Jump to content

socratis_g

Members
  • Δημοσιεύσεις

    218
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

socratis_g's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. https://nanoreview.net/en/soc-compare/samsung-exynos-990-vs-samsung-exynos-9825 δεν τον λες και πολύ ίδιο με πέρσυ.
  2. Αλλο ένα βιντεάκι που δείχνει ότι τα πράγματα δεν είναι τραγικά με τον e990. Ναι οκ το είπαμε, καλύτερος Snap αλλά δεν είναι τραγικά. Απλά έχει γίνει λίγο καραμέλα "το σκουπίδι ο exynos" και οι περισσότεροι απλά το αναπαράγουν χωρίς να έχουν βασικές γνώσεις. Αν τα βάλεις στη ζυγαριά. Στη μία έχεις καλύτερο performance (κυρίως σε παιχνίδια), στην άλλη έχεις 256 giga ενατνι 128, χαλκινη ψύκτρα εναντι thermal pad( h samsung λεει εχει το ίδιο αποτελεσμα), ΑΚG ακουστικά και ΕΓΓΥΗΣΗ. Προσωπικά δεν το σκέφτηκα καν για snap. Τωρα απο την άλλη αν κάποιος είναι hardcore gamer και θέλει να παίζει παιχνίδια και δεν έχει πάρει ακόμα nintendo switch, καλά κάνει αλλά δεν ειναι gamer. Και για να κλείσω, σε αυτές τις ιντζες 6,9 και με αυτή την οθόνη απο άκρη σε άκρη, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Ισως το s20 ultra, αλλά ειναι πολύ καμπυλωτό και λίγο πιο στενόμακρο. Σε κανα μήνα η τιμή λογικά θα είναι κοντά στο χιλιάρικο στο σκρουτζ. Πανάκριβο και πάλι, αλλά πολύ πιο νορμάλ απο τα 1,350.
  3. +1 Συν ότι είναι αρκετός κόσμος που δεν θυσιάζει την 2ετή εγγύηση για καλύτερη μπαταρία και καλύτερο gaming performance.
  4. btw h samsung για να αντισταθμίσει λίγο τη γκρίνια με τον exynos στην ευρώπη, έχει δώσει 256γ storage εναντι 128. Συν akg ακουστικά, που διάβασα ότι στον SD δεν τα περιλαμβάνει.
  5. Παιδιά σοβαρευτείτε. Μιλάμε για ένα κινητό που ξεκίνησε με 1,350 ευρώ. Στην Ελλάδα με το μέσο μισθό που έχουμε, είναι πραγματικά ελάχιστοι αυτοί που θα τα σκάσουν χωρίς να ξέρουν ακριβώς τι παίρνουν, με αποτέλεσμα να το πουλήσουν την άλλη μέρα επειδή ξενέρωσαν. Αυτά γίνονται μόνο στο ντουμπάι και στην ελβετία. Ακόμα και αυτός που τα έχει, θα το εξαντλήσει μέχρι τέλους για να ξέρει αναλυτικά τι κινητό θα πάρει με τα 1,100-1,200 (πχ exynos 990 και thermal pad αντί για copper). Και εφόσον το κάνει, σίγουρα μετά δεν θα το πουλήσει. Η θείτσα πάλι που τα έχει και δεν ξέρει τι είναι ο exynos, θα το αγοράσει για θέμα “status” και επίσης δεν πρόκειται να μπει στο τρυπάκι να το πουλήσει. Συμπερασματικά, κατά 99% οι αγγελίες που βλέπετε είναι αγορές με τιμολόγιο, οπότε αυτός που σας το πουλάει θα βάλει τσέπη 200-250 ευρώ, ή παραεισαγωγές από ΕΕ φάση σκρούτζ, οπότε πάλι αυτός που το πουλάει θα το δώσει με κέρδος. Αν υπάρχει κάποιος που έδωσε 1,350 για κινητό και του δίνει μετά από 2 εβδομάδες με χασούρα 200-300 ευρώ είναι κουτός ή εκατομμυριούχος ή και τα δύο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και για επιβεβαίωση των όσων γράφω, θα δείτει ότι όσοι έχουν σε αγγελία note 20 ultra. απο κάτω έχουν και άλλες τόσες αγγελίες με άλλες μάρκες κινητών, galaxy watch κτλ.
  6. είχα βάλει το adguard σαν extension στον Samsung internet. Το πρόβλημα μου ήταν μόνο σε DEX mode , ορισμένες σελίδες σε "desktop site" τις άνοιγε σωστά μονο ο chrome. οπότε εκεί όπως καταλαβαίνεις με πνήγαν οι διαφημίσεις!
  7. ναι, εβαλα το testdns.adguard.com όπως το έδειχνες στο screenshot. Παίζει να έχουμε κανένα θέμα security? επειδή απο αυτά που καταλαβαίνω, οτι σελίδα μπαίνουμε περνάει πρώτα απο το adguard και επιστρέφει σε εμάς καθαρή χωρίς διαφημίσεις.
  8. @s_wind φίλε ωραίο το κολπάκι με το Adguard. Εδώ βρήκα πληροφορίες για το πως δουλεύει. https://kb.adguard.com/en/dns/overview Υπάρχει κάκποιο μειονέκτημα κάποιος να μην το κάνει?
  9. Δεν γίνεται. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το βάλεις να ενεργοποιείται με διπλό κλικ. Ετσι ώστε αν το πατήσεις μια φορά καταλάθος να μην ανοίγει.
  10. Τελικά πήρε κανείς ΟΤΑ γερμανική αναβάθμιση με patch Ιανουαρίου 19?
  11. Βιαζόμασταν ε? Δε μπορούσαμε να περιμένουμε 10- 20 μέρες, ε? Μου μυρίζει update μέσω odin απο εδώ και περα :p
  12. και ποιο είναι το official που δίνει τις roms?
  13. Στο κάνει έμμεσα όμως επίσημο εργαλείο της samsung. Γιατί οταν μπαίνεις στο official site να διαλέξεις firware, η ίδια η samsung στις οδηγείες δεξιά, σου λέει κατέβασε το odin v3.13.1 Πως να κάνεις την διαδικασία και πως δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση γιατί δεν γράφει κάτι ο knox. https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s9-plus/SM-G965F/
  14. Θα είναι εγκληματικό αν γίνεται κάτι τέτοιο. Στην τελική θα έπρεπε όταν μπαίνουμε στα settings για "check for software updates" να μην ψάχνει, και δίνει ένα μήνυμα ότι είναι υποχρεωτικό πλέον να κάνετε update μονο μέσω odin.
  15. Πιθανότατα να βγει μέσω ΟΤΑ τις επόμενες μέρες. Οχι?
×
×
  • Create New...