Jump to content

math3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    187
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by math3

  1. Προς ενημέρωση. Έχω 3 μέρες που τοποθέτησα tempered glass ezfit proflex. Την πρώτη μέρα το βράδυ έβγαλε μια φουσκάλα. Την δεύτερη μερα έβγαλε δεύτερη φουσκάλα. Σήμερα τρίτη μέρα μόλις ήρθα στην δουλειά είδα το τζαμακι να έχει βγει τελείως από την θέση του και να κάθεται διαγώνια πάνω στην οθόνη του ρολογιού. Έχει βέβαια και ένα δεύτερο τεμάχιο μέσα στην συσκευασια αλλά οι ενδείξεις δεν είναι πολύ καλές όπως καταλαβαίνετε. Επίσης μου μείωνε πάρα πολύ την απόκριση της αφής. Σε γωνίες δηλ έπρεπε να πατήσω 3-4 φορές για να το δεχτεί. Αυτά..
  2. Ευχαριστώ πολύ. Θα πάω μάλλον για το τζαμακι για να μου δίνει λίγο περισσότερο αντοχή.
  3. Καμία πρόταση τελικά? Κάτι που να κάθεται καλά?
  4. Σκέτο έτσι? Και αν φάει καμία σε κανένα τοίχο ή καμία γωνία μετά τι κάνουμε? Ούτε εγώ θέλω να βάλω. Πόσο μάλλον αυτές που το καλύπτουν όλο κ χαλάνε το στυλ του. Γι'αυτό λέω να πάω σε τζαμακι. Το λυπάμαι έτσι σκέτο.
  5. Κανένας? Όλοι τα full body βάζετε?
  6. Όχι μόνο τζαμακι έλεγα. Μου φαίνεται too much με την θήκη. Μόνο glass θέλω
  7. Καλημέρα! Νέος κάτοχος 41mm σε starlight. Εκπληκτικό δεν έχω λόγια! Καιβεγω από Γερμανό που είχε 15% επιστροφή. Πρώτη φορά εχω apple watch. Να περάσω tempered glass? Έχετε κάποια πρόταση? Σκέφτηκα της spigen αλλά δεν βλέπω καλά σχόλια.. Ευχαριστώ
  8. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας. Στο wifi της δουλειάς μου αποσυνδέεται συνεχώς το τηλέφωνο. Αλλά όταν λέμε συνεχώς εννοούμε ανά ένα δευτερόλεπτο. Ουσιαστικά δεν μπαίνει στο δίκτυο. Το προηγούμενο μου (OnePlus) δεν είχε κανένα θέμα. Επίσης όλα τα android των συναδέλφων δεν έχουν θέμα.. Έχω κάνει διάφορα στις ρυθμίσεις που είδα από βίντεο YouTube αλλά τπτ.. Υπαρχει καμία λύση?
  9. math3

    OnePlus 6

    Συμφωνώ απόλυτα σε όλα. Απλά θεωρώ ότι οι απόψεις ανθρώπων (έστω και λίγων) που έχουν στην κατοχή τους τη συσκευή μπορούν αρκετές φορές να σε βοηθήσουν. Για αυτό το λόγο φυσικά είμαστε όλοι εδώ.. Για να κουβεντιάζουμε για κάτι κοινό που έχουμε! Ποτέ δεν είναι κακό να ψάχνεις κάτι διεξοδικά. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνω την αναβάθμιση μου!
  10. math3

    OnePlus 6

    Μαλλόν δε χρειάζεται να πάμε τόσο μακριά..Έχει και πιο κοντινά παραδείγματα που ο κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος.
  11. math3

    OnePlus 6

    Για την 9.0.4 λέω. Δεν την έχω κάνει εξαιτίας των πολλών σχολίων για κακή μπαταρία. Τώρα είμαι με 9.0.3 και έχω 5-5.30 ώρες περίπου sot και περιπου 1-1.5 μέρα καθαρή μπαταρία. Γενικά νομίζω το 9.0.4 δεν έδωσε κάτι φοβερό και αυτος είναι ένας λόγος που δεν "καίγομαι" να το κάνω.
  12. math3

    OnePlus 6

    Καλησπέρα, έχετε κάνει το καινούριο update? Πάει καλά? Δεν το έχω βάλει γιατί στο φορουμ της Oneplus κράζουν όλοι για τη μπαταρία και διάφορα λαγκαρίσματα μετά την αναβάθμιση.
  13. math3

    OnePlus 6

    Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους. Βελτιστοποίηση μπαταρίας και προσαρμοστική μπαταρία χρησιμοποιεί κάποιος? Κάνουν καθόλου δουλίτσα?
  14. math3

    OnePlus 6

    Δεν το έχω κάνει αυτό όχι. Θα το κάνω και ας δούμε αν θα γίνει κάτι. Δηλαδή το θέμα είναι πρόβλημα καλιμπραρίσματος? Να πώ οτι πήρα την pie και δεν έκανα ουτεhard reset ουτε τίποτα. Και τόσο καιρό δεν υπήρχε κανένα θέμα. Εμφανίστηκε αυτές τις 2 μέρες.. :worry:
  15. math3

    OnePlus 6

    Έχει 2 μέρες τώρα που μετά απο πλήρη φόρτιση, το ποσοστό απο το 100 πάει στο 96-97 σε μερικά λεπτά. Απο εκεί και πέρα είναι μιά χαρά τα πράγματα. Έχω περίπου 5 ώρες sot με 35 ώρες ανοιχτό το τηλέφωνο. Αν το ζορίσω έχω κάνει και 8 sot αλλά σε 24 ώρες. Αλλά αυτό το απότομο χάσιμο μπαταρίας γιατί μπορεί να συμβαίνει?
  16. math3

    OnePlus 6

    Δε ξέρω τι χρήση μπορεί να κάνει ο καθένας, αλλά εγώ περίπου 5 ώρες sot καταφέρνω. Τις 7-8 ώρες πως τις φτάνετε δε μπορώ να καταλάβω. Και φυσικά με αυτά που ακούω για το battery drain του update, αν είναι να πάω στις 4 ώρες, δεν το κάνω με τίποτα το update.
  17. math3

    OnePlus 6

    Μόλις ήρθε και σε μένα το update αλλά με έχετε τρομάξει. Αν έχει χειρότερη μπαταρία, θέμα με τη φωτεινότητα και δε ξέρω τι άλλο τότε να μην το κάνω το update.
  18. math3

    OnePlus 6

    Κάποιος μια λύση?
  19. math3

    OnePlus 6

    Μια ερώτηση παιδιά, στο messenger μετα απο 2-3 μηνύματα απο μια συνομιλία, αν δεν τα άνοιγες, μετα σταματούσαν να χτυπούν. Τώρα στο oneplus χτυπάει συνεχώς. Υπάρχει λύση?
  20. math3

    OnePlus 6

    Πάντως υπάρχουν και αντίθετες απόψεις, όπως εδώ
  21. math3

    OnePlus 6

    Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά. Όταν λες οτι δεν κάνεις γρήγορη φόρτιση, πώς μπορώ να την αποφύγω αφού ο "μαμά" φορτιστής είναι τέτοιος? Να το φορτίζω με τον παλιό φορτιστή του m8 ας πούμε?
  22. math3

    OnePlus 6

    Ευτυχισμένος-ενθουσιασμένος κάτοχος και εγώ απο σήμερα. Μετά απο 3 χρόνια το one m8 μας τελείωσε και το oneplus 6 είναι εδώ και μάλιστα εντυπωσιακότατο. Έχουμε κάτι που πρέπει να προσέξω στις φορτίσεις-αποφορτίσεις? Να το αφήνω να κατεβαίνει κάτω απο 10% και μετα να το φορτίζω? Να μη το αφήνω στην πρίζα όλο το βράδυ? Όλες οι συμβουλές ευπρόσδεκτες.Ευχαριστώ Και ένα 20ευράκι https://www.oneplus.com/gr/invite#HG0NY95L4IQJ8MH
  23. Αξιόπιστο πωλητή εννοείς top seller? Η απλά να έχει 100% feedback? Γενικά θέλω να μη ξεπεράσω τα 700€. Φυσικά όσο φθηνότερο τόσο καλύτερα. Ίσως να περιμένω λίγο να πέσει η τιμή του.
  24. Να κάνω μια ερώτηση? Το βρήσκω στο ebay σε δημοπρασίες που ξεκινούν απο 300 ευρώ. Να ασχοληθώ ή όχι? Γενικά στο ebay είναι οι χαμηλότερες τιμές που μπορώ να το βρώ. Πείτε καμιά γνώμη γιατί αγορά απο ebay τόσο ακριβή δεν έχω ξανακάνει.
×
×
  • Create New...