Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μπορώ να τροποποιήσω το προηγούμενο post μου οπότε γράφω καινούριο.

Με ενημέρωσαν πως αυτά τα προϊόντα βρίσκονται σε αφθονία σε καταστήματα καλλυντικών όπως τα Hondos. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάναμε ένα μήνα να τα βρούμε στα καταστήματα από την ημερομηνία που δημοσιεύτηκε!

logo-vwclub-2016.png

Kalispera se olous,

Prin 6 mines agorasa to V800 se etairiko paketo apo tin Mobitel. Antimetopisa kapoia problimatakia ( :( :cry: :!: logariasmos peripou 1000 europoula) apo lanthasmenes xreoseis tou 3G. H exypiretisi tis mobitel htan athlia. Telika katafera me polla dika moy tilefonimata (kai afou eixa 2 bdomades fragi sto kinito moy) na bro kapoia akri kai den ta plirosa. Epeidh omos den eimai katholou euxaristimenos apo tin exipiretisi tis mobitel thelw na parw to noumeraki moy kai na paw Vodafone. Auto einai efikto? ti prepei na kano? Akolouthitai h idia diadikasia me tin foritotita arithmou? Tha to ekova entelos kai tha ekana mia kainourgia syndesi alla o arithmos autos pleon moy einai aparaititos logo tis douleias moy! Kapoios allos exei antimetopisei paromoia problimata apo to 3G diktio?

Euxaristo!

Κάνε όρεξη! Και εγώ ήθελα να πάρω το νούμερο της μάνας μου από την Mobitel και να το μεταφέρω στην Vodafone αλλά δεν έβρισκα εύκολο τρόπο.

Η φορητότητα δεν ισχύει άμεσα διότι και η Mobitel είναι Vodafone. Πρέπει να το πας πρώτα σε μια άλλη εταιρεία (Cosmote, Q) και μετά να το φέρεις πίσω στα μητρώα της Vodafone.

Μια άλλη λύση που διαπίστωσα πρόσφατα είναι να το κάνεις CU και μετά το κάνεις ότι θες μέσω της μαμάς Vodafone.

logo-vwclub-2016.png

Κάποιος είπε πως η προσφορά της CosmOTE ισχύει όχι μόνο για νέες ενεργοποιήσεις αλλά και για φορητότητα. Ισχύει και στο a la carte αυτό; Δηλαδή νούμερα που θα έρθουν με φορητότητα μέχρι 15/5 επωφελούνται της προσφοράς;

Ρώτησα την Εξυπηρέτηση Πελατών και μου απάντησαν πως δεν ισχύει για φορητότητα παρά μόνο για νέα νούμερα a la carte. Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται...

Πάντως είναι ωραία να κάνεις 40% οικονομία! Ακόμα κι αν χρειαστεί να αλλάζεις νούμερο πιστεύω.

logo-vwclub-2016.png

Δε νομίζω ότι έχουν όλοι την πολυτέλεια να αλλάζουν νούμερο κάθε 3 και λίγο που βγαίνει νέα προσφορά! Πιστεύω ότι όλες αυτές οι «προσφορές» θέλουν φτύσιμο για να μάθουν κάποτε τα δίκτυα να προσέχουν και τους παλιούς συνδρομητές !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Είναι προφανές ότι όσο οι υπεύθυνοι των τριών δικτύων βλέπουν ότι οι καταναλωτές αλλάζουν πολύ εύκολα τον αριθμό τους, θα συνεχίζουν τις προσφορές που αφορούν μόνο νέες συνδέσεις. Κανονικά αυτό το αστείο θα έπρεπε να είχε τελειώσει χρόνια τώρα, γιατί ο μόνος ζημιωμένος είναι ο καταναλωτής, αλλά άντε να το εξηγήσεις αυτό... :whistle:

Παιδιά καλησπέρα!Έχω μία κάρτα της Q και σκέφτομαι να κάνω σύνδεση στο Vodafone 120,γιατί πρώτον μου αρέσει πάρα πολύ το νούμερο και δεύτερον η επιδότηση που δίνει η Vodafone για νέα σύνδεση είναι 180 ευρώ.Χρησιμοποιώ το Vodafone 120 εδώ κι έναν χρόνο και με λογαριασμούς κοντά στα 45 ευρώ η επιδότησή μου είναι μόλις 83 ευρώ!Ρώτησα σήμερα στον Γερμανό για φορητότητα από την Q και μου είπαν ότι δεν ξέρουν κάτι.Γενικά όμως συμφέρει να κάνω καινούρια σύνδεση;Τι λέτε;

να σας ρωτησω... εγω που δεν εχω συσκευη 3G μπορω να εχω δωρεαν WAP μεχρι τις 31/5?

Να πω δηλαδη οτι εχω συσκευη ωστε να μου ενεργοποιησουν το Vodafone Live!...:)

Εφοσον γινεται...ποιες ρυθμισεις πρεπει να βαλω στις ρυθμισεις?

οχι αν μπεις με δικτυο 2G θα χρεωθεις κανονικα. μονο οτι περναει απο δικτυο 3G! ακομα κι αν εχεις 3g συσκευη και μπεις χωρις να εισαι σε καλυψη τριτης γενιας θα εχεις κανονικη χρεωση!!

Φυσικα και γινεται η μεταφορα. Καλεσε στο 13894 δωρεαν απο το Q κινητο σου για να συνδεθεις με το τμημα φορητοτητας της Vodafone. Αν μιλας 2 ωρες σιγουρα σε συμφερει να κανεις νεα συνδεση, παρα να εχεις τη Q ή να κρατησεις το υπαρχον νουμερο σου με αυτη την γελοια επιδοτηση

φιλε ΤΕΟ δεν εισαι καλα πληροφορημενος..Εγω δηλωσα και για αλλο μου νουμερο οτι εχω 3G συσκευη,μου ειπαν οτι σε 4 ωρες θα ενεργοποιηθουν οι υπηρεσιες,να κλεισω το τηλ και να το ανοιξω.Το εκανα και απο τοτε ολα..δωρεαν!Και η πλοηγηση στο live αλλα και σε οποιοδηποτε wap site,απο τα οποια μαλιστα κατεβασα οτι ηθελα χωρις καμια χρεωση..αυτο το τρικ ειναι γνωστο εδω και πολυ καιρο φιλε μου..

Ναι είναι γνωστό πολύ καιρό τώρα αυτό και καλό είναι να μην γράφετε κάτι αν δεν είσαστε 100% σίγουροι. Η προσφορά για τη δωρεάν πλοήγηση ισχύει εφόσον ενεργοποιηθεί (με ένα τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών) και δεν έχει να κάνει με το αν το κινητό χρησιμοποιεί το 3G ή το GPRS. Είναι λογικό άλλωστε, μπορεί κάποια στιγμή ο συνδρομητής να βρίσκεται σε σημείο που δεν υπάρχει κάλυψη 3G.

Δεν ξέρω τα πάντα αλλά αν δεν δεσμεύεσαι από την επιδότηση συσκευής, μπορείς να το μετατρέψεις (νομίζω δωρεάν) σε καρτοκινητό, αρκεί να μπορείς να κάνεις διακοπή συμβολαίου. Την αλλαγή αυτή θα στην κάνουν σε κατάστημα Mobitel Center αλλά μπορείς να ζητήσεις πληροφορίες και από το τηλέφωνο της Mobitel. Αν το κάνεις καρτοκινητό δεν έχεις ποτέ ξανά καμία σχέση με την Mobitel, θα εξυπηρετείσαι σε Vodafone Shops.
logo-vwclub-2016.png

Δεν ξέρω τα πάντα αλλά αν δεν δεσμεύεσαι από την επιδότηση συσκευής, μπορείς να το μετατρέψεις (νομίζω δωρεάν) σε καρτοκινητό, αρκεί να μπορείς να κάνεις διακοπή συμβολαίου. Την αλλαγή αυτή θα στην κάνουν σε κατάστημα Mobitel Center αλλά μπορείς να ζητήσεις πληροφορίες και από το τηλέφωνο της Mobitel. Αν το κάνεις καρτοκινητό δεν έχεις ποτέ ξανά καμία σχέση με την Mobitel, θα εξυπηρετείσαι σε Vodafone Shops.

etsi einai ean den exeis parei epidotisi mporeis na diakopsis oti ora theleis tin sindesi sou kai na to giriseis se cu. arkei bebaia na tous to toniseis stin mobitel giati tis perisoteres fores to paizoun kinezoi kai oti den katalabainoun (auto isxisei gia oles tis etairies).

distixos bebaia tha prepei na exeis to noumero sou se cu gia ena mina to leigotero prin to metatrepseis se vodafone simbolaio.

am i an alien or just crazy?????? :p

:alien: :tease:

Φυσικα και γινεται η μεταφορα. Καλεσε στο 13894 δωρεαν απο το Q κινητο σου για να συνδεθεις με το τμημα φορητοτητας της Vodafone. Αν μιλας 2 ωρες σιγουρα σε συμφερει να κανεις νεα συνδεση, παρα να εχεις τη Q ή να κρατησεις το υπαρχον νουμερο σου με αυτη την γελοια επιδοτηση

Ευχαριστώ φίλε Nrg για την απάντηση!Αντί για να ξανακάνω καινούρια σύνδεση στο Vodafone 120,μήπως είναι καλύτερο να κάνω σύνδεση στην Q;Δεν ξέρω όμως τίποτα για πάγια,χρεώσεις και επιδοτήσεις.Συμφέρει;Επιπλέον η Vodafone δίνει και αυτή την τζάμπα σύνδεση στο internet που τη χρειάζομαι.Τι λες να κάνω;

Ευχαριστώ φίλε Nrg για την απάντηση!Αντί για να ξανακάνω καινούρια σύνδεση στο Vodafone 120,μήπως είναι καλύτερο να κάνω σύνδεση στην Q;Δεν ξέρω όμως τίποτα για πάγια,χρεώσεις και επιδοτήσεις.Συμφέρει;Επιπλέον η Vodafone δίνει και αυτή την τζάμπα σύνδεση στο internet που τη χρειάζομαι.Τι λες να κάνω;

Αφου μιλας 2 ωρες το μηνα οχι δεν σε συμφερει η Q,ποσο μαλλον οταν εχεις και τη δωρεαν συνδεση στο ιντερνετ. Η Q δεν εχει παγιο, ουτε επιδοτηση και συμφερει αν μιλας 60-70 λεπτα το μηνα και στελνεις μερικα μηνυματα.

Ωστόσο για να πάρεις επιδότηση πρέπει πρώτα να κάνεις το νούμερο καρτοκινητό και μετά σύνδεση.

Επίσης έχε υπόψη ότι θα πάς στο πάγιο του πρώτου χρόνου.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Hi Paidia!

Ti einai pali ayto pou evale i Vodafone sto Live!

Karaoke leei me ellinika hit kai tetia...

Koita ti skeftontai na ta konomisoyn ta atoma!!!

Aporo an doylevei kai an to katevazei kanenas....

Alla mayta poy exoume dei, poli pithanon!!!

δηλαδη εννοειτε οτι αν εγω κανο πλοηγηση με 2G δικτυο και εχω ενεργοποιημενες τις 3G υπηρεσιες δεν θα εχω χρεωση ?

φυσικα φιλε μου,αρκει να ειχες δηλωσει για να στις ενεργοποιησουν και να πεις οτι αγορασες 3G κινητο(εγω ειπα το 802).

Εγω εχω κινητο 3G φιλε μου! εχω το ν800 και δεν ηξερα αυτο το κολπο! εσυ εχεις συμβολαιο βοντα? σου εχουν ερθει μηδενικες κινησεις? σε data?

Ισχύει ότι έγραψα στο προηγούμενο post. Αν ενεργοποιηθεί η προσφορά, δεν υπάρχει χρεώση για το wap (όχι γενικά για το gprs ή το 3G). Είναι δύο μήνες περίπου που το έχω κάνει κι εγώ και φυσικά στους λογαριασμούς που ήρθαν δεν υπήρχε καμία τέτοια χρέωση.

Έχω κατεβάσει εγώ δύο κομματάκια.

Πρόκειται για εφαρμογή που εκαθίσταται μαζί με τα παιχνίδια (δεν είναι ήχος κλήσης).

Αυτό που κάνει είναι ότι παίζει τη μουσική και στην οθόνη σου εμφανίζει τους στίχους του τραγουδιού και τους κοκκινίζει καθώς προχωρά η μουσική (όπως στα κανονικά καραόκε).

Πλάκα έχει!

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned