kmpatra Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 μια γνωστη μου πηρε το mobile broadband της vodafone με την ψηφιακη αλληλεγγυη. Της εδωσαν ενα στικακι usb της huawei (δεν θυμαμαι ακριβως μοντελο, απο k αρχιζει). Το βαζει στα windows 8 και συνδεεται με περιορισμενη συνδεση. Ανοιγει αυτοματα η σελιδα του ie που ειναι για το καρτοιντερνετ αντι για το συμβολαιο. Κατα την συνδεση του modem δεν γινεται καποια εγκατασταση προγραμματος οπως λεει στο manual... Υποθετω οτι εχει περαστει με καποιο τροπο το web.session στο apn και οχι το internet.vodafone.gr . Υπαρχει τροπος να το αλλαξουν απο την εξυπηρετηση,ή ειναι θέμα του usb stick? Η συνδεση εγινε στο πλαισιο,παιζει να εχουν κανει καποιο λαθος αυτοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 μια γνωστη μου πηρε το mobile broadband της vodafone με την ψηφιακη αλληλεγγυη. Της εδωσαν ενα στικακι usb της huawei (δεν θυμαμαι ακριβως μοντελο, απο k αρχιζει). Το βαζει στα windows 8 και συνδεεται με περιορισμενη συνδεση. Ανοιγει αυτοματα η σελιδα του ie που ειναι για το καρτοιντερνετ αντι για το συμβολαιο. Κατα την συνδεση του modem δεν γινεται καποια εγκατασταση προγραμματος οπως λεει στο manual... Υποθετω οτι εχει περαστει με καποιο τροπο το web.session στο apn και οχι το internet.vodafone.gr . Υπαρχει τροπος να το αλλαξουν απο την εξυπηρετηση,ή ειναι θέμα του usb stick? Η συνδεση εγινε στο πλαισιο,παιζει να εχουν κανει καποιο λαθος αυτοι? είναι πολύ εύκολο να το αλλάξει από μόνη της. στα windows 8, θα πατήσει τις μπάρες του σήματος κάτω δεξιά, θα πατήσει το view connection settings, θα βρει το vodafone greece και θα το επιλέξει κι εκεί θα βρει το "σημείο πρόσβασης" και θα το αλλάξει σε vodafone mobile broadband. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 είναι πολύ εύκολο να το αλλάξει από μόνη της. στα windows 8, θα πατήσει τις μπάρες του σήματος κάτω δεξιά, θα πατήσει το view connection settings, θα βρει το vodafone greece και θα το επιλέξει κι εκεί θα βρει το "σημείο πρόσβασης" και θα το αλλάξει σε vodafone mobile broadband. σωστα αν και το apn απο οσο ξερω για τα συμβολαια ειναι σκετο ιντερνετ και οχι internet.vodafone.gr που ειναι για τα καρτοκινητα που ανεφερε παραπανω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας κουράζουν με τα APN. Δεν μπορεί η τηλεπικοινωνιακή εταιρία μόλις δει ότι κάνει registration στο δίκτυό της μια sim που αντιστοιχεί σε συμβόλαιο/καρτοκινητό κλπ. να κατευθύνει την κίνηση data μέσω του σωστού APN χωρίς παρέμβαση του χρήστη; Δηλαδή: συνδέεται μια sim που είναι kartointernet? Να δρομολογεί την κίνηση αυτόματα μέσω του APN web.session. ΕΛΕΟΣ. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας κουράζουν με τα APN. Δεν μπορεί η τηλεπικοινωνιακή εταιρία μόλις δει ότι κάνει registration στο δίκτυό της μια sim που αντιστοιχεί σε συμβόλαιο/καρτοκινητό κλπ. να κατευθύνει την κίνηση data μέσω του σωστού APN χωρίς παρέμβαση του χρήστη; Δηλαδή: συνδέεται μια sim που είναι kartointernet? Να δρομολογεί την κίνηση αυτόματα μέσω του APN web.session. ΕΛΕΟΣ. Όχι δε γίνεται, οι ρυθμίσεις είναι στη συσκευή, όχι στον πάροχο, τεχνικά έτσι γίνεται. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 τελικά όλα καλά το ρυθμισαμε σωστα. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας κουράζουν με τα APN. Δεν μπορεί η τηλεπικοινωνιακή εταιρία μόλις δει ότι κάνει registration στο δίκτυό της μια sim που αντιστοιχεί σε συμβόλαιο/καρτοκινητό κλπ. να κατευθύνει την κίνηση data μέσω του σωστού APN χωρίς παρέμβαση του χρήστη; Δηλαδή: συνδέεται μια sim που είναι kartointernet? Να δρομολογεί την κίνηση αυτόματα μέσω του APN web.session. ΕΛΕΟΣ. Στο Mifi router της vodafone αγορασμενο Ελλαδα με τις ελληνικες ρυθμισεις οταν πηγα γερμανια αγορασα την αντιστοιχη καρτοιντερνετ της vodafone γερμανιας Websession την εβαλα στο ρουτερ και τις ρυθμισεις τις πηρε μονο του εγω δεν εκανα απολυτως τιποτα και συνδεθηκε στο ιντερνετ μια χαρα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Αυτό συμβαίνει όταν το δίκτυο έχει ένα APN Δυστυχώς η Vodafone GR έχει 4-5 διαφορετικά ενώ Cosmote , WIND , Q έχουν από ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Ναι και ενω μου ειπαν οτι στα iphone παιζει τελεια τελικα η ποιοτητα εικονας ειναι τραγικη και φυσικα τραγικο το οτι μερες ολοκληρες δεν μπορουσε να συνδεθει κιολας ενω εχω φουλ σημα στο σπιτι και ετσι απενεργοποιησα την υπηρεσια. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Αυτό συμβαίνει όταν το δίκτυο έχει ένα APN Δυστυχώς η Vodafone GR έχει 4-5 διαφορετικά ενώ Cosmote , WIND , Q έχουν από ένα. Για ποιον λογο υπαρχουν τοσα πολλα APNs? Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnb Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Χωρίς να είμαι σίγουρος, έχω την αίσθηση ότι έτσι δίνουν QoS προτεραιότητες, κι αυτό από εμπειρίες σε κορεσμένες κυψέλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conan1982 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Γεια σας, είχα ένα αριθμό κινητού όπου είχα 500 λεπτά προς σταθερά με γεωγραφικό περιορισμό και υπήρχε και ένας σταθερός αριθμός κουμπωμένος επάνω του. Τον αριθμό τον είχα πάρει για ένα χρόνο δωρεάν ως μέρος προσφοράς ενός συμβολαίου. Το συμβόλαιο για τον αριθμό αυτό που λειτουργεί σαν σταθερό έληξε και πλέον μου έρχεται μηνιαίως γύρω στα 13 ευρώ. Το κακό είναι ότι εγώ τον χρησιμοποιώ για να δέχομαι εισερχόμενες και δεν θέλω να τον διακόψω. Όταν πήγα να κάνω αίτηση για μετατροπή σε καρτοκινητό μου είπαν ότι λειτουργεί σαν σταθερό κλπ και είτε πρέπει να το διακόψω είτε να το κρατήσω όπως έχει. Στο συμβόλαιο πάντως δεν βλέπω να αναφέρεται κάτι τέτοιο. Έχει τύχει σε κάποιον παρόμοια περίπτωση; Αν κάνω αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία θα προχωρήσει άραγε ή θα την εμποδίσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Γεια σας, είχα ένα αριθμό κινητού όπου είχα 500 λεπτά προς σταθερά με γεωγραφικό περιορισμό και υπήρχε και ένας σταθερός αριθμός κουμπωμένος επάνω του. Τον αριθμό τον είχα πάρει για ένα χρόνο δωρεάν ως μέρος προσφοράς ενός συμβολαίου. Το συμβόλαιο για τον αριθμό αυτό που λειτουργεί σαν σταθερό έληξε και πλέον μου έρχεται μηνιαίως γύρω στα 13 ευρώ. Το κακό είναι ότι εγώ τον χρησιμοποιώ για να δέχομαι εισερχόμενες και δεν θέλω να τον διακόψω. Όταν πήγα να κάνω αίτηση για μετατροπή σε καρτοκινητό μου είπαν ότι λειτουργεί σαν σταθερό κλπ και είτε πρέπει να το διακόψω είτε να το κρατήσω όπως έχει. Στο συμβόλαιο πάντως δεν βλέπω να αναφέρεται κάτι τέτοιο. Έχει τύχει σε κάποιον παρόμοια περίπτωση; Αν κάνω αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία θα προχωρήσει άραγε ή θα την εμποδίσουν; Πάνε περίπου 5-6 χρόνια που σταμάτησα το vodafone για το σπίτι, αλλά νομίζω οτι σαν μητρώο και συμβόλαιο φαίνεσαι με τον σταθερό αριθμό - δηλαδή δεν σου "ανήκει" το 6944xxxxxx που χρησιμοποιεί η βόντα για να δρομολογεί τις κλήσεις αλλά το 210 που σου έχουν δώσει υποχρεωτικά, και νομίζω το έκαναν για να μην φαίνεται ως κινητή η γραμμή και έχουν θέμα με τον ΟΤΕ - γιατί τότε ήταν πολύ δυνατό χτύπημα αυτό για τον ΟΤΕ. Οπότε αν κάνεις φορητότητα, μαζί σου μπορείς να πάρεις το 210 και όχι το 6944. Βέβαια αν στο συμβόλαιο φαίνεται μόνο το 6944 τότε θεωρητικά θα μπορούσες να κάνεις μια δοκιμή φορητότητας και ας σου είπαν όχι, αν όντως δεν γίνεται θα στην απορρίψουν, αν γίνεται και στο έλεγαν απλά για να σε αποτρέψουν τότε έχασαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Το vf για το σπίτι είναι ένα συμβόλαιο με αριθμό 694..... και μπορείς να τον μεταφέρεις όπου θέλεις. Απλά όταν το μεταφέρεις είναι αυτονόητο οτι θα καταργηθεί το σταθερό που έχεις μαζί με αυτό το συμβόλαιο. Αν δεν σε ενδιαφέρει το σταθερό νούμερο πήγαινε σε ένα κατάστημα wind/cosmote και κάνε αίτημα μεταφοράς του σαν καρτοκινητό εκεί. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Γειά χαρά. Εδώ και 3 χρόνια χρησιμοποιούσα το passport για να έχω δωρεάν τα MB του προγράμματος μου και στο εξωτερικό. 15.3 το πρόγραμμα λειτουργούσε κανονικά. Αυτή τη βδομάδα πήρα ένα μήνυμα ότι για τα δεδομένα θα χρεώνομαι 0.25Ε/ΜΒ ενώ για τις κλήσεις ισχύει ότι ίσχυε. Απ'οτι φαίνεται η Vodafone λανσάρει το καινούριο της πακέτο για να μας παίρνει επιπλέον 5Ε (από αυτά του passport) για τα δεδομένα. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11166 Δεν ξέρω για εσάς. Απο εμένα θα φάει μαύρο πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Δεν μπορεις να μεταφερεις το κινητο σαν αριθμο σε αλλο δικτυο. Ο αριθμος ειναι κατι σαν MSN(ψευδαριθμος) για να δρομολογει την κληση οταν το 2310/210 ειναι εκτος κυψελης για να μην χασεις την κληση. Το συγκεκριμενο ειναι σταθερο, αρα η το μεταφερεις σε αλλη εταιρεια σαν σταθερο(Cosmote at home), η αφου θελεις μονο να δεχεσαι κλησεις, κανεις αιτημα στην vodafone για αλλαγη προγραμματος σε Vodafone για το Εξωχικο, και θα εχεις ενα παγιο στα 5€ και θα κρατησεις τον αριθμο Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 μόλις ανακάλυψα ότι ένα νούμερο vodafone που είχα έχει καταχωρηθεί στους καταλόγους με το όνομα μου, το ανακάλυψα με την εφαρμογή gr caller τυχαία. αν επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση θα με αφαιρέσουν; θέλει διαδικασία με δηλώσεις και τέτοια..... ξέρει κανείς; θυμάμαι παλιά μας στέλνανε μήνυμα αν θέλουμε το όνομα μας να περιλαμβάνεται στους καταλόγους. προφανώς επειδή αυτό το νούμερο το είχα σχεδόν πάντα κλειστό, δεν έλαβα το μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 μόλις ανακάλυψα ότι ένα νούμερο vodafone που είχα έχει καταχωρηθεί στους καταλόγους με το όνομα μου, το ανακάλυψα με την εφαρμογή gr caller τυχαία. αν επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση θα με αφαιρέσουν; θέλει διαδικασία με δηλώσεις και τέτοια..... ξέρει κανείς; θυμάμαι παλιά μας στέλνανε μήνυμα αν θέλουμε το όνομα μας να περιλαμβάνεται στους καταλόγους. προφανώς επειδή αυτό το νούμερο το είχα σχεδόν πάντα κλειστό, δεν έλαβα το μήνυμα Ναι και το δικο μου ηταν και αφαιρεθηκε απο τους ηλεκτρονικους καταλογους.Ενα τηλεφωνο στην εξ πελατων αρκει.Εγω το ειχα κανει μεσω της φορμας επικοινωνιας συγκεκριμενα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 και γω το ειχα ανακαλυψει σε καποια φάση στους καταλογους το νουμερο μου. Εστειλα ενα email... και μου ειπαν πως θα το προωθησουν το αιτημα. Σε 1-1,5 μηνα περίπου μου απάντησαν πως το αιτημα μου διεκπεραιώθηκε.. και οντως το ειχαν αφαιρέσει. Απλα θελει υπομονη λιγο για την διαδικασια. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos_argyris Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Ρε παιδιά , γιατί να υπάρχει η ελάχιστη χρέωση των 3' ; Δεν είναι κλεψιά αυτό; Και σαν γνωστό forum γιατί δεν κινητοποιούμαστε σε συνεργασία με άλλα εξίσου γνωστά ώστε να καταργηθεί; Παρακαλώ να λείπουν σχολιασμοί τύπου "Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι " κλπ γιατί αν δεν προσπαθήσει κάποιος δεν μπορεί και να ξέρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Δείξε μας αν μπορείς τι γράφει όλο το μήνυμα γιατί είναι ο αποστολέας στη μέση και δεν φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Γειά σας, Επειδή συγγενικό μου πρόσωπο έλειπε εξωτερικό δεν είχε ανανεώσει καρτοκινητό vodafone πάνω απο ένα χρόνο και όπως είναι λογικό καταργήθηκε ο αριθμός. Επισκεφθήκαμε κατάστημα vodafone ζητώντας να το ξαναπάρουμε με συμβόλαιο έστω και οχι καρτοκινητό αφού δεν θα ασχολούνταν κάν αλλά μας απάντησαν μετά απο 2 μέρες οτι δεν γίνεται! Υπάρχει άραγε κάποιος τρόπος επιλογής νούμερου έτσι ώστε να πάρει πίσω το συγκεκριμένο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Αν περασε χρονος χωρις ανανεωση + κατι μηνες τοτε το νουμερο εχει απενεργοποιηθει ... μενει "κενο" στο δικτυο για μερικους μηνες νομιζω και ξαναπερναει στην διαθεσιμοτητα για νεα ενεργοποιηση στον καινουργιο του κατοχο.Δεν νομιζω οτι μπορεις να το ανακτησεις πλεον αλλα εγω στην θεση σου θα επαιρνα και στην εξυπηρετηση πελατων στο 13830 να εξαντλησεις καθε πιθανοτητα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 ωραια αφου μπορεί να περάσει ξανά σε λειτουργία δεν μπορούν να μου το δώσουν ; στο 13830 μου παν να πάω απο κατάστημα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Το Passport ποτέ δεν έδινε δωρεάν ΜΒ στο εξωτερικό, αφορά μόνο χρεώσεις κλήσεων & sms. Μήπως έχεις μπερδευτεί και έχεις κι άλλο πακέτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts