Katsour66 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 αξίζει σε αυτή την τιμή ? σε σχέση με oneplus 6? Πολλή καλη ερωτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 οσοι εχετε παρει ελληικο , τι SI εχει? πχ το κοσμοτε εχει 1313-9960 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sonypower Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Σήμερα το πρωί επιτέλους πήρε την 9! Αλλά για να είμαι σίγουρος, έκανα επαναφορά κ τι πέρασα καθαρή την 52.0.Α.3.84. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Στα 410ε ολοκαίνουργιο αξίζει πλέον? Η 9 έχει κάτσει καλά? Υπάρχουν ακόμα τα on screen software keys στην pie η έχουν αντικατασταθεί με gestures? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Στα 410ε ολοκαίνουργιο αξίζει πλέον? Η 9 έχει κάτσει καλά? Υπάρχουν ακόμα τα on screen software keys στην pie η έχουν αντικατασταθεί με gestures? Που εχει 410 φιλε μου γιατι και εμενα με ενδιαφερει αλλα το βρισκω στα 440 χαμηλοτερη τιμη. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Που εχει 410 φιλε μου γιατι και εμενα με ενδιαφερει αλλα το βρισκω στα 440 χαμηλοτερη τιμη. Ευχαριστω Amazon Ιταλίας νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Amazon Ιταλίας νομίζω Α τελεια ναι το ειδα. Ευχαριστω. Αν και εχω και εγω ακομα τους ενδοιασμους μου. Κανενας χρηστης να μας πει και εντυπωσεις απο την Pie ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Σε xz1 που τα θεωρώ αδελφακια σχεδον έχει κάτσει τέλεια. Τα on screen button δεν εχουν φυγει δεν εχει gestures. Στο θεμα το δικο μας εχουν πει τροπο να τα αντικαθηστας με gestures. Σαν συσκευή οταν το s8 κανει 380 και το xz2 χοροπηδάει πανω του σε ολους τους τομείς φυσικα και αξίζει. Εγω κινητο σαν το xz1 δεν έχω ξαναπιάσει!!!! Το xz2 θα το παει λιγο παραπάνω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Προσπέρασε το και πήγαινε για το xz3 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει τώρα στο skrοutz στα 542 ευρώ Καλή χρονιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Μιας και το περιμένω την άλλη βδομάδα παιδιά καμιά θηκούλα έχετε να προτείνετε; Πολύ λίγα πράγματα βλέπω.. επίσης φοράει καμία μεμβράνη από τη μάνα του; Αν όχι τι κάθεται καλά; Το λέω γιατί στο s8 είχα πετάξει πολλά λεφτά μέχρι να βρω τζαμάκι να κάθεται. Θήκες μου αρέσουν σαν τις κλασσικές που έχουν τα apple και τα samsung, οι χρωματιστές σιλικόνης. Έχει πάρει το μάτι σας κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Μιας και το περιμένω την άλλη βδομάδα παιδιά καμιά θηκούλα έχετε να προτείνετε; Πολύ λίγα πράγματα βλέπω.. επίσης φοράει καμία μεμβράνη από τη μάνα του; Αν όχι τι κάθεται καλά; Το λέω γιατί στο s8 είχα πετάξει πολλά λεφτά μέχρι να βρω τζαμάκι να κάθεται. Θήκες μου αρέσουν σαν τις κλασσικές που έχουν τα apple και τα samsung, οι χρωματιστές σιλικόνης. Έχει πάρει το μάτι σας κάτι; Δυστυχώς στα Sony και ειδικά στα μοντέλα χαμηλής κινητικότητας δεν θα βρεις πολλές και κυρίως αξιόλογες επιλογές. Αν πας σε tempered glass, ψάξε για full glue που να κολλάει σε όλη την οθόνη γιατί αυτά που έχουν κόλλα περιμετρικά μόνο, χαλάνε την αίσθηση και την απόκριση στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ευχαριστώ παρήγγειλα μια nilkin nature σε πρώτη φάση και βλέπουμε.. Μιας και βλέπω υποστηρίζει wifi calling της cosmote είναι διαθέσιμο απαυθείας ή θέλει να περάσουμε το firmware της Cosmote? Αν χρειάζεται το 2ο ξέρει κανείς πως γίνεται και αν ακυρώνει την εγγύηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Για όποιον ενδιαφέρεται, έβγαλαν το κινητό σε προσφορά στα 399€. Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Παιδιά η συσκευή φορτίζει πολύ αργά ή είναι η ιδέα μου; Στάλθηκε από το H8216 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Έχω δει και πιο γρήγορα συστήματα όπως της huawei αλλά όχι αργό δεν μπορώ να το πω.. Μια χαρά το βλέπω. Μήπως έχεις ενεργό το battery care (Φροντίδα μπαταρίας)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Ναι αυτό είχα ενεργό όντος Το έσβησα και ολα καλα Στάλθηκε από το H8216 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Έκανα δύο απόπειρες με τι flashtool μήπως και καταφέρω να ενεργοποιήσω το Wifi Calling.. Από customized IT πέρασα την T-Mobile γερμανική. Τίποτα και με sms στην Cosmote μου ήρθε πάλι απάντηση ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή. Δεν δούλευε ούτε το 4G, γενικά δεν είχα δεδομένα καθόλου. Στο καπάκι πέρασα την Customized GR την οποία και κράτησα.. Φυσικά πάλι για Volte και Wifi Calling ούτε λόγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Νέο update -- Patch Μαρτίου φαίνεται.. Επίσης είδα στο xda port από τον xperia launcher 10.. Υπέθετα ότι θα τον πάρουμε επίσημα αλλά μάλλον λάθος έκανα.. Κρίμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Καλησπερα σας. Για λιγες ωρες ακομα 299 ευρω. κωτσοβολος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Τεφαρικι για όποιον θέλει κάτι δυνατό. Για αυτό αγαπώ εγώ την Sony ,γιατί λιώνει τις τιμές τής. Αλλά είναι κ λόγος για να μη προβείς σε αγορά γρήγορα σε φετινή ναυαρχίδα,γιατί θα φας χώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Αξίζει σε αυτά τα χρήματα τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Έκανα δύο απόπειρες με τι flashtool μήπως και καταφέρω να ενεργοποιήσω το Wifi Calling.. Από customized IT πέρασα την T-Mobile γερμανική. Τίποτα και με sms στην Cosmote μου ήρθε πάλι απάντηση ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή. Δεν δούλευε ούτε το 4G, γενικά δεν είχα δεδομένα καθόλου. Στο καπάκι πέρασα την Customized GR την οποία και κράτησα.. Φυσικά πάλι για Volte και Wifi Calling ούτε λόγος. Στο μενού εμφανίστηκε η επιλογή για volte και wifi call? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Το εάν αξίζει το λένε τα specs του και οι αναβαθμίσεις του. Ένα πιο σωστό ερώτημα είναι το γιατί να μην αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Στο μενού εμφανίστηκε η επιλογή για volte και wifi call? Όχι δυστυχώς.. Και εγώ εγκατέλειψα δεν το είχα προσέξει πριν το αγοράσω. Volte και wifi Calling θεωρώ ότι μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο στο dual sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts