Jump to content

pettak1967

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pettak1967

  1. Πριν είχα επιλέξει να πατάω πάνω στο πράσινο να απαντήσω αντί να σερνω το έβρισκα πιο βολικό
  2. Καλησπερα, με την pie εδω και λιγες μερες οταν προκειται να απαντησω σε εισερχομενη κληση, κατω αριστερα ειναι το πρασινο στρογγυλο κουμπακι και δεξια το κοκκινο αντιστοιχα για να αποδεχτεις η να απορριψεις την κληση. Πατωντας το δεν ενεργοποιειται θα πρεπει να κανεις swipe πανω του για να απαντησεις Δεν το παρουσιαζε αυτο πριν την αναβαθμιση. Κανω κατι λαθος η χρειαζεται καποια ρυθμιση που δεν εχω βρει.
  3. Υπαρχει καποια προταση για αξιοπιστο powerbank για S9, αν ειναι αυτο το σωστο νημα?
  4. Μικρες σε στρογγυλο περιγραμμα τις βγαζει και τωρα ο dialer της samsung.
  5. Μιας και μιλατε για diallers, αν και εχω το S9 το απλο, υπαρχει η δυνατοτητα τις φωτογραφιες των επαφων και στις εισερχομενες και στις εξερχομενες κλησεις να τις εμφανιζει σε ολη την οθονη η εν πασει περιπτωσει στο μεγαλυτερο της μερος? Μηπως ειναι προβλημα της συγκεκριμενης εφαρμογης της samsung η του oreo γενικοτερα?
  6. Δηλαδη το χοντραινει αρκετα η απλως ειναι ακαμπτη?
  7. Ευχαριστω για τις ενδειξεις καταστηματων, μεταξυ των επωνυμων Galaxy S9 Case Thin Fit της Spigen και Galaxy S9 Case Neo Hybrid ποια θα επιλεγατε? Επισης, οι αυθεντικες της Samsung υπερεχουν σε κατι η οχι?
  8. Υπαρχει καλη εφαρμογη ημερολογιου στην οποια να μπορεις να επιλεγεις π.χ. πρωινες η απογευματινες ωρες 8-1 η 5-9 μ.μ. ως default, δηλαδη να μην εμφανιζονται οι υπολοιπες ωρες της ημερας για λογους ευκολιας, ουτως ωστε να περναω τα ραντεβου μου? Και η δευτερη ερωτηση ειναι αν υπαρχει software για Editing στο pc επαφων, ημερολογιου, αρχειων Messages, κλ.π. εκτος απο google sync.
  9. Να υποθεσω οτι δεν υπαρχει καποιο μαγαζι που μπορουμε να δουμε τις θηκες, εννοω την αισθηση της αφης για το Galaxy S9
  10. Εξαιρετικές ενέργειες, σύμφωνες με το πνεύμα των ημερών.
  11. Καλησπερα, δεν γνωριζω αν εχει συζητηθει το θεμα , επιθυμω να κανω hard reset στις εργοστασιακες ρυθμισεις στο τηλεφωνο μου Nokia N8. Το τηλεφωνο αγοραστηκε στη Γαλλια πριν 5 χρονια, τρεχει belle με ελληνικα που ειχαν περαστει σε nokia center στην Κατεχακη αμεσως μετα την αγορα. Η ερωτηση μου ειναι αν θα χασει τα Ελληνικα με το hard reset, η εκδοση λογισμικου που θα περαστει δεν με απασχολει, τα ελληνικα με ενδιαφερουν. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
  12. Καλησπερα, γνωριζετε γιατι δεν μπορω να πλοηγηθω στον browser ( μου βγαζει μηνυμα δεδ. κινητης τηλεφωνιας απενεργοποιημενα-δεν διατιθενται συνδεσεις) ενω μπορω να κατεβαζω τα e-mails μου, δηλαδη εχω ενεργη συνδεση. Ειμαι συνδρομητης συμβολαιου vodafone. Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω, διοτι εχω πελαγωσει. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ευχαριστω.
  13. Καλημερα, γνωριζει κανεις τι ειναι το nokia analytics collector και αν δεν ειναι απαραιτητο αν μπορω να το απεγκαταστησω για να μην τρωει μνημη?
  14. Δηλαδη, εγω που εχω γαλλικο N8 ασημι, και εχω περασει ελληνικα (Εκδοση PR 1.2, Εκδοση Λογισμικου 014.002, 1-3-2011, Προσαρμοσμενη Εκδοση 014.002.00.01 Της 1-3-2011, γλωσσα που εχει οριστει 014.002.07.01, κωδικος προιοντος 0599816, μοντελο Ν8-00, τυπος RM-596, εκδοση περιηγησης 7.2, flash 4.0, java 2.1) σε nokia center και μου εχει βγαλει τρεις προαιρετικες αναβαθμισεις (μια συνιστωμενη γρηγορης αναζητησης 1267 κβ, μια προαιρετικη nokia midnight 5213 kb, και μια επισης προαιρετικη χαρτες ovi 9911 kb), κινδυνευω η οχι να χασω τα ελληνικα κανοντας ληψη μεσω wi-fi απο τον router του σπιτιου μου? Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος, αλλα θα ηθελα μια ασφαλη απαντηση. Ευχαριστω εκ των προτερων. Ανδρεας
  15. Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω εαν κανοντας μια αναβαθμιση που μου βγαζει σαν διαθεσιμη, θα χασω το ελληνικο product code που μου περασαν σε nokia centre η πρεπει να παω σε αυτους. Επισης, μηπως γνωριζετε αν υπαρχουν οι χαρτες της Κυπρου στα ovi maps διοτι προκειται να ταξιδεψω εκει, συντομα. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Φιλικα, Ανδρεας
×
×
  • Create New...