπαίνει στην συζήτηση το 120 αφού μιλάμε για ανανέωση σε άλλο αριθμό από ότι είναι η σιμ του 1γιγα. ΣAΣ ENHMEPΩNOYME ΠΩΣ XPEIAZETAI NA ANANEΩΣETE TO XPONO OMIΛIAΣ ΣAΣ ΓIA NA ΣYNEXIΣETE NA ΛAMBANETE TA 120 ΛEΠTA/MHNA ΠPOΣ OΛA TA EΘNIKA ΔIKTYA ΛOΓΩ THΣ ΣYNΔYAΣTIKHΣ ΠPOΣΦOPAΣ YΠHPEΣIΩN WIND Άλλο αυτό λοιπόν. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εσυ θες να πεις ότι με μηδέν υπόλοιπο στον free2go αριθμό σου μπαίνουν τα 120 λεπτά; Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μπαίνει στην συζήτηση το 120 αφού μιλάμε για ανανέωση σε άλλο αριθμό από ότι είναι η σιμ του 1γιγα. ΣAΣ ENHMEPΩNOYME ΠΩΣ XPEIAZETAI NA ANANEΩΣETE TO XPONO OMIΛIAΣ ΣAΣ ΓIA NA ΣYNEXIΣETE NA ΛAMBANETE TA 120 ΛEΠTA/MHNA ΠPOΣ OΛA TA EΘNIKA ΔIKTYA ΛOΓΩ THΣ ΣYNΔYAΣTIKHΣ ΠPOΣΦOPAΣ YΠHPEΣIΩN WIND Άλλο αυτό λοιπόν. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εσυ θες να πεις ότι με μηδέν υπόλοιπο στον free2go αριθμό σου μπαίνουν τα 120 λεπτά; Γιατί είναι υπηρεσία πακέτο της Wind. Για την απορία σου, ξαναδιάβασε το post μου, όπως το συμπλήρωσα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 (edited) εμενα παντως καρτα που εκδοθηκε 18/5 πηρε το 1 γιγα και τον περασμενο μηνα και σημερα. Μαρκ δοκιμασε κενο μηνυμα στο 1228,το ιδιο σου λεει? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί είναι υπηρεσία πακέτο της Wind. Για την απορία σου, ξαναδιάβασε το post μου, όπως το συμπλήρωσα. αν με τον ορο "υπηρεσια πακετο" εννοεις οτι επηρεαζονται και τα 2 μαζι,δεν ισχυει. Τα 120' μπαινουν σε ηδη υπαρχον ή νεο νουμερο καρτοκινητης και ακολουθουν τους ορους αυτης,ενω η προπληρωμενη broadband sim δουλευει με αλλους ορους.Ακομα κι αν δεν ανανεωθει η broadband sim,τα 120' δεν κοβονται.Και το αντίστροφο. Και τα δυο ναι μεν προσφερονται σε χρηστες σταθερης,δεν επηρεαζει η φραγη του ενος την λειτουργια του αλλου. Edited August 1, 2019 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Κανονικά το 1γιγα και στην δεύτερη σιμ. Και σε αυτή δεν έχω κάνει ανανεώση το 2019. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Σε όσους δεν έχουν Wind σταθερή, όπως εγώ αλλά έχουν Simplefi on the go με κάρτα τι ακριβώς ισχύει ως προς τις ανανεώσεις; Θα πρέπει να γίνονται ανά δίμηνο; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 1, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 (edited) Δοκίμασα και κενό αμέσως μετά το απόγευμα και το ίδιο μου απάντησε. Να τονίσω πως η κάρτα συνδέεται στο δίκτυο και λειτουργεί για τα sms που μαθαίνεις τον αριθμό και το υπόλοιπο. Ωστόσο συνδεσιμότητα στο δίκτυο δεν είχε καν. Αυτό το λέω γιατί δεν είναι η περίπτωση που έχει αχρηστευτεί η κάρτα λόγω μη ανανέωσης, εξάλλου είχα ανανεώσει τον 9ο του 18. Τέλος πάντων, αγόρασα το πακέτο των 25€ που δίνει 30gb και μου έδωσε 31... Νομίζω λοιπόν πως στην δικιά μου κάρτα φαίνεται να έχει εφαρμογή ότι είχε ανακοινώσει η wind. Το πήρα δηλαδή το gb μόνο αφού ανανέωσα. Θα δούμε πως θα είναι μετά από 2 μήνες που λήγει ο όγκος δεδομένων που αγόρασα. Sent from my SM-G930F Edited August 1, 2019 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 (edited) Σε έχουν βάλει στο μάτι φαίνεται...αν θυμάμαι καλά ήσουν από τους λίγους που 'εφαγε' φραγη εισερχομένων στο 4μηνο σε f2g. Κατι τους έχεις κάνει ;) Edited August 2, 2019 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 2, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Εντάξει μωρέ, δεν με απασχολεί. Το 1gb πλέον δεν είναι τίποτα. Αν δεν λήγει η κάρτα να την έχεις για μια ανάγκη, καλά θα ήταν. Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Βλεπω μετά λύπης μου οτι στο κανονικό simplefi (με τον 4G router) δεν δινουν το πακέτο με τα 30GΒ / 25 Eυρώ αλλά μέχρι 20Gb με 20 Eυρώ. Νομίζω οτι μετά τις διακοπές θα το καταργήσω και θα πάμε σε οn the go λύση (Wind ή Cosmote) με Mifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Εχω μια simplefi καρτα απο ενα double play εδω και 2 χρονια. Το θεμα ειναι οτι δε μπηκε ποτε υπολοιπο και θελω να τη χρησιμοποιησω τωρα. Εαν τη βαλω στο κινητο συνδεεται στο δικτυο,στελνω μηνυμα για να δω υπολοιπο ,μου απανταει οτι δεν εχω κτλ. Οταν τη βαλω στο 4G router μου ομως,δεν εχει συνδεσιμοτητα. Θελω να βαλω το πακετο με τα 18Ε και τα 20GB.Πηρα τηλ και στη wind και μου ειπε οτι σε αυτους φαινεται οκ η καρτα. Ειναι η ιδια η περιπτωση μου με τον Mark_k και αν βαλω καρτα θα μπει κανονικα και θα ενεργοποιηθουν ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Ισως χρειαστεί να γράψεις το APN της WIND στο router Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Vodafone και cosmote παιζουν μια χαρα παντως. Και οταν εβαλα της wind ειχε προφίλ. Θα περασω και το apn να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts