Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά έχει παραγγείλει κάνεις Vodafone thank you πρόσφατα 1+1 καφέ άπο μικελ?? Το δέχονται?? 

Στην εφαρμογή Vodafone έχει φραιντεις κφσ κοφι Άιλαντ και ένα σωρό άλλα όμως δεν βλέπω μικελ. Αν το γκουγκλαρω όμως βγάζει ένα σωρό άρθρα για μικελ 1+1 και μάλιστα φετινά. Τι ισχύει? 

Τα μικέλ έχουν φύγει εδώ και χρόνια από την vodafone.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κατάλαβα, μου φάνηκε περίεργο που βρήκα λινκ στο γνωστό πράσινο σαιτ προσφορών με ημερομηνία 2021 

Καλησπέρα
Στην αναγνώριση κλήσεων μου βγάζει όλο τον αριθμό δηλαδή στη μορφή 0030210κτλ
Ακομα και στα αποθηκευμένα τηλέφωνα που έχω.
Και εντέλει δεν φαίνονται στο τηλ τα τελευταία ψηφία και έτσι δεν ξέρω ποιος με καλεί.
Έτσι ξαφνικά
Γιατί άραγε;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πχ αν σε καλει το 2101234χψω, σου εμφανίζει 00302101234; θα έπρεπε να εμφανίζει και τα χψω. 

Έχει ένα θέμα με την αναγνώριση, πχ μερικοί αντιμετωπίζουμε το θέμα ότι παντού βάζει 0030 (+30) από μπροστά ενώ μπορεί να μας καλούν από εξωτερικό. Η μόνη λύση είναι να τους το αναφέρεις κ’ εσύ (μέσω chat δωρεάν ή με δωρεάν κλήση στο 13840) για να το σημειώσουν και να το ελέγξουν. 

παιδια θελω να βαλω μονο ιντερνετ σε οικια που δεν εχει σταθερο ουτε wifi και επισκεπτομαι λιγες μερες το χρονο....εχετε υποψιν αν ειμαι στο σωστο νημα?

3 ώρες πριν, Pedro_G said:

παιδια θελω να βαλω μονο ιντερνετ σε οικια που δεν εχει σταθερο ουτε wifi και επισκεπτομαι λιγες μερες το χρονο....εχετε υποψιν αν ειμαι στο σωστο νημα?

Σωστά.

Τελικά το έχει πάρει κανείς το giga home της Vodafone? https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-home-xwris-stathero/c-200129/

Πάντως για το προηγούμενο router που είχαν στο site τους: https://www.ebay.de/itm/293640683633 δε μπορούν να εξυπηρετήσουν, πχ να βρουν το κατάλληλο firmware που το λογισμικό του να "ανοίγει" τη δυνατότητα χρήσης της θύρας rj11 που διαθέτει ως hardware.

Το πήρα το συγκεκριμένο router και έχει το firmware 11.0.1.1(Η220SP1C11) , αλλά ούτε αυτό δεν δίνει δυνατότητα χρήσης της θύρας rj11 από το WebUI του.

καλημερα σας , εχτες που ειχα παει στην eurobank στο Λαυριο που ειναι στο ισογειο για να ανοιξω λογαριασμο μισθοδοσιας εβλεπα πολυ χαλια σημα , πιο πολυ ειχε edge 3 παυλες και 3g+ 1 γραμμη και 4g το ιδιο μια γραμμη απογοητευτηκα!! ολο εναλλαγες απο το ενα στο αλλο με επικρατεστερο να εχει περισσοτερο edge!! τετοιο χαλι δεν το περιμενα , το ελεγα στον υπαλληλο και μου λεει εχω και εγω vodafone και εχω σημα αλλα μαλλον δεν ειχε ενεργα τα δεδομενα οποτε δεν εβλεπε αμα ητανε σε edge ή οχι. 

Εψαχνα να βρω το φορουμ που ειχε παλιοτερα το my phone με τα προβληματα καλυψης της vodafone και δεν μπορω να το βρω για αυτο και το εφτιαξα, αν μπορειτε να το μεταφερετε στην αντιστοιχη ομαδα αμα γινεται! . 

Και που να δεις στην Σοφοκλέους στο παλιό Χρηματιστήριο. κ Τράπεζα της Ελλάδος. Να θες να δουλέψεις κ να μην μπορείς.

-----------
Tapa

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Γεια σας παιδιά.

Έχει ακούσει κανείς για την Biznest;

Σήμερα έπεσε μπροστά μου διαφήμιση όπου με λιγότερα από 20€ μηνιαίως, έχεις

• 1500 λεπτά προς σταθερά
  • 1000 λεπτά προς κινητά
  • 500 sms
  • 13GB internet
  • με 12μηνο συμβόλαιο.

Σε ερώτησή μου, μου είπαν ότι χρησιμοποιούν το δίκτυο της VODAFONE.

=spacer.png

Edited by thanos_gkemas

έχω cosmote στο σπίτι αρκετά χρόνια (και tv), το συμβόλαιο έληξε της τηλεφωνίας & ιντερντετ και διαπίστωσα οτι πλέον ζητάνε 34€ ενώ η Vodafone 24€ και δεν θα επωμιστώ την φορητότητα.

Το θέμα μου είναι ότι με την Cosmote δεν είχα σχεδόν ποτέ αποσυνδέσεις και δεν ξέρω αν αξίζει αυτή η αλλαγή σε Vodafone!

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

2 ώρες πριν, guy_fawkes said:

έχω cosmote στο σπίτι αρκετά χρόνια (και tv), το συμβόλαιο έληξε της τηλεφωνίας & ιντερντετ και διαπίστωσα οτι πλέον ζητάνε 34€ ενώ η Vodafone 24€ και δεν θα επωμιστώ την φορητότητα.

Το θέμα μου είναι ότι με την Cosmote δεν είχα σχεδόν ποτέ αποσυνδέσεις και δεν ξέρω αν αξίζει αυτή η αλλαγή σε Vodafone!

Αν είσαι επαρχια,μην κανείς το λάθος.Εγώ έφυγα από φοιτητικό Cosmote  σε adsl Vodafone και το μετάνιωσα.Αποσυνδέσεις,πτώση στην ταχύτητα και αναγκάστηκα να κάνω με 4G τη δουλειά μου.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

3 ώρες πριν, guy_fawkes said:

Για λόγους οικονομίας θα προτείνω κάτι ..

Για να γλιτώσεις αυτά τα 34 ευρώ το μήνα, αν έχεις καλό σήμα 4G της Cosmote στην περιοχή σου, μπορείς να μετατρέψεις το κινητό σου σε πρόγραμμα Unlimited (unlimited internet) και με 3 ευρώ το μήνα να βγάλεις 1 έως 4 Extra SIM με επίσης unlimited internet. Αγοράζεις και ένα ρουτεράκι με ένα 50άρικο, την βάζεις μέσα τη SIM και πλέον θα είσαι με 4G στο σπίτι σου. 

Οπότε θα πληρώνεις ένα πρόγραμμα συμβολαίου unlimited (όσο στο δώσουν) + 3 ευρώ την κάρτα SIM για το σπίτι. Εγώ αυτό έχω κάνει και καλύπτω τις ανάγκες μου πολύ οικονομικά. Στα συν, ότι μπορώ το ρουτεράκι να το πάρω στις διακοπές. 

• 2 weeks later...

Χαιρετώ

Δυστυχώς στο νέο σπίτι δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή, με αποτέλεσμα να μην έχω internet. Αυτή την στιγμή έχω vodafone flex με (2GB, 700'&700sms προς όλους + 1GB bonus λόγω αγοράς συσκευής από κατάστημα vodafone) κοιτάζω για unlimited data. Το συμβόλαιο λήγει 30-11 οπότε θα στραφώ σε unlimited. Kοιτάζω στους τιμοκατάλογους στα προγράμματα της vodafone (flexy,red έχει το internet4sharing με 1ευρώ αλλά στο unlimited δεν υπάρχει στον τιμοκατάλογο. Δίνουν extra sim για να χρησιμοποιήσεις τα data σε άλλες συσκευές ή να στραφώ σε cosmote gigamax unlimited;

Δεν ξέρω για την Vodafone αλλά η Cosmote στα Unlimited προγράμματα της δίνει μέχρι και 4 extra SIM με απεριόριστο ίντερνετ προς 3 ευρώ την κάρτα ..

Καλησπέρα, έχω το unlimited ultra που είχα πάρει στην Black Friday με 38 ευρώ. Επειδή διαθέτω και σταθερή γραμμή το internet 4sharing είναι δωρεάν.

Στο τιμοκατάλογο των unlimited αναφέρει ότι εάν δεν έχεις σταθερή γραμμή στο ίδιο ΑΦΜ η χρέωση είναι 3 ευρώ.

• 4 weeks later...

εκανα μια αγορα απο eshop vodafone αλλα δεν εχει ερθει ουτε email επιβεβαιωσης ουτε τιποτα ξερετε με ποια cou?rier δουλευουν?

υπογραφή εκτός ορίων

1 ώρα πριν, dimitris15 said:

εκανα μια αγορα απο eshop vodafone αλλα δεν εχει ερθει ουτε email επιβεβαιωσης ουτε τιποτα ξερετε με ποια cou?rier δουλευουν?

τηλεφωνησε να σου πουν. Δωσ'τους την ευκαιρία να σ'εξυπηρετησουν...

:ninja:

Έχω iphone 13 mini και έχω 2 γραμμές (προσωπικό και δουλειάς). Μέχρι στιγμής έχω το cosmote στο iphone, ωστόσο επειδή την άλλη γραμμή την έχω στην cosmote και χρησιμοποιείται η e-sim μια φορά (εννοώ το qr code) σκέφτομαι μήπως μπορώ να βάλω ως e-sim την vodafone. Στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι είναι για μια φορά ενώ στο site λέει μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί τι ισχύει τελικά;