Jump to content

themig

Members
  • Δημοσιεύσεις

    166
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About themig

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

themig's Achievements

  1. Στο δικό μου μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα και είμαι με την τελευταία ενημέρωση.
  2. Λέτε να είναι ώρα για αναβάθμιση, έχω μένει στη 12.5.6!
  3. Οχι το tempered glass δεν εχει προβλημα (περισσοτερο σε Samsung εχει καποια θεματα), τοποθετησα προσφατα και μπορω να σου πω οτι εχω και λιγο καλυτερη λειτουργεια στο δακτυλικο αποτυπωμα. Οταν λεω για την μπαταρια σαφεστατα δεν εννοω μπαταρια τετραετιας. Οχι βεβαια και οτι η Xiaomi βαζει και τις καλυτερα ποιοτικα μπαταριες!
  4. Μα και το mate 9 την ιδια χωρητικοτητα εχει σχεδον στη μπαταρια. Με νορμαλ χρηση παντως την βγαζει τη μερα και εχω και κατι λιγο για τη επομενη. Σε μενα παντως οσο το εχω παρατηρησει σβηνει η οθονη οταν το εχω στο αυτι μου
  5. Τελικά έβαλα τον Poco launcer και λύθηκε το πρόβλημα με το κλείδωμα. Κι εγώ πάντως που είμαι με 12.5 δεν θα την κάνω την αναβάθμιση, όπως σωστά είπες ότι δουλεύει δεν το πειράζουμε!
  6. Υπάρχει κάποια λειτουργία να κλειδώνει η οθόνη με διπλό πάτημα, έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι.
  7. themig

    OnePlus 6

    Κριμα δεν σε προλαβα, πηρα τη γνησια μπαταρια απο Λαμια με 14 ευρω και την περασε ενα μαγαζι με 10 ευρω. Βεβαια κι εγω ρωτησα για το γυαλινο καπακι, αλλα μου ειπε δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Αυτο που μου φανηκε παραξενο ειναι οτι δεν χρειστηκε τιποτα το κινητο, επανεγκατασταση λογισμικου δηλαδη, αν και ειχα κανει κι ενα backup πριν.
  8. themig

    OnePlus 6

    Λογικα μεσα στη βδομαδα θα γινει αντικατασταση της μπαταριας, οποτε οπως καταλαβαινετε ενα χρονο τουλαχιστον ακομα θα το κρατησω. Δεν βλεπω και κανενα λογο να το αλλαξω βασικα!
  9. themig

    OnePlus 6

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, πλέον η υγεία της μπαταρίας έχει φτάσει στο 78% οπότε σκέφτομαι να το στείλω. Ελπίζω να βγάλω άκρη με τη διαδικασία γιατί τα Αγγλικα δεν είναι και το καλύτερο μου!
  10. themig

    OnePlus 6

    Έχει αλλάξει κάποιος πρόσφατα μπαταρία στο service της Πολωνίας. Ήταν εύκολη η διαδικασία και ποιο ήταν το τελικό κόστος με τα μεταφορικά? Εννοείται είμαι εκτός εγγύησης.
  11. themig

    OnePlus 6

    Ναι όντως 200mb είναι και δεν έχει κάτι ιδιαίτερο.
  12. themig

    OnePlus 6

    Για τη Vodafone υπάρχει το Vodafone WiFi calling είναι εφαρμογή, με τη COSMOTE δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.
  13. themig

    OnePlus 6

    Δεν έχω αυτή την έκδοση, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο λόγο να μην λειτουργεί το Google play. Μάλλον κάτι δεν καθησε καλά στην εγκατάσταση.
  14. themig

    OnePlus 6

    Αν και έκανα καθαρή εγκατάσταση θα τη ξανακάνω, δεν χάνω τίποτα έτσι κι αλλιώς. Το θέμα είναι ότι κάποια από τα θέματα που έχω δει τα έχει κι ένας συνάδερφος με το ίδιο τηλέφωνο.
  15. themig

    OnePlus 6

    Όταν λεω αργό WiFi εννοώ να συνδεθεί σε δίκτυο, δεν είπα ότι το κινητό είναι για πέταμα. Το Σαββατοκύριακο μάλλον θα επιστρέψω στην 9 μάλλον οπότε όλα τα προβλήματα μου θα λυθούν!
×
×
  • Create New...