Jump to content

dpantopoulos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dpantopoulos

  1. Καλησπέρα σας! Μου ήρθε και εμένα το oneplus purple! Το ανοίγω όλα καλά!! Καθώς το χαζεύω γύρω γύρω.... Βλέπω σκόνη μέσα στο ακουστικό!!!! Και στο σώμα του κάτω αριστερά σαν αποχρωματισμος. Σαν να είναι ξεβαμενο.... Έχει τύχει σε κανέναν??
  2. Δεν ξέρω τι γίνεται! Δεν νομίζω να είναι το ρουτερ! Κάτι παίζει με την εφαρμογή viber! Μόλις την κάνω εγκατάσταση ξεκινάνε τα προβλήματα! Μόλις την βγάζω όλα οκ....
  3. Καλησπέρα σας...! σημερα παρέλαβα και εγω το oneplus μου ! το ανοιξα εκανα setup τα παντα - λογαργιασμους email εφαρμογες κτλ... και ξαφνικα διαπίστωσα οτι οταν εχω το wifi ανοιχτο δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογές apo to playstore ! με δεδομενα μια χαρα! ειδα της ρυθμίσεις και ειναι ολα καλα !! εχει κανεις καμια ιδεα τι συμβαίνει ???
  4. καλησπέρα στην παρέα !! σκέφτομαι να κάνω αύριο παραγγελιά το Purple ! το έχει κάνεις να μου πει εντυπώσεις.... είναι όσο ωραίο δείχνει στα βίντεο και στης φωτογραφίες ??? ευχαριστώ.....!!!!!!!!!!:)
  5. καλημερα σας....!! ειμαι ετοιμος για αγορα του 6τ purple! το εχει παρει κανεις ??? να μας πει πως δειχνει!! εχω δει βιντεο αλλα δεν ξερω αν ειναι στην πραγματικοτητα ετσι ! επισης... αν βαλω και αξεσουαρ -- θηκη + tempered υπαρχει περιπτωση να αργησει η αποστολη ??? ευχαριστω !!!!!
  6. μου κανει εντύπωση που το πρόβλημα αρχίζει μολις η μπαταρία πεσει κατω απο το 20% !!!!!!
  7. καλήμερα σας, αγόρασα ένα iphone 6s plus 64GB πριν λίγες ήμερες και κατά την χρήση του διαπίστωσα ότι μόλις η μπαταριά πέσει κάτω από το 20% αρχίζει κολλάει, παίρνεις τηλέφωνο και η φωνή απο το ακουστικό είναι παραμορφωμενη, επίσης πας να ανοίξεις πχ φωτογραφίες και δυσκολεύεται ! γενικά οτι κάνεις το κάνει με lag ! με το που βάζω το φορτιστή όλα τέλεια !! φορτίζει η μπαταρία στο 100% και τέλος ! τα πάντα λειτουργούν άψογα! ο προηγούμενος κάτοχος μου είπε ότι έχει γίνει αλλαγή μπαταρίας με αυθεντική ξέρει κάνεις να βοηθήσει αν μπορούμε να κάνουμε κάτι ??? ευχαριστώ !!!
  8. dpantopoulos

    OnePlus 6

    μετά απο χρήση λίγων ήμερα έβγαλα και τα δικά μου συμπεράσματα ! ήρθα απο 1+5τ από θέμα ταχύτητας η συσκευή είναι άλλου ! οτι του ζητήσεις τοι κάνει άμεσα χωρίς καμιά καθυστέρηση! από κάμερα δεν ειδα καμιά τρελή βελτίωση εκεί που κατάλαβα διάφορα είναι στο βίντεο , απο θέμα μπαταρίας νομίζω οτι το 5τ ήταν καλύτερο ! τουλάχιστον στα δικα μου τα χεριά. οθόνη τα ιδια με πέρυσι καμιά αλλαγή. μπορει κάποιος να μου προτείνει γυαλιά VR Headset για oneplus 6 ??????????? γιατι οσο βρίσκω ειναι μέχρι 6'' !!!!!
  9. dpantopoulos

    OnePlus 6

    η διαφορες στην καμερα που αφορουν την φωτογραφια και το βιντεο απο το 5τ ποιες ειναι ?????
  10. dpantopoulos

    OnePlus 6

    Τι έγινε ρε παιδιά!! Με ξέχασε εμένα η oneplus???? Διαβάζω ποιο πάνω ότι άρχισαν μηνύματα από dhl! Έκανα την παραγγελία μόλις το έβγαλε διαθέσιμο! Estimated dispatch: May 23, 2018 Estimated delivery: May 25, 2018
  11. dpantopoulos

    OnePlus 6

    Ερώτηση! Εγώ όταν έκανα την παραγγελία έλεγε άμεση αποστολή! Τώρα λέει 6 ημέρες! Εγώ ποτέ περιμένω???!!!
  12. dpantopoulos

    OnePlus 6

    Σας έχει έρθει κανένα email επιβεβαίωσης αγοράς?? Από της παραγγελίες πάλι έφυγαν!
  13. dpantopoulos

    OnePlus 6

    Εμφανίστηκε στις παραγγελίες η συσκευή
  14. dpantopoulos

    OnePlus 6

    Άρα είναι γενικό το θέμα! Υπομονή καμία ώρα ακόμα πιστεύω θα είναι όλα οκ!
  15. dpantopoulos

    OnePlus 6

    Καλημέρα σας! Μόλις ολοκλήρωσα την παραγγελία μου! Η πληρωμή μέσω PayPal! Το παράξενο είναι ότι όταν πάω μέσα στην σελίδα στην κατηγορία η παραγγελίες μου είναι κενό! Ξέρει κανείς τίποτα??? Καμία βοήθεια!! Ευχαριστώ
  16. dpantopoulos

    OnePlus 5T

    https://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=199865
  17. dpantopoulos

    OnePlus 5T

    και εμενα κατασκευη 16-11-17 κανενα προβλημα στην οθονη
  18. dpantopoulos

    OnePlus 5T

    αντε να χαρουμε τα 5τ οσο προλαβουμε!!!! ερχεται το 6 !!!
  19. dpantopoulos

    OnePlus 5T

    Καλησπέρα σας!!! Μπορεί κάποιος να ανεβάσει καμία φωτογραφία την μπροστινή όψη με tempered glass να δούμε πως δείχνει?? Το δίνει πολύ όγκο??
  20. dpantopoulos

    OnePlus 5T

    ψαχνω να βρω καποιο dock station παρομοιο με αυτο που εχει η samsung ! δηλαδη να μπορω να συνδεσω το οπ5τ επανω και να μου βγαλει hdmi για οθονη και να μπορω να το δουλεψω με καποιο ασυρματο πληκ-ποντικι ! εχει κανεις καμια ιδεα ????
  21. dpantopoulos

    OnePlus 5T

    εχει βρει κανεις καμια σελιδα απο ευρωπη να παρουμε καμια θηκη και να μην κανει 1 χρονο να ερθει ?????:lol::lol::lol::lol:
  22. dpantopoulos

    OnePlus 5T

    ερωτηση! πως γινεται με αυτο το προγραμμα να ενφανιζει update και μεσα απο το τηλ να μου λεει οτι δεν υπαρχει καινουργια εκδοση ??????:):)
  23. dpantopoulos

    OnePlus 5T

    μακαρι τι να πω ! απλα εμενα στο ματι μου νομιζω οτι το σ8 εχει λιγο καλυτερη καμερα !! :)
×
×
  • Create New...