Jump to content

metality

Members
  • Δημοσιεύσεις

    204
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by metality

  1. Καλύτερο smartphone: Galaxy Note 4 Καλύτερο tablet: Surface Pro 3
  2. Στην ελληνική τηλεόραση το συγκεκριμένο φαινόμενο ονομάζεται "ανικανότητα προγραμματισμού" και "σας έχουμε ως τηλεθεατές γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι":mad:. Πού νοημοσύνη για κόλπα προβολής άλλων σειρών... Για αυτό, αν δεν πάει 22:05... ;)
  3. Εννοείται [εκτός πια κι αν πέφτω τόσο πολύ έξω] αλλά από τον Παπακαλιά όλα να τα περιμένεις. Υ.Γ. Ο Λούλης κινείται με επιτυχία στα βήματα του Μαρκουλάκη. Θα κάνει λαμπρή καριέρα ως τηλεοπτικός κερατάς... :lol: :lol: :lol:
  4. Χρήστος Χωμενίδης "Το σπίτι και το κελί"
  5. Αυτά είναι τα κακά των πιστοποιήσεων υπολογιστών. Ώσπου να τις πάρεις είναι παρωχημένες. Αλλά: 1] Ώσπου να δουλεύουν όλοι 2007 φέξε μου και γλύστρησα 2] Στο Δημόσιο [που είναι από τους κυριότερους λόγους που παίρνουν πολλοί το ECDL] ακόμη πολλές υπηρεσίες δεν έχουν υπολογιστές, εκεί θα κολλήσουνε??? Εκτός βέβαια, αν σε μία προσπάθεια να τονώσουνε εκ νέου την κίνηση των σχετικών σχολών και ιδρυμάτων πιστοποίησης, πούνε σε π.χ. δύο χρόνια ότι η πιστοποίηση πρέπει να έχει αποκτηθεί μετά από την χ ημερομηνία για να ισχύει. Το οποίο για να γίνει βέβαια πρέπει όλοι οι ιδιοκτήτες σχολών να βάλουν Office 2007 το οποίο πρέπει να επιβληθεί ως πρόγραμμα σε ενότητες αόριστων προδιαγραφών μέχρι σήμερα [όπως "Υπολογιστικά Φύλλα"] στην ύλη των πιστοποιήσεων... Για να γίνουν όλα αυτά... :lol:
  6. Μα προφανώς για να υπάρξει και τρίτη σεζόν!!!!!! Αν τα μετράω καλά, θα έχει μάλιστα 18 επεισόδια, αφού κάθε χρόνο αυξάνονται κατά 6!!! :lol::lol::lol:
  7. Μα γιατί? Ξέρεις πόσο δύσκολος στόχος είναι αυτός??? :lol:
  8. Ο πατέρας του Πολίτη σίγουρα ξέρει αφού αυτός ξελάσπωσε το γιο του όταν έγινε το έγκλημα. Εδώ όμως φαίνεται ότι στη συνέχεια υπήρξε έντονη κόντρα μεταξύ πατέρα και γιου για το θέμα που οδήγησε τον πατέρα στο ίδρυμα...
  9. Και έχει και το μυστικό της επιτυχίας: κάνει το μέσο τηλεθεατή να ταυτίζεται με τους πρωταγωνιστές και να νοιώθει και αυτός ήρωας μαζί τους.
  10. Εξ ου άλλωστε και οι συγκεκριμένες επίμονες ερωτήσεις της στον Αλέξη.
  11. Αυτό ακριβώς! Η αντίδρασή της είναι αντίδραση που έχουμε όταν θυμόμαστε από πού ξέρουμε κάποιον/κάτι...
  12. Και ειδικά όταν λόγω περιστάσεων έχεις συνηθίσει πλέον να κοιμάσαι στις 4 και στις 5 και να ξυπνάς στις 11 και στις 12! :mad:
×
×
  • Create New...