antonis87 Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Μπορείτε να δείτε τα Screenshot που τραβάτε με το κινητό στον υπολογιστή σας; Με το πρόγραμμα των Windows δεν τα εμφανίζει. Μόνο με την ζωγραφική μπορώ να τα δω. Έχει βρει κανένας λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Μπορείτε να δείτε τα Screenshot που τραβάτε με το κινητό στον υπολογιστή σας; Με το πρόγραμμα των Windows δεν τα εμφανίζει. Μόνο με την ζωγραφική μπορώ να τα δω. Έχει βρει κανένας λύση; Από Chrome, Firefox στον υπολογιστή (συγχρονισμένο με Google Photos) εμφανίζονται όλα τα screenshot κανονικά... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Μια βδομάδα στη κατοχή μου. Ότι κ να πεις είναι λίγο γι'αυτη τη συσκευή. Υπερπλήρης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Πάντως, καμία καστομ ρομ δεν είναι τόσο γρήγορη όσο η OxygenOS. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Μπορείτε να δείτε τα Screenshot που τραβάτε με το κινητό στον υπολογιστή σας; Με το πρόγραμμα των Windows δεν τα εμφανίζει. Μόνο με την ζωγραφική μπορώ να τα δω. Έχει βρει κανένας λύση; Το έχω συναντήσει και γω. Τα άνοιξα με την προεπιλεγμενη εφαρμογή των win 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VilosopheR Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Alliexpress ... κάτι έχει... Αν είναι πάνω από 22 Ε τι μέθοδο επιλέγω για θέματα τελωνείου κλπ;; Δεν έχω ξαναψωνίσει από alli.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Δεν θα είναι πάνω από 22 Αν είναι πας στο επίσημο σάιτ.. Αν είναι πάνω από 22 Ε τι μέθοδο επιλέγω για θέματα τελωνείου κλπ;; Δεν έχω ξαναψωνίσει από alli.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Καλησπέρα, έχετε κάνει το καινούριο update? Πάει καλά? Δεν το έχω βάλει γιατί στο φορουμ της Oneplus κράζουν όλοι για τη μπαταρία και διάφορα λαγκαρίσματα μετά την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Για ποιο update αναφέρεσαι; Η τελευταία σταθερή ρομ 9.0.4 κυκλοφόρησε πριν τρεις βδομάδες. Η μόνη διαφορά που "αισθάνομαι" σε σχέση με την προηγούμενη είναι στην λίγο χειρότερη μπαταρία, αλλά αυτό μπορεί να συμβαίνει για διάφορους λόγους. You tapatalking to me? Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Εγώ έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση στην 9.0.4 και έχω δει την καλύτερη μπαταρία μέχρι τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Για την 9.0.4 λέω. Δεν την έχω κάνει εξαιτίας των πολλών σχολίων για κακή μπαταρία. Τώρα είμαι με 9.0.3 και έχω 5-5.30 ώρες περίπου sot και περιπου 1-1.5 μέρα καθαρή μπαταρία. Γενικά νομίζω το 9.0.4 δεν έδωσε κάτι φοβερό και αυτος είναι ένας λόγος που δεν "καίγομαι" να το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Για την 9.0.4 λέω. Δεν την έχω κάνει εξαιτίας των πολλών σχολίων για κακή μπαταρία. Τώρα είμαι με 9.0.3 και έχω 5-5.30 ώρες περίπου sot και περιπου 1-1.5 μέρα καθαρή μπαταρία. Γενικά νομίζω το 9.0.4 δεν έδωσε κάτι φοβερό και αυτος είναι ένας λόγος που δεν "καίγομαι" να το κάνω.Είναι δυνατόν να στηρίζεται κάποιος στα σχόλια των Ινδών του φόρουμ του Oneplus; Κανένα θέμα με την 9.0'4 εδώ και τόσο καιρό Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Είναι δυνατόν να στηρίζεται κάποιος στα σχόλια των Ινδών του φόρουμ του Oneplus; Κανένα θέμα με την 9.0.4 εδώ και τόσο καιρό Συμφωνω απόλυτα και στα 2! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Για ποιο update αναφέρεσαι; Η τελευταία σταθερή ρομ 9.0.4 κυκλοφόρησε πριν τρεις βδομάδες. Η μόνη διαφορά που "αισθάνομαι" σε σχέση με την προηγούμενη είναι στην λίγο χειρότερη μπαταρία, αλλά αυτό μπορεί να συμβαίνει για διάφορους λόγους. You tapatalking to me? Μαλλόν δε χρειάζεται να πάμε τόσο μακριά..Έχει και πιο κοντινά παραδείγματα που ο κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Φανταζομαι ειναι αντιληπτό οτι (τα νούμερα τυχαία) οι χρήστες ας πουμε στο myphone/oneplus 6 ειναι 150-200 και μπορεί να έχουν θέμα-πρόβλημα οι 10, όταν αντιστοιχα στην Ελλάδα μπορεί να έχουν πουληθεί 20,000 συσκευές...! Στο oneplus.com/oneplus 6 μπορεί να γράφουν για προβλήματα 1000 χρήστες, οταν ας πουμε τα μελη είναι 200,000 και οι χρήστες OnePlus 6 παγκοσμίως μπορεί να πλησιάζουν το εκατομμύριο. Καταλαβαίνετε λοιπόν οτι δεν μιλάμε για "συνολικό" πρόβλημα αλλα για μεμονωμενα περιστατικά... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Συμφωνώ απόλυτα σε όλα. Απλά θεωρώ ότι οι απόψεις ανθρώπων (έστω και λίγων) που έχουν στην κατοχή τους τη συσκευή μπορούν αρκετές φορές να σε βοηθήσουν. Για αυτό το λόγο φυσικά είμαστε όλοι εδώ.. Για να κουβεντιάζουμε για κάτι κοινό που έχουμε! Ποτέ δεν είναι κακό να ψάχνεις κάτι διεξοδικά. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνω την αναβάθμιση μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Καλημέρα. Έχει κάποιος την sandstone? διαβάζω ότι σπάνε χωρίς λόγο στις γωνίες.ισχυει; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Καλημέρα. Έχει κάποιος την sandstone? διαβάζω ότι σπάνε χωρίς λόγο στις γωνίες.ισχυει; Ευχαριστώ πολύ Την ειχα στο 5t και ναι μου έσπασε στη γωνία. Στο 6 δεν την ξαναπήρα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Συμφωνώ απόλυτα σε όλα. Απλά θεωρώ ότι οι απόψεις ανθρώπων (έστω και λίγων) που έχουν στην κατοχή τους τη συσκευή μπορούν αρκετές φορές να σε βοηθήσουν. Για αυτό το λόγο φυσικά είμαστε όλοι εδώ.. Για να κουβεντιάζουμε για κάτι κοινό που έχουμε! Ποτέ δεν είναι κακό να ψάχνεις κάτι διεξοδικά. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνω την αναβάθμιση μου! Ωραια. Η μονη παρατήρηση τότε εναι οτι απλως οσοι γράφουν εδω, ενίοτε υπερ-εστιάζουν σε κάποια θέματα, τα οποια κατ' αυτούς είναι "προβλήματα", όταν το 98% των υπόλοιπων "τυπικων" χρηστών δεν πρόκειται καν να τα αντιληφθούν.... Αν λοιπον εκαστος ημών καταφέρει να διαχωρίσει την εξειδικευμένη πληροφόρηση από την υπερβολή και δεν αφορίζει γενικώς (ή και ειδικώς), ειναι ευκόλα τα πράγματα Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 (edited) Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με διαφημίσεις.. Πλέον με το που ανοίγω το WiFi έρχονται διαφημίσεις συνέχεια σ' όλες τις εφαρμογές παντού... Υπάρχει κάποια λύση; είμαι χωρίς root στην 9.0.4 Edited March 7, 2019 by Helpmagkes Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με διαφημίσεις.. Πλέον με το που ανοίγω το WiFi έρχονται διαφημίσεις συνέχεια σ' όλες τις εφαρμογές παντού... Υπάρχει κάποια λύση; είμαι χωρίς root στην 9.0.4Καμια περίεργη/ες εφαρμογες θα κατέβασες η θα έκανες αποδοχη σε κανενα site στον chrome να μπορει να στελνει ειδοποιήσεις και έτσι σε spamαρει κάθε φορά που συνδεεσε σε δίκτυο. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με διαφημίσεις.. Πλέον με το που ανοίγω το WiFi έρχονται διαφημίσεις συνέχεια σ' όλες τις εφαρμογές παντού... Υπάρχει κάποια λύση; είμαι χωρίς root στην 9.0.4Οι διαφημίσεις Τελικά εμφανίζονται πού; Μέσα σε όλες τις εφαρμογές δεν γίνεται να παρεμβαίνει κάτι Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 (edited) Οι διαφημίσεις Τελικά εμφανίζονται πού; Μέσα σε όλες τις εφαρμογές δεν γίνεται να παρεμβαίνει κάτι Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Συγνώμη πάνω στην γρηγοράδα δεν το έγραψα... Στην αρχική μόλις ανοίξω WiFi ή δεδομένα αλλά και σε όλες τις εφαρμογές. Πάντως μπήκα στις ειδοποιήσεις του Chrome έσβησα ότι είχα αποδεκτά αλλά ένα που λέει Google.com δεν βγαίνει Edited March 7, 2019 by Helpmagkes Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themig Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Εχει να προτεινει καποιος κανενα αξιοπρεπη και οικονομικο φορτιστη για δευτερο. Εχω βρει αυτον εδω θα κανει δουλεια? https://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S5-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1032822.html?rmmds=flashdeals&ID=224&cur_warehouse=CN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 US $9.12 17%OFF | Original EU US UK ONEPLUS 6T Dash charger One plus 6 Smartphone 5V/4A Fast charge USB wall power Adapter,2M Dash Charger Cable https://s.click.aliexpress.com/e/DaVEjcG Ότι τηλέφωνο και να έχετε, μην παίρνετε φορτιστές ότι να ναι, μόνο τον γνήσιο. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts