Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατι ακουσα οτι στελνοντας ενα μηνυμα σου στελνει ενημερωση για τον λογαριασμο που θα σου ερθει??

Γινεται αυτο??Πως??Εχω Συνδεση εταιρικη?

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Αν εννοείς τον λογαριασμό που χρωστάς, στέλνεις SMS στο 1289. Αν εννοείς το ποσό που έχεις έως και σήμερα -εφόσον δεν έχει ακόμα εκδοθεί λογαριασμός, τότε νομίζω ότι καλείς 13830. Εάν έχεις εταιρική σύνδεση, το 1ο που σου είπα δεν ισχύει. Και νομίζω ότι για εταιρικά θα πρέπει να καλέσεις 1399. Αυτά.
yakinthi :wink:

Το Ericsson μπορεί μεν να έχει mp3 αλλά δεν μπορεί να παίξει mp3 που δεν είναι κατεβασμένα από το Live. Όσο για την κάρτα:

H Citibank Visa Vodafone είναι "η Visa που μιλάει στο συμφέρον σας" γιατί δίνει την δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές Vodafone, να κερδίσoυν έως και € 525 ετησίως (ή € 44 μηνιαίως). Η έκπτωση υπολογίζεται στον λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας ή στην περίπτωση καρτοκινητού γίνεται ανανέωση χρόνου ομιλίας. Κάνοντας αγορές με την Citibank Visa Vodafone πάνω από € 88 και μέχρι € 2.200, προσφέρεται έκπτωση που αντιστοιχεί σε 2 % (+ΦΠΑ) επί των αντίστοιχων αγορών με την κάρτα.

Έχε υπόψιν σου ότι πρέπει να εξοφλούνται οι λογαριασμοί του κινητού σου μέσω της κάρτας.

yakinthi :wink:

exete dikio!den to eixa koitaksei kan!ypethesa oti afou einai toso kainourgio tha einai kai triband...opote mallon tha ksanapaw sto latremeno p800!auto tha kanw!kai an einai tha exw tin elliniki sim mesa gia na dexomai minimata kai otan xreistei na steilw tha vazw tin alli sim.Eyxaristw!!

Μάθατε τη νέα προσφορά του a la carte? Όσοι αριθμοί ενεργοποιηθούν από 15/4 μέχρι 15/5 θα έχουν χρέωση εθνικών κλήσεων 0,198 ανά λεπτό αντί για 0,33 που ισχύει κανονικά στο a la carte :cool: :cool: :cool: , για έναν ολόκληρο χρόνο και φυσικά αφορά στις κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα!!!
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

yup καλη προσφορα :-)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Ενώ ο πόλεμος στην καρτοκινητή με τις προσφορές να διαδέχονται η μία την άλλη καλά κρατεί και τους χρήστες καρτοκινητών να τρίβουν τα χέρια τους με τις προσφορές σε μυνήματα,χρόνο ομιλίας και κάρτες ανανέωσης,στο τομέα των συνδέσεων τα πράγματα εξελίσσονται προς το χειρότερο.Αυτό μπορεί να συμπεράνει κανείς μετά την ανακοίνωση αργά απόψε πως η χρέωση για αποστολή των μυνήματων αυξάνονται από 0,085 σε 0,090 Ευρώ μη περιλαμβανομένου ΦΠΑ,από 16 Μαίου 2005. .Η χρέωση ισχύει για όλα τα προγράμματα εντός Ελλάδος και για παλιούς και νέους χρήστες.Δεν αλλάζει μόνο η χρέωση για αποστολή μυνημάτων προς εξωτερικά δίκτυα καθώς και τα μηνιαία πάγια για τα προγράμματα με ΣΜΣ,δηλαδή Vodafone SMS 150,και τα πρόσθετα Vodafone Sms 50 kai Vodafone 120.

Eπίσης ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης στα παλιά προγράμματα Vodafone 1,60,80,300, kai 500 μεταβάλλεται από 20 δευτερόλεπτα σε 30.

Για να γλυκάνει λίγο τον αντίκτυπο η Βόνταφον ανακοίνωσε πως όσοι κάνουν συνδεση από 18 Απριλίου 2005 εως και 15 Μαίου 2005 ,θα έχουν δωρεάν 50 ΣΜΣ τον μήνα,αρκεί το πρόγραμμα που θα συνδεθούν να είναι από το Vodafone 240 και πάνω,και να έχουν επιλέξει και κάποιο συνδυαστικό πρόγραμμα,είτε το Vodafone SMS 50 H Vodafone 120!

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Nα συμπληρώσω πως η προσφορά αφορά ΜΟΝΟ τα πακέτα των 19,90 ευρώ και των 49 ευρώ και όχι τα νέα των 11 ευρώ.Ακόμα και όσα έχουν απομείνει με 15 ευρώ τιμή λιανικής πώλησης εντάσσονται στην προσφορά.ΔΕΝ αλλάζει φυσικά η χρέωση κλήσεων προς το εξωτερικό όπου είναι οι ίδιες του a la carte,καθώς και η χρέωση των μυνημάτων παραμένει η πανάκριβη 0,11Ευρώ. :)

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Που το είδατε αυτό ρε παίδες;;; Όλη μέρα βλέπω TV και δεν βλέπω καμία διαφήμιση;;; Τι είμαι 'γω; :wacko: Ευτυχώς που διαβάζω φανατικά το myphone! Με έχει σώσει! Πάντα οι προσφορές είναι για νέες συνδέσεις αλλά τι να κάνουμε; Και πότε βγήκε πακέτο στα 11 Ευρώ;;; :worry:

Να επιστρέψουμε στο θέμα μας: δίνει μια έκπτωση 40% σε σχέση με τις ισχύουσες χρεώσεις a la carte. Με το προπέρσινο Δεκαπενταυγουστιάτικο (15/8/2003) και το περσινό Πασχαλιάτικο 1+1=3 (στις 2 κάρτες/μήνα δώρο 1 τρίτη!) η έκπτωση ήταν κοντά στο 33% και έπρεπε να βάλεις 2 κάρτες εντός του ημερολογιακού μήνα! Καλή κίνηση. Θα επωφεληθώ μιας και λήγει το 1+1=3 ;) Νομίζω η καλλύτερη προσφορά διαρκείας στην καρτοκινητή.

OFF-TOPIC:

Νομίζω ότι στις 2 τελευταίες μου κλήσεις μου χρέωσε περισσότερο απ'όσο μίλησα... και ήταν κλήσεις μεγαλύτερες των 0':30". Αλλά ίσως είναι λάθος από το χρονόμετρο του τηλεφώνου... Πάντως μου αρέσει που η Vodafone κανονικά δείχνει στα κινητά πραγματικό χρόνο κλήσης! Ανέκαθεν εμφάνιζε! Οι άλλες εταιρείες νομίζω δεν το κάνουν ακόμα!

logo-vwclub-2016.png

Eγώ το ξέρω από εσωτερική ενημέρωση σαν αντιπρόσωπός τους!!Ο μεγάλος Πέτρος δεν ξέρω από που!!! :) Great είναι θάχει τον τρόπο του να μαθαίνει.. :p

είναι σοβαροί? Αντί να μειώσουν τις τιμές τις αυξάνουν? Θα μας τρελάνουν όλους μου φαίνεται!!! ΕΛΕΟΣ!!!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Για να ισχύει από εχθές θα έπρεπε να είχαν βγάλει και διαφημίσεις! Κινητοειδήμονα, θα ήθελα να μου στείλεις ένα PM για να έρθω στο μαγαζί σου να αγοράσω... Καλό είναι να στηρίζουμε τα μέλη ;)

Για μετετροπή από συμβόλαιο δεν ισχύει...; κλασσικά! (Ρητορική ερώτηση)

logo-vwclub-2016.png

exw tin entiposi pws theloun na mas kanoun olous na exoume 2 noumera... simvolaio kai karta...

aparadekti i voda... aisxoooos

Τέλος, η COSMOTE ανακοινώνει ότι από 14-5-2005 η χρέωση, στους συνδρομητές συμβολαιου, για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων SMS προς Εθνικά Δίκτυα, διαμορφώνεται σε 0,09€ / SMS (πλέον Φ.Π.Α. 19%).

Δεν ειναι μονο η βοντα δυστηχως. Ρε δεν τους αντεχω αλλο :mad: :angry: :rocket: Αντε ρε Q βγαλε κανενα προγραμμα συμβολαιου με προπληρωμενο χρονο να τους παρεις και στα συμβολαια τα σωβρακα :(

Δυστυχώς αυτό είναι παγκόσμια πατέντα,δηλαδή η σύμπλευση στις χρεώσεις και τον παραμερισμό των πελατών με συμβόλαιο σε ό,τι αφορά τα γραπτά μυνήματα που σε αυτά πρέπει να τονιστεί ΔΕΝ τους κοστίζουν ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!!Μάλλον πάνε να βγάλουν την χασούρα από την πλατφόρμα των ΜΜΣ και να τα κάνουν να μην συμφέρουν... :cry: Αλλά να κάνουν τόσο εξευτελιστικές τιμές στις προσφορές στα καρτοκινητά και στα συμβόλαια που τον έχουν τον άλλο δεμένο ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ να τον....ΔΟΥΝ?? :mad: Εγώ με συμβόλαιο 350 και στέλνω γύρω στα 500 ΣΜΣ τον μήνα ,το πρόγραμμα των 120 είναι παντελώς ανεπαρκές και ΠΑΛΙ οι χρεώσεις δεν φτάνουν αυτών των καρτοκινητών!!!

πριν λίγο άκουσα στο ραδιόφωνο τον βαρύ πέλεκυ της επιτροπής ανταγωνισμού που έπεσε για τις συννενοημένες χρεώσεις στα σούπερ -μάρκετ!!Αραγε ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΟΠΟΥ Η ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Δ Ε Ν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ??

Δυστυχώς αυτό είναι παγκόσμια πατέντα,δηλαδή η σύμπλευση στις χρεώσεις και τον παραμερισμό των πελατών με συμβόλαιο σε ό,τι αφορά τα γραπτά μυνήματα που σε αυτά πρέπει να τονιστεί ΔΕΝ τους κοστίζουν ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!!Μάλλον πάνε να βγάλουν την χασούρα από την πλατφόρμα των ΜΜΣ και να τα κάνουν να μην συμφέρουν... :cry: Αλλά να κάνουν τόσο εξευτελιστικές τιμές στις προσφορές στα καρτοκινητά και στα συμβόλαια που τον έχουν τον άλλο δεμένο ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ να τον....ΔΟΥΝ?? :mad: Εγώ με συμβόλαιο 350 και στέλνω γύρω στα 500 ΣΜΣ τον μήνα ,το πρόγραμμα των 120 είναι παντελώς ανεπαρκές και ΠΑΛΙ οι χρεώσεις δεν φτάνουν αυτών των καρτοκινητών!!!

πριν λίγο άκουσα στο ραδιόφωνο τον βαρύ πέλεκυ της επιτροπής ανταγωνισμού που έπεσε για τις συννενοημένες χρεώσεις στα σούπερ -μάρκετ!!Αραγε ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΟΠΟΥ Η ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Δ Ε Ν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ??

Μάρκο μην χαλιέσαι...δεν πρόκειται να βάλουν ποτε μυαλό όσο θα υπάρχουν πιτσιρίκια που θα γουστάρουν υπηρεσίες του στυλ "vodafone live" και θα τους κάνουν πλούσιους. Η κινητή τηλεφωνία στο Ελλαδιστάν πέθανε. Η ΕΕΤΤ αμφιβάλω εαν θα μπορέσει να κάνει κάτι..το κύκλωμα είναι τεράστιο, τα λεφτά που παίζονται ειναι πολλά. Απλα εμείς τα κορόιδα θα συνεχίζουμε να τους πληρώνουμε.

Pedia proothisi TELEMARKETING einai...!!! sygoyra pragmata

και το τελευταίο τι είναι ανέκδοτο ; Δωρεάν 50sms με οποιοδήποτε πρόγραμμα από 240 και πάνω αρκεί να έχουμε επιλέξει συνδιαστικό 50sms το μήνα ;

Και αυτό το αστείο το αποκαλούν προσφορά ;

Εύγε.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Εξελίξεις τέτοιες για τους χρήστες συμβολαίων σε χώρες όπου δεν ευδοκιμεί ο σεβασμός στον πελάτη είναι ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ!!!! Πώς είπες??? Έχεις τον ίδιο αριθμό έξι χρόνια και όλοι σε βρίσκουν εκεί??? Και δεν μπορείς να τον αλλάξεις??? Πάρε μια αυξησούλα να έχεις και για την περίπτωση που σκεφτείς τη φορητότητα πάρε την και από την άλλη πλευρά.

Παιδιά (εγώ προσωπικά δεν έχω συμβόλαιο) να εύχεστε να μην έρθει μέρα που τα συμβόλαια θα είναι ακριβότερα και στην ομιλία... μέρα που τη βλέπω ολοταχώς να έρχεται...

Εξελίξεις τέτοιες για τους χρήστες συμβολαίων σε χώρες όπου δεν ευδοκιμεί ο σεβασμός στον πελάτη είναι ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ!!!! Πώς είπες??? Έχεις τον ίδιο αριθμό έξι χρόνια και όλοι σε βρίσκουν εκεί??? Και δεν μπορείς να τον αλλάξεις??? Πάρε μια αυξησούλα να έχεις και για την περίπτωση που σκεφτείς τη φορητότητα πάρε την και από την άλλη πλευρά.

Παιδιά (εγώ προσωπικά δεν έχω συμβόλαιο) να εύχεστε να μην έρθει μέρα που τα συμβόλαια θα είναι ακριβότερα και στην ομιλία... μέρα που τη βλέπω ολοταχώς να έρχεται...

αν γίνει κάτι τέτοιο (που δεν αμφιβάλλω) τότε θα καταντήσουμε να υπάρχουν εταιρίες με πελάτες καρτοκινητών μόνο!!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

teleiwse sms mono apo tin q oute apo cu den stelnw giati mou tin edosan twra... kleftes....!

euxomai toulaxiston na ta diavazei kanenas apo tin voda ola afta ta mpinelikia kai na katalavoun ti m@l@kies kanoun.-

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned