Nikos_Mpl Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Νικόλα το tempered glass της nillkin το δοκίμασα (για 5 λεπτά) στο s8 plus. Πρώτων έχανε σε απόκριση, και δεύτερον δεν συνεργαζόταν με θήκες spigen (liquid Air) που είναι από τις αγαπημένες μου. Και εξαρτάται από το τι θεωρεί ο καθένας καλό. Πχ δεν δέχομαι με τίποτα να χάνει σε απόκριση οθόνης, Να μην συνεργάζεστε με θήκες, να μην αφήνει ούτε χιλιοστό φουσκαλα. Γι αυτό στο s9 plus έμεινα με μεμβράνη spigen. Συνεργάζεται με θήκες, δεν αφήνει φουσκάλες, δεν χάνει απόκριση η οθόνη. Τα άσχημο είναι η αίσθηση στο χέρι, η προστασία, και τέλος τα χρώματα οθόνης που λέμε. Θα δοκιμάσω όμως κάποια στιγμή και το tempered glass της spigen. Χοντρή η alcantara? Τότε πας σε nillkin nature, η σε skin... Ναι για μένα μόνο η nillkin nature μου φαίνεται λεπτή. Όλες οι άλλες με χαλάνε με το πάχος που δημιουργούν. Εξάλλου πιο πολύ τις θέλω για προστασία από γρατζουνιες. Πτώσεις κλπ δεν έχω,προσέχω,εξάλλου αν τύχει και είναι να σπάσει θα σπάσει. Για γυαλί λες να πάω σε spigen δηλαδή ? Ίσως βάλω τη μεμβράνη της αλλά είναι πολύ λεπτή και δε νομίζω ότι προστατεύει από πτώση καθόλου. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Ναι για μένα μόνο η nillkin nature μου φαίνεται λεπτή. Όλες οι άλλες με χαλάνε με το πάχος που δημιουργούν. Εξάλλου πιο πολύ τις θέλω για προστασία από γρατζουνιες. Πτώσεις κλπ δεν έχω,προσέχω,εξάλλου αν τύχει και είναι να σπάσει θα σπάσει. Για γυαλί λες να πάω σε spigen δηλαδή ? Ίσως βάλω τη μεμβράνη της αλλά είναι πολύ λεπτή και δε νομίζω ότι προστατεύει από πτώση καθόλου. Εγώ έχω πρόγραμμα να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω αν καλύψει τα θέλω μου όμως.. Καμία μεμβράνη θεωρώ δεν προστατεύει από πτώσεις. Με αυτά που λες θα πρότεινα μεμβράνη samsung αντί για spigen. Καλύτερη αίσθηση στο χέρι (την είχα δοκιμάσει επίσης στο s8 plus) και καλύτερα χρώματα. Αρκετά δύσκολη τοποθέτηση. Και με θηκη nillkin nature νομίζω θα έχεις καλή συνεργασία.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Πολυ ωραια θηκη λεπτη και με φοβερο κρατημα στο χερι την εχω σε φιμε με whitestone dome και δεν την αλλαζω με τιποτα.Το μονο αρνητικο οτι μεταξυ θηκης και τζαμιου αφηνει ενα μικρο κενο και παινει λιγο σκονη αλλα το προστατευει καλα απο πτωσεις και ειναι λιγο πιο χοντρη απο την nillkin nature αλλα πολυ λιγο πιο χοντρη μην φανταστειτε γκουμουτσα Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Από που προτείνετε να πάρω το τζαμάκι της whitestone dome ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Εγώ έχω πρόγραμμα να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω αν καλύψει τα θέλω μου όμως.. Καμία μεμβράνη θεωρώ δεν προστατεύει από πτώσεις. Με αυτά που λες θα πρότεινα μεμβράνη samsung αντί για spigen. Καλύτερη αίσθηση στο χέρι (την είχα δοκιμάσει επίσης στο s8 plus) και καλύτερα χρώματα. Αρκετά δύσκολη τοποθέτηση. Και με θηκη nillkin nature νομίζω θα έχεις καλή συνεργασία.. Υπάρχει μεμβράνη Samsung? αξίζει λες ? Έριξα παραγγελία την μεμβράνη της spigen και μια λεπτή θήκη που έχει. Γενικά δε βάζω μεμβράνες κλπ καθώς προσέχω αλλά θέλω μια