Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως Αθήνα δεν έχω αντιμετοπίσει πρόβλημα εδώ και ένα χρόνο και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ίσως επειδή στις περιοχές που κινούμαι (κέντρο κυρίως και βόρεια προάστια) έχω συνεχώς full σήμα 3G. Aυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι μερικές φορές ενώ έχω full 3G γυρνάει σε GSM χωρίς προφανή λόγο. Κυρίως κατα τη διάρκεια των κλήσεων, μου είχε τύχει όμως μια φορά και σε standby κατάσταση όπου για λίγα δευτερόλεπτα γύρισε σε GSM και μετά πάλι 3G...

Το δικτυο της Vodafone ειναι ρυθμισμενο να κολλαει το κινητο σε 3G οταν υπαρχει τετοιο στην περιοχη ακομα και οταν το σημα του 3 ειναι κατα πολυ ασθενεστερο του 2ης γεννιας; Αυτο το κανει η ΤΙΜ και ειναι σπαστικο πολυ γιατι πολλες φορες πεφτεις σε σημειο οπου το 3G ειναι μια γραμμη εως λογοτυπο και δεν βγαζεις κληση αλλα δεν κανει και αλλαγη σε 2G εκ των προτερων οποτε τρως πορτα!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

nai

paidia symferei poly to ebilling. Boreis epishs na kthgoriopoieis kai thn analysh klhsewn kata px poso, ari8mo, hmnia klp.

Egw ayto poy kanw einai na kathgoriopooiw bash xrewsewn. "Mazeyontai" oles oi xrewseis mazi kai blepw poy exw xrew8ei k giati.

POLY EXYPHRETIKO

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked

Το χειρότερο είναι ότι ΔΕΝ επηρεάστηκε σε αριθμό συνδρομητών !!! Δηλ. ο μέσος Ελληνάρας, αφού ξεσπάθωσε και φώναξε στα καφενεία (όχι στους δρόμους, δεν είναι για το επίπεδό του (!!!) αυτά), έκανε τουμπεκί και κράτησε τη vodafone σύνδεσή του, πού να τρέχουμε άλλωστε να μπλέκουμε και με φορητότητες!!! Σαν λαός, είμαστε άξιοι της μοίρας μας !!!

Συγγνωμη αλλα εχεις την εντυπωση οτι τα αλλα δικτυα δεν παρακολουθουνται? Και οχι μονο τα κινητα αλλα και τα σταθερα.

Ισα-ισα τωρα που η vodafone ειναι ασφαλεστερη απο τις αλλες, καθως "σκουπιστηκε".

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked

Στο vodafone e-billing υπαρχει δυνατοτητα να εμφανιζεται ο αναλυτικος σε εκτυπωσιμη μορφη ωστε αν εκτυπωθει να εχει τη μορφη που εχει οταν τον στελνει η VODAFONE ????? :confused:

exei epilogi na kaneis export se excel i pdf kai meta to eltipwneis ama thes

stin analitiki omws den exei export se pdf.

Η κινηση του λογαριασμου εμφανιζεται οπως και στους νεους λογαριασμους?

Δεχονται τηλεφωνικα την αιτηση για το e-billing?

oxi thlefwnika

pas MONO me taytothta se katasthma vodafone kai kaneis aithsh.

Το δικτυο της Vodafone ειναι ρυθμισμενο να κολλαει το κινητο σε 3G οταν υπαρχει τετοιο στην περιοχη ακομα και οταν το σημα του 3 ειναι κατα πολυ ασθενεστερο του 2ης γεννιας;

Εγώ λέω το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή ότι με Vodafone υπάρχουν φορές που ενώ έχω αρκετά ισχυρό 3G την ώρα που μιλάω γυρνάει σε 2G μέχρι να τελειώσει η κλήση ενώ δεν υπάρχει λόγος. Και 2 φορές το έχει κάνει και χωρίς να μιλάω σε standby κατάσταση για λίγα δευτερόλεπτα όμως! Ίσως η ΤΙΜ να κάνει αυτό που λες επειδή η χωρητικότητα της στο GSM δεν είναι και ότι καλύτερο...

Τώρα νομίζω ότι τρέχει Γερμανία και η επόμενη αγορά είναι η Ελλάδα.

Αλήθεια, με ποιά θα συνεργαστεί?

Εγώ λέω το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή ότι με Vodafone υπάρχουν φορές που ενώ έχω αρκετά ισχυρό 3G την ώρα που μιλάω γυρνάει σε 2G μέχρι να τελειώσει η κλήση ενώ δεν υπάρχει λόγος. Και 2 φορές το έχει κάνει και χωρίς να μιλάω σε standby κατάσταση για λίγα δευτερόλεπτα όμως! Ίσως η ΤΙΜ να κάνει αυτό που λες επειδή η χωρητικότητα της στο GSM δεν είναι και ότι καλύτερο...

Ναι... Αυτό είναι αλήθια...

Και τέρμα 3G να έχεις μπορεί να σε πετάξει σε 2G! Και μετά δεν γυρνάει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ 3G μεχρί να τερματιστεί η κλήση :(

wraios o kainourios logariasmos alla protimousa oso afora uphresies meso internet na to eblepes opws palia,ksexwrista kai oxi ola mazi mperdemena.:wacko:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι όντως αλλαγμένη!Πιο εύκολα βρήκα τα σιμαντικά!

Καλή κίνηση!

- - - -

oxi thlefwnika

pas MONO me taytothta se katasthma vodafone kai kaneis aithsh.

Μην παίρνεις και όρκο... :worry:

Οταν πρωτοβγήκε η υπηρεσία ο φίλος μου έκανε αίτηση από όσο θυμάμαι μέσω internet (;) για την υπηρεσία e-billing. Μετά από λίγες μέρες τον πήραν τηλέφωνο από την vodafone και τον είπαν οτι πρέπει να πάει σε ένα κατάστημα vodafone με την ταυτότητά του για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία. Αυτός είπε καλά. Αλλά τελικά δεν πήγε. Μετά από καιρό τον πήραν τηλέφωνο και το ενεργοποίησε μέσω τηλεφώνου. :D

Samsung S21 Ultra

Μην παίρνεις και όρκο... :worry:

Οταν πρωτοβγήκε η υπηρεσία ο φίλος μου έκανε αίτηση από όσο θυμάμαι μέσω internet (;) για την υπηρεσία e-billing. Μετά από λίγες μέρες τον πήραν τηλέφωνο από την vodafone και τον είπαν οτι πρέπει να πάει σε ένα κατάστημα vodafone με την ταυτότητά του για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία. Αυτός είπε καλά. Αλλά τελικά δεν πήγε. Μετά από καιρό τον πήραν τηλέφωνο και το ενεργοποίησε μέσω τηλεφώνου. :D

kai mena ta idia moy eipane, alla psarwsa kai phga:(

den peirazei. Ap;oti katalaba h vodafone pairnei prwtoboulies. Ayto einai e3yphretrhsh ;-p

Οντως πολυ καλυτερος ο νεος τυπος λογαριασμων.

Κριμα (για τη Voda) που σε μερικες μερες θα κανω αιτηση φορητοτητας στην ΤΙΜ :p :p

kai mena ta idia moy eipane, alla psarwsa kai phga:(

den peirazei. Ap;oti katalaba h vodafone pairnei prwtoboulies. Ayto einai e3yphretrhsh ;-p

egw to ebilling to energopoiisa mesw internet prin mia evdomada kai tin epomeni mera to prwi me piran gia epiveveoisi stoixeiwn kai afto itan! oute tautotites oute tpt! :p :D

440 ευρο μου ηρθε ο λογαριασμός με το νεο λουκ.καλορυζικα λοιπόν.

Kρίμα ρε φίλε, εσύ πληρώνεις, εμείς στεναχωριόμαστε. Όταν βλέπω μεγάλους λογαριασμούς σε τηλέφωνα «εκνευρίζομαι». Πεταμένα λεφτά είναι τα πολλά έξοδα στις τηλεπικοινωνίες, ιδίως με τουσ σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας (Voip, ίντερνετ, instant messaging Κλπ.)

Είναι πολύ κρίμα να φεύγουν τόσα λεφτά. :(

Όσο για το νέο λογαριασμό, σιγά ρε παιδιά τη διαφορά. Επειδή ομαδοποιεί τις κλήσεις ανά εταιρεία; Για το e-billing τα έχουμε ξαναπεί. Εξυπηρέτηση για την Βόνταφον είναι και όχι για τον πελάτη. Ούτε σε πραγματικό χρόνο είναι και περνιέται σχεδόν ταυτόχρονα και όταν ερχόταν με το ταχυδρομείο. Απλά αυτοί γλιτώνουν χαρτί. Το είχα ενεργοποιήσει και το έκοψα. Απάτη σκέτη...

Στο vodafone e-billing υπαρχει δυνατοτητα να εμφανιζεται ο αναλυτικος σε εκτυπωσιμη μορφη ωστε αν εκτυπωθει να εχει τη μορφη που εχει οταν τον στελνει η VODAFONE ????? :confused:

Αυτό δεν το γνωρίζω,δεν νομίζω όμως..λογικά εκτυπώνεται έτσι όπως το βλέπεις.

oxi thlefwnika

pas MONO me taytothta se katasthma vodafone kai kaneis aithsh

.

πλέον έχει αλλάξει ο τρόπος εγγραφής.

Το αιτήσε από την σελίδα της βόνατφον και σε καλούν μετά από λίγες μέρες ή και την επόμενη όπως είπε και ο sakels. :)

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Γεια σας παιδια μηπως ξερετε αν γινεται να μεταφερω μερικα χρηματα η ολα απο το υπολοιπο που εχω απο μια a la carte στον αριθμο μου cu?Αν ξερετε βοηθηστε με λιγο γρηγορα pleasee :)

Γίνεται μόνο μεταφορά ποσού από συμβόλαιο σε καρτοκινητό... Όχι από καρτοκινητό σε καρτοκινητό.

Άσχετο: αυτό που λες γίνεται μόνο στην ΤΙΜ με το TIM Sharing.

αυτό έχω παρατηρήσει ότι γίνεται,και στην ΤΙΜ,για δύο λόγους,καταρχάς υπάρχει κυψέλη υψηλής χωρητικότητας gsm στην περιοχή που κινείσαι και κατά δεύτερο λόγο,το δυνατό σήμα 3g δε σημαίνει και άμεση πρόσβαση,πολλές φορές λόγω cell breathing σε πετάει.Δεν είναι gsm;)

όσον αφορά αυτό που λες Παναγιώτη,παίζει ρόλο και η συσκευή σου.Πράγματι έχει προτεραιότητα το 3g αλλά όχι σε βαθμό να μη μπορείς να πραγματοποιήσεις κλήση.Ειλικρινά με το LG σε ΤΙΜ,δε λέω ψέμματα,δε με έχει αφήσει σε 3g με λογότυπο δικτύου "πλασματικό".ίσως να το φτάνει στα όριά του αλλά και εκεί πραγματοποιώ κλήσεις κανονικά. Πάντως γενικά τα Sharp έχουν μια τάση να κολλάν στο 3g,αν το έχετε παρατηρήσει...μπαίνουν και μετά για να βγούν πρέπει να είναι πολύ τραβηγμένη η κατάσταση! Σαν τα Sony Ericsson.

Γενικά σε περιοχές με χαμηλή κάλυψη δε προτείνεται το 3g.Για περιοχές υψηλού traffic όμως ενδείκνυται πάρα πολύ:O

Τις προάλλες τηλεφώνησα σε ένα φίλου μου έχει Sharp Shxx (δε θυμάμαι τύπο) με vodafone στη θεσσαλονίκη και εκτός του ότι έπεσε η γραμμή δύο φορές σε κάποια φάση μου έβγαλε ειδοποίηση κλήσεων όταν πήγα να τον καλέσω.και όλα αυτά στην Εγνατία όπως μου είπε και ο ίδιος :( Ελπίζω η ειδοποίηση να βγήκε επειδή άλλαζε από 2g->3g σε standby και να μην ήταν τρύπα:confused:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τις προάλλες τηλεφώνησα σε ένα φίλου μου έχει Sharp Shxx δε θυμάμαι τίποτα με vodafone στη θεσσαλονίκη και εκτός του ότι έπεσε η γραμμή δύο φορές σε κάποια φάση μου έβγαλε ειδοποίηση κλήσεων όταν πήγα να τον καλέσω.και όλα αυτά στην Εγνατία όπως μου είπε και ο ίδιος :( Ελπίζω η ειδοποίηση να βγήκε επειδή άλλαζε από 2g->3g σε standby και να μην ήταν τρύπα:confused:

Συμβαίνει όταν είσαι σε δίκτυο 3G τελευταία... Τρύπα, ιδίως στην Εγνατία, δεν υπάρχει. Πέρα από τους ιστούς που υπάρχουν στο συγκεκριμένο δρόμο, η vodafone έχει και πολλά micro... Βασικά πάνω στην Εγνατία καμιά εταιρία δεν έχει τρύπα...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned