Inevar Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Έχει double tap το κινητό για άνοιγμα και κλείσιμο; Ένα αυτοκόλλητο βελάκι στο πίσω μέρος του κινητού με ρωτάν αν μπορούν να το βγάλουν; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Αυτοκόλλητο βελάκι. Μήπως είναι η μεμβράνη με την οποία έρχεται? Το ηχείο του μου φαίνεται καλό! Δεν έχω παρατηρήσει χαμηλωμένο ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Αυτοκόλλητο βελάκι. Μήπως είναι η μεμβράνη με την οποία έρχεται? Το ηχείο του μου φαίνεται καλό! Δεν έχω παρατηρήσει χαμηλωμένο ήχο. Ένα κολλημένο είναι πάνω, σαν να καλύπτει κάτι; Να το βγάλει με ρωτάει δε ξέρει τι να κάνει; Νταμπλ ταπ τελικά έχει; Δε ρωτάω κάτι δύσκολο, και που το έχει γιατί δεν το βρίσκει στα γνωστά σημεία, πείτε μου σας παρακαλώ δε ζήτησα κάτι το τρομερό... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Το ίδιο "βελάκι" είναι και στις πληροφορίες της συσκευής ...imei , μοντέλο κτλ δίπλα στο CE αλλά όχι σε αυτοκόλλητο ... δεν επηρεάζει κάτι , πρέπει να είναι κάποια πιστοποίηση; doyble tap δεν εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Το ίδιο "βελάκι" είναι και στις πληροφορίες της συσκευής ...imei , μοντέλο κτλ δίπλα στο CE αλλά όχι σε αυτοκόλλητο ... δεν επηρεάζει κάτι , πρέπει να είναι κάποια πιστοποίηση; doyble tap δεν εχει Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 (edited) Σαν προστασία οθόνης ultra clear αλλά και πλάτης matte επέλεξα https://www.gadgetshieldz.com/huawei-p20-screen-protectors-covers-cases.html 14 dollars με registered mail. Εχω διαβάσει και δει αρκετά θετικά σχόλια και videos, θήκη χρησιμοποιώ της εταιρείας, είναι κρίμα να χαθεί η ομορφιά της πλάτης (twilight), αν έχετε κάποια πρόταση για θήκη που να μην κρύβει την ομορφιά της πλάτης πείτε. Ερχόμενος από 1+3Τ, μετά από 30 ώρες κατοχής, θα πω ότι το κινητό κρύβει πολύ καλά τη διαγώνιο της οθόνης σε μαζεμένη συσκευή, είναι πιο μικρό από το 3Τ,ελαφρώς πιο αργό αλλά όχι σε ενοχλητικό σημείο, φυσικά ακόμα δεν μπορώ να το χειριστώ σωστά γιατί δεν το συνήθισα με τα εικονίδια και τις εφαρμογές που "άλλαξαν θέση" Πανέμορφο γενικά, οι φωτογραφίες του τέλειες, για την μπαταρία του είναι νωρίς φυσικά αλλά τα πρώτα δείγματα πολύ ενθαρρυντικά. Ακόμα ένα + του , η δυνατότητα σύνδεσης 2 συσκευών Bluetooth (headsset plantronics+το infotainment του αυτοκινήτου ) Επίσης μη ξεχάσετε να δηλώσετε την συσκευή σας για την έξτρα 3μηνη εγγύηση οθόνης https://consumer.huawei.com/gr/support/screenguaranteeregistration/ Edited October 13, 2018 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Πιστεύω να είναι στην λίστα για αναβάθμιση σε 9.0 και αυτές οι συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Νέος κάτοχος και εγώ του p20, ήταν δελεαστική η προσφορά που υπήρχε στην Λάρισα λόγω του event της huawei. Το πήρα 424€ και είχα επιστροφή 84€ με την πιστωτική. Μετά από 2 μισή χρόνια υπεροχής συμβίωσης με το LG V10 (το έχασα πρόσφατα από την ασθένεια του bootloop) μπορώ να πω ότι το p20 είναι οτι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου τα τελευταία χρόνια, ποιότητα κατασκευής άριστη, επεξεργαστής κορυφαίος, κάμερα από άλλο πλανήτη, μπαταρία απίστευτη (το LG την καταπινε από καινούργιο) βγάζει την ημέρα ανετότατα. Αρνητικά: Μου λείπει η θύρα Jack προσπαθώ να προσαρμοστώ με την έλλειψη της και ακόμα δεν μπορώ. Και το fm radio αλλά αυτό δεν το χρησιμοποιούσα και τόσο στα προηγούμενα κινητά να πω την αλήθεια, περισσότερο ψυχολογικά. Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 ρε παίδες μία απορία γιατί κάτι δεν πάει καλα... smart lock μπορείτε να μπείτε? Δηλαδή Settings -> Security & Privacy -> Screen lock & passwords -> Smart Lock... όταν μπαίνω εκεί μετά δεν μου εμφανίζει τίποτα..το απόλυτο κενο..Έκανα reset factory settings και στην αρχή μου το έβγαζε μέχρι το πρώτο restart..τώρα πάλι τα ίδια... φοράει DT.GRC 8.1.0.4(LT) και EML-L29 8.1.0.164(C432) .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 ρε παίδες μία απορία γιατί κάτι δεν πάει καλα... smart lock μπορείτε να μπείτε? Δηλαδή Settings -> Security & Privacy -> Screen lock & passwords -> Smart Lock... όταν μπαίνω εκεί μετά δεν μου εμφανίζει τίποτα..το απόλυτο κενο..Έκανα reset factory settings και στην αρχή μου το έβγαζε μέχρι το πρώτο restart..τώρα πάλι τα ίδια... φοράει DT.GRC 8.1.0.4(LT) και EML-L29 8.1.0.164(C432) .... Μηπως το εχεις απενεργοποιημενο στο: Ρυθμισεις->Ασφαλεια και απορρητο->Περισσοτερα->Εμπιστοι φορεις->Smart Lock (Google) Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 ενεργοποιημένο είναι, αλλά το απενεργοποίησα, έκανα restart την συσκευή και το ξαναενεργοποίησα και τώρα δουλεύει..θα το παρατηρήσω και βλέπουμε..ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Μηπως το εχεις απενεργοποιημενο στο: Ρυθμισεις->Ασφαλεια και απορρητο->Περισσοτερα->Εμπιστοι φορεις->Smart Lock (Google) τελικά το ξαναέκανε..για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει τις ρυθμίσεις του smart lock και μάλιστα φαίνεται να μην λειτουργεί και σωστά..δηλαδή του έχω δηλώσει trusted places και δεν τα "ακούει". με ενεργοποιημένο πάντα τα data και gps και location access φυσικά.. συνεχίζει να το κάνει και ύστερα από factory reset... το κάνει σε κανέναν άλλο ή μόνο σε εμένα? έχω δηλώσει ήδη bug στο HiCare. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gidiogi Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 (edited) https://photos.app.goo.gl/ADMcVxSFTC1UWFXy5 Καλησπερα σε ολους ! Ξερει κανεις να μου πει τι ειναι αυτο που φαινεται στην φωτογραφια (μοιαζει σαν always on οθονη που δειχνει ωρα και καποια αλλα στοιχεια) και πως ρυθμιζεται ; Μου εμφανιζεται στο P20 μου οταν το αφηνω πανω στην μαγνητικη θηκη του ταμπλετ ! ΟΚ η φωτογραφια δεν ενσωματωθηκε, ειναι ορατη μονο με click στον συνδεσμο, ξερει λοιπον κανεις αν υπαρχει always-on λειτουργια στο P20 ; Edited November 5, 2018 by gidiogi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gidiogi Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Dark theme και always on display μονο στο Pro https://photos.app.goo.gl/ADMcVxSFTC1UWFXy5 Εμενα μερικες φορες (οταν το αφηνω πανω στη θηκη του tablet συγκεκριμενα-προφανως επιρρεαζεται απο τα μαγνητακια ) μου βγαζει αυτο (κλικ στον συνδεσμο) της φωτογραφιας που μοιαζει με always-on χαρακτηριστικο. Ξερει κανεις κατι περισσοτερο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 https://photos.app.goo.gl/ADMcVxSFTC1UWFXy5 Καλησπερα σε ολους ! Ξερει κανεις να μου πει τι ειναι αυτο που φαινεται στην φωτογραφια (μοιαζει σαν always on οθονη που δειχνει ωρα και καποια αλλα στοιχεια) και πως ρυθμιζεται ; Μου εμφανιζεται στο P20 μου οταν το αφηνω πανω στην μαγνητικη θηκη του ταμπλετ ! ΟΚ η φωτογραφια δεν ενσωματωθηκε, ειναι ορατη μονο με click στον συνδεσμο, ξερει λοιπον κανεις αν υπαρχει always-on λειτουργια στο P20 ; Νομίζω ότι είναι λόγω της θήκης , η smart view δεν ειναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Νομίζει ότι είναι στην θήκη την original της huawei με το τζάμι δεξιά.. Και προβάλει ειδοποιήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Καλημέρα σήμερα μου έκανε αναβάθμιση σε 8.1.0.165 (c432) με μέγεθος 608MB Λέει και για VoLTE + VoWifi ... πέρα από τις ενημερώσεις ασφαλείας ... Περιμένουμε και την αναβάθμιση σε 9 ... Ήρθε χθες και το nilkin h+ pro , θα το βάλω αύριο όμως , από ότι είδα αφήνει κάποιο κενό ... Η θήκη της smart view μου έχει κάνει κλικ αλλα δε θέλω να χάσω την ομορφιά της πλάτης ... και έχω βολευτεί με μια Spigen® Liquid Crystal Edited November 7, 2018 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλημέρα σήμερα μου έκανε αναβάθμιση σε 8.1.0.165 (c432) με μέγεθος 608MB Λέει και για VoLTE + VoWifi ... πέρα από τις ενημερώσεις ασφαλείας ... Περιμένουμε και την αναβάθμιση σε 9 ... Ήρθε χθες και το nilkin h+ pro , θα το βάλω αύριο όμως , από ότι είδα αφήνει κάποιο κενό ... Η θήκη της smart view μου έχει κάνει κλικ αλλα δε θέλω να χάσω την ομορφιά της πλάτης ... και έχω βολευτεί με μια Spigen® Liquid Crystal Δυσαρεστημένος από την spigen liquid Crystal καθώς πήρε κίτρινη απόχρωση νωρίς. Λόγω τιμής περίμενα μεγαλύτερη αντοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Δυσαρεστημένος από την spigen liquid Crystal καθώς πήρε κίτρινη απόχρωση νωρίς. Λόγω τιμής περίμενα μεγαλύτερη αντοχή. Σε πόσο διάστημα ; παλι update μου κάνει... :blink: 8.1.0.166 (c432) 268MB Αναβάθμιση ασφάλειας (Οκτωβρίου) Edited November 7, 2018 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gidiogi Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 terry39 κι εγω αυτο υποθετω αλλα συμβαινει τυχαια (οταν ακουμπα στα μαγνητακια του tablet) και δεν υπαρχει πουθενα στις ρυθμισεις. αυτο ψαχνω αν ξερει κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 terry39 κι εγω αυτο υποθετω αλλα συμβαινει τυχαια (οταν ακουμπα στα μαγνητακια του tablet) και δεν υπαρχει πουθενα στις ρυθμισεις. αυτο ψαχνω αν ξερει κανεις Δοκίμασέ και άλλαξε τη ρύθμιση στο Ρυθμίσεις - Έξυπνη βοήθεια - έξυπνο κάλυμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Σε πόσο διάστημα ; παλι update μου κάνει... :blink: 8.1.0.166 (c432) 268MB Αναβάθμιση ασφάλειας (Οκτωβρίου) Πλάκα πλάκα πέρασε καιρός.. Από Απρίλιο. Στο παλιότερο κινητό μου που ήταν χρυσό δεν φαινόταν τόσο. Γιαυτό μου φάνηκε. https://photos.app.goo.gl/w6QPLeTj36WkFV9J7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Πως ενεργοποιούμε τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος; Κάτι είχα πατήσει και δε τις εμφανίζει, πρέπει να ξεκλείδωνω τη συσκευή για να δω (πέρα από το led) Μήπως φταίει ότι έχω αλλάξει θέματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Σε πόσο διάστημα ; παλι update μου κάνει... :blink: 8.1.0.166 (c432) 268MB Αναβάθμιση ασφάλειας (Οκτωβρίου) χμμμ εγω ειμαι 164 (c432) ακομα, και λενε απο την κυριακη περιμενουμε την 9αρα...για να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gidiogi Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Νομίζει ότι είναι στην θήκη την original της huawei με το τζάμι δεξιά.. Και προβάλει ειδοποιήση ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts