Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sv2brj ( 6 Μάι. 2004 , 01:06)

Ευχαριστώ για την απάντηση. Να θέσω κι ορισμένες παραμέτρους που δέν ανέφερα προηγουμένως, κάποιες από τις οποίες διαπίστωσα μετά απο ολοήμερη έρευνα.

1) Ο αριθμος μου Vodafone που δέν λαμβάνει MMS από ΤΙΜ, είναι τέως νούμερο ΤΙΜ που έφυγε με το πρόγραμμα της φορητότητας πρίν από περίπου 1 εβδομάδα (μήπως δέν ενημερώθηκαν κάποιες βάσεις δεδομένων της ΤΙΜ?)

2) Δέχομαι ΜΜS από όλα τα άλλα δίκτυα εκτός της ΤΙΜ.

3) Τα ΜΜS αυτά που προσπάθησαν να μου στείλουν, δοκίμασαν οι αποστολείς να τα στέιλουν σε άλλους συνδρομητές Voda, πράγμα που έγινε με επιτυχία, άρα σίγουρα πρόκειται για κάτι που αφορά μόμο τη γραμμή μου.

4) Οπως ειπα και πιο πάνω, μου έρχεται ηχητική ειδοποίηση και μπαίνει το G του GPRS στο ‘τετραγωνάκι’, απλώς μήνυμα δεν έρχεται (ούτε και γράφει στην οθόνη του 7650 “1 new message”). Αυτό που βλέπω στο μητρώο, είναι οτι τα MMS που μου στέλνει οποιοδήποτε δίκτυο εκτός από την ΤΙΜ, έρχονται μέσω ενός τετραψήφιου 4040 της Voda. Για τα μη ληφθέντα της ΤΙΜ φαίνεται να έρχονται μέσω ενός 7000 (που αν θυμάμαι καλά είναι 4ψήφιο της ΤΙΜ. Οι άλλοι συνδρομητες Voda, οταν λαμβάνουν MMS από ΤΙΜ , βλέπουν στο μητρώο τους το 4040 και όχι το 7000 που βλέπω εγώ.

Μήπως τα παραπάνω βοηθάνε καθόλου? Υπάρχει κανείς απο τεχνικό τμήμα που να μπορεί να βοηθήσει? Και πάλι ευχαριστώ (και για την υπομονή του forum).

Το mmsc της TIM σε βλεπει σαν χρηστη του. Στειλε email στο support@panafonet.gr περιγραφοντας το προβλημα, για να επικοινωνησουν με την TIM και να το διορθωσουν.

Πήρα τη το INKA και μετά μου έδωσαν το τηλέφωνο του υπόγειο εμπορίου από εκεί με συνέδεσαν κάπου (δεν ξέρω που )

Το θέμα είναι μάλλον βρήκα άκρη

Μου είπαν ότι θα πάρουν τηλέφωνο το κατάστημα και θα συζητήσου το θέμα μου

μόλις υπάρξει εξελίξει θα σαν ενημερώσω

εύχομαι το θέμα μου να έχει την το ίδιο τέλος με το θέμα του grkostis :p

Να προσθέσω οτι στην Αγγλία που αναφέρθηκε παραπάνω ο αριθμός των συνδρομητών σε σχέση με την προπληρωμένη κινητή τηλεφωνία είναι πολύ μεγαλύτερος από το αντίστοιχο στην Ελλάδα οπού ισχύει ακριβώς το αντίθετο και το 70-80% των κινητών είναι καρτοκινητά!

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που χρεώνονται πολύ παραπάνω σε καρτοκινητά από οτι να είχαν μια σύνδεση, αλλά με αυτόν τον τρόπο οι εταιρείες δεν έχουν σταθερά εισοδήματα από την καρτοκινιτή. Και αυτός είναι ένας λόγος που μειώνονται οι επιδοτήσεις, αλλά στο εξωτερικό όχι.

Για παράδειγμα στην Αμερική το 99.9% είναι με συμβόλαια γιατι είναι εντελώς ασύμφορη η καρτοκινητή. Το αποτέλεσμα είναι και οι χρεώσεις κάθε μήνα να είναι εξεφτηλιστικά χαμηλές ΚΑΙ κάθε χρονο μπορείς να τσιμπάς ένα πολύ καλό τηλέφωνο σχεδόν δωρεάν. Αυτό γίνεται γιατι ξέρουν πόσα πέρνουν το μήνα σταθερά.

Όσο τώρα για το θέμα της πατρίδας μας και εγώ είμαι σύμφωνος για την καταργηση των επιδοτήσεων ΜΟΝΟ αν γίνουν ταυτόχρονες μειώσεις στα πάγια. Έτσι ο καθένας θα αγοράζει όποτε θέλει και πραγματικά έχει ανάγκη μια καινούργια συσκευή και επίσης θα προστατευσουμε και το περιβάλλον. Το θεωρώ κουτό κάποιος να έχει ένα 7210 και να πηγαίνει με επιδότηση να μου πέρνει το 6610 το οποίο είναι ολόιδιο αλλα με διαφορετικό λουκ. Και πιστεψτε με είναι πολύ που το κάνουν, οπότε έχουμε επιβάρυνση του περιβάλλοντος με άχρηστες συσκευες.

Ναι η αγορά έχει κορεστεί και δεν χρειάζεται άλλα τηλέφωνα.

Μακάρι να τις κόψουν και αύριο τις επιδοτήσεις. Μην ξεχνάμε οτι είμαστε η χωρα της Ευρώπης με το χαμηλότερο εισόδημα και μια από τις ακριβότερες ζωές. Πρέπει σιγά σιγά αυτό να αλλάξει.

Επίσης διαβάζω και στο φορουμ της σταθερής οπου οι περισσότεροι πληρώνουν πάνω από 100 Ευρώ το μήνα με ελάχιστη χρέωση και τραβάω τα β...ια μου. Δείτε στην Ευρώπη και Αμερική τι παίζει και θα δείτε. Πιστευω οτι εμείς οι καταναλωτές κινούμε την αγορά.

Less is more...

ine fanero oti tous endiaferei i syndromhtikh poio poli apo kartokinhth

an kai to TS emena de mou dimiourgise provlhma mesa se mia mera

energopoihthike se vod 60

eidopoihsh

MMS

INTERNET

xoria pou th syskeyh th pira kateythian kai i energopoihsh ths grammis

egine se misi ora ola kala den exw provlhma

kai h apopsi mou exei nohma pisteyw

kathos perasa apo oles tis ellinikes eteries kinhths

to poio chaos ine i tim i opoia gia na se exipiretisei prepi na se stilei

se xreosimo noumero kai to poio aisxos :

An stilis sms se tim sto exoteriko se kapoion me roaming

xreonese kai esy kai aytos to eida se logariasmo kai trelathika :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος THESSCITY ( 7 Μάι. 2004 , 01:00)

ine fanero oti tous endiaferei i syndromhtikh poio poli apo kartokinhth

an kai to TS emena de mou dimiourgise provlhma mesa se mia mera

energopoihthike se vod 60

eidopoihsh

MMS

INTERNET

xoria pou th syskeyh th pira kateythian kai i energopoihsh ths grammis

egine se misi ora ola kala den exw provlhma

kai h apopsi mou exei nohma pisteyw

kathos perasa apo oles tis ellinikes eteries kinhths

to poio chaos ine i tim i opoia gia na se exipiretisei prepi na se stilei

se xreosimo noumero kai to poio aisxos :

An stilis sms se tim sto exoteriko se kapoion me roaming

xreonese kai esy kai aytos to eida se logariasmo kai trelathika :)

Ολα ωραια και καλα αυτα που λες, αλλα την σχεση που εχουν με το θεμα του thread μονο εσυ την ξερεις... :whistle:

Infinite loneliness

΄Ομορφα αλλά με το Z105 δεν πρόκειται να τσουλήσει το UMTS με τίποτα. Η συσκευή είναι ένα μεγάλο bug. Τι να το κάνω εαν δεν μπορεί να βγάλει ούτε καν 12 ώρες η συσκευή.

Πολύ καλά έκανες και έψαξες ΙΝΚΑ και Υπουργείο Εμπορίου κτλ, αλλά γιατί δεν πήρες την ίδια την Vodafone πρώτα? Δεν νομίζεις οτι πρέπει η κάθε εταιρία κεντρικά να γνωρίζει τι γίνεται με τους κατα τόπους αντιπροσώπους ή υποκαταστήματά της?

Εγώ όποτε έχω προβλήματα με κατάστημα αλυσίδας (τελευταία με το πλαίσιο), πηγαίνω στο web page, βρίσκω e-mail ή fax και στέλνω τα παράπονά μου εκεί! Και πίστεψέ με, αν η εταιρία είναι έστω και ελάχιστα σοβαρή, θα λάβει οπωσδήποτε υπ'όψη ένα γραπτό παράπονο.

Σου προτείνω λοιπόν να πάρεις τηλέφωνο στο 13830 και να δώσεις όλες τις λεπτμέρειες, η ακόμα καλύτερα, αν έχεις λίγο χρόνο να γράψεις το ιστορικό και να το στείλεις με e-mail ή επιστολή.

ευχομαι όλα να πάνε καλά...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PP6210 ( 7 Μάι. 2004 , 14:18)

Πολύ καλά έκανες και έψαξες ΙΝΚΑ και Υπουργείο Εμπορίου κτλ, αλλά γιατί δεν πήρες την ίδια την Vodafone πρώτα? Δεν νομίζεις οτι πρέπει η κάθε εταιρία κεντρικά να γνωρίζει τι γίνεται με τους κατα τόπους αντιπροσώπους ή υποκαταστήματά της?

Εγώ όποτε έχω προβλήματα με κατάστημα αλυσίδας (τελευταία με το πλαίσιο), πηγαίνω στο web page, βρίσκω e-mail ή fax και στέλνω τα παράπονά μου εκεί! Και πίστεψέ με, αν η εταιρία είναι έστω και ελάχιστα σοβαρή, θα λάβει οπωσδήποτε υπ'όψη ένα γραπτό παράπονο.

Σου προτείνω λοιπόν να πάρεις τηλέφωνο στο 13830 και να δώσεις όλες τις λεπτμέρειες, η ακόμα καλύτερα, αν έχεις λίγο χρόνο να γράψεις το ιστορικό και να το στείλεις με e-mail ή επιστολή.

Λογικο αυτο που λες. Αλλα ειτε στο ΙΝΚΑ ειτε στην Vodafone η διαδικασια που θα ακολουθηθει ειναι η ιδια.

exo CU kai P900.

ginetai na kano call converence?otan eixa dokimasei me allo vodafone kai ena stathero na me kalei kai elege oti den ypostirizete...tora o ote den to ypostirizei i i voda?

deytero.exei sto p900 metriti kliseon (poso xreonesai) alla leei oti prepei na to enargopoiiso apo ton paroxea kai kati tetoia...ti prepei na kano?

-->pvinis<--

Νομιζω οτι το CU δεν υποστηριζει conference call (δεν ειμαι 100% σιγουρος).

Μετρητες κλησεων δεν υποστηριζει καμια εταιρεια...

Infinite loneliness

Οντως, το CU δεν υποστηριζει αυτη την υπηρεσια.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Ερώτηση:

Στο site ποιας γνωστής και μη εξαιρετέας ελληνικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που προτίθεται σύντομα να παρέχει ακόμα πιο "ζωντανές" υπηρεσίες μέσω τρίτης γενιάς και της οποίας το όνομα ξεκινά από V, οδηγεί η διεύθυνση http://www.umts.gr ;

Όποιος βρει την απάντηση, κερδίζει... ένα μανταλάκι!!!!!

Αυτή η καταχώρηση ονόματος πάντως μάλλον σημαίνει ότι η εν λόγω εταιρεία μάλλον προτίθεται σύντομα να προχωρήσει σε θεαματική είσοδο στον χώρο της τρίτης γενιάς με εμπλουτισμένες "ζωντανές" υπηρεσίες όπως έκανε και στη Γερμανία και την Πορτογαλία (στην δεύτερη μάλλον λόγω Euro 2004 και σε εμάς λόγω Ολυμπιακών, αλλιώς σιγά να μην βλέπαμε 3G και μάλιστα από τους πρώτους στην Ευρώπη...)

.

exeis kapoionemail apo autous?

13830 ti ine?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmmour ( 7 Μάι. 2004 , 23:58)

και σε εμάς λόγω Ολυμπιακών, αλλιώς σιγά να μην βλέπαμε 3G και μάλιστα από τους πρώτους στην Ευρώπη...)

Σωστά, γενικά γραμμένους μας έχουν. Πάλι καλά που έχουμε και την ολυμπιάδα :mad:

εβαλα και εγω gprs και μουρθε λογαριασμος 250 ευρω ενω συνηθως δινω γυρω στα 80-100!Ειδα στην αναλυτικη οτι εχω 6,5mb σε wap.vodafone.gr. Ξερει κανεις ποσο μου κοστισαν αυτα?

Διακοπες στην Παρο;

http://www.heliolithos.gr

0,025 Ε/KB

Δηλαδή:

0,025 x 6,5 x 1024 = 166,4 Ε

Εγώ δεν χρησιμοποιώ WAP γιατί έχω το sx1 που είναι smartphone οπότε μπαίνω στο νετ μέσω web browser (το netfront συγκεκριμένα). Αυτό κοστίζει 5 φορές λιγότερο (0,005 Ε/KB). Με άλλα λόγια, άλλο wap gprs και άλλο internet gprs (και άλλο modem gprs). Σε συμβουλεύω να μην ξαναχρησιμοποιήσεις WAP, είναι εντελώς άχρηστο, κατά τη γνώμη μου :)

Guest andreadakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kirileman ( 8 Μάι. 2004 , 15:57)

0,025 Ε/KB

Δηλαδή:

0,025 x 6,5 x 1024 = 166,4 Ε

Εγώ δεν χρησιμοποιώ WAP γιατί έχω το sx1 που είναι smartphone οπότε μπαίνω στο νετ μέσω web browser (το netfront συγκεκριμένα). Αυτό κοστίζει 5 φορές λιγότερο (0,005 Ε/KB). Με άλλα λόγια, άλλο wap gprs και άλλο internet gprs (και άλλο modem gprs). Σε συμβουλεύω να μην ξαναχρησιμοποιήσεις WAP, είναι εντελώς άχρηστο, κατά τη γνώμη μου :)

e oxi kai entelos axristo.

to wap einai asfos pio ftino dioti o ogos pliforion poy katevazis ine poli mikroteros apo aftoy toy web.

p.x.mia selida me ikonidia sto wap ine peripoy 2 kb eno mia selida sto web ine peripoy 25 kb.opote o kathenas katalaveni!

Guest andreadakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TakeOverNet ( 8 Μάι. 2004 , 16:45)

Αν εχεις live ειναι γυρω στα 66 ευρω.

mono gia to menu toy vodafone live ekso apo afto ine i kanoniki xreosi gprs!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreadakis ( 8 Μάι. 2004 , 17:09)

mono gia to menu toy vodafone live ekso apo afto ine i kanoniki xreosi gprs!

i ploigisi einai 1 lepto ana kb gia ola ta wap sites..

δηλαδη η ευρωπαικη ενωση μας στελνει στα διεθνη δικαστηρια γιατι εχουμε ακριβο ιντερνετ και οι εταιριες κινητης χρεωνουν ΓΙΑ 6,5mb 166 ευρω!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ

Διακοπες στην Παρο;

http://www.heliolithos.gr

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned