Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στείλε ένα mail στο cc και θα σου πουν. Δεν νομίζω ότι πρέπει να αγοράσεις μια πανάκριβη, κλειστής τεχνολογίας pcmcia κάρτα (vf mobile connect card)για να κάνεις τη δουλειά σου. Αρκεί ένα κινητό που να συνδέεται με το laptop με καλώδιο/IR/bluetooth και ένα prepaid νούμερο ΤΙΜ. Περισσότερα στα αντίστοιχα θέματα διότι εδώ είμαστε off topic !

Οι χρεώσεις πάντως καθιστούν τέτοιες λύσεις κατάλληλες ΜΟΝΟ για μια ώρα ανάγκης !!!

Κλειστής τεχνολογίας????

Εγώ θα έλεγα να πάρει την κάρτα της Vodafone γιατί μόνο με αυτή θα εκμεταλετέι στο επάκρο τις δυνατότητες, όπως η συμπίεση δεδομένων που κάνει για 30% λιγότερα δεδομένα = λιγότερα χρήματα.

Οπότε η vodafone θεωρεί ότι όλα ξεχάστηκαν... Θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε πώς πάνε σε νέες συνδέσεις αυτή την περίοδο...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Πώς θα μεταφέρω τα 120 περίπου λεπτά που μου έχουν μείνει στον λογαριασμό, στον επόμενο μήνα;;;; Έχω κάποια επιβάρρυνση;;;
Hello moto....!

Οπότε η vodafone θεωρεί ότι όλα ξεχάστηκαν... Θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε πώς πάνε σε νέες συνδέσεις αυτή την περίοδο...

κατα την γνώμη μου έχασε ποσοστό και θα κάνει πολλά για να το ξανακερδίσει και με το δίκαιο δηλαδή

Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

valeria eilikrina stenoxoriemai pou exeis provlimata sthn karta.makari na mporousa na se voihisw alla oi gnoseis mou stamatane edw.

Κούκλα μου όλα ok με την κάρτα!Το έφτιαξα το πρόβλημα!Λειτουργεί μια χαρά!:)

Να δούμε τί θα κάνει... Τιμές δεν πρόκειται να ρίξει χωρίς την άδεια της κλίκας, μόνο σε επίπεδο υπηρεσιών θα μπορούσε να κάνει κάτι...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Για περιστασιακή χρήση σε ώρα ανάγκης (διότι μόνο έτσι γίνεται με τις χρεώσεις που έχουν τα δίκτυα), νομίζω ότι είναι υπερβολή να δώσει κοντά στα 300 ευρώ. Τα περισσότερα mid range και πάνω κινητά μπορούν να συνδεθούν με υπολογιστή σε ρόλο modem, και ένα πακέτο καρτοκινητού κάνει 20 ευρώ. Το κόστος είναι χαμηλότερο.

Για συστηματική χρήση, χρειάζεται μια κάρτα pcmcia αλλά μόνο με συμβόλαιο...

Βολταίρος

Δεν έχω καταλάβει .

Τελικά πρέπει να δωσεις 14 ευρώ το μήνα επιπλέον για να εχεις τις ενδοοικογενειακές κλήσεις ή γίνεται απλώς όταν κάνεις "οικογενειακό" συμβολαιο στο 500 η στο 720 και προσφέρονται δωρεαν πλέον ?

Σωστος. Καταργηθηκε το 14αρι και ανεβηκε κατα 3 ευρω το παγιο της δευτερευουσας γραμμης. Απο 3.5 στα 6,5 ευρω. Επομενως με 65,5 + φπα εχεις 2 νουμερα με 500 λεπτα + 250 ενδοοικογενειακα.

Είδα χτες το βράδυ διαφήμιση της!Είναι ενα αγόρι κ μια κοπέλα κ μπένουν σένα σιντριβάνι κ παίζουν κρατώντας ένα sharp,αν είδα καλά!

- - - -

ας αναφερω οτι πριν 2 χρονια ειχα καρτοκινητο σε cosmote

6972****** ! παιρνω τωρα κ χτυπαει!!!!

FOVERO!!:lol: :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

ανεβασε επιδοτησεις?

Ποσο και πως ακριβως ? εχουμε στοιχεία για αυτό ?

Σε Voda 60 ενός έτους ,με λογ/μούς στο πάγιο,επιδότιση 140 ευρώ για 3G κινητά Voda (από 70 ευρώ αρχές Γενάρη)

καλημέρα. θέλω να ρωτήσω κάτι. στην ΤΙΜ παίρνεις σε ενα νούμερο απο το σταθερό σου για να κάνεις ανανέωση στο τάδε κινητό νούμερο και πρίν την ανανέωση όταν πληκτρολογείς το νούμερο που θές σου λέει και το υπόλοιπο του. στη voda γίνειται αυτό? να λέει δηλ. το υπόλοιπο??? γνωρίζετε?

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

καλημέρα. θέλω να ρωτήσω κάτι. στην ΤΙΜ παίρνεις σε ενα νούμερο απο το σταθερό σου για να κάνεις ανανέωση στο τάδε κινητό νούμερο και πρίν την ανανέωση όταν πληκτρολογείς το νούμερο που θές σου λέει και το υπόλοιπο του. στη voda γίνειται αυτό? να λέει δηλ. το υπόλοιπο??? γνωρίζετε?

:lol:

πονηρουλααααααααααα!!

οχι δεν το λεει!

Never Give Up:!:

Join friend!

Μπορείς μετά να τα περάσεις σε υπολογιστή ας πούμε ή κάπου αλλού τα κομμάτια?

Αλλιώς απο το κινητό πως θα τα τραγουδάς ας πούμε?

Δυστυχώς όχι, αλλά και από το κινητό η μουσική έχει πολύ καλή ποιότητα και μπορέις άνετα να τραγουδήσεις. Για αυτούς που θα είναι κοντά σου δεν ξέρω τι γνώμη έχουν...:)

Γιατί; Στην ΤΙΜ σου λέει το υπόλοιπο του άλλου;:blink: Μόνο το ΤΙΜ-Sharing ξέρω εγώ.

Δεν είναι παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων;

Ίσως να το λέει και στο 1254 (ή 6944401254) αλλά θα σου το λέει μετά την επιτυχή ανανέωση "Το νέο υπόλοιπο της αξίας συνδιαλέξεων..." αν και αμφιβάλω πως θα έχουν τέτοια τρύπα!

logo-vwclub-2016.png

Ρε παιδια ειμαι σε προγραμμα 120 + 50 sms. Σημερα και για πρωτη φορα μετα απο πολλους μηνες κοιταξα το λογαριασμο μου και ειδα οτι ολα τα sms προς voda κινητα τα χρεωνει κανονικα ενω στα αλλα οχι. Επικοινωνησα με τη voda και δεν ξερουν λεει τι εγινε. Οχι μονο δεν συμπληρωνα 50 sms το μηνα αλλα με χρεωναν και τα μισα. Τελικα το καταργησα το 50sms γιατι τα πληρωνα διπλα. Τι γινετε ρε παιδια.:mad: :mad: :mad:
SV9PFY

scannare τους 2 τελευταιους λογαριασμους σου να σου πουμε τι εγινε :) σου επιτρεπουμε να μην σβησεις τα νουμερα.... εκτος αν ειναι νουμερα υπηρεσιων....

κάνεις λάθος .

Δεν σου λέει το υπόλοιπο του άλλου παρα μόνο αφού ολοκληρώσεις την ανανέωση . Άρα πρώτα πληρώνεις και μετά μαθαίνεις . Αλλιώς θα ήταν πράγματι καλή τρύπα του συστήματος .

Κούκλα μου όλα ok με την κάρτα!Το έφτιαξα το πρόβλημα!Λειτουργεί μια χαρά!:)

Sygnwmi pou den sou apantisa alla eixa kairo na mpw...Alla afou telika les oti ola ok.....:D :D

http://bilder.bild.t-online.de/BTO/auto/special/opeltest/fotogalerien/opel__astra__opc/2691446-116x105,property=Bild.jpg

MIO P350- DESTINATOR 6- SD 256 MB

λοιπον το ιδιο πραγμα ηθελα να ρωτησω και εγω.....

ειμαι στα 50 sms....και οταν ερχεται ο λογαριασμος εχω sms χρεωμενα....:mad:

τι γινεται ρε παιδια εδω....

υπαρχει ημερομηνια στα sms...?(οπως στις κλησεις...)...

γιατι εχω βγει εξω απο τα ρουχα μου.....με το θεμα....

Όπως και με τον χρόνο ομιλίας τα sms ξεκινάνε να μετράνε από την πρώτη κάθε μήνα
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

• 3 weeks later...

Xseri kanis ana borw na exw to idio noumero se dio kartes all

i mia na einai USIM & i alli SIM?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned