Arinos Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Chrischal1908 said: Εσάς ποιά η γνώμη σας;; Γενικά δεν έχει την ανάπτυξη που είχε η Cosmote πριν 2-3 χρόνια που ανέβηκε στα speedtest awards από 51.39 στα 88.38 μέσα σε 6 μήνες και μετά έκλεισε τον χρόνο με 105.64 και μιλάμε για τέλος 2021. Σήμερα θα έπρεπε και οι 3 να είχαν τουλάχιστον 100. Για την σταθερή δεν έχω να πω κάτι, δεν την ενδιαφέρει να κάνει πολλά πράγματα αλλά δεν θέλει να μείνει και πίσω. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου (edited) Από την Θεσσαλονίκη με αγάπη για όλα τα φιλαράκια εδώ μέσα: https://youtu.be/EUHXacKcbwA?si=pUnnUCKXixk26TFw Edited 8 Φεβρουαρίου by memoriesradio 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου Χθες το πρωί/μεσημέρι, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στην Μεθώνη Πιερίας και σε εσωτερικό χώρο (ψαροταβέρνα ο Νίκος) δεν είχα δεδομένα, μου εμφάνιζε "Ε", κλήσεις δεν δοκίμασα γιατί δεν έτυχε! 2 3 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serraios1 Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Επειδή όπως έγραψα σε άλλο τόπικ προσπαθούσα να βρω άκρη να κάνω γραμμή για καρτοκινητό από το εξωτερικό ξόδεψα πολύ χρόνο με την υπηρεσία πελατών. Η εντύπωση που μου άφησε η υπηρεσία πελατών της Vodafone ήταν άριστη, καλύτερη και από την εμπειρία μου στο εξωτερικό. Οι εκπρόσωποι ήταν και ευγενικοί και υπομονετικοί και απάντησαν τις ερωτήσεις μου. Την αντίθετη εντύπωση μου άφησε η Νόβα. Ένιωθα σα να έκαναν αγγαρεία και δεν μου παν τίποτα παραπάνω από τα τοπικά. Με την κοσμοτέ δεν μίλησα πολύ, μου φάνηκαν οκ προς καλοί. Δεν έχω παράπονο. ΄ 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου (edited) 13 minutes ago, Serraios1 said: Επειδή όπως έγραψα σε άλλο τόπικ προσπαθούσα να βρω άκρη να κάνω γραμμή για καρτοκινητό από το εξωτερικό ξόδεψα πολύ χρόνο με την υπηρεσία πελατών. Η εντύπωση που μου άφησε η υπηρεσία πελατών της Vodafone ήταν άριστη, καλύτερη και από την εμπειρία μου στο εξωτερικό. Οι εκπρόσωποι ήταν και ευγενικοί και υπομονετικοί και απάντησαν τις ερωτήσεις μου. Την αντίθετη εντύπωση μου άφησε η Νόβα. Ένιωθα σα να έκαναν αγγαρεία και δεν μου παν τίποτα παραπάνω από τα τοπικά. Με την κοσμοτέ δεν μίλησα πολύ, μου φάνηκαν οκ προς καλοί. Δεν έχω παράπονο. ΄ Επειδή είμαι στην αναζήτηση εργασίας εδώ και πολύ καιρο βλεπω σε ολα τα γνωστά σαιτς εργασιας να μην υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ θέση για εξυπηρέτηση πελατων Νοβα. Πρεπει οταν μπήκαν τα άτομα σε εκείνες τις θέσεις να μην τους κουνάει κανένας και τίποτα, ίσως γι'αυτόν τον λογο να συμπεριφερονται έτσι οπως συμπεριφερονται. ΥΓ: πριν λίγο καιρό που ειχα στειλει βιογραφικο στην νοβα ήταν για καταστημα. Edited 11 Φεβρουαρίου by VIPdriver 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου (edited) Έφτασε στην Κρήτη το 2Africa, το μεγαλύτερο υποβρύχιο καλωδιακό σύστημα οπτικών ινών στον κόσμο από τη Vodafone Greece και συνεργασία με άλλους παρόχους του εξωτερικού. Η κοινοπραξία 2Africa περιλαμβάνει οκτώ διεθνείς εταίρους: Bayobab, Center3, China Mobile International, Meta, Orange, Telecom Egypt. Vodafone Group και WIOCC, ενώ η Alcatel Submarine Networks είναι υπεύθυνη για την κατασκευή και εγκατάσταση του καλωδίου. Περισσότερες λεπτομέρειες 👇 https://ypodomes.com/eftase-stin-kriti-to-2africa-to-megalytero-ypovrychio-kalodiako-systima-optikon-inon-ston-kosmo/ Edited 13 Φεβρουαρίου by elkons 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, elkons said: Έφτασε στην Κρήτη το 2Africa, το μεγαλύτερο υποβρύχιο καλωδιακό σύστημα οπτικών ινών στον κόσμο από τη Vodafone Greece και συνεργασία με άλλους παρόχους του εξωτερικού. Η κοινοπραξία 2Africa περιλαμβάνει οκτώ διεθνείς εταίρους: Bayobab, Center3, China Mobile International, Meta, Orange, Telecom Egypt. Vodafone Group και WIOCC, ενώ η Alcatel Submarine Networks είναι υπεύθυνη για την κατασκευή και εγκατάσταση του καλωδίου. Περισσότερες λεπτομέρειες 👇 https://ypodomes.com/eftase-stin-kriti-to-2africa-to-megalytero-ypovrychio-kalodiako-systima-optikon-inon-ston-kosmo/ Και γαμω. Πιο άμεση σύνδεση με Ανατολή ουσιαστικά 😏. Θα επωφεληθεί και η υπόλοιπη χώρα λογικά μέσω Κρήτης 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου On 15/5/2024 at 7:14 ΜΜ, Chrischal1908 said: Θα δούμε σε λίγο καιρό που βγαίνουν τα αποτελέσματα... Βγήκαν τα speedtest, 3η η nova πάλι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. Τρίτη στις 10:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:38 πμ Αλλο κάρο με πατάτες! https://www.capital.gr/epixeiriseis/3902384/i-etaireia-energeias-volton-mpainei-stis-tilepikoinonies/ 2 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 11:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:06 πμ 27 minutes ago, zerokill said: Αλλο κάρο με πατάτες! https://www.capital.gr/epixeiriseis/3902384/i-etaireia-energeias-volton-mpainei-stis-tilepikoinonies/ Καλά, του χρόνου και αν... 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. Τρίτη στις 12:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:10 μμ Ενδιαφέρον το άρθρο στο capital για είσοδο νέου παρόχου αν και εικονικού στην κινητή τηλεφωνία αλλά το ζήτημα είναι πόσο ελεύθερος θα είναι στη διαμόρφωση των τιμών από τη στιγμή που θα νοικιάζει κεραίες και άλλα μέσα από υφιστάμενο πάροχο. Η είσοδος της ΔΕΗ στις επικοινωνίες δεν βλέπω να πτόησε τους παρόχους οι οποίοι συνεχίζουν ακάθεκτοι στην αύξηση των τιμών και κόβοντας τις προσφορές στους πελάτες τους. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Τρίτη στις 12:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:21 μμ (edited) 1 ώρα πριν, zerokill said: Αλλο κάρο με πατάτες! https://www.capital.gr/epixeiriseis/3902384/i-etaireia-energeias-volton-mpainei-stis-tilepikoinonies/ Είχα ακούσει ότι το είχαν παρατήσει, ξαφνικά είδα μια τεράστια αλλαγή και άρχισαν να ζητάνε σωρηδον προσωπικό (και ηχηρές μεταγραφές είχαν εντός του χώρου) και μετά πάγωσε πάλι. Για να δούμε. Με vf θα παίζει θυμίζω, αν και η συμφωνία θυμάμαι ήταν μόνο 5 χρόνια αρχικά (έχουν περάσει τα 4…). Edited Τρίτη στις 12:21 μμ by paanos 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Τρίτη στις 01:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:08 μμ 42 minutes ago, paanos said: Είχα ακούσει ότι το είχαν παρατήσει, ξαφνικά είδα μια τεράστια αλλαγή και άρχισαν να ζητάνε σωρηδον προσωπικό (και ηχηρές μεταγραφές είχαν εντός του χώρου) και μετά πάγωσε πάλι. Για να δούμε. Με vf θα παίζει θυμίζω, αν και η συμφωνία θυμάμαι ήταν μόνο 5 χρόνια αρχικά (έχουν περάσει τα 4…). Από την μία χρειάζεται ένας τέτοιος παίκτης για να κάνει μία δυναμική είσοδο ευελπιστώντας ότι θα την διατηρήσει,αλλά από την άλλη χωρίς την απαραίτητη προστασία από ΕΕΤΤ,με συμφωνία όπου έχουν περάσει τα τέσσερα από τα πέντε χρόνια της όπως λέει ο φίλος παραπάνω και με προγραμματισμό όπου πάει από παράταση σε παράταση συν αν υπάρχει κάποιος διαχωρισμός στο δίκτυο ή περιορισμός ταχύτητας επειδή θα παίζει ως εικονικό δίκτυο δύσκολα πιστεύω ότι θα περπατήσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Μακάρι όμως να τα καταφέρει και να πιέσει και τους κανονικούς παρόχους να αναπροσαρμόσουν προς τα κάτω τα τιμολόγια τους 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Τρίτη στις 01:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:38 μμ 29 minutes ago, aektzhs 1 said: αν υπάρχει κάποιος διαχωρισμός στο δίκτυο ή περιορισμός ταχύτητας Από την συμφωνία που είχε ανακοινωθεί τότε δεν υπάρχει κάτι. Για 5G δεν έλεγε κάτι, όμως θεωρώ ότι τουλάχιστον σε NSA θα έχουν πρόσβαση 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 02:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:13 μμ 695 θα έχει; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 02:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:19 μμ 38 minutes ago, paanos said: Από την συμφωνία που είχε ανακοινωθεί τότε δεν υπάρχει κάτι. Για 5G δεν έλεγε κάτι, όμως θεωρώ ότι τουλάχιστον σε NSA θα έχουν πρόσβαση Καλύτερα φορτζάκι τίμιο και αγνό, παρά νσακι αργό και στρυφνό. 😂 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Τρίτη στις 02:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:33 μμ 18 minutes ago, VIPdriver said: 695 θα έχει; Κάτι για τα 685 της cyta έχει ακουστεί, που ποτέ δεν τα έβαλε σε κυκλοφορία 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τρίτη στις 02:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:54 μμ (edited) Όλα τα προθέματα κινητής στην Ελλάδα δεν πρέπει να ξεκινούν από 69; Edited Τρίτη στις 02:55 μμ by p_k 8 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 03:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:01 μμ 6 minutes ago, p_k said: Όλα τα προθέματα κινητής στην Ελλάδα δεν πρέπει να ξεκινούν από 69; Πάντα, μάλλον λάθος έκανε 48 minutes ago, VIPdriver said: 695 θα έχει; Κλασσικό πρόθεμα αριθμού βοντα θα έλεγα δηλαδή 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Τρίτη στις 04:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:20 μμ 1 hour ago, johnny_htc said: Πάντα, μάλλον λάθος έκανε 685. Έξι οχτώ. Από έξι τα κινητά, ορίζει το πλάνο αριθμοδότησης 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Τρίτη στις 04:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:27 μμ 2 minutes ago, paanos said: 685. Έξι οχτώ. Από έξι τα κινητά, ορίζει το πλάνο αριθμοδότησης Εάν με ρωτούσε κανείς χωρίς να το ψάξω, θα έλεγα 69 μόνο. Άλλωστε το ίδιο λέει και το Εθνικό Σχέδιο Αριθμοδότησης με ημερομηνία 2006 που βρήκα ψάχνοντας τυχαία στο site της ΕΕΤΤ (άσχετα ότι το αρχείο ανέβηκε 01/2025!). https://www.eett.gr/wp-content/uploads/2025/01/Doc_GR.pdf Ανοίγοντας άλλο link, πάλι προς την ΕΕΤΤ, βλέπω αποτυπωμένη στη σελίδα διαφορετική εικόνα, που λογικά είναι και πιο επίκαιρη, και περιλαμβάνει και το 685: https://www.eett.gr/parochoi/ilektronikes-epikoinonies/arithmodotisi/ekchoriseis-arithmon/ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Τρίτη στις 05:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:30 μμ 1 hour ago, minast said: Εάν με ρωτούσε κανείς χωρίς να το ψάξω, θα έλεγα 69 μόνο Μέχρι ένα σημείο ήταν όντως μόνο 69. Η Cyta κάποτε πήρε και τα 685 αλλά δεν τα χρησιμοποίησε. Κάποια 685 τα χρησιμοποιεί η Vodafone στα Μ2Μ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τρίτη στις 05:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:33 μμ Πολύ ενδιαφέρον και δεν το γνώριζα, είχα την εντύπωση ότι όλα τα κινητά αρχίζουν υποχρεωτικά από 69. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 01:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:27 μμ Πότε ρε παιδιά η Vodafone Hungary (Ουγγαρία) άλλαξε ονομασία; (Και λογικά ιδιοκτήτη;; δε ξέρω. Εντελώς τυχαία https://vm.tiktok.com/ZNd1g2Dnx/ 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 01:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:31 μμ 4 minutes ago, elkons said: Πότε ρε παιδιά η Vodafone Hungary (Ουγγαρία) άλλαξε ονομασία; (Και λογικά ιδιοκτήτη;; δε ξέρω. Εντελώς τυχαία https://vm.tiktok.com/ZNd1g2Dnx/ Όντως άλλαξε χέρια;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts