cellphone Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 TO 120 έχω και γώ αλλά το βλέπω να το πηγαίνω στο 180. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 voda 60 αλλά πάντοτε το ξεπερνάω :blink: ε με βλέπω να αλλάζω προς τα πάνω :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 OI klhseis se diktuo Vodafone ekswterikou den einai pleon dwrean etsi den einai? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Ante na doume...... Kairo exei na anaferthei apo atomo h uparksh neas keraias .... Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontikos Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Πολύ καλή προσφορά σε ενα τέλειο προιόν ομορφιάς μαλλιών !!! Ώπα φίλε, πολλή διαφήμιση κάνεις και θα παρεξηγηθείς. :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Την Παρασκευη εκανα αιτηση μεταφορας απο σιγιου σε συνδεση με τον ιδιο αριθμο. Αφου εκανα την αιτηση πηγα μετα απο 3 ωρες μου δωσαν και συσκευη τσαμπε και την καρτουλα με τον ιδιο αριθμο. Ολα καλα εως εδω. Σημερα Δευτερα και ακομα το καρτοκινητο μου δουλευει, ενω η αλλη καρτα ειναι νεκρη μετα απο τοσες ημερες. Τι γινεται ρε παιδια; Η ενεργοποιηση μετα απο ποσες @#$$ημερες γινεται; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Καλεσε 13830 να σου πουν αυτοι. Μονο αυτοι μπορουνα να δουν τι παιζει.. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 oxi pleon... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Εφόσον ζήτησες την μεταφορά Παρασκευή, δεν θα μπορούσε να γίνει η αλλαγή μέσα στο σ/κ. Τέτοιες υπηρεσίες μόνο καθημερινές εκτελούνται. Κανονικά σήμερα θα έπρεπε να μιλάει η νέα κάρτα. Περίμενε μέχρι αύριο, και αν ακόμα δεν, τότε κάλεσε στο 13830. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSwtoS Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Παρατείνονται έως 31-05-2005, οι ισχύουσες προσφορές για όλους τους συνδρομητές τρίτης γενιάς (3G). 1. Δωρεάν (έως 31-05-2005) πλοήγηση στο Vodafone Live! να σας ρωτησω... εγω που δεν εχω συσκευη 3G μπορω να εχω δωρεαν WAP μεχρι τις 31/5? Να πω δηλαδη οτι εχω συσκευη ωστε να μου ενεργοποιησουν το Vodafone Live!...:) Εφοσον γινεται...ποιες ρυθμισεις πρεπει να βαλω στις ρυθμισεις? Παράθεση Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!». Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή». Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Καιρός ήταν να γίνουν αυτές οι αλλαγές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν το είχαν κάνει απο την αρχή να πέρνεις επιδότηση οταν χρησιμοποιούσες την φορητότητα. Κάλλιο αργά παρα ποτέ πάντως. Ευγε!!!! Aν γίνει πραγματικότητα αυτό (κανονική επιδότηση με φορητότητα) οι μισοί έλληνες θα αλλάζουν εταιρία κάθε χρόνο, άρα μεσοπροθεσμα θα γίνουν πολύ μεγάλες μειώσεις των επιδοτήσεων για νέους πελάτες και ενδεχομένως κάποιες μικρές αυξήσεις στις επιδοτήσεις για παλιούς πελάτες. Για αρχή πάντως θα βολέψει πολύ κόσμο. ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!!!! Πραγματικά θα ήταν ΣΩΤΗΡΙΟ για όλους. Θα πάρω τηλ. την Βόνταφον και για ότι νέο, θα σας ενημερώσω κατευθείαν. Πήρα τηλ. τη Βόνταφον και μου είπε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!!!! Πραγματικά θα ήταν ΣΩΤΗΡΙΟ για όλους. Θα πάρω τηλ. την Βόνταφον και για ότι νέο, θα σας ενημερώσω κατευθείαν. Πήρα τηλ. τη Βόνταφον και μου είπε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει!!!! Τζαμπα πληρωσες 10 σεντ, αν διαβαζες καλυτερα το νεο θα τα γλυτωνες :p Η διαβούλευση ολοκληρώνεται στις 15 Απριλίου και φαντάζομαι ότι σύντομα θα έχουμε και έκδοση του νέου κανονισμού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑ 0,10€!!! Για τόσο μ*λ*κ* με έχεις; Στο 1283 κάλεσα που είναι και τζάμπα. Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο. Πραγματικά θα το 'θελα. Είναι πάραπολύ σπαστικό συτό! Άκου εκεί να δηλώσεις τα στοιχεία σου.... Anyway, ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση φιλάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Aν γίνει πραγματικότητα αυτό (κανονική επιδότηση με φορητότητα) οι μισοί έλληνες θα αλλάζουν εταιρία κάθε χρόνο, άρα μεσοπροθεσμα θα γίνουν πολύ μεγάλες μειώσεις των επιδοτήσεων για νέους πελάτες και ενδεχομένως κάποιες μικρές αυξήσεις στις επιδοτήσεις για παλιούς πελάτες. Για αρχή πάντως θα βολέψει πολύ κόσμο. ;) E ναί έτσι είναι. Οποτε απο οτι φαίνεται ο μέσος χρήστης θα συνεχίσει να κάνει νέα σύνδεση κάθε χρόνο είτε είναι στο ίδιο δίκτυο είτε όχι...Πιστεύω οτι θα έπρεπε να εξισωθούν οι επιδοτήσεις. Τι να κάνεις καινούργια σύνδεση τί να την ανανεώσεις (εκτός απο το οτι κάνεις συμβόλαιο 1 χρόνου). Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 E ναί έτσι είναι. Οποτε απο οτι φαίνεται ο μέσος χρήστης θα συνεχίσει να κάνει νέα σύνδεση κάθε χρόνο είτε είναι στο ίδιο δίκτυο είτε όχι...Πιστεύω οτι θα έπρεπε να εξισωθούν οι επιδοτήσεις. Τι να κάνεις καινούργια σύνδεση τί να την ανανεώσεις (εκτός απο το οτι κάνεις συμβόλαιο 1 χρόνου). Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Όντως το 2900 είναι Ανώνυμο SMS. Εγώ ξέρω ότι τόσο ο αποστολέας όσο και ο παραλήπτης πρέπει να είναι vodafone. Περισσότερα στο http://www.vodafone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dakar Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 gia na diloseis ta stoixeia sou gia opoiodipote logo theleis esi pernei 3is ergasimes meres. tora an gia opoiondipote logo kapoios thelei na allaksei sim (i gia na to kanei simbolaio i gia opoiodipote allo logo) to kainourgio sim energopoiite i tin idia mera i tin alli mera mexri to mesimeri. ara kapoios apo tin vodafone ekane patatia. fonakse tous ligo kai eimai sigouros oti tha exei energopoiithi i karta sou mexri na pei ena :cool: a re ksilo pou theloun merikes etairies :mad: Παράθεση am i an alien or just crazy?????? :p :alien: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dakar Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 να σας ρωτησω... εγω που δεν εχω συσκευη 3G μπορω να εχω δωρεαν WAP μεχρι τις 31/5? Να πω δηλαδη οτι εχω συσκευη ωστε να μου ενεργοποιησουν το Vodafone Live!...:) Εφοσον γινεται...ποιες ρυθμισεις πρεπει να βαλω στις ρυθμισεις? an peis oti exeis siskeui 3g tote logika tha sou steiloun tis rithmiseis gia tin siskeui poy tha tous peis. ara den tha mpaineis logika oute kan sto live (an theleis na mpeis) poso mallon na mpaineis kai tzampa. :blink: :blink: :blink: Παράθεση am i an alien or just crazy?????? :p :alien: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Εγώ όταν είχα κάνει το ίδιο είχε περάσει 1βδομάδα να μου την ενεργοποιήσουν αλλά με είχαν προειδοποιήσει από το vf shop. Πριν ενεργοποιηθεί με πήραν τηλ από την vf και μου είπαν ότι στις τάδε του μηνός την τάδε ώρα η κάρτα θα απενεργοποιηθεί και θα ενεργοποιηθεί η άλλη :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 voda 60 + 50 sms και γω πάντα το ξεπερνάω και με βλέπω να ανεβαίνω προς τα πάνω Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Επειτα απο πολλα τηλεφωνηματα και λιγες φωνες, σημερα το πρωι ολα λειτουργουν ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmwcabrio Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 vodafone 600 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Me phre filos apo Thessalonikh paidia kai htan mia xara h poiothta! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Ας μιλήσουμε λίγο για τις υπηρεσίες του Vodafone Chat. Ακούω γνώμες, απόψεις............... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts