nininikos Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Εμεις επιφυλασσουμε καλυτερη εκπληξη. Αναβαλουμε επ αοριστον την παραγγελια ενος ακομα. Εκεινο δε το ενα που περιμενουμε απο το lightinthebox, αν ποτε ερθει με τους γελοιους που εμπλεξα, θα παρει custom pie και αντε γεια. Sent from my ZUK Z2121 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Στο banggood στα ΜΗ global αναφέρεται για Μη ota upgrade, στα global (με μεγαλύτερη τιμή φυσικά) δεν αναφέρει τίποτα!!! Προφανώς θέλει να προστατεύσει υποψήφιους αγοραστές από ενδεχόμενο brick!! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Στο banggood στα ΜΗ global αναφέρεται για Μη ota upgrade, στα global (με μεγαλύτερη τιμή φυσικά) δεν αναφέρει τίποτα!!! Προφανώς θέλει να προστατεύσει υποψήφιους αγοραστές από ενδεχόμενο brick!! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω πως είναι αποφασισμένο να μη δίνει ota updates σε unlocked συσκευές η xiaomi. Λογικά θα το μάθουμε σε λίγο καιρό, αλλά σίγουρα δεν το γράφει προληπτικά για το φόβο brick. Κάτι παραπάνω ξέρουν οι Κινέζοι... Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Εγώ νομίζω πως πολλές παραξενιές βγάζουν τελευταία Να ξέρουν πάντως ότι ο κόσμος τα παίρνει γιατί γενικά ήταν εύκολα στο πείραγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Εγώ νομίζω πως πολλές παραξενιές βγάζουν τελευταία Να ξέρουν πάντως ότι ο κόσμος τα παίρνει γιατί γενικά ήταν εύκολα στο πείραγμαΟ κόσμος τα παίρνει γιατί είναι φθηνά και αξιόπιστα αρκετά. Η μεγάλη πλειοψηφία τουλάχιστον. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosscool Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Παιδιά καλησπέρα, όντως η ποιότητα των φωτογραφιών έχει πέσει με την miui10? Αφορά όλες τις λήψεις η μόνο τις νυχτερινές? Ρωτάω γιατί πέρασα την miui10 κατευθείαν μόλις το απέκτησα και δεν πρόλαβα να συγκρίνω το πριν με το μετά.(global version) Επίσης έχει παρατηρήσει κανείς αρκετά μειωμένη ένταση στη μουσική μέσω ακουστικών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Περίεργο μου φαίνεται να μιλάμε για κινητό το 2018 και να έχουμε θέματα υπερθερμανσεων.. Εχει παρατηρήσει κάποιος κάτι; Όχι μόνο σε gaming με το οποίο δεν ασχολούμαι, αλλά σε multitusking.. Και ίσως έντονο multitasking.. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Περίεργο μου φαίνεται να μιλάμε για κινητό το 2018 και να έχουμε θέματα υπερθερμανσεων.. Εχει παρατηρήσει κάποιος κάτι; Όχι μόνο σε gaming με το οποίο δεν ασχολούμαι, αλλά σε multitusking.. Και ίσως έντονο multitasking.. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ δεν έχω τέτοιο θέμα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Ούτε εγώ έχω θέματα με θέρμανση.. ίσα ίσα θα έλεγα, ίσα που ζεστενεται με οποιοδήποτε χρήση Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 (edited) Μόλις κατέβασα ένα παιχνίδι κ όταν ξεκινάει μου βγάζει μια ειδοποίηση "επιτάχυνση παιχνιδιού". Γνωρίζετε τι είναι αυτό;; Αν πας στο app "Ασφάλεια", κάτω κάτω θα δεις ένα μεγάλο παράθυρο που λέει "ενισχυτής ταχύτητας παιχνιδιών" , πλέον είναι προεπιλεγμένο για κάθε game. Ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι να κόβει τα apps από πίσω,ενώ έχει και επιλογή για boost δικτύου για το παιχνίδι δηλαδή δίνει υποτίθεται όλους τους πόρους του νετ στο παιχνίδι για καλύτερα ms και πιο stable. Παρόλα αυτά εμένα μου έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις και δεν εχω βρει τρόπο να κόψω του messenger πχ αν και το ρυθμίζω μέσω messenger πλεον. Αντικειμενικά πάντως είναι τόσο τούμπανο ο επεξεργαστής που δεν χρειάζεται κανέναν ενισχυτή :P Ο ενισχυτής αυτός υπήρχε από το Miui 9 αλλά τώρα έγινε προεπιλογή σε κάθε παιχνίδι στην 10. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://megaurl.in/JYHw1 Link για Gcam Πηγή https://forum.xda-developers.com/mi-8-se/themes/root-google-camera-mod-bug-fixes-mi-8-se-t3845554 ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περίεργο μου φαίνεται να μιλάμε για κινητό το 2018 και να έχουμε θέματα υπερθερμανσεων.. Εχει παρατηρήσει κάποιος κάτι; Όχι μόνο σε gaming με το οποίο δεν ασχολούμαι, αλλά σε multitusking.. Και ίσως έντονο multitasking.. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανένα θέμα υπερθέρμανσης,ναι φτάνει 40+ στην φόρτιση αλλά ακόμη και σε gaming(που είναι ο,τι πιο βαρύ μπορείς να επιχειρήσεις) δεν έχει θέμα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα, όντως η ποιότητα των φωτογραφιών έχει πέσει με την miui10? Αφορά όλες τις λήψεις η μόνο τις νυχτερινές? Ρωτάω γιατί πέρασα την miui10 κατευθείαν μόλις το απέκτησα και δεν πρόλαβα να συγκρίνω το πριν με το μετά.(global version) Επίσης έχει παρατηρήσει κανείς αρκετά μειωμένη ένταση στη μουσική μέσω ακουστικών? Για τα ακουστικά δεν μπορώ να σου απαντήσω. Για τις φωτό εγώ προσωπικά δεν είδα διάφορες. Ναι έχει καποια bugs στο iso πχ ,αλλά κατεβάζεις Gcam και ξεμπερδεψες σχετικά με τις βραδινές. Αυτή τη στιγμή έχω 3 apps συνολικά και συγκρίνω διάφορες. Όλα πάντως λειτουργούν συμπληρωματικά άλλο κάνει το ενα καλύτερο, ένα άλλο app κάτι άλλο. Edited September 22, 2018 by Stavros750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Εξαιρετική τιμή για το 256 μοντέλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Εξαιρετική τιμή για το 256 μοντέλο Κάπου εδώ είδα έχει κουπόνι και βγαίνει στα 403€ https://www.facebook.com/Couponoffers-from-China-230722604385877/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Το 256gb δεν βγαίνει σε global version με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Βρε παιδιά υπάρχει καμία έκδοση της Google camera να μην δείχνει τα χρώματα σαν αναιμικά??? Επίσης να δουλεύει και το βίντεο παίζει? Αυτή που έχω ναι μεν είναι λίγο καλύτερη απτην στοκ σε νυχτερινές, τα χρώματα όμως είναι ξεθωριασμενα τελείως και το βίντεο δεν δουλεύει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Βρε παιδιά υπάρχει καμία έκδοση της Google camera να μην δείχνει τα χρώματα σαν αναιμικά??? Επίσης να δουλεύει και το βίντεο παίζει? Αυτή που έχω ναι μεν είναι λίγο καλύτερη απτην στοκ σε νυχτερινές, τα χρώματα όμως είναι ξεθωριασμενα τελείως και το βίντεο δεν δουλεύει.. Δοκίμασες αυτή που έστειλα παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Δοκίμασες αυτή που έστειλα παραπάνω; Ευχαριστώ πολύ φίλε. Έφτιαξε και Δουλεύουν σχεδόν όλα εκτός του πορτρέτου.. Μήπως χρειάζεται να κάνω κάποιες ρυθμίσεις? Να σαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Δοκίμασες αυτή που έστειλα παραπάνω;Δεν δουλεύει το hdr+ σε αυτή την εφαρμογή που ανέβασες, απλές φωτογραφίες τραβάει. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Δεν δουλεύει το hdr+ σε αυτή την εφαρμογή που ανέβασες, απλές φωτογραφίες τραβάει. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τώρα το είδα και εγώ αυτό που λες. Όντως δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Με wifi κομπλέ η μπαταρία. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Πως ζείτε με το ποσοστό μπαταρίας ενεργό, το έβαλα μετά το update , το κοιτούσα συνέχεια και το ξαναεβγαλα χαχαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Φάγαμε το πρώτο reboot από το πουθενά ενώ δούλευα το fb. Αν και κατηγόρησα την σάπιοεφαρμογη, μετά το reboot έγραψε ότι το find device έκλεισε απρόσμενα. Ίσως να θέλει ένα reset μετά το update στη 10 που δεν έχω κάνει ακόμα. Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgatos1990 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Καλησπέρα σε όλους...πως μπορώ να βάλω το face unlock στην συσκευή μου?δεν το βρίσκω στης ρυθμίσεις... είμαι με miui 10 global rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Καλησπέρα σε όλους...πως μπορώ να βάλω το face unlock στην συσκευή μου?δεν το βρίσκω στης ρυθμίσεις... είμαι με miui 10 global rom...Άλλαξε περιοχή, βάλε Γαλλία. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Άλλαξε περιοχή, βάλε Γαλλία. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν υποτίθεται ότι θα έβαζαν όλες τις χώρες με την 10; Πώς κλειδώνω την εικόνα φόντου να μη γλιστράει όπως σκρολαρω τις σελίδες με τις εφαρμογές; Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_geo2 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Παίδες μια βοήθεια. Μάλλον απορρίπτω το pocophone λόγω έλλειψης NFC και netflix HD. Αυτό το μοντέλο, έχει κανένα "περίεργο" θέμα; Πχ διαβάζω ότι το face recognition δουλεύει σε 5 χώρες. Έτσι είναι; Έχει κανένα άλλο κλείδωμα, έλλειψη (ιδίως με το nfc). Βλέπω στο aliexpress διάφορες εκδόσεις, φαντάζομαι ψάχων για την global; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts