K700i_maniakos Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Αν ειχε προβλημα το κεντρο μηνυματων τοτε, περα απο τα γενικοτερα παραπονα, δεν θα μπορουσε να στειλει ή να λαβει μηνυματα απο αλλους συνδρομητες vodafone Eννοώ ότι τη συγκεκριμένη στιγμή είχε πρόβλημα το κέντρο μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Παιδιά, υπάρχουν ήδη 3-4 θέματα με θέμα την VMCC. Είμαστε που είμαστε λίγοι, όσοι έχουμε την κάρτα, αν ανοίγουμε ο καθένας κι ένα θέμα με το πρόβλημα που έχει με την κάρτα, τότε το μόνο που πετυχαίνουμε, είναι να μπερδευόμαστε και να μην βοηθάμε και τους επόμενους.. Αν είναι εύκολο λοιπόν σε κάποιον moderator, ας κάνει μια συνένωση των είδη υπαρχόντων θεμάτων που αφορούν την VMCC κι αν είναι δυνατόν την διατήρηση μόνο του ενός (ας είναι κι αυτό εδώ). Όσον αφορά το πρόβλημα, δεν μας είπες να το πρόβλημα με την μπλε οθόνη εμφανίζεται από τότε που έβαλες την κάρτα. Να θυμίσω ότι η VMCC έχει κάποιες συγκεκριμένες απαιτήσεις συστήματος. Όσον αφορά την αναβάθμιση, έχει ειπωθεί σε άλλο θέμα για την VMCC (είδατε γιατί λέω για το πρόβλημα να ανοίγουμε θέματα με το ίδιο περιεχόμενο; ) η τελευταία έκδοση είναι η 6 και θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την Vodafone για την διαδικασία απόκτησής της. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Καταρχήν σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας στο από ότι κατάλαβα όχι και τόσο πρωτότυπο θέμα. Ο υπολογιστής μου βγάζει την μπλε οθόνη ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ VMC . η αλήθεια είναι ότι έχω την έκδοση 4 οπότε ίσως φταίει αυτό . επίσης μόλις έβαλα την κάρτα μου στο κινητό μου , ήρθαν όλα τα μηνύματα των τελευταίων ημερών (τα απαντητικά από το δίκτυο) . συνεχίζω . το 1399 ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ !!! κάλεσα αυτόν τον αριθμό από ένα Vodafone και μου λέει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ !!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ VMC ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ DATA SIM . και κάτι ακόμη , δεν έχω πρόσβαση στο δίκτυο με άλλο τρόπο , και αυτός είναι ο λόγος που πήρα την κάρτα αυτή, έτσι δεν έχω δει πολλά topic και δεν ξέρω τι άλλο έχει ειπωθεί για την VMC , επειδή συνδέομαι βλέπω κάτι συγκεκριμένο , γράφω και βγαίνω . όποτε αν λόγο τάξης θα ήταν καλύτερο να συγχωνευθούν τα θέματα για το ίδιο αντικείμενο , εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα ο υπολογιστής μου είναι HP COMPAQ NX 9020 Intel® Celeron® M Processor 1.30GHz 1.30 GHz. 224 MB RAM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Το 1399(ή 1397; ) έχει αλλάξει νομίζω. Πάρε 13830 για να σου πουν το νέο νούμερο και εξήγησέ τους το πρόβλημά σου. Όσο για την έκδοση, νομίζω πως όλοι την 4 έχουμε. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 6944401399 είναι ο αριθμός, συγγνώμη για την παραπληροφόρηση. Ναι, η έκδοση 4 έχει και η δική μου κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 6944401399 είναι ο αριθμός, συγγνώμη για την παραπληροφόρηση. 1399 απο κινητο vodafone χωρις χρεωση (αν καλεις απο Ελλαδα) και (+30)6944401399 απο αποιοδηποτε αλλο κινητο ή σταθερο τηλεφωνο Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 ΛΑΘΟΣ! ΤΟ 1399 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ VODAFONE! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ VODAFONE ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΟ 1399! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 ΛΑΘΟΣ! ΤΟ 1399 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ VODAFONE! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ VODAFONE ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΟ 1399! Εγω το καλω παντως κανονικα χωρις να ειμαι εταιρικος πελατης. Το 1399, οπως και το 6944401399 ειναι διαθεσιμο για προβληματα εταιρικων πελατων. Δοκιμασε το 1397 - Εξυπηρετηση πελατων panafonet (απο κινητο), 6944401397 (απο σταθερο) για τεχνικα προβληματα. Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Λοιπόν βρήκα άκρη. ο αριθμός για το τμήμα της connect είναι 1397 (aisope μου το είπε ένας φίλος και το είδα και από εσένα εδώ γραμμένο , σε ευχαριστώ . ) η αλήθεια είναι ότι όταν μου έστειλαν το τετραψήφιο ήμουν για καφέ και έτσι δεν είχα το pc μπροστά μου , από περιέργεια παρολ΄αυτα, κάλεσα και μίλησα με έναν της Vodafone τον ρώτησα τα καθέκαστα ,ότι δηλαδή δεν μου έρχονται τα απαντητικά μηνύματα αλλά και ότι κάνει restart ο υπολογιστής μου, για το δεύτερο μου είπε να καλέσω την hp! ότι είναι δικό της θέμα και ότι σε καμία περίπτωση δεν φταίει η κάρτα!anyway . Όσο για το πρώτο μου είπε να πειράξουμε τις ρυθμίσεις των sms (βέβαια όπως είπα ήμουν έξω και δεν είχα πρόσβαση στο computer) μια αλήθεια ακόμη είναι ότι δεν έχω πειράξει καμία ρύθμιση των μηνυμάτων για να χαλάσουν, οπότε τρέχα γύρευε…… Θα το κοιτάξω αυτές τις μέρες αυτή τη φορά θα έχω το hp μπροστά μου και με την καλή συνεργασία του τμήματος της Vodafone μήπως και βρούμε τον φταίχτη ,αν και δεν βλέπω φως . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dakoz Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 ναι όντως έτσι είναι ενημερώθηκα σήμερα απο την Vodafone πρεπει να πληρωσω 113 ευρώ και μου ειπαν οτι αφου κάνω φορητότητα θα έρθει ενας τελευταίος λογαριασμός της Vodafone που θα αναγράφει οτι χρωστάω + το υπόλοιπο της επιδότησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Η εικόνα μιλάει μόνη της. Προσέξτε το κινητό της φωτογραφίας...:p http://www.myphone.gr/gallery/data/500/medium/tim2.JPG Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 για sharp gx30i μου μοιάζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 χα χα χα όλα τα λεφτά!!!! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 καλα δεν παιζεστε! τιποτα δεν μπορουμε να κρατησουμε κρυφο! :p καταλαβα και ποιανου δουλεια ειναι :shifty: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 για sharp gx30i μου μοιάζει! Μάγος είσαι...?:) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 καλα δεν παιζεστε! τιποτα δεν μπορουμε να κρατησουμε κρυφο! :p καταλαβα και ποιανου δουλεια ειναι :shifty: Εσύ κι αν είσαι μάγος!:lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reg Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Πετυχημένο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Egw de to pianw pantws! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Το κινητο που κραταει ή κοπελα στη φωτογραφια στη διαφημιση της TIM ειναι ενα Sharp GX30i (αποκλειστικοτητα της Vodafone) :D Τωρα για αυτο με τις δουλειες ουτε εγω το επιασα :grin: :stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Ειναι μονταζ στην εικονα? ΕΛΕΟΣ! Αν οχι ποσο μ@....ς Ειναι εκει στην Τιμ Ποσοοοοοοοοοοοοο ΤΙΜ Δεν υπαρχουν ορια στη Μ@λ...κ..α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Απίστευτο! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Η αφισα αυτη υπαρχει σε μερικα καταστηματα ΤΙΜ οπου μπορειτε να τη δειτε. Ελεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 έτσι όπως το θέτετε,ναι έχω πεθάνει στα γέλια.Αλλά μήπως είναι άλλο κινητό που δεν έχει κυκλοφορήσει στην ελλάδα;έχω δει και τέτοια κατά καιρούς στα φυλλάδια της ΤΙΜ. Πάντως konstantine,έσκασα στα γέλια,πολύ καλό!!! Το marketing της ΤΙΜ είναι Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!!! Μπας και το έχουν εκμισθώσει στη vodafone όπως και το site τους στη Newsphone;; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Καλή φάση!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Το 1397 είναι το τμήμα εξυπηρέτησης για την Panafonet,δηλαδή για σύνδεση στο Internet μέσω σταθερής γραμμής (ΟΤΕ). Για την VMC (mobile connect card) το τηλέφωνο εξυπηρέτησης είναι το 1399(τμήμα εξυπηρέτησης εταιρικών πελατών,από οποιοδήποτε κινητό vodafone) ή το 6944401399 από σταθερό, απ' όπου συνδέουνε με το τεχνικό τμήμα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts