Fulgore1 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Ρε παιδια τι ακυρα να ριχνει πατε καλα? Αυτο τον καιρο οτι πουλησει η εταιρεια πριν σκασουν αργοτερα απο Αυγουστο/Σεπτεμβριο οι υπολοιποι με τις ναυαρχιδες τους(iphone,galaxy note,huawei mate,pixel).Τωρα εχει το momentum η συσκευη λογω της ανταγωνιστικης(για snapdragon 845 δεδομενα)τιμης,μετα παει το πουλακι πεταξε(γιαυτο και εφαρμοζει τα τελευταια χρονια την μεθοδο με τα Τ μοντελα). Ενα delay θα υπαρχει τις πρωτες μερες αλλα μονο αυτο. Παντως μεγα λαθος αυτο που εχουν κανει με τις διαφορετικες εκδοσεις και τα μοντελα. Αν θελεις το 6/64 ή το 8/256 εχεις μονο 1 επιλογη απο πλευρας χρωματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Τώρα το είδα για τις παραγγελίες αλλά την τελευταία που έκανα την δέχθηκε και προχώρησε η πληρωμή δυστυχώς... Αποστολή στις 28 λέει... Ελπίζω μόλις αποδεσμευτούν οι άλλες να το στείλουν νωρίτερα Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Πάντως τώρα το Midnight 8/128 έχει πέσει στις 3 ημέρες για αποστολή. Φαντάζομαι όσοι το κλείσαμε ενώ ήταν 6 ή 7 ίσως τελικά το έχουμε νωρίτερα :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 εγω πιστευω μεχρι παρασκευη θα παραλαβουμε..............οι πρωτοι τουλαχιστον που την εκαναν πιο γρηγορα.. οι υπολοιποι απο βδομαδα..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpantopoulos Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Ερώτηση! Εγώ όταν έκανα την παραγγελία έλεγε άμεση αποστολή! Τώρα λέει 6 ημέρες! Εγώ ποτέ περιμένω???!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Παιζει να ημουν η πρωτη παραγγελια.23 λεει θα φυγει παραλαβη 25 Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Παιζει να ημουν η πρωτη παραγγελια.23 λεει θα φυγει παραλαβη 25 και μενα το ιδιο.. αδερφε.. λες?? Estimated dispatch:May 23, 2018 Estimated delivery:May 25, 2018 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Παιδιά, όσοι αγοράζετε απευθείας απο το site της Oneplus, υπάρχει η δυνατότητα να κοπεί τιμολόγιο με εταιρικό ΑΦΜ? Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Παιδιά, όσοι αγοράζετε απευθείας απο το site της Oneplus, υπάρχει η δυνατότητα να κοπεί τιμολόγιο με εταιρικό ΑΦΜ? Νομιζω οτι θα πρεπει να κοιταξεις προς amazon μερια για κατι τετοιο. Για τους υπολοιπους και εγω πιστευω οτι μεχρι τελος εβδομαδας θα εχουν παραλλαβει οσοι ριξανε παραγγελια σημερα. Δεν νομιζω ο τροπος αποστολης(απλος ή express)να παιξει καποιο ρολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterispar Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Και γω με πολυ δυσκολία καταφερα! Το midnight black 8/128 έγινε πληρωμη ηρθε κ μυνημα επιβεβαίωσης αλλα αποστολη 28 και παραλαβη 30. Καροριζικο ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενα πραγμα που παρατηρισα ηταν οταν δεν με αφηνε να ολοκληρωσω την πληρωμη και εκανε refresh στο site ενω ημουν συνδεδεμενος με παρέπεμπε στο αμερικανικο και ηταν ολα out of stock μωλης το γυρναγα greece ειχε παλι διαθεσιμότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Και γω με πολυ δυσκολία καταφερα! Το midnight black 8/128 έγινε πληρωμη ηρθε κ μυνημα επιβεβαίωσης αλλα αποστολη 28 και παραλαβη 30. Καροριζικο ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενα πραγμα που παρατηρισα ηταν οταν δεν με αφηνε να ολοκληρωσω την πληρωμη και εκανε refresh στο site ενω ημουν συνδεδεμενος με παρέπεμπε στο αμερικανικο και ηταν ολα out of stock μωλης το γυρναγα greece ειχε παλι διαθεσιμότητα Στην Αμερική δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμο γιατί είναι κάποιες ώρες πίσω. Σε 3 ώρες περίπου απο τώρα θα ανοίξουν οι παραγγελίες Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Παιζει να ημουν η πρωτη παραγγελια.23 λεει θα φυγει παραλαβη 25 το ίδιο και εγώ. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 https://www.banggood.com/5V-4A-Original-Fast-Phone-Charger-EU-Adapter-Type-C-Cable-For-ONEPLUS-3T-5-p-1203434.html?rmmds=search αυτα λετε να λειτουργουν κανονικα και σε εμας στο 6 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 τι χαμουλης έγινε; μπήκα λίγο από την δουλειά να το χαζέψω και λέει out of stock το 8/256 πάλι άτυχη ☹️ Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 επειδη δεν βρηκα κατι θα μπορουσα να ρωτησω οποιον ξερει αν υπαρχει τροπος να εχουμε FM RADIO στο τηλ οπωσ για παραδειγμα στο S9?εχει ενσωματωμενο radio chip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 τι χαμουλης έγινε; μπήκα λίγο από την δουλειά να το χαζέψω και λέει out of stock το 8/256 πάλι άτυχη ☹️Διαθέσιμο το βγάζει τώρα, γενικώς αλλάζει συνέχεια η διαθεσιμότητα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 (edited) Θα τρελαθούμε τελειως??? Δινω παραγγελια για το 6/64 και πληρωνω κανονικα. Μου ηρθε το order confirmation στο mail μου αλλα στο site της Oneplus μου εμφανιζει "Order Cancelled Succesfully" Στη καρτα όμως εχουν δεσμευτεί τα λεφτα... WTF??? Edit: Όλα καλως....το διορθωσαν! Edited May 22, 2018 by Spiros79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 May 22, 2018 12:53 pm Order is processing. Estimated dispatch: May 23, 2018 Estimated delivery: May 25, 2018 May 22, 2018 12:43 pm Shipment is processing. May 22, 2018 11:56 am Payment is Pending Συνήθως από προηγούμενες παραγγελίες που έχω κάνει, έρχεται 1 ημέρα νωρίτερα. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 και 8/128 midnight black διαθέσιμο βλέπω τώρα Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Θα τρελαθούμε τελειως??? Δινω παραγγελια για το 6/64 και πληρωνω κανονικα. Μου ηρθε το order confirmation στο mail μου αλλα στο site της Oneplus μου εμφανιζει "Order Cancelled Succesfully" Στη καρτα όμως εχουν δεσμευτεί τα λεφτα... WTF??? Μίλα μαζί τους στο chat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 (edited) Για Κύπρο το πακέτο έφυγε (Shipment has been sent out ) αλλά στέλνουν από διαφορετικές αποθήκες προφανώς. Για να δούμε τι λέει το ρημάδι. Edited May 22, 2018 by gpx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Για Κύπρο το πακέτο έφυγε (Shipment has been sent out ) αλλά στέλνουν από διαφορετικές αποθήκες προφανώς. Για να δούμε τι λέει το ρημάδι. Shipment has been sent out και εμενα Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Shipment has been sent out και εμενα May 22, 2018 12:39 pm Shipment is processing Εμένα ακόμα επεξεργασία.. λέτε να το διώξουν και μένα σήμερα? Αθήνα είσαι φίλε εσύ? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 (edited) May 22, 2018 12:39 pm Shipment is processing Εμένα ακόμα επεξεργασία.. λέτε να το διώξουν και μένα σήμερα? Αθήνα είσαι φίλε εσύ? Και εμένα και οι δύο παραγγελίες εστάλησαν με DHL για Αθήνα. Βέβαια ακόμα λέει information received αλλά υπάρχει πλέον πιθανότητα να παραλάβουμε ακόμα και αύριο αν φύγουν τα πακέτα. Πάντως το βέβαιο είναι ότι Πέμπτη το αργότερο θα έχω παραλάβει. Ένα τεράστιο μπράβο από εμένα διότι φαίνεται πλέον ότι είναι επαγγελματίες. Μέσα σε 3 ώρες με τον χαμό που έγινε και έχουν ήδη προχωρήσει και στέλνουν πακέτα. Τρομέρη οργάνωση Edited May 22, 2018 by gkp Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Πήρατε σκέτη συσκευή? Η και από αξεσουάρ? Εγώ το πήρα με μια θήκη και ένα τζαμι!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts