Jump to content

Panosscool

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Panosscool

  1. Ναι παίζει τέλεια αλλά δεν ξέρω αν το παρατήρησες η εφαρμογή της μουσικής σε πεθαίνει στις διαφημίσεις!
  2. Όντως φίλε σε region Ινδία παίζει μια χαρά,να σαι καλά!
  3. Η ένταση της μουσικής μέσω ακουστικών είναι απελπιστικά χαμηλή, αυτό έγινε με την αναβάθμιση σε miui10!Μου κάνει εντύπωση που δεν το χει παρατηρήσει κανείς!
  4. Φίλε πολύ ευγενικά το έθεσες, εδώ και ένα μήνα παρακολουθώ το νήμα και πραγματικά βλέπω να πέφτει η παραπληροφόρηση της αρκούδας...Η πλειοψηφία των ατόμων που σχολιάζουν γράφουν απίστευτες ανακρίβειες είτε απο σκοπιμότητα είτε απο ασχετοσυνη.. Είναι πραγματικά απίστευτο οτι οι περισσότεροι δεν κατέχουν την συσκευή αλλά έχουν άποψη, πράγμα που δεν συμβαίνει σε νήματα άλλων κινητών!
  5. Φίλε ήσουν πραγματικά κατατοπιστικότατος!Η ερώτηση που σου έκανα για το αν παρατήρησες αλλαγές στην κάμερα με την miui10 οφείλεται στο ότι σχεδόν όλοι λένε οτι με την αναβάθμιση χάλασαν οι βραδινές λήψεις.. Προσωπικά τείνω και γω προς αυτήν την διαπίστωση αν και τράβηξα ελάχιστες φωτό με την miui9(ύστερα απο 2 μέρες κατοχής του τηλεφώνου ήρθε η 10)!Αν και εφόσον ισχύει είναι αυτοκαταστροφικη η xiaomi και είναι κριμα, γιατί πολύ απλά η κάμερα ειναι τέλεια την μερα,αν ηταν καλύτερη και τη νυχτα θα ήταν top!
  6. Φίλε με αφορμή αυτό που έγραψες οτι κατέχει ς και το p20 pro θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου πεις την άποψη σου συγκρίνοντας τις 2 κάμερες? επίσης στο mi 8 πέρασες την miui10? είδες όντως αλλαγές στην κάμερα?
  7. Παιδιά καλησπέρα, όντως η ποιότητα των φωτογραφιών έχει πέσει με την miui10? Αφορά όλες τις λήψεις η μόνο τις νυχτερινές? Ρωτάω γιατί πέρασα την miui10 κατευθείαν μόλις το απέκτησα και δεν πρόλαβα να συγκρίνω το πριν με το μετά.(global version) Επίσης έχει παρατηρήσει κανείς αρκετά μειωμένη ένταση στη μουσική μέσω ακουστικών?
×
×
  • Create New...