για καλοκαίρι να μην έχω έννοια αν σε καμία παραλία πέσει σκόνη και θέλω να το σκουπίσω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Υπάρχει μεμβράνη Samsung? αξίζει λες ? Έριξα παραγγελία την μεμβράνη της spigen και μια λεπτή θήκη που έχει. Γενικά δε βάζω μεμβράνες κλπ καθώς προσέχω αλλά θέλω μια για καλοκαίρι να μην έχω έννοια αν σε καμία παραλία πέσει σκόνη και θέλω να το σκουπίσω. Ναι, https://plusmobi.net/SAMSUNG-ΓΝΗΣΙΑ-GENUINE-SCREEN-PROTECTOR-Μεμβράνη-προστασίας-Crystal-Clear-για-Samsung-Galaxy-S9-Film-HD-Crystal-Clear-Screen-Protector-ET-FG960CTEGWW-ET-FG965CTEGWW-S9-PLUS?search=Galaxy%20s9%20plus Αν τα καταφέρεις στην τοποθέτηση, και με θήκες που μάλλον θα συνεργάζεται, είναι καλύτερη από spigen. Εγώ δοκίμασα αλλά δεν κατάφερα την 1000% σωστή και ακριβής τοποθέτηση. Γι αυτό το λόγο ξανά γύρισα σε spigen. Αλλιώς θα την κρατούσα μαζί με samsung alcadara. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Ναι, https://plusmobi.net/SAMSUNG-ΓΝΗΣΙΑ-GENUINE-SCREEN-PROTECTOR-Μεμβράνη-προστασίας-Crystal-Clear-για-Samsung-Galaxy-S9-Film-HD-Crystal-Clear-Screen-Protector-ET-FG960CTEGWW-ET-FG965CTEGWW-S9-PLUS?search=Galaxy%20s9%20plus Αν τα καταφέρεις στην τοποθέτηση, και με θήκες που μάλλον θα συνεργάζεται, είναι καλύτερη από spigen. Εγώ δοκίμασα αλλά δεν κατάφερα την 1000% σωστή και ακριβής τοποθέτηση. Γι αυτό το λόγο ξανά γύρισα σε spigen. Αλλιώς θα την κρατούσα μαζί με samsung alcadara. Άσε πήρα την άλλη που μπαίνει με νερό και κάθεται τέλεια.. Εξάλλου θα την πετάξω σε 1 μήνα και είναι πιο φθηνή. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Ενώ δεν βάζω ποτέ θήκες πήρα να δοκιμάσω για τις διακοπές την Samsung Alcandara και η αίσθηση είναι μοναδική σαν να χαϊδεύεις πανάκριβο supercar. Sent from my SM-G965F using TapatalkΚι εγώ αυτή έχω από τότε που κυκλοφόρησε στην αγορά, μέχρι που παρέλαβα τη fitbag. Την ξαναβαλα χθες που πήγα παραλία. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Κι εγώ αυτή έχω από τότε που κυκλοφόρησε στην αγορά, μέχρι που παρέλαβα τη fitbag. Την ξαναβαλα χθες που πήγα παραλία. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜήπως εμείς να βάζουμε μαζί παραγγελίες να μοιραζόμαστε τα μεταφορικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Μήπως εμείς να βάζουμε μαζί παραγγελίες να μοιραζόμαστε τα μεταφορικά?Χαχαχα όντως! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Όπως και στο s8+ σημερα και στο S9+ μπήκε dome γυαλι μαζι με spigen neo hybrid τέλειος συνδυασμός απίστευτο γυαλι παιδια αν και ακριβό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 εχει βαλει καποιος την samsung μεβρανη στο s9 ?χανει πολυ στην απεικονιση της οθονης ?με τις θηκες πως τα παει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pettak1967 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Να υποθεσω οτι δεν υπαρχει καποιο μαγαζι που μπορουμε να δουμε τις θηκες, εννοω την αισθηση της αφης για το Galaxy S9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Να υποθεσω οτι δεν υπαρχει καποιο μαγαζι που μπορουμε να δουμε τις θηκες, εννοω την αισθηση της αφης για το Galaxy S9 στο ebnb μπορεις στο συνταγμα ή Mall ή οπου αλλου εχει, αλλα δεν ξερω αν εχουν τις επωνυμες (ή γενικα πολλες επωνυμες) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 εχει βαλει καποιος την samsung μεβρανη στο s9 ?χανει πολυ στην απεικονιση της οθονης ?με τις θηκες πως τα παει ? Το έβαλα πριν 2 μέρες είναι σαν να μην φοράει.....Για αυτό που το θέλω να μην γρατζουνιστει η οθόνη είναι νομίζω η καλύτερη λύση 2 μεμβράνες 17 ευρώ κ με την θήκη που έχω την led view είναι τέλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Το έβαλα πριν 2 μέρες είναι σαν να μην φοράει.....Για αυτό που το θέλω να μην γρατζουνιστει η οθόνη είναι νομίζω η καλύτερη λύση 2 μεμβράνες 17 ευρώ κ με την θήκη που έχω την led view είναι τέλειο. ωραια σε ευχαριστω πολυ .microtech δωδεκανησου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Παιδία για την Samsung Clear View Standing Cover ποιά είναι η αποψή σας, επίσης στο skroutz υπάρχει με 35 ευρώ, είναι αυθεντική, έχει πάρει κανένας, γιατί 60 που έχει στα επίσημα καταστήματα είναι πολλά.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 ωραια σε ευχαριστω πολυ .microtech δωδεκανησου ? Ναι εκεί έκαναν καλή δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Tempered glass τα φθηνά εφαρμόζουν σωστά χωρίς θήκη; Προστασία παρέχουν ή αν πέσει κάτω θα ραγίσει η οθόνη; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Ναι εκεί έκαναν καλή δουλειά Την έβαλα την μεμβράνη της sammy εκεί που μου είπες .όντως πολύ καλή .στο note 8 είχα βάλει της zagg από τα mediamarkt και δεν μου είχε αρέσει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 πολυ καλη θηκη, https://www.amazon.co.uk/gp/product/B079HB9B2Z/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 εγω την πηρα στα 3,99 λιρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Καλημέρα, παράγγειλα δύο θήκες την Punk case και την Poetic case, έχω το Note 8, αλλά μιας και υπάρχουν και για το S9+ ρωτάω και εδώ μιας και στο θέμα του δεν έχω πάρει απάντηση, έχει πάρει κάποιος τις συγκεκριμένες θήκες, και αν είναι ευχαριστημένος;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pettak1967 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Ευχαριστω για τις ενδειξεις καταστηματων, μεταξυ των επωνυμων Galaxy S9 Case Thin Fit της Spigen και Galaxy S9 Case Neo Hybrid ποια θα επιλεγατε? Επισης, οι αυθεντικες της Samsung υπερεχουν σε κατι η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Ευχαριστω για τις ενδειξεις καταστηματων, μεταξυ των επωνυμων Galaxy S9 Case Thin Fit της Spigen και Galaxy S9 Case Neo Hybrid ποια θα επιλεγατε? Επισης, οι αυθεντικες της Samsung υπερεχουν σε κατι η οχι? Η thin fit η φετινή είναι τελείως διαφορετικό(χειρότερο) υλικό απο την περσινή! Μέσα σε μία εβδομάδα άρχισε να ξεβάφει και να ασρπίζει στις άκρες. Απλά απαράδεκτο. Η Neo Hybrid απο την άλλη έχει πολύ καλή προστασία για το κινητό, αλλά θα στο κάνει τουβλάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pettak1967 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Δηλαδη το χοντραινει αρκετα η απλως ειναι ακαμπτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts